45 Teme WordPress simple pentru a porni cu ușurință un site Web

teme simple wordpress pentru a porni cu ușurință un site web


Doriți o temă WordPress simplă pentru site-ul dvs. WordPress? O temă este un șablon care include caracteristici pentru designul și aspectul site-ului dvs. Mulți începători caută teme simple care nu sunt completate de funcții suplimentare, astfel încât să poată configura rapid și lansa site-ul lor fără a solicita ajutor dezvoltatorilor web scumpi; cu toate acestea, cu atât de multe teme disponibile, găsirea celei potrivite se poate dovedi frustrant.

De aceea, în acest articol, vom împărtăși lista noastră aleasă cu cele mai bune 44 de teme WordPress simple, astfel încât să puteți alege una și să începeți site-ul dvs. în cel mai scurt timp..

Informații rapide: Top 5 teme simple WordPress

ThemePriceUniquenessReleased by
1. Post de lucru Pro$ 99,95Cel mai bun pentru afișarea imaginilor eroiStudioPress
2. Colțde la 35 USD / anCea mai bună temă minimalistăCSS Igniter
3. Forma58 $ / anCea mai bună temă de portofoliuTeme Tesla
4. Ambiance Pro$ 99,95Cea mai bună temă cu latime completă / fără bară lateralăStudioPress
5. Divi89 USD / anCea mai bună temă polivalentăTeme elegante

Crearea unui site web cu o simplă temă WordPress

WordPress este cel mai popular constructor de site-uri din lume. Multe dintre cele mai mari mărci folosesc WordPress în mod activ pe site-urile lor web.

Veți găsi 2 tipuri de site-uri web WordPress. În primul rând, există WordPress.com, care este o soluție găzduită. Apoi, există WordPress.org, care este o platformă găzduită de sine.

Pentru a crea un site web simplu, va trebui să selectați WordPress.org. Dar, înainte de a începe, va trebui să cumpărați și un nume de domeniu și web hosting.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Este o companie renumită de găzduire web și este, de asemenea, recomandată oficial de WordPress.org.

Din fericire, aceștia oferă utilizatorilor noștri un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și o reducere masivă la găzduirea web.

creați un blog pe bluehost

Bluehost a acceptat să vă ofere, în calitate de cititor IsItWP, un plan de găzduire web cu 60% reducere la prețul de găzduire obișnuit. Puteți începe site-ul dvs. cu doar 2,75 USD pe lună.

După achiziționarea de găzduire web, puteți urma ghidul nostru despre cum să faceți un site web.

Înainte de a începe, nu pierdeți acest articol din cele mai populare și populare magazine cu temă WordPress.

Gata? Apoi, parcurgeți lista noastră selectată de teme simple de WordPress, alegeți cea mai bună pentru site-ul dvs. web.

1. Post de lucru Pro

Post de lucru Pro

Workstation Pro este o temă simplă WordPress pentru site-urile dvs. personale și profesionale. Este construit pe binecunoscutul cadru al Genezei, care oferă temei o bază solidă. Are un panou de opțiuni ușor de utilizat și puteți personaliza setările temei cu previzualizarea live. Pagina de pornire și alte pagini sunt bazate pe widgeturi, astfel încât să puteți trage și arunca cu ușurință funcții pentru a vă dezvolta site-ul.

2. Colț

Colţ

Corner este o frumoasă temă WordPress cu toate caracteristicile utile de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. web. Nu este umflat cu funcții precum temele mari și are un design simplu. Vine cu un layout bazat pe widget pentru a trage și arunca ușor widget-uri pe pagina de pornire și alte pagini. Corner are mai multe scheme de culori și o mulțime de setări personalizate pentru site-urile WordPress.

3. Forma

Formă

Forma este o temă modernă WordPress pentru site-uri de fitness, sănătate, fotografie, imagini și alte site-uri. Acceptă un aspect bazat pe grilă pentru a vă prezenta fotografiile. Funcționează excelent cu toate cele mai bune pluginuri pentru galeria de imagini pentru a crea galerii filtrabile în WordPress. Forma are secțiuni de homepage, cum ar fi portofoliu, servicii, clienți, echipă și multe altele. Vine cu widget-uri personalizate, opțiuni de culoare, machete multiple și integrare Google Maps.

4. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro este o temă elegantă WordPress cu aspect de widget gata. Puteți glisa și arunca ușor widget-uri pe zonele de widget ale paginii de pornire. Această temă este construită pe partea de sus a cadrului popular al Genezei. Are opțiuni de culori nelimitate, șabloane de pagini, formate de postare în galerie și multe altele. Ambiance Pro este ușor de configurat și optimizat pentru SEO.

ACCES GRATUIT: Ambiance Pro + 35 Alte teme StudioPress!

Doriți să încercați GRATUIT toate temele premium StudioPress, inclusiv Ambiance Pro?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bine gestionat serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Obțineți toate cele 35 de teme GRATUIT cu motor WP »

5. Divi

Divi

Divi este cunoscut pe scară largă pentru flexibilitatea sa și integrarea ușoară cu mai multe plugin-uri.

Divi vine în 2 arome: Divi Tema și Divi Builder (plugin).

Divi Tema este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să personalizeze folosind unul dintre cele peste 100 de pachete de site-uri complete care vin împreună cu tema.

Pluginul Divi Builder funcționează cu orice temă, este cel mai bun pentru utilizatorii care doresc să-l folosească alături de alte teme.

De asemenea, alte teme Divi este receptiv și extrem de optimizat pentru SEO.

6. Intreprindere

Afacere

Enterprise este o temă WordPress pentru site-uri web de afaceri și profesionale. Are un design simplu și îngrijit, cu mai multe secțiuni pe pagina principală pentru a crea un site web frumos. Este livrat cu tabele de prețuri, secțiune Întrebări frecvente, secțiune portofoliu, secțiune servicii și un slider pentru imagini pe pagina principală.

7. Maxwell

Maxwell

Maxwell este o temă simplă WordPress, concepută special pentru blogurile de știri și reviste. Vă permite să afișați postările prezentate cu imagini pe pagina principală. Este livrat cu 2 meniuri de navigare, imagini prezentate, un slider de conținut, tipografie clară și suport pentru extrase de post..

8. Mantranews

mantranews-WordPress temă

Mantranews este o revistă gratuită cu tema WordPress. Această temă simplă este excelentă pentru site-urile de știri, blogurile personale, blogurile creative și orice tip de site web informațional. Tema WordPress Mantranews include funcții cum ar fi widget-uri personalizate, pictograme sociale, postări conexe, cursor de categorii prezentat și multe altele. De asemenea, puteți alege Mantranews Pro pentru funcții și mai grozave, precum opțiuni suplimentare de culoare și fonturi Google, partajare socială, videoclipuri, widget meteo și multe altele.

9. Writee

Writee

Writee este o temă simplă și gratuită pentru site-urile și blogurile personale ale WordPress. Are funcții pentru a sprijini scriitorii și bloggerii. Writee funcționează excelent cu toate pluginurile WordPress terțe pe care trebuie să le ai pe blogul tău. Are un glisor de imagine care se integrează cu postările dvs. pentru a afișa conținutul prezentat pe pagina dvs. de pornire.

10. Prezență

Prezenţă

Prezența este o temă WordPress pentru site-urile web de afaceri. Este ușor de utilizat și oferă site-uri demo gata făcute pentru a lansa rapid site-ul dvs. de afaceri. Are un design simplu care poate fi folosit pentru a crea orice site web profesionist, cum ar fi hotel, restaurant, muzică, imobiliare și multe altele.

11. Roxima

Roxima

Roxima este o temă simplă WordPress, concepută special pentru portofoliu, afaceri și site-uri web personale. Are un design îngrijit, cu o imagine pe ecran complet pe pagina de start. Roxima are machete multiple, module de conținut și secțiuni. Are chiar și un constructor de pagini drag și drop pe care îl puteți utiliza pentru a configura site-ul dvs. cu ușurință.

12. Buzunar

Buzunar

Pocket este o frumoasă temă WordPress, cu un design simplu și ordonat. Este dotat cu funcții minime, dar încă puternice: un meniu simplu de navigare în partea de sus, logo-ul personalizat, imagine prezentată și tipografie uimitoare. Pocket este ușor de configurat și puteți începe blogul dvs. pe WordPress în cel mai scurt timp.

13. Pro atmosfera

Atmosfera Pro

Dacă sunteți în căutarea unei teme de afaceri simple și profesionale, selectați Atmosphere Pro. Este adecvat și pentru site-ul portofoliului sau blogul personal. Această temă se bazează pe cadrul Genesis și acceptă complet machete bazate pe widget. Are mai multe șabloane și pagini de destinație. Atmosphere Pro are un aspect în două coloane și puteți utiliza personalizatorul de teme live pentru a modifica setările temei.

14. Libretto

Libret

Libretto este o temă clasică WordPress concepută special pentru blogurile personale. Are o culoare de fundal atractivă, tipografie crocantă, aspect frumos și multe altele. Această temă este optimizată pentru viteză și performanță. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a crea site-uri web profesionale de fotografie și artă.

15. Elegant

Elegant

Elegant este o simplă temă WordPress pentru site-ul dvs. de blog, portofoliu sau servicii. Suporta un logo personalizat cu un meniu de navigare și pictograme de partajare socială. Puteți selecta din opțiunile multiple de aspect pentru a adăuga frumos conținutul dvs. Este livrat cu widget-uri personalizate, opțiuni de culori nelimitate, secțiuni gata și multe altele.

16. Geantă de hârtie

Punga de hartie

Dacă căutați o temă WordPress simplă, dar modernă și elegantă, cu tipografie unică, atunci Paperbag este alegerea perfectă. Are multiple opțiuni de culoare, machete de tipografie și design personalizat pentru un blog WordPress. Această temă are widget-uri încorporate pentru a adăuga rapid funcții și conținut pe site-ul dvs. web. Dispune de pictograme de distribuire a rețelelor de socializare, o bară de căutare și un meniu derulant de navigare în antet. Paperbag este ușor de utilizat și are o mulțime de setări personalizate în panoul de opțiuni tematice.

17. Daisy

Margaretă

Dacă sunteți în căutarea unei teme elegante WordPress pentru site-ul sau blogul dvs. de călătorie, Daisy este tema pentru dvs. Are un aspect unic, cu un glisor de imagine și o secțiune de servicii pe pagina principală. Acesta acceptă integral WooCommerce și puteți afișa miniaturi video pe paginile dvs..

18. Karen

Karen

Karen este o temă de blog simplă, concepută special pentru blogurile personale cu WordPress. Dispune de un logo personalizat cu eticheta de dedesubt. Există un spațiu bun în antet, care vă permite să adăugați o propoziție în linia de etichetă. De asemenea, include pictograme de social media în antet, o bară de căutare în meniul de navigare, glisorul de imagine, aspectul cu mai multe coloane și secțiunea postări prezentate pe pagina principală.

19. Igloo

igloo

Dacă doriți să vă creați propriul site web al restaurantului și aveți nevoie de un început rapid, atunci Igloo este alegerea potrivită pentru dvs. Este o temă de restaurant WordPress cu toate caracteristicile de care ai nevoie pentru mâncarea ta. Are un sistem de gestionare a meniului care vă poate ajuta la afișarea frumoasă a meniului restaurantului dvs. Vine cu mai multe secțiuni ale paginilor de pornire, cum ar fi mărturii, galerie de imagini, meniu și multe altele.

20. Baskerville

Baskerville

Baskerville este o temă gratuită a blogului WordPress cu un design simplu și curat pentru blogurile personale și profesionale. Are un aspect de zidărie ceea ce îl face unic din alte teme simple. Puteți să fixați postările prezentate și să le afișați frumos pe pagina de pornire. Vine cu o imagine de antet cu ecran complet alături de un meniu de navigare și o bară de căutare. Puteți schimba cu ușurință culoarea temei pentru a vă potrivi marca.

21. Sanse

Sanse

Sanse este o temă WordPress gratuită și simplă. Îți afișează postările pe pagina principală fără imagini prezentate, astfel încât pagina să se încarce mai repede decât de obicei. Antetul include un logo, o linie de etichetă și un meniu de navigare. Este o temă fără bară laterală și acceptă widget-uri în zona de subsol. Puteți adăuga, de asemenea, un meniu de navigare în subsolul site-ului dvs. web cu tema Sanse.

22. Barletta

Barletta

Dacă sunteți în căutarea unei teme de revistă pentru a adăuga mult conținut pe site-ul dvs., Barletta este o alegere excelentă. Are un glisor de imagine pe care îl puteți utiliza pentru a afișa conținutul prezentat al blogului dvs. Puteți crea un meniu de navigare puternic pentru a adăuga în partea de sus a paginii sub logo-ul. Are opțiuni de culoare și widget-uri personalizate pentru a crea cu ușurință site-uri web de conținut.

23. de bază

De bază

Baseline este o temă premium WordPress concepută special pentru site-urile web de sănătate și fitness. Are un aspect simplu, cu tipografie crocantă, care atrage utilizatorii. Dispune de un glisor de conținut, machete încorporate, o opțiune de defilare infinită și multe altele. Vă permite să creați un meniu de navigare frumos. Puteți utiliza, de asemenea, linia de bază pentru revista dvs. sau site-urile de știri.

24. Daily Dish Pro

Dish The Daily

Dacă sunteți în căutarea unei teme puternice pentru blogul dvs. WordPress pentru blogul personal sau profesional, atunci Daily Dish Pro este ceea ce vă trebuie. Vine cu widget-uri personalizate precum Despre mine, pe care le puteți adăuga în bara laterală pentru a afișa biografia personală. Acesta acceptă pe deplin WooCommerce și oferă mai multe machete de pagini pentru a vă personaliza blogul.

25. Beatrix

Beatrix

Beatrix este o simplă temă de artă și meserii WordPress. Poate fi folosit pentru a porni un magazin online cu WooCommerce pentru produsele tale creative. Are un aspect frumos, cu un slider de produs, pictograme de social media, butoane de conectare a utilizatorilor și multe altele. De asemenea, puteți afișa produsele dvs. pe pagina principală.

26. Hestia Pro

Hestia

Hestia Pro este o temă polivalentă pentru site-ul dvs. WordPress. Recomandă un set de plugin-uri gratuite pentru a adăuga funcții pe site-ul tău, cum ar fi serviciile, mărturiile clienților și multe altele. Are opțiuni nelimitate de culori și opțiuni de coafare a fontului. Este receptiv și optimizat pentru motoarele de căutare.

27. mediu

Mediu

Medium este o temă a blogului WordPress cu un aspect cu mai multe coloane pe pagina de pornire și alte pagini de destinație. Vă permite să adăugați o imagine caracterizată, să creați un meniu al barei laterale, să afișați legături sociale și să afișați meniul categoriilor, inclusiv arhivele post. Puteți schimba ușor culorile, adăuga widget-uri personalizate și puteți utiliza fonturile Google pentru a crea un site web superb.

28. Camelia

camelia

Camellia este o temă de modă și stil de viață WordPress. Are caracteristicile de care aveți nevoie pentru a crea un site web personal. Are scheme de culori uimitoare și opțiuni de fonturi. De asemenea, vine cu widget-uri personalizate, șabloane de pagini și multe altele. Puteți utiliza personalizatorul live cu tema WordPress pentru a-i modifica setările și pentru a vedea previzualizarea din partea dreaptă a ecranului.

29. Candid

Sincer

Doriți o temă simplă de povestire pentru blogul dvs.? Candid este o temă polivalentă pentru site-urile WordPress care au nevoie de un design bazat pe povești. Este perfect pentru fotografi, scriitori, artiști și multe altele. Folosește fontul Arbil Display, ceea ce îl face unic și uimitor pentru utilizatorii dvs. Veți găsi, de asemenea, alte setări de temă, precum aspectul zidăriei, alegerea în mai multe coloane, culori nelimitate, widget-uri personalizate și multe altele.

30. Nord adevărat

TrueNorth

True North este o temă de portofoliu WordPress, cu un aspect simplu și îngrijit. Acesta acceptă o secțiune de portofoliu încorporată pe pagina de pornire cu alte secțiuni utile, cum ar fi un mesaj de bun venit și o imagine cu lățime completă Vă permite să schimbați imaginea de fundal, culoarea antetului, setările sociale și multe altele folosind panoul simplu de opțiuni de temă. Acceptă plugin-uri pentru formularul de contact WordPress pentru a adăuga un formular de contact pe site-ul dvs. web și pentru a vă angaja utilizatorii.

31. Stella

Stella

Stella este o temă modernă și elegantă a blogului WordPress, cu un aspect frumos pentru site-urile web profesionale. Este livrat cu un slider uimitor de conținut, antet personalizat, secțiuni pentru pagina principală, machete de pagini multiple, șabloane de bara laterală și multe altele. Este ușor de configurat și majoritatea setărilor temei pot fi gestionate din personalizatorul WordPress live.

32. Suarez

Suarez

Suarez este o temă elegantă WordPress pentru blogurile personale și profesionale. Are o imagine de fundal pe ecran complet pe pagina principală, cu logo-ul și meniul de navigare deasupra. Suarez poate fi utilizat pentru a crea cu ușurință un site web puternic de conținut. Acceptă widget-uri de conținut personalizate, șabloane de pagini, animații, glisor de imagine și multe altele. Tema este compatibilă cu toate cele mai bune pluginuri de afaceri WordPress.

33. Mont Blanc

Mont Blanc

Mont Blanc este o temă WordPress uimitoare, cu funcții polivalente pentru a crea orice site web de care ai nevoie. Este dotat cu un glisor de imagine de fundal pe ecran complet. Puteți adăuga logo-ul, meniul de navigare, textul și alte elemente pe partea de sus a glisorului. Are machete încorporate, secțiuni pentru pagina principală, galerii de imagini și multe altele. Setările pot fi personalizate din panoul de opțiuni tematice, care este destul de ușor de utilizat.

34. de bază

De bază

Basic este o temă WordPress simplă și gratuită, cu funcții premium. Este livrat cu o galerie de imagini pentru lightbox, pictograme sociale, widget-uri personalizate, alegeri de culori și multe altele. Acceptă miniaturi video, meniu de subsol, machete de pagini și defilare la butonul de sus. Este ușor de configurat și de pornit site-ul dvs. rapid.

35. Bretania

Bretania

Bretania este o temă colorată de WordPress pentru blogurile personale. Are un design uimitor, cu alegeri de culori nelimitate. Puteți adăuga un meniu de navigare, pictograme de social media, bara de căutare și multe altele în secțiunea antet. În loc de un glisor de imagine pe pagina principală, există o zonă de bun venit pentru vizitatorii unde puteți adăuga textul dvs. Mai jos de asta, puteți afișa frumos conținutul prezentat. Are mai multe machete de pagini, șabloane și widget-uri personalizate pentru a vă personaliza site-ul.

36. Primrose

ciuboțica-cucului

Primrose este o temă WordPress elegantă și profesională, cu opțiuni simple de temă. Are 2 meniuri de navigare, integrare în rețelele de socializare, glisor de conținut prezentat și multe altele în antetul superior. Este livrat cu widget-uri personalizate, o varietate de scheme de culori, mai multe bare laterale, setări de fundal și multe altele. Puteți utiliza personalizatorul de teme live cu previzualizare pentru a face modificări în setările temei.

37. Allegant

Allegiant

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress frumoase și polivalente, selectați Allegiant. Este o temă simplă, cu design modern și caracteristici puternice. Tema este potrivită pentru site-urile de afaceri mici, reviste online și magazinele de comerț electronic. Dispune de suport Google Fonts, widget-uri personalizate, opțiuni de culoare și machete de pagini. Se integrează cu WooCommerce din cutie pentru a crea un magazin online.

38. Păsărică albastră

Pasare albastra

Bluebird este o frumoasă temă pe blogul WordPress. Are tipografie uimitoare și 2 opțiuni de culoare. Bluebird are mai multe bare laterale, 2 meniuri de navigare, widget-uri personalizate, link-uri sociale, un glisor de conținut și alte opțiuni tematice utile, ușor de utilizat pentru a lansa rapid site-ul sau blogul dvs..

39. Hueman

HUEman

Hueman este o temă gratuită a blogului WordPress concepută special pentru site-urile de știri și reviste. Poate fi folosit pentru a crea cu ușurință site-uri mari de conținut. Această temă acceptă barele laterale din stânga și dreapta, un slider de conținut prezentat, widget-uri personalizate și integrări în social media. Vine cu un logo personalizat și un meniu de navigare în antetul de sus. Puteți adăuga, de asemenea, meniul de navigare în bara laterală a site-ului dvs. web.

40. plat

Apartament

După cum sugerează și numele, Flat este o temă gratuită WordPress, cu un design plat pentru site-urile de știri și reviste. Dispune de o bară laterală din stânga pentru a adăuga logo-ul personalizat, meniul de navigare, bara de căutare, postări recente și multe altele. Designul tematic este foarte simplu și îngrijit. Are opțiuni de culoare, fonturi personalizate, culoare de fundal, imagine prezentată și multe altele.

41. Urme

Melodii

Tracks este o temă elegantă și gratuită a blogului WordPress. Poate fi adaptat pentru a crea fotografii, reviste și bloguri personale. Are un aspect minimalist, cu logo personalizat, meniu de navigare, pictograme sociale, bara de căutare și multe altele. Puteți afișa glisierul și galeria de conținut prezentate pe pagina principală cu imagini. Acesta acceptă pe deplin conținut video și funcționează excelent cu toate cele mai populare plugin-uri WordPress.

42. Aterizare

Aterizare

Landing este o frumoasă temă WordPress, cu suport pentru paginile de destinație personalizate și machete pre-construite pentru a lansa rapid site-ul. Are o imagine de fundal pe ecran complet cu logo, text, buton de apelare la acțiune și meniu de navigare deasupra acesteia. De asemenea, puteți modifica aspectul antetului, culorile, fonturile și multe altele. Vine cu tipuri de postare personalizate precum portofoliu și eveniment. Aterizarea acceptă pe deplin WooCommerce și este multilingvă cu WPML.

43. Nimble

Agil

Nimble este o temă elegantă a blogului WordPress. Are șabloane de pagini, coduri scurte și alte opțiuni personalizate care ajută la crearea cu ușurință a unui site web bogat în caracteristici. Are mai multe piei tematice, alegeri de culori unice, tipografie frumoasă și multe altele. Nimble este prietenoasă pentru începători și susține pe deplin WooCommerce pentru a începe un magazin online.

44. Plutesc

Pluti

Float este o temă premium WordPress cu un design simplu și paralax. Are efecte de defilare paralax, ceea ce îl face unic de la alte teme. Bara de sus are logo-ul și meniul de navigare care pot fi personalizate din opțiunile de aspect. Float are mai multe machete încorporate pe care le puteți utiliza pentru a schimba designul site-ului dvs. web. Este livrat cu mai multe machete de meniu de navigare, opțiuni de antet transparente, șabloane de site-uri demo și multe altele.

45. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro

Lifestyle Pro este o temă simplă WordPress Genesis, cu caracteristici puternice pentru a crea o sănătate, fitness, stil de viață sau site-uri web personale. Dispune de 2 meniuri de navigare, logo personalizat cu etichetă, bară laterală, secțiune de conținut prezentată și integrare socială. Este livrat cu widget-uri personalizate, opțiuni de culoare, suport WooCommerce și fonturi Google.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți teme simple WordPress pentru a începe cu ușurință site-ul dvs. web. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră aleasă cu cele mai bune 43 de teme de fotografie pentru WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map