29 Cele mai rapide teme WordPress pentru a accelera site-ul

Cele mai rapide teme WordPress


Căutați cele mai rapide teme WordPress? Viteza site-ului web poate face sau rupe afacerea ta. Fără îndoială, tema dvs. WordPress joacă un rol important în ea.

Cu o temă WordPress rapidă, puteți reduce în mod semnificativ timpul de încărcare a paginilor, sporind la rândul său viteza paginii. În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai rapide teme WordPress pentru a accelera site-ul.

De ce ar trebui să alegi cele mai rapide teme WordPress?

Viteza paginii este una dintre cele mai importante valori la care trebuie să fii atent.
Studiile arată că chiar și o întârziere de 1 secundă în răspunsul paginii poate duce la reducerea cu 7% a ratei de conversie. În plus, Google continuă să sublinieze viteza paginii în algoritmul lor.

Pentru a rezuma, dacă doriți să vă îmbunătățiți clasamentele de căutare, să obțineți mai mult trafic organic și să oferiți o experiență excelentă utilizatorului, va trebui să luați toate măsurile, cum ar fi alegerea unei teme WordPress rapide, pentru a îmbunătăți viteza paginii dvs..

Cu mii de teme WordPress disponibile pe piață, vă este dificil să găsiți o temă rapidă și receptivă. Puteți utiliza întotdeauna instrumentul nostru gratuit de testare a vitezei site-ului pentru WordPress pentru a cunoaște statisticile complete despre viteza site-ului dvs..

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai rapide teme WordPress de pe piață pentru a accelera site-ul.

1. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro este o temă WordPress frumoasă și cea mai rapidă. Este construit pe partea de sus a StudioPress Genesis Framework, ceea ce îl face puternic și robust. Tema este perfectă pentru stilul de viață, sănătatea, sănătatea și site-urile medicale. Puteți utiliza, de asemenea, această temă pentru a crea un magazin de comerț electronic.

Alte caracteristici cheie includ 6 zone widget, fundal antet personalizat, 2 meniuri de navigare, bara de căutare și multe altele.

Prețuri: 129,95 USD

Obțineți acces GRATUIT la Essense Pro + 35 Alte teme StudioPress!

Vrei să încerci GRATUIT toate temele premium StudioPress, inclusiv Essense Pro?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bun serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Reclamă această ofertă exclusivă pentru motoarele WP astăzi! »

2. Tema Astra

Astra Tema

Astra Theme este cea mai populară și rapidă temă WordPress. Este livrat cu zeci de site-uri web gata făcute pe care le puteți importa în tabloul de bord WordPress. Scopul site-urilor de start este de a economisi timp, astfel încât să puteți lansa rapid un site fără a fi necesar să îl construiți de la zero.

Funcționează perfect cu majoritatea constructorilor de pagini drag and drop pentru WordPress. Cu Astra Theme, puteți personaliza cu ușurință site-ul dvs. web fără a scrie cod.

3. Neve

Neve

Neve este o temă WordPress super rapidă, compatibilă cu majoritatea constructorilor de pagini pentru WordPress. Este o temă polivalentă care se potrivește oricărei nișe de afaceri. Aspectul este extrem de flexibil datorită opțiunilor sale teme ușoare care vă permit să reglați stilul.

Vine cu un antet și un subsol personalizabil pentru a oferi site-ului dvs. un aspect unic.

4. Ultra

Ultra

Ultra este o temă WordPress puternică și rapidă. Acceptă constructorul drag and drop Themify pentru a crea rapid site-ul. De asemenea, include Skins Ultra, care sunt șabloane încorporate și site-uri demo care vă ajută să începeți fără a scrie niciun cod.

Tema oferă suplimente pentru constructor, opțiuni de layout și tone de setări de personalizare pentru site-ul dvs. web.

5. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro este o temă WordPress multifuncțională creată pentru a crea site-uri web performante. Are un aspect frumos și elegant, de o pagină, cu design de material neted. Tema poate fi folosită și pentru a crea un site web cu mai multe pagini.

Suporta complet WooCommerce și este optimizat pentru viteză și performanță.

6. OceanWP

Ocean WP

OceanWP este o temă WordPress gratuită și cea mai rapidă, creată pentru a crea cu ușurință orice site web sau blog. Are mai multe demo-uri și șabloane pentru a economisi timp în timp ce construiești site-ul. Cu extensiile lor premium, puteți adăuga mai multe funcții și funcționalități pe site-ul dvs..

Tema este foarte compatibilă cu constructorii de pagini populari precum Beaver Builder, Elementor, etc.

7. Decorist

Decorist

Decorist este o temă rapidă pentru WooCommerce. Poate fi folosit pentru a crea un magazin online și pentru a vinde produse de decor, produse de modă sau orice produse fizice. Tema funcționează perfect cu extensiile WooCommerce pentru a adăuga mai multe funcții pe site-ul dvs. web.

Are un magazin foarte personalizabil și opțiuni de dispunere flexibile. Cu peste 100 de elemente personalizate, puteți gestiona vizibilitatea antetului, culorile, rețelele sociale și multe altele.

8. Zelle Pro

Zelle Pro

Zelle Pro este o temă plină de bucurie, care vine cu performanțe rapide și derulare parallaxă. Acesta vine în machete de o pagină și mai multe pagini pentru a crea site-uri web frumoase. Tema are un antet personalizat, cu o imagine de fundal cu lățime completă și butoane de apelare la acțiune.

Puteți utiliza personalizatorul live WordPress și creatorii de pagini pentru personalizare.

9. Academica Pro

Academica Pro

Academica Pro este o temă rapidă WordPress concepută special pentru institute de învățământ, universități, colegii și biblioteci. Oferă un aspect widgetizat cu stil în 3 coloane pe pagina principală. Cu integrarea calendarului de evenimente, puteți promova cu ușurință evenimentele de pe site-ul dvs..

Alte caracteristici cheie includ un constructor dinamic de pagini de pornire, un vizualizator vizual, machete de pagini și asistență pentru WooCommerce.

10. Autor Pro

Autor Pro

Author Pro este o altă temă bazată pe Geneză pentru a crea site-uri web puternice și solide în WordPress. Tema este perfectă pentru autorii de carte, vânzătorii online, editorii, revistele și site-urile de știri. Vine cu o pagină de pornire frumoasă și ușor de utilizat pentru a afișa titlurile cărților în mod profesional.

Acceptă platforme de comerț electronic precum WooCommerce și BigCommerce, astfel încât să puteți configura cu ușurință magazinul online. Personalizatorul de teme facilitează efectuarea de modificări pe site-ul dvs. web.

11. Tusant

Tusant

Tusant este cea mai rapidă temă de podcast WordPress. Puteți utiliza această temă pentru a adăuga streaming de muzică și video pe site-ul dvs. web. Tema este perfectă pentru muzicieni, trupe, vlogs, podcasters, difuzatori și orice site de conținut care funcționează în jurul proiectelor audio / video.

Este livrat cu mai multe opțiuni de aspect și acceptă creatorul de pagini Elementor.

12. Finesse

Fineţe

Finesse este o temă populară și rapidă WooCommerce care vă permite să începeți magazinul online. Acesta oprește SiteOrigin pentru a crea personalizarea de draging și drop page. Tema oferă opțiuni de aspect flexibil pentru a adăuga produse, produse conexe și multe altele pe site-ul dvs. de comerț electronic.

Alte caracteristici includ peste 600 de tipuri de fonturi Google Web, scheme de culori nelimitate, traduceri și personalizatoare live pentru a vă edita site-ul.

13. Kea

Stațiunea Kea

Kea este o temă minunată și cea mai rapidă a resortului WordPress, creată special pentru hoteluri, stațiuni și întreprinderi de ospitalitate. Are un design minimalist, cu o imagine de fundal personalizată pe ecran complet. Cu Kea, puteți integra cu ușurință un sistem de rezervare și rezervare a unei terțe părți pentru afacerea dvs. hotelieră.

Tema oferă slider video și imagine, machete flexibile, scheme de culori și widget-uri personalizate. De asemenea, acceptă WPML pentru a crea un site web multilingv.

14. salvat

salvată

Salvat este o temă premium a bisericii WordPress. Este perfect să adăugați predici, evenimente, profiluri de personal și locație. Vine cu un aspect prin care puteți afișa fotografii frumoase, videoclipuri, mărturii și formulare de donație.

Tema include un constructor de pagini de pornire pentru a personaliza pagina principală a site-ului bisericii.

15. Agency Pro

Agentia Pro

Agenția Pro este cea mai rapidă temă WordPress și cea mai potrivită pentru site-ul agenției dvs. Tema este construită pe Cadrul Genezei, ceea ce o face puternică și puternică din punct de vedere al performanței.

Ca orice temă StudioPress, puteți utiliza widgetul paginii de pornire și șabloane de pagini personalizate pentru a configura rapid site-ul.

16. Echilibru

Echilibru

Balance este o temă WordPress minimalistă și rapidă. Este livrat cu 2 machete frumoase și premium, care vă permit să faceți un site web la alegere. De asemenea, puteți utiliza această temă pentru a crea un magazin de comerț electronic profesionist și pentru a adăuga tot inventarul dvs. în câteva clicuri.

Tema are spații albe în aspect pentru a atrage utilizatorii și a-i angaja pe site-ul dvs. web. Cu suportul Visual Customizer, puteți schimba rapid culorile și fonturile.

17. Khore

Khore

Khore este una dintre cele mai rapide teme de evenimente WordPress. Are un aspect în două coloane care arată meniul de navigare din partea stângă și conținutul din partea dreaptă a paginii. Tema este perfectă pentru a găzdui evenimente, expoziții, webinarii și conferințe.

Khore vă permite să vindeți bilete online. De asemenea, oferă programarea evenimentelor, distribuirea socială, hărți Google, galerii de imagini și multe altele.

18. Blogstar

Blogstar

Blogstar este o temă creativă a blogului WordPress. Vine cu mai multe șabloane de blog pe care le puteți utiliza pentru a porni un blog sau a crea o revistă online. Se integrează perfect cu Visual Composer, astfel încât să puteți adăuga și personaliza rapid paginile site-ului.

Tema include 700+ fonturi pentru pictograme, widget-uri personalizate, skinuri de culoare și fundal video. Este extrem de optimizat pentru viteză și performanță.

19. Module

module

Modulele este o temă WordPress elegantă și rapidă. Prin abordarea sa polivalentă, puteți crea cu ușurință orice fel de site web sau blog. Funcționează perfect cu pluginuri WordPress terțe pentru a vă extinde funcționalitatea temei.

Are o imagine de antet personalizată cu titlu, linie de etichetă și buton CTA. Puteți adăuga, de asemenea, un meniu de navigare și bara de căutare în partea de sus a paginii.

20. AutoDeals

AutoDeals

AutoDeals este o temă modernă de dealing auto WordPress. Vine cu un motor de căutare rapid și fulger și cel mai avansat pentru utilizatori să își găsească mașinile preferate online. Vizitatorii pot căuta după distanță și rază pentru rezultatele inventarului local.

Vă permite să selectați și să comparați mai multe listări sau să vă salvați căutarea în lista de dorințe pentru browsing-urile viitoare.

21. Personalizați

Customify

Customify este o temă gratuită multifuncțională WordPress. Este rapid, receptiv și flexibil pentru a crea orice site web. Tema include antetul și constructorul de subsol și acceptă constructorii de pagini precum Beaver Builder, Elementor, Thrive Architect, Divi etc..

Acesta acceptă complet pluginuri precum WooCommerce, bbPress, Yoast și multe altele pentru a extinde funcționalitatea site-ului dvs. web.

22. Autor de carte

Autor de carte

Book Author este o temă rapidă WordPress pentru editori și autori. Vă permite să vindeți și să promovați cărțile online. Tema vă permite să alegeți culori frumoase care să prezinte copertele de cărți și să atrageți publicul.

Vine cu o secțiune de recenzie în care utilizatorii dvs. își pot lăsa feedback și sugestii cu privire la achizițiile lor.

23. Tema Guten

Tema Guten

Guten Theme este o temă WordPress puternică și rapidă, cu suport pentru construitori de pagini precum Gutenberg, Beaver Builder, Elementor și multe altele. Tema are mai multe machete pentru diferite secțiuni, inclusiv antetul, subsolul și bara laterală.

Este ușor să personalizați culorile, fonturile etc. Guten Theme funcționează perfect cu WooCommerce pentru a începe magazinul online.

24. Orfeo

Orfeo

Orfeo este o temă WordPress rapidă cu o pagină, cu un aspect al site-ului atractiv. Îți atrage vizitatorii cu o imagine de fundal întunecată și cu butoane de apeluri la acțiune colorate. Tema este perfectă pentru bloguri personale și site-uri web ale agențiilor.

Puteți utiliza personalizatorul WordPress live pentru a face rapid modificări în această temă.

25. Moliere

Moliere

Moliere este o temă WordPress modernă și elegantă, concepută special pentru hoteluri, BnB-uri, apartamente, servicii de închiriere și afaceri pentru ospitalitate. Tema este super-rapidă și flexibilă pentru a atrage atenția utilizatorului. Are un antet și subsol personalizabil pentru a adăuga conținutul dvs. cu ușurință.

Cu Moliere, veți obține controlul complet al culorilor, integrarea constructorilor de pagini, suportul RTL, compatibilitatea WooCommerece și multe altele.

26. Niche Pro

Niche Pro

Niche Pro este o temă WordPress profesională și rapidă, perfectă pentru bloggerii stilului de viață pentru a-și expune munca. Are un aspect frumos de culoare albă, cu imagini captivante și suport de comerț electronic. Tema are un aspect widgetizat pentru a adăuga rapid conținutul și media.

Vine cu șabloane de pagini personalizate și panou de opțiuni tematice pentru o personalizare ușoară.

27. WPCasa

WPCasa

WPCasa este cea mai rapidă temă imobiliară WordPress. Vă permite să configurați site-ul dvs. imobiliar și să adăugați listări de proprietăți folosind un tablou de bord flexibil. Tema funcționează ca un cadru, ceea ce vă permite să adăugați mai multe șabloane și machete la alegere.

Oferă suplimente și instrumente puternice pentru a adăuga mai multe opțiuni la temă. WPCasa include și un sistem avansat de căutare a proprietăților.

28. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro este o temă populară și rapidă de WordPress care vă permite să faceți orice tip de site web. Are o imagine de fundal pe ecran complet, pictograme de partajare socială, bara de căutare, linie de etichetă și butoane de apel la acțiune. Puteți utiliza, de asemenea, Crelly Slider pentru a afișa conținutul prezentat în prima pagină a site-ului.

Tema vine cu șabloane suplimentare de pagină pentru a vă proiecta pagina de contact, despre pagină și multe altele.

29. Futurio

Futurio

Futurio este o temă WordPress gratuită și rapidă, creată special pentru fotografi, portofolii online, agenții creative, magazine de comerț electronic și pagini de destinație. Se integrează cu constructorii de pagini precum Beaver Builder, Elementor, SiteOrigin, Divi și multe altele.

Puteți utiliza pluginuri WordPress terțe pentru a vă optimiza site-ul web pentru o performanță mai bună.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai rapide teme WordPress pentru a accelera site-ul. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cele mai bune teme WordPress pe ecran complet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map