45 cele mai mari mărci din lume folosind WordPress activ

cel mai popular-mare-nume-branduri folosind WordPress


Te întrebi ce mărci cu nume mari folosesc WordPress? Există un mit comun că WordPress nu este bun pentru proiectele comerciale mari, deoarece este o platformă open source gratuită. Dar mitul a fost depanat – foarte multe mărci BIG folosesc WordPress și fac minunat.

În acest articol, am creat o listă cu 46 de mărci cele mai populare cu nume mari care folosesc WordPress pe site-urile lor web.

De ce WordPress?

Înainte să vă spunem ceva, să lăsăm statisticile să vorbească. WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului existent și este utilizate de peste 31% din toate site-urile online.

A început ca un instrument de blogging simplu în 2003, acum este folosit pentru o varietate de scopuri, inclusiv bloguri, reviste, site-uri de comerț electronic, companii, portofolii, site-uri fotografice și multe altele. Cum WordPress a devenit popular în doar 15 ani este cu adevărat fantastic.

Apoi, există această întrebare: de ce iubesc oamenii WordPress? Vom oferi doar câteva motive pentru care …

 • Este simplu și ușor de utilizat: Pentru a crea un site web în WordPress, nu este necesar să aveți cunoștințe avansate de codificare. Orice persoană care poate învăța poate învăța cum să-l folosească și să construiască un site web complet funcțional.
 • Este flexibil: WordPress oferă cel mai mare număr de teme și pluginuri pe care vi le puteți imagina. Puteți alege designul site-ului dvs. web din mii de teme frumoase și puteți adăuga orice funcționalitate doriți prin mii de plugin-uri disponibile.
 • Dețineți datele dvs.: Veți avea deplin proprietate și control asupra datelor site-ului dvs. web, deoarece veți găzdui site-ul dvs. pe propriul dvs. cont de găzduire WordPress.
 • Este puternic: Platforma WordPress este puternic scalabilă și puternică. Puteți rula site-uri cu trafic mare, site-uri de comerț electronic și orice alt tip de site-uri cu WordPress în mod eficient.
 • Este gratuit.: Software-ul WordPress este un software complet gratuit care poate fi descărcat, utilizat, modificat și distribuit de câte ori doriți, fără taxe. Este doar un domeniu și găzduire pe care trebuie să le cumpărați atunci când creați un site WordPress simplu.
 • Nu ești singur, niciodată: În WordPress, există tone de resurse și milioane de oameni care vă vor ajuta să rezolvați problemele pe care le întâmpinați. Veți găsi o mulțime de articole, tutoriale, documentație, videoclipuri și, de asemenea, oameni adevărați care vă vor ajuta să susțineți forumuri, e-mailuri, chat și servicii de telefonie de afaceri..

Există numeroase motive suplimentare pentru care oamenii iubesc această platformă. Dacă doriți să aflați mai multe, va trebui să încercați singur; nu veți fi dezamăgiți. De asemenea, consultați articolul nostru complet despre motivul pentru care folosiți WordPress.

Cum să începeți un site WordPress

Cele 3 componente principale ale unui site WordPress sunt software-ul WordPress, un nume de domeniu și un server de găzduire. Puteți descărca gratuit software-ul WordPress, în timp ce va trebui să cumpărați un nume de domeniu și hosting.

Un nume de domeniu costă de obicei în jur de 14 dolari pe an, iar un serviciu de găzduire costă în jur de 7 dolari pe lună. Când abia începeți, aceste costuri se pot adăuga și se pot simți prea costisitoare. Așadar, pentru a vă alina durerile financiare, am făcut o tranzacție cu Bluehost, unul dintre cei mai mari furnizori de găzduire web din lume.

creați un blog pe bluehost

Acum, puteți obține un domeniu gratuit, împreună cu găzduirea WordPress, la doar 2,75 USD pe lună, folosind cuponul nostru exclusiv Bluehost. Așa că vă grăbiți și începeți cu noul dvs. site WordPress înainte de a expira cuponul.

Dacă sunteți nou la WordPress, iată ghidul nostru complet despre cum să faceți un site WordPress pas cu pas.

Cum să verificați dacă un site Web utilizează WordPress

Vă întrebați cum să verificați dacă un site web utilizează WordPress? Acolo este util instrumentul de căutare a tehnologiei WordPress IsItWP. Este pe acest site web în care citiți acest blog. Trebuie doar să vă îndreptați spre pagina principală și acolo puteți vedea Analizați site-ul web buton și un câmp pentru a introduce o adresă URL a unui site web.

WordPress-tehnologie-lookup-instrument-isitwp

Tot ce trebuie să faceți pentru a testa tehnologia WordPress este să introduceți URL-ul site-ului în câmp și să faceți clic pe butonul Analizați site-ul web buton.

Apoi, se va afișa dacă site-ul web testat utilizează WordPress sau nu, împreună cu informații despre furnizorul său de găzduire, detalii despre tema WordPress și detalii despre plugin.

site-test-rezultat-isitwp

Dacă doriți să știți dacă un site web utilizează WordPress, testează cu IsItWP astăzi!

Acum, haideți să vedem lista noastră cu cele mai populare mărci cu nume mari care folosesc WordPress.

1. BBC America

bbc-america

BBC America este o rețea de televiziune populară care aduce o varietate de programe, inclusiv stil de viață, comedie, drama și serii de ficțiune, filme etc..

2. Bloomberg Professional

-profesionale Bloomberg

Website-ul Bloomberg Professional a fost creat folosind WordPress. Are o piele întunecată, antet mare, secțiuni importante și un blog pentru a prezenta perspective.

3. Sony Music

Sony-muzica

Sony Music Entertainment Inc. este o companie de muzică globală, iar site-ul web este, de asemenea, pe WordPress. Site-ul web are un glisor antet pentru a afișa cântăreții, artiștii, formațiile, videoclipurile prezentate, știri și cronologia lor de pe twitter.

4. Știri Microsoft

Microsoft-știri

Site-ul de știri Microsoft a fost creat cu WordPress. Dispune de un aspect în revistă pentru a prezenta poveștile, știrile și actualizările lor.

5. TechCrunch

TechCrunch-site

TechCrunch este un popular editor online care oferă știri despre startup-uri și tehnologie. Site-ul TechCrunch oferă un design axat pe conținut larg.

6. Compania Walt Disney

the-walt-disney-companie

Compania populară Walt Disney își conduce site-ul pe WordPress. Site-ul web prezintă o imagine amplă, știri recente și mai multe secțiuni, inclusiv despre, cariere, filantropie, etc.

7. Facebook Newsroom

facebook-Newsroom

Cea mai populară platformă de socializare, Facebook, folosește WordPress pentru a-și publica știrile și anunțurile. Site-ul este minim, cu o secțiune prezentată pentru povești de top și o structură a listei de bloguri pentru știri și anunțuri.

8. Chicago Sun Times

chicago-soare ori

Chicago Sun Times este un cotidian cu sediul în Chicago, Statele Unite, care conține știri despre politică, sport, divertisment, etc. Site-ul ziarului are articole aranjate atât în ​​stil grilă, cât și în listă, poveste prezentată, videoclipuri prezentate și widgeturi în barele laterale..

9. Voga

vogă-site-

Revista populară de modă și stil de viață Vogue se bazează și pe software-ul WordPress. Site-ul web arata curat, minim si prezinta mai multe machete post.

10. The Rolling Stones

Pietrele rostogolite

Site-ul oficial al rock-ului The Rolling Stones este cel mai cunoscut grup englez de rock englez în WordPress. Prezintă melodii, videoclipuri, știri etc., ale unui grup, într-un mod îndrăzneț și frumos.

11. Toyota Motors Brasil

toyota-motoare-brasil

Site-ul oficial pentru Toyota Motors Brasil a fost creat folosind WordPress. Are un site simplu, cu conținut minim în glisorul antet și vitrina produselor.

12. Gazeta Havard

the-Havard-Gazette

Gazeta Havard aduce știri oficiale de la Universitatea Havard care acoperă inovație, predare, cercetare, evenimente etc. Site-ul web arată curat și elegant, cu un amestec de posturi, listă, postări în stil de zidărie și o mulțime de spațiu alb..

13. Blogul Mozilla

the-mozilla-blog

Blogul Mozilla poartă cele mai recente știri, povești și actualizări pe Mozilla Firefox, comunitate și orice altceva pe web. Blogul are un antet de imagine și o structură grilă pentru a prezenta articolele blogului lor.

14. Usain Bolt

Usain-bolt-site-

Cunoscut ca cel mai rapid om din lume, site-ul oficial al lui Usain Bolt a fost creat cu WordPress. Are glisante pentru paginile de pornire, care prezintă fotografii și realizări ale lui Bolt și cele mai recente actualizări despre el în blogul de zidărie.

15. Bloguri Reuters

reuters-bloguri

Reuters Blogs aduce cele mai noi știri despre afaceri, piețe, lume, politică, tehnologie, viață și o varietate de categorii. Blogul a fost creat cu WordPress care are o pagină de pornire în stil grilă.

16. The Wall Street Journal Blog Law

perete-street-journal-law-blog

Wall Street Journal Blog Blog se bazează și pe WordPress. Designul site-ului este simplu, cu un aspect în stil de listă și o mulțime de widget-uri, inclusiv cele mai populare postări și cele mai populare videoclipuri.

17. Păsări supărate

păsări supărate

Angry Birds este un joc video foarte cunoscut și jucat. Site-ul său oficial a fost realizat folosind WordPress. Site-ul web arată colorat și funcțional Joaca acum butoanele de sus în jos ceea ce face să arate mai degrabă ca o pagină de destinație.

18. Katy Perry

katy-perry-site-

Site-ul oficial al lui Katy Perry conține mai multe lucruri, inclusiv muzică, videoclipuri, tururi, fotografii și, de asemenea, un magazin. Are un aspect îndrăzneț și elegant, cu glisor antet, secțiune video, secțiune magazin și secțiune de noutăți la sfârșit.

19. Cuarț

cuarț-site

Cuarțul se concentrează pe știri, opinii, idei, videoclipuri și obsesii din noua economie globală. Are o pagină principală în stil unic, cu postări aranjate în formă de semicerc, grilă de zidărie și secțiuni prezentate.

20. Site-ul oficial al Suediei

sweden's-oficial site-

Dacă căutați fapte și povești despre Suedia, puteți consulta site-ul lor oficial. Site-ul utilizează WordPress. Puteți găsi un blog în stil grilă cu articole despre afaceri, cultură, tradiție, natură, societate și multe altele.

21. Blog PlayStation

playstation-blog

PlayStation-ul preferat al jucătorilor video are blogul său în WordPress. Puteți găsi secțiuni prezentate în partea de sus și un simplu blog în stil de zidărie în partea de jos a paginii de pornire a site-ului.

22. Soi

soi-site-

Varietatea aduce știri de divertisment, recenzii de filme, povești despre premii, festivaluri de film etc. Este creat cu WordPress și are un design excelent în stil de revistă și mai multe widget-uri pentru a prezenta povești, categorii de top etc..

23. Stirile Star Wars

Star-războaie-blog

Stirile Star Wars este locul unde puteți găsi cele mai noi știri și bloguri despre cărțile Star Wars, benzi desenate, filme, evenimente etc. Are articole simple și frumoase cu imagini prezentate.

24. Bata

Bata-site-

Site-ul popular al brandului de încălțăminte și genți Bata a fost creat cu WordPress. Are un antet cu ecran complet, cu opțiunea de a alege un magazin Bata din țara dvs..

25. AMC

Amc-site

Canalul de televiziune american AMC are site-ul său oficial pe WordPress. Site-ul web oferă imagini cu lățime completă pentru a-și prezenta spectacolele și episoadele.

26. Groupe Renault

groupe-renault

Una dintre cele mai populare companii producătoare de automobile, grupul Renault, are site-ul său oficial construit pe WordPress. Pagina de pornire a site-ului web conține un antet de imagine cu lățime completă, articole prezentate, conținut prezentat și postări video.

27. Blog TED

ted-blog

TED este un program de discuții populare care aduce discuții puternice din întreaga lume pe o varietate de probleme. Blogul TED oferă lecturi suplimentare despre ideile care merită împărtășite. Are o secțiune postată prezentată în partea de sus, o listă de articole în 2 coloane și o bară laterală simplă în partea dreaptă.

28. cPanel Blog

cpanel-blog

Blogul cPanel prezintă articolele despre produsele, sfaturile și trucurile sale. Blogul a fost creat folosind WordPress și prezentă articole cu imagini mari.

29. Blogul oficial Rackspace

Rackspace-blog

Rackspace este o companie populară de cloud computing administrată. Blogul său oficial este rulat pe WordPress CMS și are un aspect asemănător revistei, cu articolele dintr-o grilă, liste, widget-uri etc..

30. În interiorul BlackBerry

interior-mur

În interiorul BlackBerry este blogul oficial BlackBerry creat cu WordPress. Acesta dispune de glisiere antet și are o listă de articole cu imagini prezentate și widgeturi pentru bara laterală pentru a afișa videoclipuri, anunțuri etc..

31. Bursa de afaceri pentru mijloace rotative

rotative-means-business-fello

Mijloace Rotary pentru afaceri îi încurajează pe rotari să facă afaceri cu colegii lor rotari pentru succesul reciproc. Site-ul lor a fost creat cu WordPress, care are un aspect simplu de afaceri.

32. Blogul Staples Canada

capse-canada-blog

Staples Canada este o parte din compania de aprovizionare de birouri cu sediul în Statele Unite, Staples. Blogul Staples Canada a fost creat cu WordPress, care are un aspect curat, cu glisor, postări pe blog și feed-uri Instagram.

33. Site-ul oficial James Bond 007

James-bond-oficial-site-

Site-ul oficial James Bond 007 strălucește o atenție asupra poveștilor din interiorul lumii lui James Bond. Site-ul afișează articole prezentate într-un glisor în partea de sus, un blog în stil zidărie cu defilare infinită și un flux de socializare în bara laterală din stânga.

34. WGN-TV

WGN-TV-site-

WGN-TV este un canal de televiziune cu sediul în Chicago, care prezintă știri de ultimă oră, vreme, sport și divertisment. Site-ul său combină textul și postările video într-un aspect grilă și prezintă mai mult conținut folosind widget-uri.

35. Observator

observator-site-

Observatorul prezintă povești despre oameni și tendințe într-o varietate de subiecte, inclusiv politică, divertisment, arte, stil de viață, etc. Site-ul său oficial a fost creat cu WordPress și are un aspect în cutie cu un slider de postări prezentate și un aspect de blog grilă.

36. Blogul IBM Jobs

IBM locuri de muncă-blog

IBM Jobs Blog are un design curat și minimalist, cu o listă de articole și o bară laterală simplă în partea dreaptă.

37. Blog Flickr

flickr-blog

Flickr este un serviciu popular de găzduire de imagini și video pe web. Blogul său oficial a fost construit cu WordPress și are un aspect simplu și elegant, care a prezentat secțiunea de postare în partea de sus și postările într-un aspect cu două coloane.

38. Soarel Herald

Herald-soare-site-

Herald Sun este un ziar matinal cu sediul în Melbourne, Australia. Versiunea online a ziarului este axată pe conținut și creată cu un layout în cutie.

39. New York Post

new-york-post

Ziarul New York, cu sediul în New York, are site-ul oficial pe WordPress. Are un aspect în cutie, cu mult conținut pe business, divertisment, tehnologie, media, etc.

40. Justin Bieber

justin-bieber-site-

Site-ul oficial al muzicii lui Justin Bieber folosește WordPress ca software CMS. Site-ul web are o secțiune glisantă cu imagini mari și secțiuni de carusel pentru muzică și videoclipuri prezentate.

41. City University din New York

city-universitar-of-new-york

Site-ul web al Universității orașului New York a fost creat folosind WordPress. Are un site web simplu, cu conținut minim. Pe pagina de pornire există glisiere, știri, meniuri și link-uri pe întreaga lățime.

42. Fundația Obama

obama-fundație-site-

Site-ul Fundației Obama a fost construit și cu WordPress. Are un aspect elegant, cu o imagine de antet cu lățime completă, meniu în bara laterală din stânga, plus articole și un flux de socializare în 2 coloane.

43. Ogilvy & Mather Africa de Sud

Ogilvy-ului

Ogilvy este o agenție de publicitate populară. Divizia sa în Africa de Sud are site-ul său corporativ pe WordPress. Are un slider cu lățime completă cu postări prezentate, despre secțiune, știri și portofoliu pe pagina de pornire.

44. Casa Albă

alb-house-site-

Site-ul de la Casa Albă folosește și WordPress. Site-ul web are un aspect formal elegant, cu o secțiune postată cu o lățime completă, câteva articole, feed-uri pe Twitter și un formular de înscriere.

45. Universitatea de Stat din Georgia

georgia-stat-universitar

Site-ul Universității de Stat din Georgia a fost creat și utilizând WordPress. Are un antet video cu lățime completă, mărturii despre colegiu, plus povești de top și evenimente bine organizate în pielea sa albastră.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați despre cele mai populare mărci cu nume mari care folosesc WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu 30 de moduri legitime de a câștiga bani prin bloguri online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map