31 Cele mai bune teme WordPress Gutenberg prietenoase pentru 2020

Cele mai bune teme WordPress prietenoase cu Gutenberg


Căutați cele mai bune teme WordPress prietenoase cu Gutenberg?

Gutenberg este noul editor îmbunătățit pentru WordPress, cunoscut și sub numele de „editor de blocuri”. Vă permite să vedeți cum arată o pagină terminată în editor. În acest fel, puteți ajusta dimensiunea și distanțarea în timp real fără a fi nevoie să treceți la panoul de previzualizare. Întreaga experiență de editare a fost reconstruită pentru conținut bogat în media.

Cu Gutenberg, puteți adăuga blocuri personalizate, machete de conținut, coloane multiple, text, imagini și multe altele, într-un mod elegant.

În acest articol, vom împărtăși lista noastră aleasă cu cele mai bune teme WordPress prietenoase cu Gutenberg.

Alegerea celor mai bune teme WordPress Gutenberg prietenoase

O temă prietenoasă Gutenberg funcționează perfect cu cea mai recentă versiune WordPress.

Unele dintre avantajele temelor WordPress prietenoase cu Gutenberg sunt:

 • Design receptiv și gata de retină
 • Permite adăugarea de blocuri personalizate
 • Integrați-vă cu alți creatori de pagini
 • Optimizat pentru performanță SEO și viteză

Acum că știți cum să alegeți cea mai bună temă WordPress prietenoasă cu Gutenberg, aruncăm o privire asupra celor mai bune opțiuni pe care le avem pentru site-ul dvs. web.

S-ar putea să doriți să consultați și selecția experților noștri din cele mai bune pluginuri WordPress Gutenberg pentru a vă îmbunătăți editorul.

1. Procesul de descoperire

Breakthrough Pro

Breakthrough Pro este o temă populară WordPress, construită în topul Genesis Framework de StudioPress. Este livrat cu machete multiple, un fundal de culoare albă, alegeri frumoase de culoare și tipografie crocantă. Tema vă permite să vă prezentați munca, serviciile și multe altele pe pagina de pornire.

Este o temă perfectă pe Gutenberg pe care o puteți folosi pentru a crea un site web, un magazin online sau un blog. Vă permite să adăugați pagini de destinație frumoase care pot converti mai mulți vizitatori în clienți.

Obțineți acces GRATUIT la Breakthrough Pro + 35 Alte teme StudioPress!

Vrei să încerci GRATUIT toate temele premium StudioPress, inclusiv Breakthrough Pro?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bun serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Obțineți toate cele 35 de teme GRATUIT cu motor WP »

2. Divi

Divi

Divi este un creator de teme și pagini WordPress, care acceptă Gutenberg. Este livrat cu un puternic personalizator vizual pe care îl puteți utiliza pentru a adăuga efecte, culori, fonturi, animații, etc. Divi Builder vă permite să personalizați rapid aspectul și designul site-ului dvs..

Alte caracteristici notabile includ elemente globale și stiluri care economisesc timp. Puteți configura modulele dvs. personalizate pentru a le utiliza în mai multe pagini de site în mod eficient. Tema Divi este ușor de configurat pentru orice site web de afaceri.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă gratuită multifuncțională WordPress, care susține Gutenberg. Vine cu zeci de demo-uri pentru fiecare nișă de afaceri, inclusiv mâncare, hotel, sală de gimnastică, modă, stil de viață, divertisment, blogging și multe altele.

Tema oferă timp de încărcare rapidă a paginii, dispunere receptivă și suport Gutenberg. Se integrează pe deplin cu WooCommerce pentru a porni un magazin online. OceanWP este gata de traducere și îl puteți utiliza pentru a crea un site web multilingv WordPress.

4. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro este o temă WordPress puternică pentru Gutenberg, potrivită pentru orice tip de site web. Are un design modern, elegant și compatibilitate pentru construirea de pagini. Vă permite să utilizați editorul de blocuri Gutenberg pentru a vă personaliza paginile și postările.

Cu integrări perfecte, Hestia Pro este o alegere inteligentă pentru a lansa instantaneu site-ul dvs. bogat în funcții. De asemenea, oferă mai multe site-uri demo gata făcute.

5. Tema Astra

Astra Tema

Astra Theme este una dintre cele mai bune teme gratuite gratuite, prietenoase cu Gutenberg. Este livrat cu sute de site-uri starter pe care le puteți importa cu un singur clic. Tema funcționează perfect cu constructorii populari de pagini drag and drop cum ar fi Beaver Builder, Elementor, etc.

Este livrat cu mai multe elemente și module utile care facilitează configurarea. Tema Astra este prietenoasă pentru începători și sprijină WooCommerce.

6. Ultra

Ultra

Ultra este o temă modernă WordPress Gutenberg. Vă permite să utilizați un importator de conținut demonstrativ cu un clic pentru a importa un site web cu conținut și funcții. Puteți înlocui textul și imaginile cu conținutul original și puteți începe rapid.

Folosind suplimentele sale de construire, puteți adăuga mai multe funcții pe site-ul dvs., precum un contor de contorizare, o bară de progres, un glisor de imagine și multe altele. De asemenea, oferă opțiuni excelente de culoare și opțiuni de font.

7. Neve

Neve

Neve este o temă elegantă de o pagină care acceptă pe deplin editorul WordPress Gutenberg. Este rapid și ușor, cu un aspect complet sensibil.

Acesta vă oferă un control complet asupra opțiunilor de dispunere a site-ului, culorilor, fontului și fundalului.

8. Tema Guten

Tema Guten

Guten Theme este construit pentru editorul Gutenberg de către WordPress. Are mai multe opțiuni de personalizare a layout-ului pentru antet, subsol, pagina de blog și multe altele. Tema vine cu setări de culori și opțiuni de caractere pe întregul site.

Cu tema Guten, obțineți machete pre-construite din care puteți construi un site rapid și ușor. Este ușor de configurat și prietenos cu SEO.

9. Zelle Pro

Zelle Pro

Zelle Pro este o temă avansată WordPress Gutenberg. De asemenea, funcționează perfect cu alți constructori de pagini și editori. Această temă este ușor de personalizat și configurat pentru orice site web.

Este livrat cu alegeri de culori nelimitate, fundal personalizat, un meniu de navigare, butoane de apelare la acțiune și multe altele. Tema Zelle Pro acceptă WooCommerce din cutie.

10. blocuri atomice

Blocuri atomice

Atomic Blocks este o temă WordPress care acceptă perfect blocurile Gutenberg. Vine cu un plugin gratuit pe care îl puteți utiliza pentru a adăuga blocuri personalizate și creatori de pagini pe site-ul dvs. web.

Pluginul poate funcționa și cu orice temă. Are mai multe blocuri gata pregătite pentru newsletter, tabel de prețuri, apeluri la acțiune, mărturie, pictograme de partajare și multe altele.

11. Revista Pro

Revista Pro

Magazine Pro este o temă WordPress bazată pe Geneză. Este construit să funcționeze fără probleme cu editorul Gutenberg. Tema are un aspect simplu și minim, potrivit pentru orice revistă online.

Este o temă ideală pentru bloggeri de turism, organizații politice, site-uri tehnologice și reviste de stil de viață. Cu mai multe opțiuni de dispunere, este ușor să configurați instantaneu un site web profesional complet.

De asemenea, consultați lista noastră aleasă cu cele mai bune teme WordPress pentru blogurile de călătorie.

12. Bretania

Bretania

Bretania este o temă elegantă WordPress perfectă pentru stilul de viață, moda și alte reviste online. Puteți utiliza, de asemenea, această temă pentru a crea un site web pentru fotografie și pentru a vă afișa frumos lucrarea prezentată. Tema acceptă pe deplin editorul Gutenberg pentru personalizare rapidă.

Are un glisor de fundal pe ecran complet pentru a vă expune conținutul. Cu opțiuni de culoare și efecte de animație, oferă site-ului dvs. web un aspect distinct.

13. Zakra

Zakra

Zakra este o temă gratuită WordPress concepută special pentru a crea orice site web. Acceptă editorul de blocuri Gutenberg pentru personalizarea paginilor și postărilor. De asemenea, vine cu site-uri de starter gratuite pe care le puteți utiliza pentru a lansa rapid un site web.

Tema Zakra este ideală pentru bloguri personale, portofolii, magazine WooCommerce, site-uri web de afaceri și site-uri bazate pe nișă. Funcționează excelent cu Elementor și alți construitori de pagini populare fără probleme.

14. Futurio

Futurio

Futurio este o altă temă gratuită WordPress-friendly pentru Gutenberg. Este creat pentru construitori de pagini precum Beaver Builder, Visual Composer și Divi Builder. Tema este perfectă pentru site-ul dvs. simplu sau magazinele de comerț electronic.

Acceptă pluginuri WordPress gratuite și premium, inclusiv Yoast SEO, WooCommerce, Jetpack, WPForms, etc. Futurio este ușor de personalizat și de gestionat în WordPress.

15. Nozama

Nozama

Nozama este o temă premium WordPress Gutenberg. Este ideal pentru site-urile WooCommerce, ceea ce înseamnă că puteți crea rapid un magazin online. Se integrează cu majoritatea extensiilor WooCommerce pentru a adăuga mai multe funcții pe site-ul dvs. de comerț electronic.

Tema acceptă module Elementor personalizate pentru a construi machete uimitoare cu ușurință. De asemenea, vine cu un magazin specializat pentru a configura experiența de cumpărături finală pentru clienții dvs..

16. Elefant

Elefant

Elefantul este o frumoasă temă WordPress care acceptă editorul de blocuri Gutenberg. Tema este creată special pentru site-uri non-profit, organizații de caritate și site-uri bisericești. Este livrat cu mai multe caracteristici care ajută la strângerea de fonduri online pentru cauza dvs. non-profit.

Este ușor de configurat și personalizat cu creatorii de pagini și personalizatorul WordPress live. Tema Elephant acceptă mai multe pluginuri de traducere, inclusiv WPML, Polylang, etc.

17. Monocrom

Monocrom

Monochrome este o temă puternică WordPress construită cu Genesis Framework de StudioPress. Tema funcționează excelent cu cel mai recent editor WordPress Gutenberg pentru a adăuga conținut bogat pe site-ul dvs. web. De asemenea, puteți utiliza blocuri personalizate pentru a vă face conținutul elegant.

Are 4 zone de widget pe pagina principală, mai multe opțiuni de aspect, un antet personalizabil și șabloane de pagini de destinație.

18. Maranatha

Maranatha

Maranatha este o temă non-profit WordPress concepută special pentru biserici, non-profit și site-uri de strângere de fonduri. Funcționează perfect cu editorul de blocuri Gutenberg pentru a personaliza paginile și postările WordPress.

Tema vine cu un fundal video pe ecran complet care oferă cea mai bună primă impresie noilor vizitatori. Alte caracteristici notabile includ widgetul de pe antet și subsol pentru o personalizare ușoară.

19. Extra

Suplimentar

Extra este o temă elegantă a revistei WordPress. Se integrează cu Divi Builder final pentru personalizare. Puteți utiliza funcția drag and drop pentru a configura instantaneu textul, imaginile și alte conținuturi.

Livrează cu caracteristici puternice, cum ar fi constructor de categorii, constructor de posturi și pagini, sistem de evaluare și revizuire și multe altele. Tema Extra acceptă funcțiile de comerț electronic pentru a construi ușor un magazin online.

20. Foodica

Foodica

Foodica este o temă modernă de WordPress pentru site-urile web cu alimente și rețete. Vine cu un glisor de conținut frumos prezentat pentru a-ți afișa blogurile în stil. Tema oferă 4 locații banner pentru a plasa reclame și a câștiga mai mulți bani.

Are scheme de culori nelimitate, widget-uri personalizate, culoare de fundal și tipografie crocantă. Foodica îl susține pe editorul de blocuri Gutenberg.

Nu uitați aceste cele mai bune teme de restaurant WordPress.

21. Artizan

Artizan

Artisan este o temă profesională WordPress. Este pe deplin compatibil cu editorul modern Gutenberg și vine cu un aspect demo creat special pentru blocurile WordPress și WooCommerce. Vă permite să personalizați ușor aspectul paginii de pornire și alte pagini.

Vorbind despre integrarea comerțului electronic, funcționează excelent cu WooCommerce pentru a vă vinde produsele online. De asemenea, puteți utiliza această temă pentru a construi o piață online, cum ar fi Amazon sau Etsy.

De asemenea, ar trebui să consultați ghidul nostru pe cele mai bune platforme de comerț electronic pentru piețele multivindor.

22. Mătase

Mătase

Mătasea este o temă WordPress construită special pentru blogurile de modă și stil de viață. Are un fundal alb și un aspect elegant pentru a afișa frumos conținutul tău prezentat. Tema acceptă editorul de blocuri Gutenberg.

Are funcții puternice, precum post slider, instrumente de partajare socială, feed-uri Instagram și un mega meniu. Cu mai multe elemente de design, puteți efectua modificări în aspectul site-ului dvs. cu ușurință.

23. Academia Pro

Academy Pro

Academy Pro este o frumoasă temă WordPress, potrivită pentru academii online, instituții de învățământ, colegii și universități. Funcționează perfect cu cel mai recent editor de blocuri Gutenberg pentru personalizarea paginilor și postărilor.

Alte funcții tematice includ 6 zone de widget personalizate, 3 machete diferite, asistență video, butoane de apel la acțiune și multe altele. Este ușor de început și de configurat.

24. Benson

Benson

Benson este o temă de fotografie WordPress cu un fundal de imagine pe ecran complet pentru a afișa cea mai atractivă fotografie în stil. Vine cu mai multe machete de imagini pentru a afișa fotografii în liste, grile și galerii de imagini frumos.

Acesta vă oferă un control complet asupra culorilor site-ului, a fonturilor și a setărilor de stil. Tema se integrează cu constructorii de pagini drag and drop și cu editorul de blocuri Gutenberg.

25. Crampare

mărăcine

Bramble este o temă WordPress multifuncțională pe care o puteți utiliza pentru a crea cu ușurință orice site web. Vine cu un constructor de pagini încorporat pentru a vă personaliza paginile și postarea. Tema sprijină, de asemenea, editorul Gutenberg pentru proiectarea unui site web frumos.

Are un aspect în două coloane, cu un meniu de navigare în bara laterală și conținut în partea dreaptă a ecranului. Funcțiile proeminente includ fundaluri video, fonturi Google, machete de portofoliu și multe altele.

26. salvat

salvată

Salvat este o temă premium a bisericii WordPress. Vine cu un constructor de pagini homepage în timp real pe care îl puteți utiliza pentru a configura instantaneu pagina de pornire a site-ului web. Tema este compatibilă și cu noul editor Gutenberg bazat pe bloc.

Alte caracteristici notabile includ widgeturi bisericești personalizate, hartă de subsol, conținut demonstrativ, importator de conținut cu 1 clic și optimizare automată a motorului de căutare.

27. Pro Infinity

Infinity Pro

Infinity Pro este o temă modernă și elegantă, prietenoasă cu Gutenberg, dotată cu caracteristici puternice. Este construit pe partea de sus a cadrului tematic Genesis de StudioPress.

Cu 13 zone diferite de widget, este atât de ușor să configurați pagina de pornire și alte pagini pe site-ul dvs. web. De asemenea, vă permite să creați ușor pagini de destinație.

28. Calea de călătorie

Calatorie

Travel Way este o temă WordPress splendidă pentru companiile de turism și turism. Este ideal și pentru bloggerii de călătorii, aventurieri și călători. Oferă opțiuni flexibile pentru a adăuga destinațiile și pachetele turistice în stil.

Tema este Gutenberg gata și funcționează excelent cu toți constructorii de pagini populari.

29. Inspiro

Inspiro

Inspiro este o temă WordPress atractivă vizual, care acceptă Gutenberg. Acceptă galerii de imagini și video pentru a vă afișa frumos conținutul vizual. Tema vine cu o prezentare de fundal video cu ecran complet, care arată la fel de bine pe toate dispozitivele și dimensiunile ecranului.

Acesta acceptă integral pluginul WooCommerce pe care îl puteți utiliza pentru a crea un magazin online și a vinde produsele dvs..

30. Felt

Feltmag

Felt este o temă a revistei WordPress, creată frumos pentru reviste online, știri și bloguri personale. Vă permite să vă prezentați conținutul în mod profesional și oferă cea mai bună primă impresie noilor utilizatori.

Este livrat cu un carusel și o prezentare pe ecran complet pentru a adăuga conținut recomandat. Tema are un aspect sensibil și modular pe care îl puteți personaliza cu editorul modern de blocuri Gutenberg.

31. Kea

Kea

Kea este o temă flexibilă pentru hoteluri și stațiuni WordPress. Vă permite să integrați sistemul dvs. personalizat de rezervare online pentru a rezerva automat camere pentru clienți. Tema vine cu un fundal pe ecran complet, un glisor video și scheme de culori nelimitate.

Cu ajutorul widgeturilor Elementor personalizate, este ușor să faceți modificări în tema dvs. Puteți utiliza, de asemenea, editorul Gutenberg pentru a vă personaliza paginile și postările WordPress.

De asemenea, ar trebui să consultați alegerea experților noștri din cele mai bune teme WordPress pentru hoteluri și stațiuni.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune teme WordPress prietenoase cu Gutenberg. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cele mai bune teme gratuite ale blogului WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map