30 cele mai bune teme WordPress pentru bloguri de călătorie (2020)

teme wordpress pentru bloguri de călătorie


Căutați cele mai bune teme WordPress pentru blogul dvs. de călătorie?

Dacă îți place să călătorești și să ai aventuri, poți să creezi un blog de călătorie, să împărtășești poveștile tale, să devii popular și să câștigi bani din scrierea ta. În mod similar, dacă sunteți proprietarul unei afaceri de turism, crearea unui site de călătorie este o necesitate pentru dezvoltarea afacerii dvs..

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune teme WordPress pentru bloguri și site-uri web de călătorie în 2020. Este o listă aleasă de teme de călătorie alese de experți, astfel încât să vă puteți simți încrezător alegând orice temă prezentată pentru a începe site-ul dvs. de călătorie..

Crearea unui blog de călătorie cu WordPress

WordPress este cea mai populară platformă de blogging și creatori de site-uri de pe piață astăzi. Milioane de site-uri web, inclusiv brandurile de top din lume, folosesc WordPress pentru a-și crea site-urile și blogurile.

Pentru a crea un blog de călătorie în WordPress, veți avea nevoie de un nume de domeniu și un cont de găzduire împreună cu software-ul WordPress. Un nume de domeniu este adresa (URL) a site-ului dvs. web pe web, cum ar fi Google.com sau IsItWP.com, iar găzduirea web este locul în care conținutul și fișierele site-ului dvs. web sunt stocate online. Ar trebui să consultați articolul nostru despre cum să alegeți gazduirea blogului.

Un nume de domeniu costă de obicei 14,99 USD pe an, iar un plan de găzduire costă 7,99 USD pe lună. Prin urmare, costul combinat al numelui de domeniu și al găzduirii poate fi ridicat la început, mai ales dacă intenționați să începeți cu un buget redus.

Din fericire, nu mai trebuie să vă faceți griji pentru că Bluehost oferă o ofertă exclusivă pentru utilizatorii IsItWP.

creați un blog pe bluehost

Acum puteți primi WordPress hosting pentru doar 2,75 USD pe lună (60% reducere la prețul obișnuit) și un domeniu gratuit de la Bluehost. În plus, veți obține, de asemenea, un certificat SSL gratuit pentru a vă asigura domeniul.

După achiziționarea de găzduire web și nume de domeniu, puteți începe să construiți blogul sau site-ul dvs. de călătorie urmând ghidul nostru pas cu pas despre cum să începeți un blog cu WordPress.

Înainte de a începe, nu pierdeți acest articol din cele mai populare și populare magazine cu temă WordPress.

Să vedem cele mai bune teme WordPress pentru blogurile de călătorie pe care le puteți folosi pe blogul sau site-ul dvs. de călătorie.

1. Divi

tema divi pentru bloguri de călătorii

Divi este o temă puternică WordPress care vă permite să creați orice fel de site-uri, inclusiv un site de călătorie. Este o temă de călătorie complet sensibilă, care face ca site-ul dvs. să arate excelent pe toate tipurile de dispozitive și ecrane.

Divi vine în 2 arome: Divi Theme și Divi Builder (plugin).

Tema Divi este cea mai potrivită pentru utilizatorii care doresc să personalizeze folosind unul dintre cele peste 100 de pachete de site-uri complete care vin împreună cu tema.

Pluginul Divi Builder funcționează cu orice temă, este cel mai bun pentru utilizatorii care doresc să-l folosească alături de alte teme.

Tema Divi este livrată și cu un constructor de drag and drop încorporat, cu ajutorul căruia puteți crea cu ușurință orice tip de aspect al site-ului dorit. Puteți utiliza 46 de elemente de conținut puternic pentru a vă crea designul. Toate aceste elemente de conținut sunt foarte personalizabile, astfel încât să puteți oferi acestei teme propriul design.

Dacă doriți să începeți rapid proiectul site-ului dvs. web, puteți utiliza unul dintre cele 20 de machete Divi pre-făcute oferite de temă. Nu ratați să consultați aceste teme pentru copii Divi extrem de personalizabile.

2. Solitudine

Tema Soledad

Soledad este o temă de călătorie cu mai multe concepte pentru site-urile WordPress. Este livrat cu peste 1000 de glisiere și machete de bloguri / reviste, astfel încât să puteți configura un site web impresionant de călătorie pentru utilizatorii dvs..

Pentru personalizare nesfârșită, tema acceptă și plugin-uri de editor de pagini, cum ar fi Elementor și WP Bakery Page Builder. Este gata de traducere și vă permite să creați un site multilingv.

Începeți cu Soledad azi!

3. Aventura

tema wordpress de aventură

Aventura este o temă WordPress care este cea mai potrivită pentru sală de fitness, călători, exploratori și aventuri. Această temă vine cu un design modern, elegant, care vă evidențiază conținutul.

Tema Adventure este livrată cu un șablon de pagină de pornire, pe care îl puteți utiliza pentru a construi o pagină de pornire dinamică cu ajutorul pluginului Organic Customizer Widgets. Acest plugin este dezvoltat și de Teme Organice, aceiași oameni din spatele temei Adventure.

Începeți cu Adventure azi!

4. Miferează Infinit

themify-infinit-WordPress temă

Themify Infinite este o temă de blog cu pagini complete cu defilare infinită. Vă permite să adăugați imagini cu o lățime completă pe postările de blog care vă vor face blogul să pară uimitor. Funcția de derulare infinită adaugă farmecului blogului dvs., deoarece încarcă conținut infinit în timp ce utilizatorii defilează în jos pe pagină.

În plus față de derularea infinită, oferă un antet lipicios, spoturi publicitare banner, widgeturi cu diapozitive, suport WooCommerce etc., pentru a face blogul tău frumos și la fel de puternic. Pentru a vă permite să personalizați designul, acesta este livrat cu un constructor de pagini drag și drop-friendly. Deci, puteți crea orice aspect cu previzualizări live pe frontend.

Tema Themify Infinite oferă posibilități infinite pentru crearea unui blog. Puteți crea cu ușurință un blog de călătorie cu funcții complete și minunate, folosind această temă.

Citiți recenzia noastră completă Themify Infinite.

Începeți cu Themify Infinite astăzi!

5. Tropicana

Tropicana

Tropicana este o frumoasă temă WordPress, creată special pentru blogurile de călătorii, călătorii, bloggerii naturii, fotografii de călătorii și rătăcitorii insulei. Tema oferă culori naturale și atractive care îi impresionează pe utilizatori la prima privire către site-ul dvs. web.

Are un mod de 1 pagină și 2 pagini. Dispune de un glisor de imagine cu lățime completă, cu text și buton de apelare la acțiune pe pagina de pornire. Puteți adăuga, de asemenea, pictograme sociale, bara de căutare, logo personalizat și meniu de navigare duală în secțiunea antet.

Tema Tropicana se integrează cu plugin-uri WordPress populare precum WooCommerce, WPForms, și altele. Puteți utiliza constructorii de pagini drag și drop cum ar fi SiteOrigin pentru a crea pagini de destinație profesionale, pagini de blog și alte pagini personalizate pe site.

Începeți cu Tropicana astăzi!

6. Vârful de modificare

themify-vârf-temă

Themify Peak este o temă WordPress în stil zidărie, potrivită pentru bloguri, portofolii, reviste și site-uri de fotografie. Tema arată postările dvs. într-un design de grilă care se adaptează bine la orice dimensiune de ecran sau dispozitiv. Puteți alege opțiunea de plăci automate pentru a permite ca tema să genereze automat grila de zidărie sau să setați o dimensiune de țiglă personalizată pentru fiecare categorie.

Tema include un meniu mega opțional, diverse machete de postare, widgeturi cu diapozitive, tip de post de portofoliu, asistență WooCommerce și multe altele. Are o opțiune de import demo de un clic și demonstrații gata de import în diferite piei. Prin urmare, puteți alege o piele, să o instalați pe site-ul dvs. și să porniți rapid blogul.

Tema Themify Peak vine cu puternicul plugin de construire a paginilor Themify Builder, care vă ajută să creați orice aspect fără a fi nevoie să atingeți o singură linie de cod. Vă permite să personalizați aproape totul prin simpla glisare și picătură și cu previzualizări live în timp real.

Citiți recenzia noastră completă Themify Peak.

Începeți cu Themify Peak astăzi!

7. Călătorul

the-călător-wp-temă

Traveller este o frumoasă temă a blogului WordPress pentru bloggerii de călătorii, fotografi și povestitori. Este livrat cu un aspect simplu și elegant, în stil de grilă, pentru a vă expune fotografiile și conținutul într-o manieră atrăgătoare.

Tema vine cu o opțiune de afișare a feedului Instagram încorporată pentru a afișa ultimele fotografii Instagram în subsol și în barele laterale. Dacă vă place să vă împărtășiți fotografiile de călătorie pe Instagram, această funcție vă permite să vă conectați Instagramul cu blogul dvs. WordPress și să vă afișați fotografiile.

Tema călătorului utilizează personalizatorul nativ WordPress pentru a vă permite să vă proiectați blogul cu ușurință. Nu trebuie să utilizați o singură linie de cod pentru a personaliza opțiunile temei. Și, veți vedea tot ce ați schimbat în timp real.

Începeți cu The Traveller astăzi!

8. GuCherry

GuCherry

GuCherry este o temă excelentă pentru WordPress, creată special pentru bloggerii de turism, fotografii de călătorii, companiile de turism și aventurieri. Este, de asemenea, perfect pentru planificatori de vacanță, bloggeri de stil de viață, site-uri de știri și reviste și bloguri de modă.

Tema vine cu widget-uri personalizate bine concepute, banner atractiv, glisor de imagine, spațiu publicitar și pictograme de social media. Are un import demo cu 1 clic pentru a lansa site-ul dvs. rapid și ușor. Puteți înlocui textul cu conținutul dvs. și puteți începe cu câteva clicuri.

GuCherry este o temă WordPress complet răspunzătoare. Acceptă limbi RTL și este optimizat pentru SEO.

Începeți cu GuCherry azi!

9. Gema

GEMA-wordpres-temă

Gema este o temă elegantă și îndrăzneață a blogului WordPress pentru crearea unui blog de călătorii interesant. Tema este cea mai potrivită pentru călătorii inteligenți, bloggeri de stil de viață, fotografi, visători literari și alte persoane creative. Vă permite să vă prezentați postările WordPress într-un stil îndrăzneț de zidărie.

Tema este simplă și ușor de utilizat, astfel încât să o puteți personaliza fără a scrie niciun cod. Are un personalizator ușor de utilizat de unde puteți modifica ușor aspectul și funcționalitatea site-ului. Puteți schimba culorile, fonturile și aproape orice altceva cu previzualizări live în timp real.

Tema Gema este pe deplin receptivă și pregătită pentru mobil, astfel încât funcționează lin și eficient pe orice dispozitiv și pe orice ecran.

Începeți cu Gema azi!

10. Trawell

Trawell

Trawell este o temă premium WordPress pentru bloggerii de turism, companiile de turism, aventurieri și reviste de călătorie. Are un fundal video atractiv care oferă site-ului tău un aspect distinct. Tema este perfectă pentru călătorii care doresc să afișeze numărul total de țări vizitate și continente folosind o hartă.

Este livrat cu navigație lipicioasă, glisor carusel, optimizare a imaginilor și multe altele. Este compatibil cu majoritatea constructorilor de pagini cu drag și drop, astfel încât să vă puteți personaliza machete și să creați pagini de destinație unice pe site-ul dvs..

Trawell vine cu mai multe zone de spațiu publicitar în care puteți plasa reclame banner pentru a vă genera site-ul. Are un panou avansat de opțiuni cu teme care vă permite să personalizați orice elemente de pe site-ul dvs. web.

Începeți cu Trawell azi!

11. Camera

aparat de fotografiat-WordPress temă

Camera este o temă excelentă pentru fotografii pasionați. Dacă îți place să călătorești în locuri interesante din întreaga lume și să faci fotografii cu peisajul uimitor, Camera este tema potrivită pentru blogul tău. Această temă vă permite să vă arătați fotografiile cu grație și chiar să includeți povești despre ele.

Tema prezintă un design elegant, fără distracții, care evidențiază în mod special fotografiile de călătorie. Puteți adăuga o bară laterală glisantă pentru navigație, legături sociale și mai multe widgeturi, astfel încât conținutul dvs. este întotdeauna accentul principal.

Tema aparatului foto este conceput pentru a se potrivi cu toate ecranele și dispozitivele. De asemenea, este optimizat SEO și viteza pentru a asigura prezența bună a blogului dvs. la rezultatele căutării.

Începeți cu Camera astăzi!

12. Ultra

ultra-temă de fotografie

Ultra este o temă WordPress multifuncțională extrem de puternică și flexibilă. Puteți utiliza această temă pentru crearea unui site web de călătorie, blog de călătorii, portofoliu de călători, fotografie, comerț electronic, sală de fitness, sau site de evenimente și conferințe. Această temă vine cu mai multe site-uri demo predisemnate și skins pe care le puteți importa în WordPress cu 1 clic și porniți rapid noul dvs. site sau blog.

Mai mult, oferă peste 60 de machete pre-proiectate pe care le puteți importa și utiliza cu o personalizare redusă. Mai presus de toate, are puterea popularului plugin pentru constructor de pagini Themify Builder. Prin urmare, puteți crea cu ușurință orice aspect cu ajutorul constructorului simplu de drag and drop.

Pentru a vă permite să creați un site web complet de călătorie, acesta are opțiuni pentru a adăuga Google Maps, tabel de prețuri, formulare de contact, cronologie, galerie de imagini, glisoare, fișiere audio, cronometru de cont înapoi, etc. Există, de asemenea, peste 16 stiluri de antet, antet multiplu. opțiuni de fundal, opțiuni vaste de tipografie, culori personalizabile și multe alte funcții utile.

Începeți cu Ultra azi!

13. Zermatt

-WordPress-Zermatt temă

Zermatt este o temă superbă WordPress pentru crearea unei agenții de turism, hotel, restaurant sau orice alt tip de site web de afaceri. Dispune de o pagină de pornire drag and drop pe care o puteți personaliza folosind diferite widget-uri personalizate. Vine cu un modul meteorologic integrat opțional, cu ajutorul căruia puteți informa vizitatorii site-ului dvs. despre vremea din zona dvs. (sau despre zona în care intenționează să călătorească).

Tema are un formular integrat de solicitare a rezervării pentru a permite vizitatorilor să-și rezerve un pachet de călătorie pentru vacanța următoare. În plus, puteți adăuga galerii frumoase pentru a vă prezenta fotografiile uimitoare.

Această temă acceptă pluginuri populare de constructor de pagini, inclusiv Divi Builder, Elementor și Brizy. Puteți alege unul dintre ele și personaliza site-ul dvs. vizual din frontend. Este pe deplin receptiv și este pregătit pentru retină.

Începeți cu Zermatt astăzi!

14. toamna

toamna-WordPress-blog-temă

Toamna este o temă de blogging elegant în stilul zidăriei pentru WordPress. Este conceput pentru a oferi utilizatorilor dvs. o experiență de citire fără distracții. Puteți adăuga imagini cu lățime completă și vă puteți arăta fotografiile atractiv. De asemenea, puteți adăuga imagini și videoclipuri în postările de pe blog.

Tema Fall are tipografie implicită excelentă, precum și opțiuni complete de personalizare a tipografiei. Puteți edita culorile fontului, dimensiunile fontului, greutatea, înălțimea liniei și, de asemenea, puteți utiliza fonturi Google. În mod similar, are alte opțiuni de personalizare pentru logo și favicon, fundaluri, culori și multe altele. Puteți personaliza cu ușurință toate opțiunile fără a scrie cod.

Fall este o temă sensibilă la 100 la sută care garantează un aspect la fel de excelent pe toate dispozitivele, inclusiv pe dispozitivele cu ecran mic.

Începeți cu Fall astăzi!

15. Temifica Landing

themify-aterizare temă

Themify Landing este o temă responsivă pentru pagina de aterizare WordPress utilă pentru crearea unei pagini de destinație pentru afaceri de călătorie sau a unui site de portofoliu de călători. Are un design excelent care nu reușește niciodată să impresioneze utilizatorii care provin din e-mailurile dvs. sau din campaniile de social media. Vă ajută să vă măriți abonații, următorii social media și traficul global pe site-ul dvs..

Tema vine cu 25 de machete pre-proiectate, pe care le puteți instala în WordPress cu 1 clic și le puteți folosi pe site-ul dvs. După ce instalați un aspect, îl puteți personaliza cu conținutul dvs. și îl puteți utiliza ca pe al vostru.

Are o opțiune de tip „Portofoliu” pentru a afișa portofoliile în machete frumoase de zidărie. Pentru a adăuga evenimente de afaceri de călătorie, acesta are opțiuni de tip post de eveniment cu o vizualizare Google Maps a locației. Este o temă excelentă pentru crearea de site-uri web de călătorie.

Citiți recenzia noastră completă Themify Landing.

Începeți cu Themify Landing astăzi!

16. Miferează Elegant

themify-elegant temă

Themify Elegant este, așa cum te-ai aștepta, o temă elegantă WordPress creată de Themify. Este o temă minimalistă, cu un design artistic care se potrivește oamenilor creativi, inclusiv călători, fotografi, pictori și muzicieni. Tema evidențiază tipografia sa față și prezentarea vizuală uimitoare, care arată excelent pe toate dispozitivele.

Această temă vine cu tipuri de posturi de portofoliu și echipă proiectate profesional, noua funcție de filtrare de imagini, amenajări de zidărie și grilă, etc., pentru a vă permite să adăugați și să vă afișați conținutul frumos. Pentru proiectarea site-ului dvs., este integrat un constructor de pagini drag and drop ușor integrat. Puteți glisa și arunca ușor modulele și puteți crea orice aspect doriți.

Themify Elegant oferă 6 piei de culori alternative, care vă permit să schimbați aspectul general al site-ului dvs. cu 1 clic. Tema acceptă pluginul WooCommerce, astfel încât să puteți crea cu ușurință o pagină de magazin.

Citiți recenzia noastră completă Themify Elegant.

Începeți cu Themify Elegant astăzi!

17. OceanWP

oceanwp-temă de călătorie demo-

OceanWP oferă o mare de caracteristici și funcționalități minunate, care vă permit să creați orice site dorit. Este o temă polivalentă pe care o puteți utiliza pentru un site de afaceri de turism, blog, pagină de destinație și site web WordPress de o singură pagină.

Tema este compatibilă cu oricare dintre cele mai populare pluginuri pentru constructorul de pagini WordPress, inclusiv Beaver Builder, Elementor, SiteOrigin, Divi Builder și Brizy. Prin urmare, puteți crea aproape orice tip de layout doriți. De asemenea, acceptă WooCommerce și alte plugin-uri WordPress importante, astfel încât să puteți adăuga orice funcționalitate doriți și chiar să creați un magazin online.

Dacă sunteți un începător în căutarea unei soluții ușoare, puteți instala 1 dintre demo-urile sale creative și o puteți folosi pe site-ul dvs..

Începeți cu OceanWP astăzi!

18. Jurnal de călătorie

călătorie-log-WordPress temă

Jurnalul de călătorie este o temă de călătorie WordPress cu răspuns gratuit. Are un design simplu și curat, cu caracteristicile și funcționalitățile de care ai nevoie pentru un site de afaceri. Are puterea pluginului WP Travel care vă permite să adăugați pachete turistice, un sistem de rezervare, opțiuni de plată, hărți și multe altele.

Astfel, tema jurnalului de călătorie este potrivită pentru agenții de turism, hoteluri și stațiuni, operatorii de turism sau oricine oferă servicii de călătorie.

Tema jurnalului de călătorie este ușor de utilizat și ușor de personalizat. Are un personalizat integrat WordPress Live care vă permite să personalizați aspectul site-ului dvs. web și să editați funcțiile cu previzualizări live în timp real.

Începeți cu Travel Log în ziua de azi!

19. Noteblog

noteblog-wp-blog-temă

Noteblog este o simplă temă gratuită a blogului WordPress excelentă pentru crearea unui blog personal sau de călătorie. Are un aspect de blog în stil grilă pentru a vă prezenta articolele și fotografiile. Este o temă optimizată SEO care face ca blogul tău să obțină vizibilitate și clasament mai bun în rezultatele căutării.

Această temă vă permite să adăugați Google AdSense, precum și link-uri de afiliere la blogul dvs. pentru a obține venituri din recomandări. Tipografia sa plăcută și designul prietenos pentru cititor sunt perfecte pentru a-ți menține cititorii angajați și fericiți.

Mai mult, are widget-uri personalizate, imagine antet, logo și opțiuni favicon etc., pentru a face blogul tău să arate unic. Este o temă complet răspunzătoare, astfel încât blogul dvs. se va încărca fără probleme pe toate dispozitivele.

Începeți cu Noteblog astăzi!

20. TourPress

tourpress-WordPress-călătorie temă

TourPress este o temă premium de călătorie WordPress, potrivită pentru întreprinderile de turism, precum agențiile de turism. Această temă vă permite să prezentați toate informațiile esențiale despre afacerea dvs. și tot ceea ce utilizatorii dvs. trebuie să știe într-un mod sofisticat.

Tema TourPress are opțiuni ușoare pentru a crea pachete de călătorie pentru potențialii dvs. clienți, adăugați formulare de rezervare turistică și adăugați funcționalitate de căutare turistică în funcție de destinație, tip, lună și preț. Puteți afișa pachetele turistice într-o listă, grilă, galerie sau alte stiluri. În plus, are un aspect elegant de blog pentru a vă împărtăși poveștile de succes în călătorii.

Această temă include o importare demo cu 1 clic, astfel încât să puteți instala demo-ul în WordPress și să porniți rapid site-ul dvs. de călătorie.

Începeți cu TourPress azi!

21. Goto

Goto-WordPress-călătorie temă

Goto este o temă bogată în turism și călătorie pe WordPress, pe care o puteți utiliza pentru a crea site-ul dvs. de călătorie. Este livrat cu o gamă largă de caracteristici și funcționalități puternice.

Are o opțiune de rezervare turistică încorporată care vă permite să adăugați un formular de rezervare pe pagina de start a site-ului dvs. pentru a face rezervarea ușoară pentru utilizatorii dvs. Există 3 pagini de pornire predefinite unice și machete multiple pentru paginile interioare. Are modele frumoase pentru liste de tururi, grile de turism, single-uri de turism, destinații, pagini de contact și un blog.

În plus, are și un sistem de recenzie pentru a permite clienților să evalueze turul pe care l-au finalizat recent. Această caracteristică ajută potențialii dvs. clienți să aleagă cea mai bună călătorie.

Începeți cu Goto azi!

22. Rătăcitori

pribegi-WordPress-călătorie temă

Wanderers este o temă aventuroasă pentru site-urile de turism și turism. Tema are un design estetic frumos, cu siguranță că va impresiona pe cei care călătoresc online care caută destinații de călătorie interesante pe care să le exploreze. Are un set complet de caracteristici care vă permit să creați un site complet de afaceri pentru călătorii.

Vă permite să adăugați imagini uimitoare și glisoare video cu un mesaj intrigant pentru a invita utilizatorii să se alăture unui tur. Are funcționalități de rezervare încorporate, integrare PayPal pentru a accepta plăți, tipuri de postare personalizate pentru destinații și tururi și multe alte funcții utile. În plus, există coduri scurte pentru listele de turnee, un carusel pentru imaginea turului, filtrul tururilor, caruselul clienților, etc..

Wanderers este o temă pregătită pentru importul demo cu un clic, astfel încât să puteți importa conținutul demo al temei cu 1 clic literal, personalizați-l cu conținutul dvs. și publicați site-ul dvs..

Începeți cu Wanderers astăzi!

23. Marele tur

Grand-tur-WordPress temă

Grand Tour este o frumoasă temă WordPress pentru realizarea unui site turistic grandios și a călătoriei. Este una dintre cele mai vândute teme de călătorie pe piața tematică ThemeForest. Are un design minunat și optimizat pentru conversie pentru a converti mai mulți utilizatori în clienți.

Tema vă permite să adăugați anumite destinații de tur, o galerie turistică elegantă, previzualizări video de tur, diverse opțiuni de rezervare, multiple opțiuni de plată, coduri cu reduceri și reduceri, căutare turistică, etc. Toate aceste opțiuni vă vor ajuta să creați un tur complet și să călătoriți. website.

Tema vine cu câteva site-uri demo pre-construite pe care le puteți importa în WordPress cu 1 clic, personalizați și pregătiți site-ul într-o clipă.

Începeți cu Grand Tour azi!

24. jurnale de călătorie

de călătorie-jurnale-WordPress temă

Travel Diaries este o temă WordPress cu răspuns gratuit, potrivită pentru bloggerii de călătorii. Vă permite să prezentați jurnalele de călătorie oamenilor frumos și să le inspirați. Dispune de un design personalizat al paginii de pornire, cu un formular de abonare prin e-mail, postări recente, postări cele mai populare și o secțiune prezentată pentru a adăuga logo-uri și un mesaj de apel la acțiune..

Această temă oferă o opțiune de logo personalizată, zona de widget de subsol, 4 widget-uri personalizate, asistență pentru teme pentru copii, opțiuni pentru bara laterală și multe altele pentru a vă permite să vă personalizați site-ul. Puteți integra cu ușurință rețelele de socializare și puteți activa partajarea socială.

Tema jurnalelor de călătorie este SEO și viteza optimizată pentru a permite blogului dvs. să se poziționeze mai bine pe rezultatele căutării și să îmbunătățească experiența utilizatorului.

Începeți cu jurnalele de călătorie astăzi!

25. Curtea

curte-wordpress-călătorie temă

Courtyard este încă o temă gratuită WordPress concepută pentru întreprinderile mici legate de servicii, cum ar fi un hotel, o agenție de turism sau o companie turistică. Are un glisier erou cu opțiuni de rezervare pentru a permite utilizatorilor să rezerve un hotel și să își înceapă vacanța. Cu widgetul său pachete încorporat, puteți afișa cele mai recente 5 pachete turistice într-o grilă cu diferite stiluri de fundal.

În mod similar, are și un widget Marturii pentru a afișa ce spun clienții dvs. despre serviciile dvs. Widget-ul galeriei de imagini vă permite să prezentați fotografiile fascinante din destinațiile dvs. de călătorie pentru a vă impresiona viitorii clienți.

Această temă este compatibilă cu WooCommerce, astfel încât să puteți adăuga cu ușurință o pagină de magazin și să activați tranzacțiile de comerț electronic.

Începeți cu Courtyard astăzi!

26. Prevalent

predominante-WordPress-călătorie temă

Prevalent este o temă profesională de călătorie WordPress, cu o mulțime de funcții și funcționalități pentru a crea un site web de călătorie. Conceput în minte antreprenori de turism și turism, are un design curat și elegant.

Tema Prevalent vă permite să vă prezentați cele mai bune destinații de călătorie, oferte speciale, noutăți noi, mărturii ale clienților, galerii foto și orice altceva veți avea nevoie pe un site web de călătorie. Puteți personaliza fiecare dintre aceste secțiuni fără efort din personalizatorul de teme.

Această temă este pe deplin receptivă și gata de retină. Prin urmare, site-ul dvs. de călătorie va arăta excelent pe toate tipurile de dispozitive și ecrane.

Începeți cu Prevalent astăzi!

27. Îmbrăcați

Mesmerize-WordPress-temă de călătorie demo-

Mesmerize este o temă polivalentă extrem de flexibilă pe care o puteți folosi pentru orice site web, inclusiv un site pentru agenții de turism, blog, restaurant, aplicație și software mobil sau site de comerț electronic. Este livrat cu un editor puternic, care vă permite să editați text, imagini, culori, adăugați elemente și personalizați complet aspectul paginii dvs. cu previzualizări live în timp real..

După cum îi spune și numele, Mesmerize oferă o experiență cu adevărat fascinantă în realizarea site-urilor web. Există mai multe demo-uri tematice gata de utilizare și peste 100 de blocuri predisemnate pe care le puteți utiliza pentru a crea pagini frumoase în cel mai scurt timp.

Cu Mesmerize, puteți utiliza icoane Font Awesome, fonturi Google, Google Maps, galerii foto și multe altele. Este o temă excelentă, care merită încercată pentru noul dvs. site de călătorie.

Începeți cu Mesmerize astăzi!

28. Kale

kale-WordPress temă

Kale este o temă simplă și elegantă a blogului WordPress, care poate fi folosită pentru a crea călătorii, alimente, site-uri de modă și bloguri personale. Dispune de un design simplu și fără dezordine, care arată plăcut pentru ochii utilizatorilor. Este o temă optimizată SEO, astfel încât conținutul blogului dvs. va obține o clasare mai bună în rezultatele căutării.

Puteți utiliza un text sau un logo de imagine în blogul dvs., puteți selecta o culoare de fundal sau adăugați o imagine de fundal, puteți adăuga mai multe bare laterale, meniuri de social media și multe altele. Vă permite să adăugați postări prezentate în prima pagină și postări de evidență a paginii principale pentru a vă concentra pe poveștile dvs. de călătorie și fotografiile de călătorie.

Tema Kale răspunde pe deplin, astfel încât blogul dvs. va arăta excelent pe toate dispozitivele, indiferent de dimensiunea ecranului și rezoluția. Este o temă excelentă pentru blogul tău de călătorie.

Începeți cu Kale astăzi!

29. Calea de călătorie

călătorie căi-wp-blog-temă

Travel Way este o temă WordPress plină de răspuns, bogată în caracteristici, pentru site-urile de afaceri pentru călătorii. Acesta oferă o mulțime de opțiuni pentru a adăuga și a expune diferite destinații de călătorie sau pachete turistice pe care agenția de turism le oferă. Puteți prezenta serviciile de călătorie atractiv cu această temă.

Tema oferă opțiuni ușor de utilizat pentru portofoliu, servicii, galerie, blog, pagina cu mărturii, pagina echipei, formulare de rezervare etc. În plus, are suport complet pentru pluginul WooCommerce, astfel încât să puteți crea cu ușurință o pagină de magazin pe dvs. teren.

De asemenea, are opțiuni de logo avansate, zone laterale personalizate, controale de aranjare, pesmet, margini laterale nelimitate, etc. Călătoria este o temă perfectă pentru crearea unui site web complet de afaceri pentru călătorii.

Începeți cu Travel Way astăzi!

30. CityLogic

citylogic

CityLogic este o temă gratuită de utilizare multifuncțională WordPress, potrivită pentru site-uri de călătorie, afaceri, bloguri și portofoliu online. Tema prezintă un antet transparent pentru un aspect elegant. De asemenea, are o opțiune de a adăuga o imagine statică sau un glisor de imagine pe pagina de pornire. Puteți utiliza glisorul tematic încorporat sau orice plugin de glisant terț pentru a adăuga un slider de imagine.

Tema CityLogic funcționează bine cu plugin-uri populare precum WPForms, WooCommerce și Elementor, precum și SiteOrigin Page Builder. Puteți instala fie Generatorul de pagini Elementor, fie SiteOrigin și puteți proiecta site-ul dvs. utilizând opțiunile de construire a paginilor de drag și drop.

În temă există mai multe șabloane de pagini, machete de bloguri multiple, pagina de contact, pagina magazinului, opțiunea de căutare a site-ului etc. Le puteți utiliza, configura ușor setările și puteți crea un blog cu funcții complete în cel mai scurt timp.

Începeți cu CityLogic astăzi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress pentru blogurile de călătorie.

De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră aleasă cu cele mai bune teme imobiliare WordPress și teme premium premium WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map