29 Cele mai bune teme WordPress pentru scriitori și autori de carte (2020)

cele mai bune teme de scriitor și autor de wordpress


Căutați cele mai bune teme WordPress pentru autorii de carte?

O temă bună WordPress facilitează scriitorilor să își afișeze portofoliul și să obțină mai mulți clienți online. Autorii de carte își pot folosi site-ul pentru a vinde cărți, pentru a se conecta cu cititorii și pentru a organiza evenimente de semnare a cărților.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru scriitori și autori.

Alegerea celei mai bune teme WordPress pentru scriitori și autori de carte

Pentru a crea un site web pentru scriitori și autori, veți avea nevoie de o temă WordPress care să vă ofere funcțiile potrivite care să corespundă nevoilor dvs. Este posibil să știți că există mii de teme WordPress pentru scriitori pe piață, ceea ce face dificilă selectarea celei mai bune teme pentru site-ul dvs. web.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie pe care le veți găsi deseori pe o temă WordPress pentru autori.

 • Aspect minimalist modern și profesional
 • Șabloane de pagină personalizate pentru descrierea cărții
 • Suport de comerț electronic pentru a vinde cărți online
 • Tipografie uimitoare pentru a oferi o experiență de lectură excelentă
 • Showcase portofoliu de scriere

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru autori de carte și scriitori.

1. Divi

Divi

Divi este o puternică temă WordPress și creatoare de pagini. Cu Divi, puteți crea un site web pentru autori de carte, scriitori și bloggeri. Puteți utiliza generatorul de pagini drag și drop pentru a vă personaliza site-ul web fără a edita niciun cod. Divi vine, de asemenea, cu mai multe site-uri demo pre-construite pentru a crea pagini rapid și ușor.

Divi vine în 2 arome: Divi Tema și Divi Builder (plugin).

Divi Tema este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să personalizeze folosind unul dintre cele peste 100 de pachete de site-uri complete care vin împreună cu tema.

Pluginul Divi Builder funcționează cu orice temă, este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să o folosească alături de alte teme.

Cu instalarea sa demo demo cu un singur clic, puteți lansa rapid un site web scriitor / autor și puteți crea un aspect distinct prin personalizarea textului și imaginilor dvs..

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă populară multifuncțională WordPress care vă permite să creați orice site web, inclusiv unul pentru scriitori. Oferă site-uri demo pentru autori de carte, vânzători și scriitori. Cu instalatorul său de conținut demo de un clic, tot ce trebuie să faceți este să importați site-ul demo și apoi să personalizați conținutul.

Această temă este bazată pe cele mai bune practici SEO, astfel încât să vă asigurați că veți fi în mâinile bune cu OceanWP. OceanWP acceptă limbile RTL, astfel încât să puteți traduce site-ul dvs. în limba preferată cu ușurință.

3. Astra Tema

Astra Tema

Astra Tema este o temă WordPress ușoară concepută pentru a construi orice site web. Oferă o integrare perfectă cu creatorii de pagini WordPress, astfel încât să puteți edita aspectul așa cum doriți cu drag and drop.

Există multe site-uri de start-ready-made, inclusiv un site web pentru autori de carte, scriitori și vânzători. Astra Tema funcționează excelent cu pluginurile populare WordPress pentru a extinde funcțiile și funcționalitatea.

4. Ultra

Ultra

Ultra este o temă WordPress multifuncțională care vă permite să creați un site web pentru autori de carte, editori și bloggeri. Se livrează cu zeci de skinuri tematice pentru a schimba aspectul cu un clic. Puteți adăuga funcții unice pe site-ul dvs. web folosind suplimentele gratuite de constructor pentru a oferi site-ului dvs. un aspect unic.

Ultra este dotat cu funcții uimitoare, cum ar fi opțiunile inteligente de dispunere, controale de culoare, defilare paralax, mega meniu, animații și multe altele. Ultra vine de asemenea cu Themify Builder, un constructor de pagini drag and drop.

5. Pro. Autor

Autor Pro

Author Pro este o temă excelentă pentru WordPress, creată special pentru autori de carte, scriitori, vânzători, biblioteci online și edituri. Vă permite să vă prezentați cărțile pe pagina de pornire împreună cu o scurtă descriere.

Această temă este alimentată de Genesis Framework, care oferă o bază solidă pentru site-ul dvs. Ca orice altă temă StudioPress, Author Pro vine și cu mai multe secțiuni widgetizate pe pagina principală, astfel încât să puteți configura pagina dvs. de pornire adăugând widget-urile potrivite.

ACCES GRATUIT: Author Pro + 35 Alte teme StudioPress!

Doriți să încercați GRATUIT toate temele premium StudioPress, inclusiv Author Pro?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bun serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Obțineți toate cele 35 de teme GRATUIT cu motor WP »

6. Tipologie

Tipologie

Tipologia este o temă elegantă pentru WordPress pentru scriitori, bloggeri, autori, editori și dactilografi. Are un design frumos și minim, cu un glisor de imagine pe ecran complet. Vă permite să adăugați conținut prezentat și butoane de apel la acțiune în partea de sus a glisorului.

Vine cu opțiuni nelimitate de culoare pentru fundal, text, butoane și link-uri. Tema oferă mai multe opțiuni de aspect pentru pagina principală și postări.

7. Scriitori Blogily

Scriitori Blogily

Writers Blogily este o temă WordPress minunată și frumoasă, creată special pentru scriitori, bloggeri, autori și freelanceri. Oferă un aspect complet de lățime cu un meniu simplu de navigare. De asemenea, vine cu un glisor de imagine cu text personalizat și butoane de apelare la acțiune.

Tema are un aspect cu mai multe coloane, cu secțiuni de grilă aliniate corespunzător pentru a afișa postările. Este livrat cu widget-uri personalizate pentru postări populare, pictograme de social media și multe altele.

8. Prezență

Prezenţă

Presence este o temă flexibilă WordPress concepută pentru a crea un site web pentru instituții de învățământ, autori de carte, scriitori și biblioteci online. Prezența vine, de asemenea, cu un constructor de drag and drop pentru a obține aspectul pe care îl doriți și pentru a importa design-urile din layouturile lor pre-construite.

Tema Prezență vine cu 2 machete (box și full-wide) și 10 demo-uri pentru site-uri web. Prezenta are pictograme de social media, widget-uri personalizate, glisoare de imagine și calendar de evenimente.

9. Salut Pro

Buna Pro

Hello Pro este o simplă temă WordPress, construită pe topul cadrului Genesis. Vă permite să afișați un mesaj de bun venit vizitatorilor dvs. și să îi atragați în mesageria de marcă. Include șabloane de pagini personalizate, zone de widget pentru pagina principală și subsol și un antet complet personalizabil.

Folosind personalizatorul WordPress, puteți schimba culorile, fundalul, butoanele, linkurile și fonturile. Tema Hello Pro este extrem de optimizată pentru performanță și viteză. Puteți fi sigur că site-ul dvs. nu încetinește din cauza elementelor temei.

10. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia este o temă polivalentă WordPress cu o singură pagină pentru autori de carte, scriitori, editori și vânzători. Oferă un design de material subțire, care este perfect pentru a construi orice tip de site-uri web.

Tema are o pagină de start personalizabilă, cu secțiuni și blocuri. Veți obține 2 opțiuni suplimentare, o secțiune de portofoliu și o secțiune de prețuri acceptată complet pentru Jetpack.

11. Neve

Neve

Neve este o temă minimală WordPress, cu un design elegant și simplu, care este perfect pentru crearea unui site web pentru autori de carte, scriitori și vânzători. Vine cu modele de aspect personalizate pentru antetul și subsolul site-ului dvs. web.

Această temă este ușoară și construită având în minte timpul de încărcare rapidă. Puteți personaliza majoritatea elementelor din această temă utilizând personalizatorul WordPress, deci nu trebuie să comutați între previzualizare și editor.

12. Writee

Writee

Așa cum sugerează și numele, Writee este o temă gratuită WordPress, potrivită pentru scriitori, autori de carte și bloggeri. Are o tipografie frumoasă, oferind vizitatorilor o experiență de lectură excelentă. Tema include un antet personalizabil cu glisor de imagine, pictograme sociale și meniu de navigare.

Este livrat cu scheme de culori nelimitate, widgeturi personalizate și bara laterală. Writee are o zonă widget care vă permite să adăugați biografia autorului dvs. în secțiunea despre mine.

13. Revista Pro

Revista Pro

Magazine Pro este o frumoasă temă de publicare online WordPress, construită explicit pentru reviste, autori, ziare și bloggeri. Această temă este, de asemenea, perfectă pentru crearea unei reviste online și are mai multe zone de spațiu publicitar, o casetă de abonare la newsletter-uri, zona de conținut prezentată și multe altele.

Este construit pe partea de sus a cadrului tematic Genesis și se integrează cu constructorii de pagini drag și drop pentru a personaliza fiecare secțiune a aspectului dvs..

14. carte electronică

eBook

eBook este o temă premium WordPress creată profesional pentru autori, editori și scriitori. Vine cu funcții uimitoare pentru a vă prezenta cărțile electronice și a le vinde. Puteți personaliza cu ușurință pagina principală datorită zonei widgetizate și a widgeturilor personalizate.

Această temă este compatibilă cu pluginul WooCommerce, astfel încât să puteți vinde cărți electronice rapid.

15. Binder Pro

Binder Pro

Binder Pro este o temă de jurnalist WordPress, care este o opțiune excelentă pentru autori de carte, reviste, editori și ziare. Dispune de un sistem de construcție modular care vă ajută să plasați conținutul în centrul scenei.

Este compatibil cu pluginurile populare WordPress și este pregătit pentru traducere și acceptă limbi RTL.

16. Bretania

Bretania

Bretania este o temă elegantă WordPress, creată pentru autori de carte și bloggeri în nișa stilului de viață. Vă permite să vă prezentați lucrările prezentate în secțiunea de caiet din pagina principală. Pe lângă acea secțiune, puteți adăuga informații personale, fotografii Instagram și postări pe blog.

Este livrat cu un antet lipicios și un subsol personalizabil. Tema are un aspect gri gri și este ușor de configurat datorită personalizatorului live WordPress.

17. Editura

Editor

Publisher este o temă WordPress de înaltă calitate pentru scriitori, autori și editori. Este construit pentru a ajuta autorii de carte și editorii în dificultate să vândă cărți online. Tema salută vizitatorii cu un mesaj personalizat și prezintă cărți prezentate într-un glisor pentru carusel.

În zona barei laterale, puteți afișa detalii despre autor, cărți, videoclipuri și link-uri utile. Este compatibil cu pluginul WPML pentru a crea corect un site web multilingv.

18. Daily Dish Pro

Daily Dish Pro

Daily Dish Pro este o temă polivalentă relativ nouă, concepută frumos pentru scriitori, reviste și autori de cărți. Este cea mai potrivită pentru dvs. dacă puneți atenția utilizatorilor asupra conținutului. La aspectul cu două coloane, puteți adăuga conținut prezentat și secțiunea despre mine.

Folosind personalizatorul de teme, puteți edita culori, fonturi și fundal fără a fi nevoie să comutați înainte și înapoi între editor și previzualizare. De asemenea, puteți utiliza această temă pentru a construi magazine de comerț electronic.

19. Libretto

Libret

Libret este o temă WordPress cu o coloană pentru autori, scriitori și editori. Această temă este lansată de Automattic, compania-mamă a WordPress.com. Această temă este perfectă pentru articole de formă lungă, cu imagini și ghilimele.

Vă permite să personalizați fundalul, antetul, culorile și meniul de navigare. Libretto sprijină WooCommerce pentru a începe magazinul online pentru vânzarea de cărți.

20. MyBook

Cartea mea

MyBook este o temă perfectă pentru WordPress pentru a lansa un site web pentru autori, vânzători și editori de carte. Este extrem de compatibil cu constructorii de pagini drag și drop pentru a personaliza aspectul. Puteți crea, de asemenea, pagini de destinație personalizate pentru cărțile dvs. prezentate, prezentarea generală a cărților și descărcări.

Această temă are o secțiune despre mine pentru ca autorul să-și afișeze biografia.

21. Opinia publică

Opinie publica

Opinia publică este o temă puternică WordPress pentru reviste online, autori de carte, editori și scriitori. Are variante frumoase de culoare pentru a crea un site web cu aspect unic și atractiv. Cu machete de mai multe categorii, vă puteți organiza cărțile cu ușurință.

Dispune de un spațiu publicitar în care puteți promova produse relevante afișând bannere și câștiga bani online. Puteți utiliza generatorul de pagini Elementor împreună cu tema pentru a personaliza site-ul dvs. web cu previzualizare în timp real.

22. Elegant

Elegant

Elegant este o temă WordPress modernă și elegantă, creată special pentru bloggeri, scriitori și autori. Este livrat cu tip de post de portofoliu pentru a vă expune munca profesională. Tema oferă, de asemenea, animații fanteziste pe pagina ta de pornire.

Alte caracteristici notabile includ amenajarea zidăriei și a grilei, filtrele de imagine, secțiunea echipei și aspectul centrat. Are piei de culoare, stil de antet și multe altele în panoul de personalizare a temelor.

23. Retrăiește

Retrăi

Relive este o temă de povestire WordPress concepută cu dorința de a promova autori de carte, bloggeri și scriitori. Este plin de galerii de imagini și video, machete de bare laterale, antet personalizat și multe altele. Tema are un glisier de conținut prezentat pe pagina de pornire.

Integrează rețelele de socializare pentru a face site-ul dvs. web accesibil. Tema este optimizată pentru SEO pentru a vă stimula traficul din motoarele de căutare.

24. Autor

Autor

Autor este o temă gratuită WordPress creată pentru editori, scriitori și autori de carte. Oferă o experiență de lectură excelentă vizitatorilor dvs. cu o tipografie crocantă. Are un aspect în două coloane, cu meniul de navigare al barei laterale în partea stângă și conținut conținut în partea dreaptă.

Această temă este compatibilă cu constructorii de pagini drag and drop, deci o puteți personaliza fără a scrie o linie de cod.

25. Autor de carte

Autor de carte

Book Author este o temă excelentă pentru WordPress pentru a crea un magazin online de librărie. Dispune de o secțiune de recenzie a utilizatorilor de pe pagina principală pentru a expune mărturii ale cititorilor. Vine cu un glisor de imagine pentru a vă prezenta cărțile prezentate potențialilor dvs. cititori de cărți.

Cu această temă, puteți crea un catalog pentru a afișa toate cărțile.

26. Suarez

Suarez

Suarez este o temă creativă creată pentru bloggeri, scriitori și autori de cărți. Acesta oferă un glisor de fundal cu imagine de fundal a ecranului cu un logo personalizat și meniul de navigare. În plus, puteți adăuga autorul bio cu o imagine și un buton de apelare la acțiune.

De asemenea, vă permite să afișați postări prezentate, caseta de abonare la newsletter, fotografii Instagram și pictograme sociale. Este ușor de configurat și de personalizat cu personalizatorul WordPress live.

27. Module

module

Module este o temă WordPress delicată și sofisticată pentru a crea orice site web. Are un aspect frumos și flexibil, cu fundal de antet pe ecran complet. Această temă vine cu mai multe site-uri demo pre-construite, inclusiv un șablon pentru autori de carte, scriitori și editori.

Are un fundal video, scheme de culori, fonturi, bare laterale personalizate și multe altele. Tema modulelor acceptă WooCommerce și WPForms plugin-uri din cutie.

28. Destul de creativ

Destul de creativ

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress atractive și elegante pentru site-ul dvs. web, atunci Pretty Creative este alegerea potrivită. Este construit pe partea de sus a cadrului tematic Geneza, care oferă o bază solidă pentru această temă.

Tema include mai multe șabloane de pagini personalizate, zone de widget, machete de antet, scheme de culori și panou de opțiuni de temă.

29. Adevărat Nord

Nordul geografic

True North este o temă gratuită WordPress pentru autori de carte, scriitori și editori. Este livrat cu mai multe opțiuni de dispunere, cum ar fi afișarea portofoliului, listarea coloanelor și filtrarea izotopilor. Vine cu tipul de conținut de portofoliu pentru a vă afișa profesional lucrarea pe pagina principală.

Tema oferă widget-uri personalizate și instalator de conținut demo cu un clic. Se integrează perfect cu WPML, astfel încât să puteți construi cu ușurință un site web multilingv.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress pentru scriitori și autori. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cele mai bune teme WordPress pentru aplicații și software mobile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map