29 Cele mai bune teme WordPress pentru hoteluri și stațiuni (2020)

cele mai bune teme de tip wordpress hotel și resort


Căutați cele mai bune teme WordPress pentru hoteluri și stațiuni?

O temă de hotel sau stațiune trebuie să aibă toate caracteristicile care vă ajută să vă prezentați proprietățile și, de asemenea, le permite călătorilor să rezerve cu ușurință o cameră. Trebuie să căutați o temă care să acopere toate caracteristicile importante, cum ar fi rezervarea online, selecția camerei, etc.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru hoteluri și stațiuni.

Alegerea temei pentru un hotel WordPress pentru site-ul dvs.

Nu toate temele hotelului WordPress sunt create egale.

Înainte de a vă afunda și a alege o temă, trebuie să vă asigurați că tema are anumite caracteristici:

 • Arătați-vă proprietățile și facilitățile către potențiali chiriași
 • O locație optimă pentru plasarea unui formular de rezervare
 • Compatibil cu pluginurile pe care doriți să le utilizați, în special pluginul formularului de rezervare.

De asemenea, am creat o listă cu cele mai bune teme WordPress pe care le puteți utiliza. Verificați-le.

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru hoteluri și stațiuni.

1. Tema Astra

Astra Tema

Astra este o temă WordPress ușoară și modernă. Are mai multe site-uri de pornire, inclusiv un site demo pentru hoteluri, stațiuni, B&Pensiuni și pensiuni. Această temă este compatibilă cu toate cele mai populare generatoare de pagini de drag and drop care vă ajută să proiectați paginile de destinație.

Vine cu o galerie de imagini pentru a afișa fotografiile camerelor dvs. de hotel. Astra este ușor de configurat și optimizat pentru a efectua mai rapid decât temele obișnuite WordPress.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă WordPress gratuită și cu toate scopurile, creată pentru a crea orice tip de site web. Vine cu un site demonstrativ pentru hoteluri și stațiuni pe care le puteți importa rapid pe site-ul dvs. cu un clic. Ocean WP are mai multe secțiuni pe pagina principală, inclusiv bun venit, despre noi, servicii și multe altele. Vă permite să adăugați un logo personalizat, un meniu simplu de navigare și o imagine cu lățime întreagă cu CTA în secțiunea antet.

Această temă răspunde 100% și acceptă integral comerțul electronic. OceanWP este gata de traducere și poate fi utilizat pentru crearea site-urilor RTL (dreapta la stânga). Pentru funcții suplimentare, puteți utiliza extensiile și suplimentele premium.

3. Sun Resort

Sun Resort

Sun Resort este o temă elegantă WordPress pentru site-urile de hoteluri și stațiuni. Are un formular de solicitare de rezervare încorporat care îi ajută pe utilizatori să rezerve cazare în hotelul sau stațiunea dvs. Vine cu un constructor de pagini de pornire pentru a adăuga conținutul dvs. instantaneu.

Alte caracteristici semnificative includ widget-uri personalizate, scheme de culori, import demo demo cu 1 clic și optimizare SEO. Tema Sun Resort este super flexibilă și este ușor de configurat.

4. Esența

Esență

Essence este o temă puternică WordPress care poate fi folosită pentru a crea un site web pentru hoteluri sau stațiuni. Are o imagine de fundal cu lățime completă care conține logo-ul personalizat, meniul de navigare, bara de căutare, mesajul de bun venit și formularul de abonament. Vine cu un design simplu pentru a vă arăta frumos conținutul oferit.

Această temă este optimizată de Gutenberg, ceea ce înseamnă că puteți publica conținut chiar de la cel mai recent editor WordPress, Gutenberg fără probleme. Este construit pe partea de sus a cadrului Genesis, unul dintre cele mai populare cadre tematice premium WordPress disponibile pe piață. Este livrat cu un panou de opțiuni tematice ușor de utilizat pentru configurarea ușoară a temei. Essence oferă 6 zone widget care vă ajută să adăugați rapid funcții pe pagina de pornire și alte pagini.

5. Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux este o temă îndrăzneață de WordPress pentru hoteluri de tip boutique și B&Bs. Vă permite să adăugați funcția de rezervare online pe site-ul dvs. web, astfel călătorii pot rezerva camerele hotelului cu ușurință. Vine cu o prezentare de diapozitive a unei pagini de pornire pentru a afișa imagini de hotel, imagini de cameră și mai multe fotografii.

Bordeaux poate fi personalizat complet pentru culori, branding și tipografie. Această temă este prietenoasă pentru începători și poate fi personalizată folosind personalizatorul live WordPress.

6. Stațiunea Santorini

Santorini

Santorini Resort este o frumoasă temă WordPress construită special pentru crearea unui site web al hotelului sau stațiunii. Are un design unic, cu o imagine personalizată de fundal personalizată pe toată lățimea. Vine cu un formular de rezervare online pentru utilizatori să rezerve camere.

Această temă are 7 tipuri de conținut, secțiuni flexibile de pagini de pornire, widget-uri personalizate și multe altele. Este optimizat pentru SEO și performanță.

7. Arcadia

Arcadia

Arcadia este o temă profesionistă pentru hoteluri și resorturi WordPress. Are funcții personalizate uimitoare, cum ar fi imaginea de fundal, anteturile, glisorul de imagine pe ecran complet și multe altele. Include un șablon al formularului de rezervare, pictograme de social media și mai multe șabloane de pagini.

Poate fi personalizat folosind personalizatorul WordPress cu previzualizare live. Puteți schimba aproape totul din temă pentru ca site-ul web dorit să funcționeze.

8. SixtyOne

Șaizeci și unu

SixtyOne este o temă modernă WordPress concepută pentru hoteluri și întreprinderile de cazare. Ca și alte teme populare despre hotelul WordPress, acesta include un formular de rezervare online pentru călători pentru a rezerva camere în hotel. Este livrat cu galerii de imagini și sistem de administrare a hotelului.

Dispune de widget-uri personalizate, șabloane de pagini, hărți de locație și pagini de destinație. Această temă este ușor de configurat și funcționează bine pe toate dimensiunile ecranului.

9. Hotelia

Hotelia

După cum sugerează și numele, Hotelia este creat special pentru construirea unui site web al hotelului. Are un design elegant și robust, cu funcții avansate, cum ar fi rezervarea online, glisorul de imagine, creatorul de pagini, efectele paralaxului și multe altele. Este livrat cu fundal video, navigare lipicioasă, logo personalizat și plugin-uri premium.

De asemenea, include fonturi personalizate, tipuri de postare, widgeturi, culori și multe altele. Hotelia este prietenoasă pentru începători și vă oferă o documentație vastă care vă ghidează cu fiecare aspect al configurarii unui site cu acesta.

10. Palermo

Palermo

Palermo este o frumoasă temă WordPress și resorturi. Are un meniu de navigare în bara laterală, cu logo personalizat și fundal îndrăzneț. Afișează un fundal de imagine pe ecran complet în partea dreaptă a ecranului. Puteți adăuga un mesaj de bun venit și un buton de apelare la acțiune pe pagina principală.

Această temă are peste 30 de opțiuni și combinații de aspect. De asemenea, are un instrument de import demo cu un clic și este foarte optimizat pentru viteza site-ului.

11. HotelEngine Classy

HotelEngine Classy

HotelEngine Classy este o temă WordPress creată pentru pensiuni, stațiuni, hoteluri de tip boutique și afaceri. Este livrat cu un glisor de imagine pe ecran complet pe pagina de pornire care conține logo-ul, meniul de navigare și formularul de rezervare online.

Pe pagina principală, puteți afișa camerele hotelului cu facilități, mărturii ale clienților, locație și galerie de imagini. Deși are un panou cu opțiuni tematice personalizate, îl puteți personaliza și cu personalizatorul WordPress live.

12. Kea

Kea

Kea este o temă minimalistă a resortului WordPress, care poate fi folosită pentru a crea site-uri web pentru hoteluri și resorturi. Vă permite să vă integrați propriul sistem de rezervare folosind un plugin de rezervare WordPress. Oferă o primă impresie frumoasă cu glisorul video și imagine de pe pagina de pornire.

Această temă are aspecte flexibile, multiple opțiuni de culoare și suport WPML pentru a crea un site web multilingv. De asemenea, folosește widgeturi Elementor personalizate pentru a vă proiecta propriile pagini.

13. HotelEngine Comfy

HotelEngine Comfy

HotelEngine Comfy este o temă WordPress concepută frumos pentru hoteluri și stațiuni. Se livrează cu galerii de imagini și glisiere pentru a vă prezenta camerele de hotel, holurile și căile. Tema are un sistem profesionist de administrare a hotelului și un formular de rezervare online.

Vine cu un motor de căutare puternic, culori, fonturi și mai multe opțiuni personalizate. Această temă este ușor de configurat și vă permite să începeți un site web al hotelului instantaneu.

14. Milos

Milos

Milos este o temă premium WordPress, construită pentru hoteluri, pensiuni, închirieri de apartamente, B&Bs și întreprinderi de ospitalitate. Vine cu o imagine de fundal pe ecran complet sub antet. Antetul include un logo personalizat și un meniu de navigare. Puteți adăuga, de asemenea, un buton de rezervare în antet.

Vă permite să integrați sistemul de rezervare și rezervare a terților. Tema vă oferă un control complet al culorilor. Este simplu și începător să fie configurat.

15. Locale

Localizările

Locales este o temă modernă de director WordPress care vă ajută să creați un director de hoteluri locale. Este plin de funcții de susținere, cum ar fi hărți de locație, adrese și multe altele. De asemenea, puteți adăuga căutări filtrabile pe pagina principală pentru a permite utilizatorilor să găsească cel mai bun hotel din oraș.

Vă permite să afișați hoteluri și apartamente într-un glisor carusel. Are o secțiune pe pagina principală pentru a afișa hoteluri prezentate. Tema este perfectă pentru a prezenta hotelurile din orașul dvs. și pentru a câștiga un comision la rezervări.

16. Prestigiu

Prestigiu

Prestige este o temă minunată a hotelului WordPress. Are mai multe șabloane de pagini pentru a afișa camerele, tipurile de cameră și multe altele. Vă permite să prezentați atracții din apropiere, care pot dezvolta un interes pentru utilizator pentru a rezerva o cameră la hotelul dvs..

Această temă este ușor de configurat și poate fi personalizată folosind personalizatorul de teme WordPress cu previzualizare live.

17. Moliere

Moliere

Moliere este o excelentă temă WordPress pentru hoteluri, stațiuni, apartamente de închiriere și B&Bs. Este livrat cu un antet și un subsol flexibil care vă permite să personalizați fiecare element de pe site. Vă oferă controlul asupra schemelor de culori pentru a vă defini propriile culori.

Alte caracteristici semnificative includ integrarea și asistența fonturilor Google pentru construitori de pagini, WooCommerce și limbile RTL.

18. HotelBooking

Rezervare la hotel

HotelBooking este o temă complet funcțională a hotelului WordPress. Are un design receptiv și un sistem de rezervare a hotelului. Această temă vine cu un motor de rezervare care permite utilizatorilor dvs. să rezerve rapid camerele din hotelul dvs. Puteți adăuga un formular de rezervare personalizabil, calendarul disponibilității camerei, cupoane de reducere și multe altele.

Această temă vă oferă opțiunea de a adăuga tarife sezoniere pentru camere. Are o pagină separată de blog pentru a posta conținut despre hotelul tău.

19. Hotelone

Hotelone

Hotelone este o temă gratuită WordPress pentru hoteluri și stațiuni. Vine cu un panou de administrare avansat pentru a personaliza toate elementele temei. Se livrează cu o structură pre-construită pentru site-ul hotelului dvs., facilitând începerea. Are un subsol widgetizat pentru a adăuga pictograme de social media, servicii și multe altele în partea de jos a site-ului. Puteți adăuga, de asemenea, o hartă de călătorie, locație și adresă în subsol. Această temă acceptă constructorul Elementor pentru a vă proiecta paginile.

20. Fililoxenia

Philoxenia

Philoxenia este o temă frumoasă și modernă a hotelului WordPress. Are toate caracteristicile de care ai nevoie pe site-ul hotelului tău, inclusiv un formular de rezervare, mai multe tipuri de conținut, galerie de imagini pentru a prezenta camerele hotelului și un sistem de administrare a camerei..

Această temă oferă pagina principală widget, widget-uri personalizate și scheme de culori pentru a configura site-ul dvs. web. Este extrem de optimizat pentru SEO.

21. Hotel de lux

Hotel de lux

Hotel Luxury este o altă temă gratuită a hotelului WordPress. Vă permite să vă gestionați rezervările și rezervările online într-un mod profesionist. Are un design frumos pentru a afișa cazarea hotelului în stil. Această temă este ușor de configurat și poate fi personalizată cu personalizatorul WordPress live.

22. Hotelica

Hotelica

Hotelica este o temă gratuită WordPress, concepută special pentru hoteluri, stațiuni și întreprinderi de ospitalitate. Are o imagine de fundal a antetului cu lățime completă, cu logo personalizat, linie de întâmpinare și meniu de navigare. Puteți utiliza această temă pentru a crea un director de hoteluri locale. Această temă poate fi personalizată folosind personalizatorul WordPress cu previzualizare live.

23. Zermatt

Zermatt

Zermatt este o temă WordPress extrem de avansată și flexibilă pentru hoteluri, stațiuni, apartamente de închiriere, B&Pensiuni, pensiuni și spații de cazare. Dispune de fundal atractiv pe ecran complet pentru a crea o primă impresie puternică asupra utilizatorilor. Caracteristicile temei includ formularul de rezervare online, modulul meteo și CTA-urile.

Acesta oferă posibilități de culoare nesfârșite, machete complet personalizabile, creatori de pagini și suport WooCommerce. Zermatt este ușor de configurat și optimizat pentru viteză.

24. Prezență

Prezenţă

Prestige este o temă modernă cu multe scopuri WordPress. Poate fi utilizat pentru a crea cu ușurință un site web de hotel sau stațiune. Utilizează constructorii de pagini drag și drop pentru a proiecta paginile de destinație. Această temă include 2 machete pentru a crea un site web cu cutii sau cu lățime completă.

Cu demo-uri de site-uri încorporate, puteți începe rapid și lansa site-ul hotelului. Configurarea temei este simplă și poate fi personalizată cu personalizatorul WordPress live.

25. Hanul Olympus

Inn Olympus

Olympus Inn este o temă elegantă de WordPress pentru hoteluri, întreprinderi de ospitalitate, cazare și stațiuni. Ca toate temele populare din această listă, are un formular de rezervare online. Această temă funcționează excelent, cu toate pluginurile WordPress trebuie să adauge funcții și funcționalități pe site-ul hotelului tău.

Acceptă construitori de pagini, limbaje WooCommerce, RTL și este complet optimizat pentru SEO. Olympus Inn are performanțe mai rapide decât alte teme obișnuite WordPress.

26. Stațiunea Ageeană

Statiunea Agegean

Dacă sunteți în căutarea unei teme frumoase și moderne a stațiunii WordPress, consultați Aegean Resort. Este dotat cu toate caracteristicile uimitoare de care aveți nevoie pentru a construi un site web de hotel sau stațiune. Cele mai notabile caracteristici sunt modulul meteo, formularul de rezervare online, galeriile de imagini, glisoarele și videoclipurile de fundal.

Această temă este compatibilă cu WPML ceea ce înseamnă că puteți crea cu ușurință un site web multilingv. Are opțiuni de dispunere flexibile pentru a vă proiecta pagina de pornire și paginile de destinație.

27. plat

Apartament

Flat este o temă profesională multifuncțională WordPress care poate fi folosită pentru a crea un site web pentru hoteluri sau stațiuni. Are un aspect plat unic, cu culori îndrăznețe și complet personalizabil pentru a adăuga efecte, animații și multe altele. Vine cu Themify builder pentru a vă proiecta propriile pagini.

Tema are secțiuni pe pagina principală pentru a afișa camerele dvs. de hotel, mărturiile clienților, membrii personalului și facilitățile. Este ușor de configurat și poate fi personalizat cu personalizatorul WordPress live.

28. Hotel Melbourne

Hotel Melbourne

Hotel Melbourne este o temă WordPress gratuită și sensibilă pentru hoteluri, stațiuni și apartamente de închiriere de lux. Are mai multe locații de meniu de navigare, glisor de imagine, integrare în social media și multe altele. Este dotat cu facilități de rezervare la hotel, managementul camerei și mai multe funcții premium în versiunea plătită.

29. HotelMotel

HotelMotel

HotelMotel este o temă premium la un hotel WordPress. Are un sistem de rezervare, room management, blog și widget Instagram. Este dotat cu un glisor de imagine pentru a vă prezenta facilitățile hotelului și atracțiile din apropiere. Această temă este complet personalizabilă și ușor de configurat.

Se livrează cu culori personalizate, widgeturi, fonturi și multe altele. Tema are suport pentru WooCommerce și traducere gata să vă permită să creați un site web în propria limbă.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress pentru hoteluri și stațiuni. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru cu privire la cele mai bune teme WordPress pentru blogurile de călătorie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map