30+ Cele mai bune teme ale revistei WordPress în comparație și revizuite (2020)

cele mai bune teme din revista wordpress


Căutați o temă bună pentru revista WordPress pentru site-ul dvs. web?

Indiferent dacă rulați un blog personal sau o revistă online mare, o temă a revistei vă ajută să vă afișați conținutul în mod unic cu machete versatile.

În acest articol, am compilat o listă cu unele dintre cele mai bune teme ale revistei WordPress.

Alegerea celei mai bune teme a revistei WordPress

Temele revistei WordPress funcționează excelent pentru site-urile web bogate în conținut. Ajută cititorii să descopere cu ușurință conținutul potrivit pentru care sunt interesați chiar de pe pagina de pornire.

Mai jos sunt câteva caracteristici unice pe care le veți găsi adesea într-o temă a revistei WordPress.

 • Creați cu ușurință un design unic al paginii de pornire cu o combinație de structuri și categorii de coloane diferite
 • Zonele de plasare a anunțurilor Banner pentru a genera bani cu conținutul dvs.
 • Tonuri de opțiuni de dispunere a paginii diferite pentru a afișa conținutul într-un mod distinct

1. Extra

Tema Extra, tema revistei

Extra este una dintre cele mai bune teme ale revistei WordPress de Elegant Themes, unul dintre cele mai importante centre de temă WordPress de pe piață. Fiind o temă polivalentă, se potrivește perfect oricărui site de nișă. Extra este livrat cu un constructor de pagini drag-and-drop care face crearea de postări și pagini super ușoare.

Prin designul său flexibil, puteți personaliza orice parte a temelor pentru a oferi site-ului dvs. un aspect distinct. Cu Extra, nu va trebui să faceți niciodată compromisuri în ceea ce privește aspectul său. Acesta oferă unele dintre cele mai elegante machete pre-construite, astfel încât să puteți crea un design unic alegând unul dintre ele, fără a fi necesar să începeți de la sol. Aspectul paginii de pornire oferă diferite structuri și module pentru coloane.

2. Divi

revizuirea temei divi

Divi precum Extra, este o altă temă populară de tip WordPress multifuncțional care vă ajută să construiți cu ușurință un site web al revistei. Cu constructorul său de pagini vizuale uimitoare, puteți proiecta paginile și postările dvs. ca un profesionist fără a fi nevoie să comutați între editor și previzualizare. Aveți 40 de elemente frumoase care sunt gata de a fi utilizate direct pe site. Aceasta nu are nevoie deloc de codificare.

Acesta oferă, de asemenea, 800 de design-uri uimitoare pre-construite, care sunt complet personalizabile. De la schimbarea culorilor, a animației și a efectelor ascendente, a fonturilor și multe altele, această temă vă permite să faceți totul pentru a avea un aspect dorit. Cu ajutorul editării în vrac, a caracteristicii, puteți economisi timp fără a edita elemente separat.

3. Astra

Astra

Astra este o temă WordPress ușoară și super-rapidă care vă permite să proiectați site-ul dvs. ca un profesionist. Fără a scrie o singură linie de cod, această temă vă oferă cea mai bună soluție pentru a veni cu cel mai elegant design, la pachet cu funcții avansate. Tema este compatibilă cu cea mai recentă versiune a WordPress și funcționează excelent cu tot felul de pluginuri.

Deoarece oferă o integrare perfectă cu pluginul WooCommerce, puteți vinde orice produs digital sau fizic pe site-ul revistei. Pentru a vă extinde, aveți opțiunea să o traduceți și în alte limbi. În plus, puteți adăuga defilare infinită, widget-uri cu pictograme sociale, o pagină personalizată de 404 și multe altele pe site-ul dvs. web cu această temă..

4. Soledad

Tema Soledad

Soledad este o temă WordPress uimitoare, creată special pentru reviste, știri și bloguri personale. Funcționează excelent cu constructorul de pagini și glisare și plasare a elementelor, facilitând personalizarea site-ului web fără a scrie cod.

Cu 1.000 de demonstrații de pe pagina principală, puteți configura un site sau un blog în 1 clic și puteți începe rapid. Vine cu opțiuni suplimentare în personalizatorul live WordPress pentru a edita site-ul.

5. Știrile Everest

Everest News este una dintre cele mai bune teme ale revistei WordPress care vine cu tone de opțiuni de personalizare. Everest News este o temă lansată de Everest Themes.

Viteza, securitatea și traducerea sunt câteva dintre caracteristicile cheie ale Everest. Este livrat cu import demo cu un singur clic, glisor receptiv și încărcare leneșă pentru redarea mai rapidă a imaginilor.

6. Hestia Pro

Hestia

Hestia Pro este o temă WordPress gata impresionantă vizual, WooComerce, încărcată cu funcții uimitoare. Folosind această temă, puteți avea un control deplin asupra site-ului dvs. web în ceea ce privește aspectul său. Fiecare bit al temei este personalizabil și este foarte ușor de utilizat. Puteți regla proiectele de pagini de pornire și pagina de blog gata făcute chiar de la personalizator.

De asemenea, aveți posibilitatea să alegeți orice constructor de pagini doriți. Integrarea perfectă a Hestiei face lucrurile să fie ușoare și ușoare pentru tine. Pentru a face lucrurile interesante pentru utilizatorii dvs., puteți adăuga glisorul sau antetul video. Crește șansa de a-ți angaja vizitatorii pe site mai mult timp.

7. Revista de Themify


Revistă

Revista este o temă frumoasă a revistei WordPress de Themify. La fel ca orice temă Themify, tema Magazine vine însoțită de Themify Builder, un constructor de pagini drag and drop.

Dacă doriți, puteți chiar să mergeți cu un pas mai departe și să construiți o pagină frontală personalizată. De asemenea, aveți opțiuni pentru a adăuga o secțiune Breaking News pentru a informa utilizatorii dvs. despre cele mai noi evenimente și modificări. Tema acceptă videoclipuri și permite distribuirea socială destul de ușor.

8. iTheme2

iTheme2

iThemes este o temă WordPress strălucitoare în stil Mac, care este încărcată cu funcții uimitoare. Vă va plăcea aspectul său fluid și sensibil, care face site-ul dvs. vizual uimitor. Tema vine cu 2 piei diferite – gri și negru.

Puteți afișa sau ascunde caseta de căutare și pictograma RSS după bunul plac. La fel ca majoritatea celorlalte teme Themify, aceasta vă permite, de asemenea, să creați o pagină frontală personalizată. De asemenea, are opțiuni excelente pentru glisierele postate prezentate.

9. Zillah

Tema Zillah wordpress

Zillah este o temă uimitoare pentru bloggeri și scriitori. De asemenea, arată excelent pe site-urile web ale revistei. Personalizatorul live vă ajută să reglați perfect designul site-ului dvs. De la schimbarea culorii sale, fonturi la machete, aveți o mulțime de opțiuni pentru a face site-ul dvs. să iasă în evidență. Vă permite să integrați și constructorul de pagini la alegere. Așa că, spre deosebire de multe alte teme, nu trebuie să vă lipiți la constructorul de pagini încorporat.

Această temă este gata de traducere, astfel încât să puteți chiar construi un blog multilingv cu ușurință. Zillah este compatibil cu cele mai recente versiuni de WordPress și funcționează perfect în diferite browsere.

10. Citibile

Tema revistei lizibile

Citit este încă o temă strălucitoare care se potrivește cel mai bine site-ului dvs. de revistă. Tema vine cu o opțiune de personalizare uimitoare și este compatibilă cu tone de plugin-uri avansate. De la traducerea temei în altă limbă, la adăugarea de Glyphicons și icoane sociale, această temă vă permite să faceți multe din cutie.

Cititorul răspunde, ceea ce înseamnă că pare uimitor pe dispozitive și dimensiuni de ecran de toate tipurile. A fost optimizat pentru SEO, așa că nu este prea mult să vă faceți griji în privința clasării pe Google. Tema este compatibilă cu plugin-uri precum Contact Form 7, Disqus, JetPack și multe altele. Puteți extinde funcțiile sale adăugând mai multe pluginuri.

11. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o frumoasă temă multifuncțională WordPress care vine cu opțiuni minunate pentru a face site-ul revistei dvs. super-avansat și modern. Tema vine cu un conținut demo uimitor, care este gata de a fi folosit cu un singur clic.

Puteți adăuga chiar și un magazin și o bară plutitoare Adăugare în coș în revista dvs., pentru a face butonul dvs. vizibil pentru vizitatorii dvs. tot timpul. Pentru o experiență de cumpărare mai bună, puteți activa opțiunea Vizionare rapidă, care permite vizitatorilor dvs. să aibă o imagine zoomată a produselor înainte de a o achiziționa.

Pentru a îmbunătăți funcționalitatea site-ului dvs. web, tema oferă și multe extensii.

12. Ziar

Ziarul este o temă populară și sensibilă a revistei WordPress, care arată uimitor pe site-urile web care conține mult conținut. Tema vine cu peste 60 de demo-uri concepute profesional, concepute pentru diferite nișe. De asemenea, este inclusă cu 8 plugin-uri premium care vă permit să construiți un site uimitor cu ușurință.

Această temă vă permite să creați cu ușurință antete frumoase datorită constructorului său de antet flexibil. De asemenea, aveți și compozitorul TagDivi, care este setul complet de instrumente pe care orice designer l-ar dori. Poate afișa mult conținut pe pagina de pornire fără a afecta calitatea.

13. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro este o temă uimitoare WordPress care este o opțiune perfectă pentru un site web bogat în conținut. Deci, dacă sunteți în căutarea unei teme de revistă, aceasta ar putea fi cea mai bună opțiune pentru dvs. De la opțiuni ușoare de personalizare până la suport avansat de pluginuri, această temă are tot ceea ce ar putea avea nevoie site-ul dvs. tematic pentru reviste.

Puteți configura site-ul dvs. în câteva minute cu opțiunile sale tematice extinse. Totul în temă este personalizabil. Puteți modifica fundalul, culoarea, tipografia, aspectul și chiar antetul.

14. Academia Pro

Academy Pro

Academy Pro este o temă WordPress uimitoare și sensibilă, care este perfectă pentru toate site-urile web bogate în conținut. Cu ajutorul opțiunilor tematice, puteți să vă puneți în funcțiune site-ul în câteva minute. Puteți adăuga până la 6 zone de widget pe site-ul dvs. web și puteți alege dintre 3 machete diferite. Personalizatorul temelor are opțiuni excelente pentru a schimba aspectul site-ului dvs. web.

Dacă vindeți ceva online, este ușor să acceptați comenzi cu Academy Pro. Acesta acceptă comerțul electronic și vă permite să adăugați și pagini frumoase de prețuri. Puteți avea, de asemenea, pagini de destinație frumoase, adăugați un antet personalizat și puteți face multe altele. Tema este gata de traducere, receptivă și mobilă.

15.Voice

Voice, tema revistei, revista wordpress magazine

Voice este încă o temă minunată a revistei WordPress, care este concepută pentru a facilita publicarea de conținut. Cu Voice, puteți construi, de asemenea, o comunitate excelentă sau un site web de rețea socială cu ajutorul bbPress.

Opțiunile sale tematice avansate au atât de multe de oferit. Această temă este disponibilă pentru a fi descărcată de pe piața Themeforest.

16. Revista MH

MH-Revista-Tema

Revista MH este opțiunea perfectă pentru bloggeri profesioniști, site-uri de știri, reviste online și multe altele. Temele vin la pachet cu Google Webfonts populare pentru un site web cu aspect uimitor. Iar aspectul receptiv permite un site de încărcare rapidă atât pentru smartphone-uri cât și pentru tablete.

Această temă este extrem de optimizată pentru SEO, ceea ce te asigură că ești bine să mergi în ceea ce privește vizibilitatea motoarelor de căutare. Revista MH este o temă pregătită pentru traducere. Și cu câteva clicuri puteți porni un site web multilingual pentru a viza utilizatorii din mai multe geografii.

17. TheFox

TheFox, tema revistei, tema wordpress a revistei

TheFox este o temă de reacție, foarte polivalentă, foarte polivalentă, care vine la pachet cu funcții uimitoare. Indiferent dacă este un site de modă, un site de reviste, un portofoliu sau un site de marketing profesional, TheFox se potrivește nevoilor dvs. cu aspectul plăcut și cu caracteristicile robuste. Tema vine cu demo-uri frumoase, documentație extinsă și suport deosebit.

Pentru a economisi timp, puteți importa din 30 de pagini de pornire pre-construite. Cu toate acestea, aveți și opțiunea de a face modificări la aceste site-uri dacă doriți. Creatorul puternic de pagini pe care etichetați tema îl face să fie foarte ușor să vă construiți site-ul. Ai atât de multe elemente pe care le poți folosi pe site pentru a-l arăta bine. Generatorul de coduri scurte, de exemplu, vă permite să construiți orice număr de pagini personalizate folosind toate modulele dvs. personalizate.

18. Revista Pro

Revista Pro

Magazine Pro este o opțiune perfectă pentru site-ul dvs. de revistă. Site-ul dvs. Web va vorbi de unul singur dacă utilizați această temă datorită aspectelor sale versatile și a designului bogat în media. Aveți posibilitatea să alegeți să utilizați până la 3 zone de widget pe pagina de pornire. Puteți încărca logo-ul dvs. în antet cu un singur clic.

De asemenea, este ușor să porniți un magazin online, deoarece este pre-conceput pentru Woocommerce și BigCommerce. Cel mai bun dintre toate, acceptă cadrul Genezei.

19. Tema revistei Jinsy

Tema Jinsy

Jinsy este o altă temă uimitoare de WordPress pe care o vei iubi să o folosești. Este o temă polivalentă super-receptivă, care poate fi descărcată gratuit. Cu această temă, puteți proiecta cel mai elegant site web fără a fi necesar să codați o singură linie. Cu personalizatorul live al Jinsy, este posibil să vizualizați instantaneu modificările chiar în tabloul de bord.

Importul său demo de 1 minut vă permite să aveți site-ul dvs. gata în mai puțin de un minut. Folosind meniul său impresionant mega, puteți oferi submeniului dvs. o structură excelentă.

20. Wonderwall

Wonderwall

Wonderwall este o temă captivantă și sensibilă a revistei WordPress pentru stilul de viață și site-ul web al revistei. Vă permite să alegeți dintre 9 pagini de pornire frumos proiectate. Tema are locații optime pentru anunțuri banner, astfel încât să puteți genera conținutul cu ajutorul anunțurilor. Puteți să vă lipiți codul de anunț dintr-o rețea terță parte precum Adsense sau să vă încărcați bannerele.

Vă permite, de asemenea, să adăugați butoane de social media cu aspect bun pe site-ul dvs. web. Puteți să le adăugați la subsolul dvs., la bara laterală sau la ambele, în același timp, pentru o mai mare vizibilitate. Această temă este super flexibilă și vă permite să faceți personalizări fără a fi necesar să scrieți o singură linie de cod.

21. Cronica

Cronica este o temă a revistei WordPress cu aspect bine conceput special pentru site-urile web ale revistelor. Tema oferă opțiuni de personalizare uimitoare pentru a vă oferi site-ul un aspect unic. Cu toate caracteristicile sale, puteți proiecta site-ul dvs. ca un profesionist fără a atinge codul.

Tema are 3 spații publicitare încorporate pentru tine. Puteți utiliza, de asemenea, o postare lipicioasă pentru a evidenția o postare specifică și pentru a prezenta postări și videoclipuri prezentate pe pagina de pornire. De asemenea, are 8 zone de widget. 5 dintre ele sunt pe pagina de start, iar restul sunt pe postări individuale.

22. Magazinum

Tema Magazinum

Magazinum este o temă perfectă pentru revista WordPress, potrivită pentru orice nișă. Indiferent dacă publicați conținut de modă, conținut de divertisment, știri sau orice altceva, această temă va oferi cel mai bun aspect site-ului dvs. web. Puteți utiliza widget-urile personalizate care includ o galerie Flickr, un widget social, un widget video și multe altele. Formularul de autentificare personalizat face logarea rapidă și ușoară în tabloul de bord.

Glisorul prezentat este excelent pentru afișarea unei anumite postări. Puteți utiliza fie un glisor video sau o galerie de imagini pe glisorul dvs.. Cu opțiunea prezentare de diapozitive, puteți integra site-ul dvs. web cu API-ul YouTube sau Vimeo.

23. Știrile Mantra

Știrile Mantra este o temă genială a revistei WordPress, încărcată cu funcții uimitoare. Tema vine în ambele liber și versiunea premium, astfel încât să puteți încerca efectiv versiunea lite înainte de a cumpăra versiunea pro. Această temă oferă opțiuni excelente de personalizare.

Această temă acceptă antetul și subsolul de paralax, glisorul avansat, funcțiile de partajare socială și multe altele. De asemenea, are mai multe opțiuni de antet, un widget meteo, convertor de valute, suport WooCommerce, zona de reclame și multe altele.

24. saxon

Temă săsească
Saxon este o temă de revistă WordPress cu aspect modern, care oferă site-ului dvs. web aspectul perfect pe care îl merită. Indiferent dacă sunteți începători sau profesioniști, Saxon vă oferă cea mai simplă modalitate de a vă proiecta site-ul web fără a codifica o singură linie. Cu ajutorul constructorului de pagini drag-and-drop, vă puteți organiza cu ușurință elementele așa cum doriți. Acesta vă oferă 15 blocuri uimitoare pentru a crea o pagină de pornire frumoasă.

De asemenea, are demo-uri excelente, la doar un clic distanță. Saxon este atât de flexibil încât puteți personaliza fiecare parte a site-ului dvs. cu ușurință. În plus, vine cu suport Google AMP și este gata 100% Gutenberg. Tema a fost optimizată și pentru viteză și SEO.

25. Închisoare

Jawn este o soluție perfectă pentru cele mai moderne știri și reviste site-ul WordPress. Tema vă oferă opțiunea de a adăuga defilare infinită pe site-ul dvs. web, astfel încât vizitatorii nu sunt obligați să facă clic pe un buton pentru a merge la pagina următoare.

Jawn oferă o integrare perfectă cu WooCommerce și este o temă pregătită pentru traducere. Jawn acceptă videoclipuri și chiar vă permite să vă integrați site-ul dvs. cu YouTube, Vimeo și Soundcloud.

26. MagOne

Tema revistei Magone

MagOne este o revistă temă WordPress frumoasă, care vine cu un constructor de pagini ușor de utilizat. Oferă o mulțime de opțiuni de personalizare pentru a oferi site-ului dvs. web un aspect perfect pe care îl merită. Este livrat cu un aspect de antet modificabil, mega meniu, cutii de articole, mai multe sisteme de comentarii și multe altele.

Este compatibil cu cele mai recente versiuni de WordPress și funcționează și cu mai multe plugin-uri avansate. Pluginul primește actualizări periodice și extinde suport uimitor timp de 6 luni. MagOne este traducere și Gutenberg gata. Este compatibil cu browserul și arată uimitor pe toate dimensiunile ecranului.

27. Codul

uncode-temă de fotografie-site-

Uncode este una dintre cele mai populare teme WordPress de pe piață. Fie că este vorba despre un site de reviste, un blog de modă, un portofoliu sau orice altceva, cu Uncode, trebuie să folosiți toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă evidenția site-ul..

Vine cu opțiuni de personalizare uimitoare care vă permit să îmbunătățiți aspectul general al site-ului. De la tipografie frumoasă, stiluri de antet, casete de pictograme, butoane și multe altele are atât de multe de oferit.

28.Wellness Pro

Wellness Pro

Wellness Pro este o altă temă uimitoare, care este o opțiune excelentă pentru site-ul dvs. viitor. La fel ca toate celelalte teme StudioPress, și aceasta este super flexibilă și vă permite să schimbați fiecare bit din site-ul dvs. web.

Tema oferă, de asemenea, 12 zone de widget, un personalizator de teme robust pentru a-ți regla aparițiile și multe altele. Tema este compatibilă cu cele mai recente versiuni de WordPress și arată excelent pe toate dimensiunile ecranului.

29. Grido

Tema revistei Grido

Grido este o frumoasă temă WordPress care oferă site-ului tău un aspect asemănător Tumblr. Această temă oferă 9 fundaluri frumoase, cu ajutorul cărora vă puteți stila postările individual. De asemenea, puteți face site-ul dvs. web să pară ca un perete plin de note lipicioase. Puteți adăuga o culoare diferită la fiecare dintre postările dvs. pentru a părea mai colorat.

Pentru a vă face vizitatorii să rămână mai mult timp, puteți adăuga funcția de derulare infinită. Puteți adăuga, de asemenea, galerii lightbox pe site-ul dvs. web. Vă permite chiar să alegeți dintre cele 7 teme și să adăugați un logo în subsolul dvs..

30. Pro Pasiv inteligent de venit

smart-pasiv-venit-pro

Smart Passive Income Pro este încă o temă fantastică a revistei WordPress care merită să fie inclusă în această listă. Este încărcat cu atât de multe caracteristici uimitoare pentru site-urile web ale revistelor, încât chiar și un novice fără experiență de proiectare deloc, poate veni cu un site frumos, cu caracteristici robuste. Dacă vindeți produsele și serviciile online, puteți converti cu ușurință site-ul dvs. într-un magazin online.

Tema este perfect optimizată pentru viteză și experiență de navigare. Puteți regla setările cu personalizatorul de temă pentru a adăuga un fundal, culoare etc. și puteți verifica și previzualizarea acestuia pentru a ști dacă funcționează pentru dvs. În general, este genial și îți va plăcea să-l folosești.

31. Autor Pro

Autor Pro

Author Pro este o temă WordPress atrăgătoare vizual și puternic din punct de vedere funcțional, care oferă cel mai simplu mod de a proiecta un site web al revistei fără a codifica o singură linie. Această temă vine încărcată cu funcții excelente și este compatibilă cu cele mai recente versiuni de WordPress. Puteți crea pagini de destinație frumoase și le puteți personaliza pentru a respecta standardele de marcă.

Această temă este intuitivă și sensibilă, astfel încât site-ul dvs. web să arate excelent indiferent de dispozitivul vizitatorilor dvs. Tema oferă, de asemenea, un suport deosebit, așa că, dacă aveți vreodată o problemă cu tema, puteți lua legătura cu echipa lor de asistență super-prietenoasă, care este întotdeauna gata să vă ajute.

32. ReviewZine

ReviewZine, tema revistei
ReviewZine este o temă WordPress minimalistă gratuită, care ar putea fi o alegere perfectă pentru site-ul dvs. de revistă. .

Această temă este compatibilă cu tone de plugin-uri moderne și avansate și este foarte personalizabilă. Este gata de traducere, are bannere Google Adsense, un personalizator live și multe altele.

Asta e!

Acestea sunt unele dintre cele mai bune teme de revistă WordPress pe care le puteți utiliza pe site-ul dvs. web. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum să porniți un site web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map