30 de moduri de a câștiga bani pe bloguri online (pe lateral) în 2020

face bani pe bloguri online


Căutați cele mai bune metode pentru a câștiga bani online? WordPress are peste 31% din toate site-urile web. Deci, cu strategiile potrivite, este ușor să faceți bani online cu un blog WordPress.

În acest articol, vă vom arăta 30 de moduri legitime de a câștiga bani pe bloguri online.

Faceți bani pe bloguri online

Deși există multe moduri diferite de a face bani online, în acest articol, vom explica în mod specific cum să câștigați bani cu un blog WordPress găzduit de sine stătător.

Pentru a crea un blog WordPress, va trebui să dețineți un nume de domeniu și o găzduire web.

Un nume de domeniu este adresa site-ului dvs. web pe internet, cum ar fi Google.com sau IsItWP.com, iar găzduirea web este locul în care conținutul și fișierele site-ului dvs. web sunt stocate online.

creați un blog pe bluehost

Costul combinat al unui nume de domeniu și al găzduirii poate fi destul de costisitor, mai ales dacă abia începeți.

Acesta este motivul pentru care am elaborat un acord cu Bluehost pentru a oferi utilizatorilor noștri un nume de domeniu GRATUIT și cu peste 60% reducere la găzduire web.

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

Bluehost este unul dintre cei mai mari furnizori de gazduire web din lume. Ei sunt un furnizor de hosting recomandat oficial de oamenii care au creat WordPress.

Înainte de a vă scufunda, rețineți că acestea nu sunt schemele rapide bogate. Va trebui să depuneți timp și eforturi pentru a culege recompensa.

Ai nevoie de ajutor la construirea unui blog înainte de a începe? Nici o problema. Pentru un ghid detaliat, consultați articolul nostru despre cum să faceți un blog WordPress.

Iată tabelul conținutului pentru o navigare ușoară:

Monetizarea blogului

 1. Afișați Google AdSense
 2. Marketing afiliat
 3. Vinde reclame directe
 4. Publicați postări de blog sponsorizate
 5. Publicați recenzii plătite
 6. Câștigați bani prin Flipping Websites

Construiți un site web alimentat de comunitate

 1. Creați conținut restricționat numai pentru membri
 2. Vinde cursuri online
 3. Creați un forum privat
 4. Creați o rețea socială de nișă

Vinde produse

 1. Vindeți cărți electronice pe WordPress
 2. Editarea Kindle Direct
 3. Începeți o afacere ECommerce cu WooCommerce
 4. Permiteți cumpărături bazate pe abonamente
 5. Creați un magazin digital de comerț electronic cu descărcare simplă digitală
 6. Creați un magazin WordPress afiliat Amazon

Servicii de vânzare

 1. Oferiți servicii independente pe site-ul dvs. web
 2. Începeți propria afacere de consultanță
 3. Enumerați-vă serviciile pe un site independent
 4. Vinde-ți serviciile de concerte pe Fiverr

Monetizează conținutul digital

 1. Lansați un canal YouTube
 2. Acceptați sponsorizarea pentru podcast-urile dvs.
 3. Găzduiește un Webinar plătit

Proiecta & Dezvoltare

 1. Vinde plugin-uri WordPress
 2. Vinde teme WordPress
 3. Vând grafică
 4. crowdfunding

Mai multe modalități de a face bani online

 1. Acceptați donații
 2. Închiriați-vă casa sau camera
 3. Creați un job for WordPress cu trimiteri plătite

Monetizarea blogului

După ce ați creat blogul dvs. și traficul vă va veni, vă puteți monetiza blogul și puteți începe să câștigați bani. Câteva modalități de generare a veniturilor dvs. sunt:

 • Afișați Google AdSense: Câștigați bani afișând anunțuri Google publicului dvs. de blog.
 • Marketing afiliat: Consultați diferite produse și câștigați un comision atunci când cineva cumpără de la sesizarea dvs..
 • Vinde reclame directe: Păstrați 100% din veniturile publicitare vânzând anunțuri directe, fără să vă alăturați rețelelor de anunțuri, cum ar fi Google AdSense.
 • Publicați postări de blog sponsorizate: Permiteți sponsorilor dvs. să publice o postare pe blogul dvs. și să aprobați produsele lor.
 • Publicați recenzii plătite: Nu este nevoie să așteptați până când cineva vă achiziționează produsul afiliat. Fă plătit scriind recenzii.
 • Flip bloguri și site-uri web: La fel ca imobiliare, flipping bloguri și site-uri web este o afacere reală.

1. Afișați Google AdSense

Monetizarea unui site web cu Google AdSense este probabil cea mai simplă modalitate de a face bani online.

Google AdSense este o rețea publicitară deținută de Google care permite bloggerilor și proprietarilor de site-uri să-și monetizeze site-ul web, afișând text, imagine, videoclipuri și alte reclame interactive pe site-urile lor web.

Iată câteva beneficii ale utilizării Google AdSense pentru generarea de bani pentru site-ul dvs. web:

 • Cerință minimă: Spre deosebire de alte rețele de anunțuri, nu trebuie să aveți un volum mare de trafic pentru a vă alătura Google AdSense. Dacă furnizați conținut de calitate pe site-ul dvs. web, atunci puteți aplica pentru a vă alătura AdSense.
 • Mai multe venituri: Anunțurile Google sunt vizate de conținutul site-ului și de public. Anunțurile AdSense sunt mai direcționate decât alte rețele contextuale de publicitate. Din această cauză, vă ajută să generați mai multe venituri decât orice altă rețea de anunțuri contextuale.
 • Ușor de folosit: Administrarea anunțurilor pe WordPress este ușoară cu Google AdSense. Pentru o plasare optimă a anunțurilor, puteți alege o temă WordPress gata AdSense sau pluginuri de gestionare a anunțurilor, cum ar fi AdSanity.

Începeți acum cu Google AdSense!

2. Marketing afiliat

Cu marketingul afiliat, puteți alege un produs care vă place, să îl promovați online și să câștigați comisioane atunci când cineva îl achiziționează prin recomandările dvs..

Cel mai bun lucru este că, cu marketingul afiliat, nu trebuie să-ți zgâlțâie site-ul cu reclame enervante. Puteți consulta produsele din articolele dvs. și puteți genera un venit solid atunci când cititorii dvs. le achiziționează.

Puteți începe marketingul afiliat în 2 pași simpli:

Pasul 1: Găsiți produsul pe care doriți să îl promovați

Cel mai simplu mod de a găsi un produs pe care doriți să îl promovați este să vă alăturați unui program de afiliere Asociații AmazonComisiunea comisiei, sau Shareasale și navigați pe site-ul lor.

După selectarea produsului, puteți obține un link de afiliere și să promovați produsul prin intermediul acestui link de pe site-ul dvs..

 Pasul 2: Promovați produsele prin plasarea linkurilor afiliate

ThirstyAffiliates

Plasarea linkurilor de afiliere pe site-ul dvs. este ușoară. Cu toate acestea, este recomandat să utilizați un plugin de gestionare a linkurilor de afiliere, cum ar fi ThirstyAffiliates, deoarece puteți organiza toate linkurile dvs. de afiliere într-un singur loc.

În cazul în care compania pe care o promovați modifică linkurile de afiliere, nu trebuie să pierdeți timpul înlocuind fiecare link pe care l-ați adăugat pe site-ul dvs. În schimb, îl puteți schimba în panoul ThirstyAffiliates și toate linkurile de afiliere de pe site-ul dvs. vor fi actualizate automat.

Ați putea dori, de asemenea, să consultați cele mai bune pluginuri de administrare a afiliaților pentru WordPress.

3. Vând reclame directe

Rețelele de publicitate preiau o parte din veniturile publicitare pe care le generați de pe site-ul dvs. web. Dacă ați crescut o bază semnificativă de trafic, puteți începe să vindeți anunțuri directe pe site-ul dvs. În acest fel, puteți păstra profiturile complete ale veniturilor publicitare de pe site-ul dvs..

adsanity-wordpress-plugin

Utilizarea AdSanity este cea mai bună modalitate de a vinde reclame directe pe site-ul dvs. AdSanity este un plugin ușor de gestionare a anunțurilor pentru WordPress.

Puteți citi recenzia noastră completă AdSanity pentru mai multe detalii.

4. Publicați postări de blog sponsorizate

Publicarea postărilor sponsorizate este una dintre cele mai ușoare metode de a face bani online.

Puteți publica o postare sponsorizată din când în când pentru a obține un venit suplimentar din blogul dvs. WordPress.

Când publicați o postare sponsorizată, asigurați-vă că spuneți în mod explicit publicului dvs. că este un articol sponsorizat. În caz contrar, s-ar putea să iasă ca o sincronizare pentru publicul tău de încredere. În plus, în unele țări, precum Statele Unite, un blogger trebuie să se conformeze Ghidului de avizare a FTC, dezvăluind ori de câte ori o postare este sponsorizată.

WPForms

Dacă publicați postări sponsorizate în mod continuu, este posibil să doriți să instalați WPForms plugin pe site-ul dvs..

WPForms vă permite să creați un formular de trimitere post pe site-ul dvs. WordPress. Cu un formular de trimitere a postării, puteți permite utilizatorilor să trimită o postare în WordPress fără a le oferi acces la tabloul de bord WordPress. În plus, puteți solicita sponsorilor dvs. să efectueze o plată în timp ce trimiteți postarea pentru revizuire.

Pentru mai multe detalii, aflați cum să accepți o postare sponsorizată în WordPress.

5. Publicați recenzii plătite

Marketerii afiliați publică adesea recenzii ale produselor pe site-ul lor, astfel încât să poată consulta produsele afiliate și să câștige bani.

Știați că puteți fi chiar plătit pentru scrierea recenziilor despre produse?

Cel mai simplu mod de a începe cu publicarea recenziilor plătite este să te alăture Recenzii sponsorizate ca blogger. În acest fel, vă puteți conecta cu ușurință cu sponsorii care doresc să publice o recenzie plătită pe site-ul dvs..

6. Câștigați bani prin Flipping Websites

La fel ca și proprietățile imobiliare, răsfoirea site-urilor web este o afacere serioasă.

Deoarece construirea și creșterea unui site web este foarte multă muncă, antreprenorii preferă adesea să cumpere un site web stabilit decât să înceapă unul de la început.

Flippa este cea mai mare piață din lume care vă ajută să cumpărați și să vindeți site-uri web. În mod alternativ, vă puteți asocia cu o firmă de brokeraj pentru a vinde un site web, de exemplu Brokeraj liniștit.

Construiți un site web creat de comunitate

Un site web alimentat de comunitate necesită utilizatorilor să înregistreze un cont. Puteți încasa o taxă lunară de membru și să obțineți venituri recurente.

 • Creați conținut restricționat numai pentru membri
 • Vinde cursuri online
 • Creați un forum privat
 • Creați o rețea socială de nișă

7. Creați numai conținut restricționat pentru membri

Crearea unui site de membru plătit este o altă mare strategie de a câștiga bani online. Puteți crea o bibliotecă de conținut premium pe site-ul dvs. și o puteți face accesibilă în spatele unui panou de plată.

Cea mai ușoară modalitate de a crea o bibliotecă de conținut premium este prin a recompune conținutul existent. De exemplu, puteți transforma postările blogului dvs. în resurse descărcabile, cum ar fi cărțile electronice, și le puteți face accesibile în spatele unui panou de plată.

MemberPress

MemberPress este cel mai bun plugin pentru a porni un site de membru. Pentru mai multe pluginuri, puteți citi cele mai bune 7 plugin-uri de membru WordPress.

8. Vând cursuri online

Cauti sa vinzi cursuri online? Doriți să creați o experiență de învățare imersivă pentru a vă învăța elevii prin diferite metode de gamificare?

LearnDash

Apoi, ar trebui să luați în considerare instalarea unui plugin pentru sistemul de gestionare a învățării (LMS) pe site-ul dvs. Cu un plugin LMS precum LearnDash, puteți face învățarea pe site-ul dvs. distractivă și ușoară cu gamificarea. Principala diferență între un plugin tip de membru și un plugin LMS este faptul că un plugin LMS îi atrage pe utilizatori să ia mai multe lecții, creează implicare pe site-ul dvs. și crește probabilitatea de a-și păstra studenții mai mult timp.

9. Creați un forum privat

Crearea unui forum privat cu abonamente plătite este o modalitate excelentă de a obține venituri recurente pe site-ul dvs. Pentru a integra un forum în site-ul dvs. WordPress, tot ce trebuie să faceți este să instalați un plugin de forum, cum ar fi bbPress.

Apoi, puteți restricționa conținutul forumului în funcție de nivelul de membru cu un plugin de membru, cum ar fi Abonamente plătite Pro.

10. Creați o rețea socială de nișă

Construirea unei rețele sociale de nișă sau integrarea acesteia în site-ul dvs. WordPress existent este un alt mod de a genera venituri recurente.

O rețea de socializare de nișă vă oferă mai multe opțiuni decât un forum. Puteți crea o rețea socială în nișa dvs. care are caracteristici puternice precum fluxuri de activități, grupuri, profiluri de membri, mesagerie și orice altceva așteptați de la o rețea socială obișnuită.

Acum, s-ar putea să vă întrebați, de ce ar trebui să construiți o comunitate în jurul unei rețele sociale populare?

În afară de generarea de venituri, vă oferă mai mult control asupra conținutului dvs., vă permite să construiți o comunitate de nișă și să vă stabiliți expertiza.

Puteți instala BuddyPress pe site-ul dvs. pentru a construi o rețea de socializare de nișă.

Vinde produse

Vânzarea unui produs pe site-ul dvs. vă permite să creați un flux constant de venituri pasive care poate dura mult timp. Mai jos sunt câteva moduri de a câștiga bani prin vânzarea de produse:

 • Vând cărți electronice: Dacă executați un blog, șansele să fie cel mai ușor produs pe care îl puteți crea este un eBook.
 • Editarea Kindle Direct: Câștigă drepturi de credit împrumutând cărțile prin programul Kindle Direct Publishing.
 • Începeți o afacere de comerț electronic: Creați un magazin online pentru vânzarea de produse fizice.
 • Permiteți cumpărături bazate pe abonamente: Spre deosebire de o afacere tipică de comerț electronic, o economie bazată pe abonamente se bazează pe păstrarea personalizată, mai degrabă decât pe achiziție.
 • Creați un magazin digital: Creați un magazin online pentru vânzarea de bunuri digitale.
 • Creați un magazin WordPress afiliat Amazon: Crearea de produse pentru vânzare poate fi obositoare. Așa că alege produse de pe Amazon și vinde-le pe magazinul tău.

11. Vând cărți electronice pe WordPress

cărțile electronice sunt probabil cel mai ușor produs digital pe care îl puteți crea și vinde pe un site web WordPress. Puteți fie să vă recompuneți postările de blog de mare valoare existente într-un eBook sau puteți începe să scrieți unul nou de la zero.

După ce ați creat un eBook, puteți obține o copie de acoperire proiectată de o piață a serviciilor low cost precum Fiverr.com.

Utilizarea descărcărilor digitale simple este cea mai ușoară modalitate de a începe vânzarea de produse digitale pe site-ul dvs. web. Pentru mai multe soluții, puteți citi și ghidul nostru cu privire la cele mai bune soluții de comerț electronic WordPress.

12. Editarea Kindle Direct

Editarea Kindle este cea mai bună modalitate de a ajunge la milioane de cititori pe Amazon. După ce creați un eBook, îl puteți înscrie în Kindle Direct Publishing (KDP) Select și câștigați până la 70% loialitate din vânzări.

Selectarea KDP necesită să faceți eBook-ul exclusiv pentru Kindle Store. Puteți câștiga o parte din fondul global selectat KDP în funcție de câte pagini și clienți au citit din cartea dvs..

De asemenea, puteți da gratuit eBookul dvs. pentru un timp limitat pentru a obține tracțiune. Pentru a obține și mai multă tracțiune, puteți încuraja cititorii blogului dvs. să verifice cartea dvs. de tip Kindle.

13. Începeți o afacere de comerț electronic cu WooCommerce

Industria comerțului electronic este în plină expansiune, iar tendințele de vânzare cu amănuntul arată că 51% dintre americani preferă cumpărăturile online.

Cu WordPress, este ușor să creezi un magazin online sau să integrezi un magazin în site-ul tău existent. Deși există o mulțime de plugin-uri WordPress care vă ajută să creați un magazin online, WooCommerce rămâne în fața curbei.

WooCommerce vine în pachet cu PayPal (pentru acceptarea plăților cu cardul de credit și cu contul PayPal), BACS și numerar la livrare pentru acceptarea plăților.

Pentru un ghid detaliat pas cu pas despre cum să începeți, puteți citi cum să creați un magazin online.

14. Permiteți cumpărături bazate pe abonamente

Afacerile bazate pe abonamente devin rapid norma în fiecare industrie, inclusiv în domeniul comerțului electronic. Mulți retaileri vând acum și produse pe bază de abonament pe baza modelului de plată pe produs, cum ar fi Amazon Prime. De asemenea, puteți găsi companii de comerț electronic care se bazează în întregime pe un model de abonament, cum ar fi NatureBox.com și BlueApron.com.

Spre deosebire de o afacere obișnuită de comerț electronic, un model de abonament vă ajută să conduceți vânzări recurente și întregul model de afaceri contează pe păstrarea clienților, mai degrabă decât pe achiziție..

Cu abonamentele WooCommerce, un plugin suplimentar pentru magazinul WooCommerce, puteți permite clienților dvs. să se aboneze la produsele dvs. și să obțină un venit repetat constant.

15. Creați un magazin digital de comerț electronic cu descărcare simplă digitală

Vrei să creezi un magazin online doar pentru vânzarea de produse digitale? Apoi, poate doriți să instalați Descărcări digitale ușoare pe site-ul dvs..

În timp ce WooCommerce vă permite să vindeți produse digitale pe site-ul dvs. web, dezavantajul este că vine la pachet cu multe funcții de care nu veți avea niciodată nevoie pentru a rula un magazin exclusiv de bunuri digitale (cum ar fi opțiunile de transport).

Citiți recenzia noastră de descărcare simplă digitală.

16. Creați un magazin WordPress afiliat Amazon

Vrei să creezi un magazin online, dar nu ai timp și resurse pentru a crea produse? Apoi, puteți construi magazin de afiliere Amazon în WordPress.

Amazon este un cunoscut magazin de comerț electronic cu sute de mii de produse. Acestea permit oricui să vândă online, prin simpla listare a produselor în magazinul lor.

Amazon are, de asemenea, un mare program de afiliere cunoscut sub numele de Asociații Amazon asta vă ajută să obțineți venituri afiliate prin promovarea produselor Amazon. Puteți crea un nou magazin online care promovează numai produsele Amazon sau puteți vinde produse Amazon în magazinul dvs. existent.

Citiți cum să creați un magazin de afiliere Amazon în WordPress.

Servicii de vânzare

Câștigați bani oferind expertiza clienților dumneavoastră. Câteva moduri diferite de a vinde servicii online sunt:

 • Începeți propria afacere de consultanță: Oferiți consultare online și câștigați bani.
 • Oferiți servicii independente pe site-ul dvs. web: dacă ați crescut o bază de audiență în jurul site-ului dvs., puteți să le convertiți în clienți plătitori.
 • Enumerați-vă serviciile pe un site independent: Fără audiență? Fără griji! Trimiteți propuneri la listele de locuri de muncă și oferiți-vă experiența.
 • Vindeți-vă concertele de serviciu pe Fiverr: pur și simplu enumerați-vă concertele de service pe Fiverr pentru a câștiga concerte. Nu este necesară prezentarea de propuneri.

17. Începeți propria afacere de consultanță

Un alt mod de a câștiga bani din expertiza dvs. este oferind consultarea online. În loc să vândă un serviciu ca freelancer, un consultant oferă sfaturi și strategii clienților nevoiași.

Puteți crea o pagină pe site-ul dvs. WordPress și puteți începe să oferiți servicii de consultanță. Asigurați-vă că publicați un formular, astfel încât utilizatorii să poată primi mai multe informații și să solicite o ofertă de la dvs..

Poți să folosești WPForms pentru a crea un formular „cereți o ofertă” pe site-ul dvs..

18. Oferiți servicii freelance pe site-ul dvs. web

Oferirea abilităților și expertizei dvs. pe site-ul dvs. ca freelancer este una dintre cele mai bune metode de a face bani online.

Când începeți ca freelancer, va trebui să petreceți o cantitate semnificativă de timp căutând clienți. Dacă construiți un site web, atunci puteți enumera serviciile pe acesta și încurajați vizitatorii să vă angajeze.

În calitate de freelancer, va trebui să facturați clienții și să colectați plățile pentru serviciile dvs. Vă recomandăm să utilizați FreshBooks, cel mai bun software de facturare și facturare pentru vânzarea de servicii freelance.

19. Enumerați-vă serviciile pe un site independent

Transformarea vizitatorilor site-ului dvs. web în clienți plătitori poate fi dificilă, mai ales dacă site-ul dvs. web nu atrage clienții potențiali cu care doriți să lucrați.

Doar pentru că vă enumerați expertiza pe site-ul dvs., nu înseamnă neapărat că puteți câștiga concerte independente. Acesta este motivul pentru care furnizorii de servicii se bazează pe site-ul independent, cum ar fi Upwork.com, unde pot trimite propuneri potențialilor clienți.

Iată cum funcționează Upwork:

Clienții postează listări de locuri de muncă în sute de categorii de abilități. Freelancerii își pot prezenta propunerile pentru a câștiga un concert.

Îți poți prezenta profilul Upwork pe blogul tău. Prezentarea profilului dvs. poate crește credibilitatea ofertei dvs. și vă poate încuraja vizitatorii să vă angajeze pentru proiectul lor.

20. Vindeți-vă concertele de servicii pe Fiverr

Fiverr este cea mai mare piață mică de servicii din lume, unde puteți cumpăra și vinde concerte bazate pe servicii. Spre deosebire de site-urile independente, nu trebuie să petreci timp pentru a găsi înregistrări de locuri de muncă și a trimite propuneri pe Fiverr.

Pentru a vă angaja, tot ce trebuie să faceți este să listați serviciul dvs. pe Fiverr. Clienții dvs. potențiali vă pot vedea profilul și comanda imediat serviciul, la fel ca și pentru a comanda un produs pe un magazin de comerț electronic.

După primirea unei comenzi de la un client, puteți lucra la un proiect și puteți livra serviciul în intervalul de timp specificat.

Monetizează conținutul digital

De la podcasturi la videoclipuri, vă puteți genera conținutul digital pentru a face bani online.

 • Lansați un canal YouTube
 • Acceptați sponsorizarea pentru podcast-urile dvs.
 • Gazduieste un webinar platit

21. Lansați un canal YouTube

YouTube este probabil cel de-al doilea motor de căutare cel mai mare din lume după Google. Nu mai vorbim, pornirea unui canal YouTube este una dintre cele mai bune metode de a construi un flux constant de trafic către site-ul dvs..

Site-urile populare de divertisment precum List25 publică în mod regulat videoclipuri pe canalul lor YouTube transformând conținutul blogului lor în videoclipuri.

Puteți încărca videoclipuri de calitate pe YouTube și puteți începe să obțineți venituri prin alăturarea programului partener YouTube. Pentru a vă alătura programului de parteneri, va trebui să aveți cel puțin 1.000 de abonați și 4.000 de ore de vizualizare în ultimul an.

Pentru a vă dezvolta rapid abonații și a vizualiza timpul, puteți încorpora videoclipurile dvs. pe site-ul dvs. web și vă puteți încuraja vizitatorii să se aboneze la canalul dvs..

22. Acceptați sponsorizări pentru podcast-urile dvs.

Podcastingul este destul de simplu de început. Pentru a publica un podcast pe site-ul dvs. WordPress, va trebui să aveți un fișier audio și un flux RSS la care utilizatorii se pot abona.

În general, podcast-urile sunt fișiere audio mari. Deoarece găzduirea fișierului dvs. de podcast-uri pe site-ul dvs. web poate consuma o mulțime de resurse de server și încetinește site-ul dvs., este recomandat să utilizați o platformă de găzduire media ca Blubrry.

Pentru a obține un venit din podcasting, puteți începe să acceptați sponsorizări pentru a rula podcasturile dvs. Mesajul sponsorului poate fi citit la început, eventual la mijloc și repetat din nou la sfârșit.

Învăța cum să pornești un podcast cu WordPress.

23. Gazduieste un Webinar platit

Un webinar este o întâlnire sau o prezentare online, organizată pe site-ul dvs. în timp real. Un webinar este similar cu un curs online, dar este live și include adesea o secțiune de întrebări și răspunsuri la final.

WordPress facilitează găzduirea unui webinar plătit. Puteți efectua un webinar pe Google Hangouts și puteți încărca utilizatorii pentru conectarea la un webinar cu Webinars OnAir.

Proiecta & Dezvoltare

 • Vinde plugin-uri WordPress
 • Vinde teme WordPress
 • Vând grafică

24. Vinde plugin-uri WordPress

Dacă sunteți un dezvoltator de pluginuri WordPress, atunci puteți lua în considerare crearea și vânzarea de pluginuri WordPress. Există multe moduri diferite de a vinde plugin-uri WordPress.

Cel mai simplu mod este să utilizați o piață premium, precum CodeCanyon și să listați pluginul. Puteți crea, de asemenea, un site WordPress și puteți începe să vindeți pluginurile WordPress pe site-ul dvs..

Crearea unui plugin WordPress freemium este un alt mod de a câștiga bani prin vânzarea de pluginuri. În acest fel, nu trebuie să vă împărtășiți veniturile cu o piață precum CodeCanyon.

25. Vând teme WordPress

Dacă sunteți un dezvoltator de teme WordPress, atunci puteți crea și vinde teme WordPress pe site-ul dvs. web. Ca și în cazul pluginurilor, puteți utiliza o piață premium pentru a vinde tema dvs. WordPress, cum ar fi Themeforest.

În mod alternativ, puteți lansa o versiune gratuită a temei și puteți vinde versiunea premium pe site-ul dvs. web. Puteți promova versiunea premium direct în tema dvs. gratuită WordPress.

26. Vând grafică

Dacă sunteți designer grafic, atunci puteți proiecta și vinde grafică pe site-ul dvs. WordPress.

Puteți crea imagini precum imagini stoc și le puteți vinde pe site-ul dvs. În mod alternativ, vă puteți alătura unei piețe online pentru a vinde grafică.

27. Crowdfunding

Aveți o idee despre un proiect de ultimă generație? Apoi, puteți căuta bani pentru proiect folosind platforme de crowdfunding precum Kickstarter.com?

Kickstarter este platforma potrivită pentru tine, dacă ai un prototip de calitate, combinat cu o viziune convingătoare pentru proiectul tău.

Mai multe modalități de a face bani online

 • Acceptați donațiile
 • Închiriați-vă casa sau camera
 • Creați un forum de lucru WordPress cu trimiteri plătite

28. Acceptați donații

Dacă executați un produs non-profit sau nu eliberați produse gratuite pe site-ul dvs., puteți începe să acceptați donații pe site-ul dvs. web.

Utilizarea WPForms este cel mai bun mod de a accepta donații pe site-ul dvs. WordPress.

WPForms este o soluție completă de formulare WordPress care vă permite, de asemenea, să creați un formular de donație pe site-ul dvs. Pluginul acceptă 2 gateway-uri de plată: PayPal și Stripe. În funcție de nevoile dvs., puteți alege poarta de plată potrivită și puteți începe să acceptați donații.

29. Închiriați-vă casa sau camera

Cu WordPress, puteți construi cu ușurință un sistem de rezervare a camerelor pe site-ul dvs..

Indiferent dacă dețineți o afacere hotelieră sau oferiți închirieri de vacanță, adăugarea unui sistem de rezervare pe site-ul dvs. face ușor pentru vizitatorii dvs. închirierea casei sau a camerei dvs..

Calendar de rezervare pluginul este unul dintre cele mai populare pluginuri de rezervare din depozitul de pluginuri WordPress. Vă stochează toate datele de rezervare în baza de date WordPress, astfel încât nu este necesar să aveți un cont terț pentru a gestiona rezervările. De asemenea, vă permite să importați fluxuri de la servicii terțe precum Airbnb, Booking.com, etc.

30. Creați o placă de lucru WordPress cu trimiteri plătite

WP Job Manager este un plugin gratuit care vă permite să creați cu ușurință o placă de lucru WordPress pe site-ul dvs. Deoarece este un plugin WordPress bazat pe shortcode, acesta poate funcționa cu orice temă și este foarte ușor de configurat.

În timp ce pluginul principal este gratuit și este dotat cu toate caracteristicile esențiale de care aveți nevoie, există și suplimente pentru funcții avansate.

Asta e!

Sperăm că acest articol te-a ajutat să obții o mulțime de idei pentru a câștiga bani online. Dacă v-a plăcut acest articol, ați putea dori, de asemenea, să citiți cum să instalați Google Analytics pe WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map