35 Cele mai bune magazine cu temă WordPress pentru a cumpăra tema perfectă

Cele mai bune magazine cu temă WordPress


Căutați cele mai bune magazine cu temă WordPress pentru a cumpăra o temă atrăgătoare pentru site-ul dvs. web?

Există magazine de temă WordPress nesfârșite pe piață, care oferă diferite tipuri de machete și modele. Dar, dacă căutați o temă care să se potrivească cu adevărat site-ului dvs. ca o mănușă, atunci cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când explorați o companie tematică includ nișă, funcții, opțiuni de personalizare și flexibilitate..

De asemenea, am creat o listă cu cele mai bune teme WordPress pe care le puteți folosi pe site-ul dvs. web. Verificați-le!

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune magazine cu temă WordPress pentru a cumpăra tema perfectă pentru site-ul dvs. web.

1. StudioPress

StudioPress

StudioPress este un magazin popular de teme WordPress, cu multe teme frumoase premium. Toate temele lor sunt livrate cu cadrul Genesis, ceea ce le face puternice și flexibile în ceea ce privește caracteristicile. Cadrul tematic Genesis este foarte popular printre designerii și dezvoltatorii WordPress pentru fiabilitatea, funcționalitatea și standardele ridicate.

Magazinul de teme include toate tipurile de teme WordPress: teme pentru copii de la dezvoltatori terți, teme comerciale și multe altele. StudioPress se asigură că calitatea tuturor temelor disponibile este de primă calitate.

StudioPress a fost achiziționat de WP Engine, cea mai populară lume și una dintre cele mai bine gestionate companii de găzduire WordPress. Veți obține toate temele StudioPress gratuit dacă alegeți WP Engine hosting pentru site-ul dvs. web.

Bacsis: Utilizatorii IsItWP vor primi și 20% reducere. Începeți cu WP Engine.

Preț: O singură temă costă 129 USD, inclusiv cadrul temei Genesis. Dacă doriți să cumpărați toate temele lor într-un pachet, atunci costă 499,95 USD.

2. Teme elegante

Teme elegante

Elegant Themes este o companie excelentă cu tema WordPress. Acestea oferă teme multifuncționale WordPress, create pentru a crea o mare varietate de site-uri web. Temele lor sunt dotate cu Divi Builder, un constructor de drag and drop extrem de flexibil pentru a proiecta paginile site-ului dvs. web.

Puteți utiliza temele Elegante Tema Divi ca temă părintească pentru multe dintre temele copilului Divi. Este o temă puternică, cu sute de elemente de conținut global, funcții și module. Nu ratați să consultați aspectele Divi și temele acceptate.

Preț: Pentru 89 de dolari, puteți avea acces la toate temele lor WordPress, inclusiv un an de asistență și actualizări. Dacă doriți acces pe viață la toate temele și plugin-urile lor, atunci costă 249 USD (suport și actualizări sunt de asemenea incluse pe viață).

3. Mice

Themify

Themify este un bine-cunoscut magazin modern de teme WordPress, cu multiple teme cu toate scopurile. Ca și alte companii populare cu temă, au propriul lor constructor de drag and drop pentru a proiecta paginile cu ușurință. Themify Builder este livrat cu majoritatea temelor Themify.

Toate temele lor sunt frumos concepute cu caracteristici utile și un simplu panou de opțiuni tematice pentru a edita site-ul dvs. web. Themify vă oferă flexibilitatea de a personaliza totul într-o temă.

Preț: O singură temă (la pachet cu o temă gratuită) costul începe de la 49 USD. Puteți obține toate temele lor cu acces pe viață pentru 249 USD.

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o companie tematică WordPress cu demo-uri tematice elegante, gratuite, concepute pentru a crea orice site web. De la un site de restaurant la un magazin online, acestea oferă machete polivalente optimizate pentru SEO și performanță rapidă.

Toate demo-urile tematice ale OceanWP sunt gata de comerț electronic și pot fi integrate cu cele mai populare servicii WordPress. De asemenea, puteți crea un site web multilingv, cu teme OceanWP.

Preț: Demo-urile tematice sunt gratuite. Puteți utiliza, de asemenea, pachetul lor de extensii premium pentru a adăuga funcții puternice la tema dvs..

5. Astra WordPress Teme

Astra

Astra este o companie cu tema WordPress accesibilă care oferă un pachet tematic cu site-uri și funcții premium pentru început. Este o temă elegantă, ușoară și performantă. De asemenea, puteți personaliza complet tema din personalizatorul WordPress. Este plăcut pentru începători să fie configurat și creat pentru creatorii de pagini să creeze rapid pagini.

Vine cu site-uri web pre-construite pentru tot felul de nișe de afaceri. Tema include culori frumoase, tipografie crocantă, opțiuni de dispunere și multe altele. Puteți utiliza tema Astra WordPress pentru a începe foarte repede.

Preț: Are 3 pachete, iar costul de pornire este de 59 USD cu peste 20 de site-uri de început. Puteți obține pachetul lor complet de produse, cu acces pe viață la toate funcțiile și actualizările lor, pentru 699 USD.

6. Teme Tesla

TeslaThemes

TeslaThemes are o colecție extinsă de teme WordPress moderne și frumoase. Temele lor sunt pregătite pentru comerțul electronic și pot fi utilizate pentru bloguri personale, site-uri web de afaceri, magazine online etc..

Se concentrează pe stilul de a atrage utilizatori cu fundaluri de paralax, animații, tipografie frumoasă și culori. Puteți citi documentația temei pentru a configura și a începe.

Preț: Temele individuale costă 58 USD fiecare. Sau, puteți obține acces pe toată durata vieții la toate temele lor pentru 299 USD.

7. CSSIgniter

CSSIgniter

CSSIgniter oferă o colecție mare de teme multifuncționale WordPress. Temele lor sunt împărțite în categorii precum blogging, reviste, afaceri, știri și hoteluri. Temele CSSIgniter sunt populare pentru flexibilitatea și rezistența lor.

Puteți utiliza temele lor pentru a crea un magazin online. Toate temele lor sunt compatibile cu constructorul de pagini și traduceri de asistență.

Preț: Temele individuale costă 49 ​​USD fiecare. Sau, puteți obține toate temele și resursele lor cu un abonament pe viață pentru 249 USD.

8. WPZoom

WPZoom

WPZoom este o altă companie populară cu teme WordPress, cu teme și șabloane frumoase. Acestea oferă teme de reviste, videoclipuri, portofoliu, blogging și site-uri web de afaceri. Au un cadru puternic încorporat pentru a adăuga funcții și pagini de design.

Cea mai bună parte este documentația lor care vă ajută să cunoașteți caracteristicile fiecărei teme. În acest fel, puteți decide cu ușurință care temă este cea mai potrivită pentru dvs..

Preț: Costul de pornire pentru o singură temă este de 69 USD. Puteți obține toate temele lor pentru 99 USD.

9. Gutenshop

Gutenshop

Gutenshop este o temă elegantă de comerț electronic prin Superb WordPress Themes. Dispune de fonturi Google, widget-uri personalizate, șabloane de pagini de destinație, șabloane cu lățime întreagă, meniu de navigare și multe altele.

Tema este compatibilă cu plugin-ul Instagram Feed, plugin-uri de formular de contact, plugin-uri post recente și instrumente SEO. Puteți personaliza complet tema, inclusiv culori, fonturi și fundal.

Preț: Prețul începe de la 29 USD (cost unic). Sunt disponibile planuri anuale de reînnoire și de viață care vă oferă acces la 30+, respectiv la toate temele.

10. TemaIsle

ThemeIsle

ThemeIsle este un magazin cu teme freemium cu teme WordPress simple și curate. Temele lor gratuite sunt disponibile pe WordPress.org, iar versiunile plătite sunt afișate pe site-ul lor oficial. Deși temele gratuite au multe caracteristici, veți găsi toate opțiunile profesionale în temele plătite.

Niciile lor tematice includ legale, non-profit, restaurant și mâncare, blogging și multe altele. Aceste teme sunt super flexibile și ușor de configurat pe site-ul dvs. WordPress.

Preț: Temele individuale costă 89 USD fiecare. Sau, puteți obține acces nelimitat la toate temele și pluginurile lor pentru 299 USD.

11. Teme PremiumCoding

Premiumcoding-teme

Temele PremiumCoding oferă teme frumoase pentru WordPress, care sunt potrivite pentru companii, comerț electronic, portofoliu și multe altele. Temele lor sunt prietenoase cu dispozitivele mobile și oferă un aspect favorabil retinei.

Temele PMC sunt dezvoltate cu viteză mare și performanță în minte. În plus, aceștia oferă chiar și un serviciu CDN cu o taxă lunară scăzută.

Preț: Costul unei singure licențe de site începe de la 39 USD / an. Aceștia oferă chiar acces la toate temele timp de un an la un preț de 86 $ / an.

12. Teme artizanale

Teme artizanale

Artisan Themes este un cunoscut magazin de teme WordPress, care oferă teme frumoase pentru toate scopurile. Instalatorul lor demo cu 1 clic ajută la pregătirea rapidă a site-ului dvs. web. Puteți înlocui conținutul demo cu unul propriu pentru a lansa site-ul dvs. cu ușurință.

Toate temele lor sunt ușor de integrat cu constructorii de pagini drag and drop. Puteți utiliza abordarea lor modulară pentru a obține site-ul dvs. online online. Au designuri nelimitate, machete pre-construite și multe altele.

Preț: O licență tematică unică costă 129 USD. Puteți obține pachetul All Themes pentru 439 USD.

13. Teme organizate

Teme organizate

Teme organizate oferă frumoase teme multifuncționale WordPress. Temele lor pot fi utilizate pentru a crea site-uri non-profit, biserică, hotel, restaurant, afaceri și bloguri. Puteți utiliza aspectele widgetizate pentru a vă proiecta paginile site-ului.

Toate temele sunt complet optimizate pentru viteză și performanță. Personalizarea este ușoară cu personalizatorul live WordPress.

Preț: Temele individuale costă 15 $ – 55 USD în funcție de funcțiile incluse. Puteți obține acces pe toată durata vieții la toate temele lor pentru 100 USD.

14. Presă de hârtie grafică

Presă de hârtie grafică

Graph Paper Press are o colecție excelentă de teme WordPress concepute artistic. Acestea oferă teme gratuite și plătite pentru fotografi, portofolii, site-uri de afaceri și bloguri personale. Toate temele acceptă comerțul electronic și pot fi folosite pentru a vinde produsele online.

Temele lor sunt complet personalizabile cu personalizatorul WordPress live. Temele de presă pentru hârtie grafică sunt foarte flexibile și pregătite pentru traducere.

Preț: Ei oferă un plan All Themes pentru 99 $ / an. Dacă doriți să achiziționați acces pe viață la toate temele, atunci este un cost unic de 399 USD.

15. Teme bisericești

ChurchThemes

Temele Bisericii sunt dedicate să ofere teme WordPress pentru biserici, non-profit și site-uri de caritate. Toate temele lor sunt proiectate, astfel încât funcțiile incluse vă sprijină cauza. Caracteristicile comune în fiecare temă includ evenimente, o zonă de personal, hărți de locație, arhivă de predici etc..

Fiecare temă are o secțiune de podcast pentru a afișa frumos conținut audio, video și text. Acestea oferă documentație detaliată și instrucțiuni pentru a configura site-ul dvs. bazat pe credință.

Preț: Costul de pornire pentru o licență cu temă unică este de 99-129 USD.

16. Teme Meridian

Teme Meridian

Meridian Themes este un magazin popular cu teme WordPress, care oferă o varietate de teme frumoase. Temele lor sunt concepute special pentru artiști, designeri creativi, companii și bloguri. Toate temele lor sunt complet personalizabile, iar configurarea este prietenoasă pentru începători.

Una dintre caracteristicile cheie este tabloul de bord personalizat pentru gestionarea opțiunilor tematice. Este ușor de utilizat și ajută la adăugarea de funcții pe site-ul dvs. instantaneu.

Preț: Temele individuale costă 59 USD / an. Sau, pentru 249 USD, puteți achiziționa acces pe toată durata vieții la toate temele lor premium.

17. aTeme

aThemes

aThemes oferă o colecție extinsă de teme WordPress frumos lucrate. Temele lor sunt clasificate în portofolii, reviste, știri, afaceri și nișe de blog.

Toate temele lor sunt ușor de configurat și prietenoase pentru începători. Documentația lor tematică este puternică și actualizată cu cele mai recente modificări.

Preț: Costul de pornire pentru o singură temă este de 59 USD. Dacă doriți acces pe viață la toate temele lor, atunci costă 249 USD.

18. Teme de gorilă

Teme de gorilă

Temele Gorilla oferă teme stilate pentru toate scopurile WordPress. Temele sunt echipate cu funcții și pluginuri utile. Aceste resurse vă asigură că primiți un pachet complet pentru site-ul dvs. web.

Temele lor sunt concepute pentru călători, agenți imobiliari, organizații de știri, reviste, muzicieni și companii auto. Temele lor sunt complet optimizate pentru SEO și prietenoase pentru începători.

Preț: Costul de pornire pentru o singură licență de site Web este de 49,95 USD / an. Puteți obține o licență web nelimitată pentru 149,95 USD / an.

19. Anariel Design

Anariel Design

Anariel Design are o colecție modernă de teme premium WordPress. Toate temele lor pot fi ușor integrate cu alte plugin-uri și servicii WordPress. Temele lor sunt împărțite în categorii, inclusiv portofoliu, restaurante, non-profit, caritate, modă, stil de viață și bloguri personale.

Temele lor au machete și modele elegante pentru toate tipurile de site-uri web. Toate temele lor sunt flexibile și ușor de configurat.

Preț: Temele single costa 59 USD. Puteți accesa planul de membru al tuturor temelor pentru 149 USD (o dată) și apoi 10 $ / lună înainte.

20. Teme Hermes

HermesThemes

HermesThemes oferă o mică colecție de teme premium WordPress pentru hoteluri și afaceri legate de hoteluri, cum ar fi stațiunile, B&Pensiuni, pensiuni, etc. Toate temele lor sunt elaborate frumos și includ funcții care susțin scopuri de afaceri pentru ospitalitate.

Temele lor sunt gata de traducere datorită WPML și pot fi utilizate pentru a crea site-uri web multilingve. Tema configurată este simplă și ușoară.

Preț: Costul de pornire pentru licența de un singur site este de 249 USD anual. Pentru 349 USD / an, puteți obține o licență cu mai multe site-uri.

21. Tema motorului

EngineThemes

EngineThemes este un magazin modern cu tema WordPress. Acestea oferă teme WordPress elegante pentru motoarele de muncă, reclame, agenți imobiliari și reviste. Pentru funcții suplimentare, puteți utiliza pluginurile lor complementare premium.

Toate temele lor au culori atrăgătoare, tipografie și design-uri atractive. Panoul de opțiuni tematice este ușor de utilizat și face personalizarea fără efort.

Preț: O licență de un singur site costă 89 USD. Puteți obține, de asemenea, pachete tematice la prețuri accesibile.

22. Teme florale

FloThemes

FloThemes este o cunoscută companie de teme WordPress, cu teme de fotografie lucioase. Temele lor sunt utile pentru fotografi, artiști, portofolii și afaceri creative. Aspectele sunt simple și prietenoase cu imaginile pentru a vă afișa fotografiile în mod profesional.

Alte caracteristici includ tipografia, culorile și aspectele încorporate. Acestea oferă documentație puternică pentru a vă ajuta să vă configurați site-ul.

Preț: O licență de un singur site costă 279 USD. Două licențe de site costă 449 USD. De asemenea, puteți cumpăra serviciile lor, cum ar fi dezvoltarea site-urilor web, la un preț accesibil.

23. Tema audio

AudioTheme

AudioTheme este un popular magazin de teme WordPress. După cum sugerează și numele, are o colecție uimitoare de teme WordPress pentru bloguri de muzică, trupe, cântăreți, tobești și site-uri web de conținut audio. Caracteristicile lor sunt relevante pentru industria muzicală: secțiuni audio și video, discografie, concerte viitoare, evenimente etc..

Configurarea temei este simplă, chiar dacă nu sunteți priceput de tehnologie. Puteți utiliza personalizatorul WordPress cu o previzualizare live pentru a vă edita tema.

Preț: Costul de pornire pentru o singură temă este de 69 USD / an. Puteți achiziționa planul All Themes pentru 129 USD / an.

24. WPCasa

WPCasa

WPCasa are o colecție modernă de teme WordPress concepute special pentru întreprinderile imobiliare. Caracteristicile lor tematice sunt concepute pentru a fi relevante pentru site-urile web imobiliare. Cele mai frecvente caracteristici sunt listările de proprietăți, gestionarea agenților, căutarea avansată și multe altele.

Puteți utiliza pluginurile lor pentru a adăuga mai multe funcții pe site-ul dvs. web. Toate temele WPCasa sunt complet personalizabile și ușor de configurat.

Preț: Temele single costa 49 €. Puteți obține suplimentele lor cu o singură temă pentru 69 EUR.

25. Teme Macho

Teme Macho

Macho Themes este un magazin cu teme WordPress pentru teme medicale, dentare și alte teme bazate pe sănătate. Temele lor includ funcții utile precum tipografia Google Fonts și fundaluri personalizate. Toate temele au culori îndrăznețe, designuri puternice și flexibilitate nesfârșită.

Alte funcții importante din temele lor sunt un sistem de navigare puternic pentru antetul și subsolul dvs.. Toate temele sunt ușor de configurat și optimizate SEO.

Preț: Costul de pornire pentru licența de un singur site este de 59 USD. Puteți obține planul de membru al vieții lor pentru 119 USD.

26. ShowThemes

ShowThemes

ShowThemes are o mică colecție de teme pentru evenimente WordPress. Sunt un magazin popular de teme specializat în teme bazate pe evenimente, concepute pentru a crea o singură pagină de implicare sau site-uri web cu mai multe pagini pentru evenimentele dvs..

Acestea oferă culori și modele frumoase cu fiecare temă. Toate temele lor sunt super flexibile și ușor de utilizat. Opțiunile tematice pot fi gestionate cu personalizatorul WordPress live.

Preț: Costul de pornire pentru o singură temă este de 89 USD. Dacă doriți să cumpărați toate temele lor cu portalul lor de asistență, atunci costă 189 USD.

27. Teme de mister

MysteryThemes

MysteryThemes este o companie sofisticată de teme WordPress, cu teme cu toate scopurile. Puteți utiliza temele lor pentru a proiecta și construi orice site web. Toate temele lor sunt gata de comerț electronic și oferă instalatori demo cu un clic pentru a începe instantaneu.

Acestea oferă funcții premium cu fiecare temă, inclusiv tipografie avansată, scheme de culori și multe altele. Temele lor sunt ușor de utilizat și prietenoase pentru începători.

Preț: Temele individuale costă 55 USD. Puteți obține planul All Themes pentru 189 USD.

28. Teme SecondLine

Teme SecondLine

The SecondLine Themes oferă o varietate de teme elegante și moderne de podcast pentru site-urile WordPress. Temele lor includ funcții și instrumente pentru a sprijini conținutul legat de podcast. Puteți adăuga, de asemenea, un buton de redare cu podcast-uri pentru ca utilizatorii să vă asculte podcast-urile online.

Toate temele includ suport audio și video. Temele lor pot fi integrate cu orice plugin WordPress pentru funcții suplimentare. Configurarea temelor este simplă și flexibilă.

Preț: Temele individuale costă 59 USD / an. Puteți obține acces pe toată durata vieții la toate temele pentru 389 USD.

29. SusTeme

UpThemes

UpThemes este un magazin excelent de teme WordPress pentru achiziționarea de teme polivalente premium. Temele lor sunt clasificate în muzică, trupe, fotografie, caritate, non-profit, reviste, știri și alte nișe de afaceri. Cu alte cuvinte, puteți crea orice site web folosind temele lor.

Cele mai notabile caracteristici includ machete de antet, culori, fundal și widget-uri personalizate. Toate temele lor sunt livrate cu Beaver Builder, astfel încât să puteți proiecta instantaneu propriile pagini de destinație.

Preț: Temele individuale costă 125 USD / an.

30. Teme pentru aplicații

AppThemes

AppThemes este o companie profesionistă cu temă WordPress, care oferă o varietate de teme frumoase. Temele lor sunt create pentru reviste, reclame, știri, forumuri de muncă, directoare de afaceri, bloguri și site-uri web pentru afaceri mici. De asemenea, oferă șabloane pentru a crea site-uri cupon.

Toate temele lor sunt ușor de configurat, datorită opțiunilor și funcțiilor flexibile. Temele lor sunt optimizate pentru SEO și viteză.

Preț: Costul de pornire pentru o singură temă este de 69 USD. Puteți obține toate temele lor pentru 199 $.

31. Pixelgrade

Pixelgrade

Pixelgrade oferă teme WordPress moderne și elegante. Temele lor sunt concepute pentru știri, reviste, bloguri de călătorie, bloguri alimentare și alte site-uri web conținute de conținut. Toate temele au culori îndrăznețe și machete profesionale.

Când vine vorba de caracteristici, temele lor au tipografie clară, logo-uri personalizate, fundaluri și multe altele. Toate temele Pixelgrade sunt super flexibile și ușor de configurat.

Preț: Costul de pornire pentru o singură temă este de 99 USD / an. Dacă doriți acces pe viață la toate temele lor, atunci costă 189 USD.

32. Teme WPlook

Teme WPlook

WPlook este un magazin cu teme WordPress, cu teme complexe de înaltă calitate. Ele răspund cerințelor dezvoltatorilor, proiectanților și utilizatorilor începători pentru a oferi teme care pot fi utilizate pentru a crea fotografie, evenimente, bloguri, portofolii și site-uri web non-profit..

Toate temele WPlook sunt ușor de instalat și potrivite pentru începători. Temele lor sunt susținute cu sprijinul personalului lor profesional.

Preț: Puteți avea acces la toate temele lor pentru 87 USD / an. Dacă doriți acces pe viață la toate temele lor, atunci costă 247 USD.

33. ThemeTrust

ThemeTrust

ThemeTrust este o companie premium cu temă WordPress, cu o mică colecție de teme elegante. Temele lor sunt concepute special pentru portofoliu, agenție, povestire și bloguri personale.

Toate temele prezentate au un logo personalizat, o tipografie frumoasă, caracteristici legate de conținut și multe altele. Temele lor sunt ușor de configurat și pot fi personalizate folosind personalizatorul WordPress live.

Preț: Temele individuale costă 58 USD.

34. Teme Regatul

Teme Regatul

Themes Kingdom este un magazin de teme WordPress pentru teme polivalente. Temele lor au caracteristici pentru portofoliu, site-uri creative și bloguri. Toate temele lor răspund complet și oferă fundaluri personalizate pentru a obține rezultatele de care ai nevoie.

În plus, temele lor au o tipografie frumoasă, optimizare a imaginilor și multe altele. Toate temele sunt ușor de configurat și de comerț electronic gata să vândă produsele online.

Preț: Costul de pornire pentru o singură temă este de 59 USD / an. Puteți accesa calitatea de membru al tuturor temelor pentru 89 USD / an.

35. TemaStop

ThemeStop

ThemeStop oferă o colecție unică de teme WordPress elegante și colorate. Temele lor sunt clasificate în fotografie, reclame creative, bloguri, reviste, călătorii și nișe de afaceri.

Au integrare în social media, optimizare Google Adsense, asistență de comerț electronic și sunt gata de traducere pentru a crea site-uri multilingve. Tema configurată este simplă și ușoară.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune magazine cu temă WordPress pentru a-ți cumpăra tema perfectă. De asemenea, vă poate plăcea lista noastră cu cele mai bune servicii de găzduire web gratuite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map