47 Cele mai bune teme fotografice pentru WordPress (2020)

best-WordPress-Fotografie-teme


Căutați cele mai bune teme de fotografie pentru WordPress? Dacă sunteți un fotograf pasionat care caută platforma potrivită pentru a vă expune fotografiile, crearea unui site de fotografie în WordPress este cea mai bună opțiune disponibilă. Folosind o temă de fotografie WordPress, puteți crea cu ușurință un site de fotografie profesionist și să vă împărtășiți fotografiile într-un mod semnificativ.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune teme fotografice pentru WordPress.

Crearea unui site Web de fotografie cu WordPress

WordPress este cea mai bună și mai populară platformă de site-uri web disponibilă astăzi. Este folosit cu peste 31 la sută din toate site-urile online. Există numeroase bloguri personale, precum și mărci de nume mari care folosesc WordPress pentru a-și crea site-urile web.

Există 2 tipuri de platforme WordPress: WordPress.org și WordPress.com. WordPress.com este o platformă găzduită cu opțiuni de personalizare limitate, în timp ce WordPress.org este platforma self-gazdată care vă permite să personalizați nelimitat cu mii de teme și pluginuri. Astfel, va trebui să vă creați site-ul dvs. de fotografie pe platforma WordPress.org.

Pentru informații detaliate, puteți consulta comparația noastră completă între WordPress.com și WordPress.org.

Pentru a crea un site de fotografie în WordPress.org, veți avea nevoie de un nume de domeniu și un cont de găzduire web. Numele de domeniu se referă la adresa site-ului dvs. web de pe internet, cum ar fi Google.com sau IsItWP.com. Și, contul de găzduire web este locul în care conținutul și fișierele site-ului dvs. sunt stocate online.

Un nume de domeniu costă de obicei în jur de 14,99 USD pe an, iar un plan de găzduire web costă în jur de 7,99 pe lună. Costul combinat al numelui de domeniu și al găzduirii poate fi destul de scump atunci când abia începeți.

Din fericire, am încheiat o afacere cu Bluehost pentru a oferi utilizatorilor noștri o reducere specială. Bluehost este una dintre cele mai mari și mai populare companii de găzduire din lume.

creați un blog pe bluehost

Bluehost a acceptat să vă ofere un plan de găzduire WordPress la doar 2,99 USD pe lună, care este 60% reducere la prețul de găzduire obișnuit. În plus, veți obține un nume de domeniu gratuit și un certificat SSL odată cu achiziționarea de găzduire web. Astfel, puteți începe site-ul dvs. cu doar 2,75 USD pe lună.

Dacă sunteți nou la WordPress, puteți urma ghidul nostru pas cu pas despre cum să creați un site WordPress.

Înainte de a începe, nu pierdeți acest articol din cele mai populare și populare magazine cu temă WordPress.

Acum, să mergem mai departe și să aruncăm o privire la cele mai bune teme de fotografie pentru WordPress.

1. Oshine

oshine-temă de fotografie-site-

Oshine este o temă polivalentă creativă potrivită pentru construirea de site-uri web pentru fotografi, freelanceri artistici și agenții creative. Este livrat cu un constructor de pagini vizuale extrem de intuitiv, care vă permite să creați pagini web cu ușurință, precum un profesionist.

Tema cuprinde 43 de demonstrații frumoase și peste 100 de pagini pre-construite, pe care le puteți instala și utiliza în 1 clic. Proiectat cu fotografi profesioniști în minte, are un design modern și clasic, glisiere uimitoare, carusele, galerii protejate prin parolă și multe altele.

Pentru a face site-ul dvs. unic, acesta permite posibilitățile de dispunere nelimitate, control complet asupra culorilor și tipografiei, stiluri de antet multiple și stiluri de meniu infinite. Este o temă excelentă și are o evaluare medie a utilizatorilor de 5 stele din 5 pe piața Themeforest.

Citiți recenzia noastră completă a lui Oshine.

Începeți cu Oshine astăzi!

2. Divi

divi-photograhpy-temă

Divi este una dintre cele mai puternice și populare teme WordPress realizate vreodată. Puteți crea orice tip de site, inclusiv un site de fotografie, folosind această temă.

Utilizează pluginul vizual Divi Builder, care vă permite să creați orice vă puteți imagina cu o simplă interfață drag and drop. În pluginul pentru construirea unui site de fotografie există 46 de elemente de conținut frumoase, inclusiv galerie, portofoliu, glisor etc..

Tema Divi vine cu peste 20 de aspecte uimitoare pre-făcute și opțiuni pentru a utiliza mai multe machete din comunitatea Divi. De asemenea, veți găsi machete Divi și teme acceptate pe internet. În plus, are tone de opțiuni pentru antet și subsol, care vă permit să creați un design unic pentru site-ul dvs..

Pe scurt, Divi oferă posibilități de personalizare nelimitate cu o interfață atât de ușoară, chiar și un începător absolut poate crea ceva uimitor.

Citiți recenzia noastră completă Divi.

Începeți cu Divi azi!

3. Fotografie

Fotografie-WordPress temă

Fotografia este cea mai populară temă de fotografie WordPress. Este cea mai vândută temă de fotografie pe piața ThemeForest. Tema a primit 4,5 stele din 5 evaluări medii de la utilizatorii săi.

Tema fotografie vine cu un set complet de caracteristici care să vă permită să creați un site de fotografie de top, unde să vă puteți prezenta fotografiile în mod profesional și să faceți bani pentru a le vinde.

Dispune de mai mult de 70 de modele pre-proiectate pentru galerie foto și portofoliu, 9 efecte de ridicare a miniaturilor, 2 pluginuri pentru lightbox etc..

Există 24 de demo-uri predefinite care acoperă pielea albă și întunecată. Fiecare demonstrație este pregătită pentru importul cu 1 clic, astfel încât să puteți porni instantaneu site-ul dvs. de fotografie.

Începeți cu Fotografie astăzi!

4. Fotografie Novo

novo-Fotografie-temă

Novo Photography este o temă minunată de WordPress pentru fotografi, bloggeri, agenții și studiouri foto. Vă ajută să construiți site-uri profesionale de fotografie în cel mai scurt timp. Este simplu și ușor de utilizat – puteți configura setările temei și puteți regla designul după dorința dvs. fără să atingeți niciun cod sau să angajați un dezvoltator.

Tema oferă opțiuni puternice de protecție foto, inclusiv protecție prin parolă, protecție cu clic dreapta și filigrane. Aceste caracteristici vă ajută să securizați fotografii pentru utilizare profesională și să vă protejați munca de copiere și furt.

În plus, vă puteți vinde fotografiile cu ușurință de pe site-ul dvs. web, deoarece are în totalitate opțiuni de comerț electronic. Pentru a porni rapid noul dvs. site web de fotografie, puteți importa una dintre demo-urile predefinite și le puteți personaliza în funcție de nevoile dvs..

Începeți astăzi cu Novo Photography!

5. Fotocrati

photocrati-temă WordPress

Photocrati este o temă fotografică puternică și plină de răspuns pentru WordPress. Tema vine cu o gamă largă de funcții și funcționalități uimitoare care vă permit să vă prezentați fotografiile online.

Există peste 60 de proiectări de pornire, galerii încorporate, funcționalitate de comerț electronic, instrumente SEO, integrare în social media și opțiuni de personalizare nelimitate ambalate în această temă. Puteți crea galerii foto frumoase și le puteți gestiona profesional cu opțiuni de comerț electronic, personalizare a miniaturilor, efecte lightbox, prezentări, etc..

Tema are mai multe zone de widget care vă ajută să vă personalizați designul site-ului. În plus, puteți controla complet fonturi, dimensiuni, culoare, spațiere, etc. pe tema dvs. pentru a vă proiecta site-ul frumos.

Începeți astăzi cu Photocrati!

6. Creează Ultra

ultra-temă de fotografie

Themify Ultra este o altă temă WordPress puternică și super-flexibilă. Puteți crea o mare varietate de site-uri web, inclusiv agenții, fotografie, nuntă, restaurant, comerț electronic sau site-uri de fitness. Vă permite, de asemenea, să creați site-uri web WBB WordPress.

Tema integrată pentru constructorul de pagini Themify Builder, care vă permite să proiectați site-ul dvs. cu ușurință și frumos. Este unul dintre cei mai populari construitori de pagini de drag and drop disponibile pe piață.

Tema Themify Ultra oferă peste 10 demonstrații tematice pre-proiectate și peste 60 de machete de design pe care le puteți importa cu 1 clic și le puteți utiliza pentru o personalizare rapidă. Demonstrația de fotografie a temei include glisoare uimitoare, proiecte în stil de zidărie și galerii. Este o alegere excelentă pentru site-uri de fotografie elegante.

Citiți recenzia noastră completă Themify Ultra.

Începeți cu Themify Ultra astăzi!

7. Fotografie Neve

Neve Photography

Neve Photography este o temă excelentă pentru fotografie. Are un aspect de lățime completă și o imagine de antet personalizată. Puteți adăuga text, linie de etichetă și butonul de apelare la acțiune în antet. De asemenea, include meniul de navigare și un logo personalizat.

Secțiunile tematice vă permit să vă afișați frumos portofoliul de fotografie. Are un spațiu pentru a adăuga secțiunea „Despre mine” cu text și fotografie. În afară de aceasta, puteți utiliza, de asemenea, widget-uri personalizate pentru a vă afișa adresa.

Tema Neve Photography este extrem de compatibilă cu toți utilizatorii populari de pagini de drag and drop. Este complet receptiv și optimizat pentru performanță și viteză.

Începeți astăzi cu Neve Photography!

8. Codul

uncode-temă de fotografie-site-

Uncode este una dintre cele mai îndrăgite teme premium ieftine pe piața ThemeForest. Tema a făcut peste 41.000 de vânzări și a primit în medie 5 din 5 stele de la utilizatorii săi. Puteți utiliza această temă pentru a crea orice tip de site, inclusiv o fotografie sau un site de bloguri foto.

Tema vine însoțită de celebrul WPBakery Page Builder pentru WordPress care vă permite să creați orice tip de design pe care îl doriți cu opțiunile sale intuitive de drag and drop. În plus, are alte plugin-uri premium, și anume Revolution Slider, LayerSlider și plugin iLightbox, pentru crearea de glisiere și galerii lightbox.

Are 40+ site-uri demo pre-făcute, fiecare construit cu un concept unic în minte. Puteți importa o demonstrație și puteți începe să construiți site-ul dvs. de fotografie instantaneu.

Citiți recenzia noastră completă de coduri.

Începeți cu Uncode astăzi!

9. Fotografie Wiso

Fotografie-Wiso-temă

Photography Wiso este o temă creativă WordPress pentru fotografi. Este livrat cu 34 de demonstrații gata de utilizare și 95 de albume și galerii pe care le puteți importa în WordPress cu 1 clic. Apoi, puteți personaliza, înlocui conținutul manechin cu conținutul original și publica site-ul online.

Photography Wiso are funcții avansate ale site-ului de fotografie, precum verificarea galeriei, permite descărcări, imagini de filigranare, creare de fișiere PDF, etc. În plus, puteți crea o pagină de client, evenimente, calendar de rezervare, etc..

În plus, vă puteți vinde produsele creând o pagină a magazinului sau direct din pagina portofoliului. Tema este optimizată de performanță și prietenoasă cu SEO.

Începeți cu Photography Wiso astăzi!

10. Clayton

Tema de argilă

Clayton este o temă elegantă de fotografie WordPress care vine cu o serie de șabloane personalizabile. Este lansat de Evolve Themes și este disponibil pentru a fi descărcat de pe Themeforest, o piață populară cu temă.

Cu Clayton, gestionarea albumelor este la fel de simplă precum scrierea unei postări. Pentru o personalizare suplimentară, puteți instala un plugin gratuit numit Grids, care este un constructor de machete, creat de aceeași echipă din spatele temei Clayton.

Începeți cu Clayton azi!

11. Impreza

impreza-temă de fotografie-site-

Impreza este o temă cu adevărat impresionantă pentru construirea de site-uri web multifuncționale. Este încă o temă cu cel mai bine vândut și cel mai bine cotat la ThemeForest. Are peste 48 de mii de vânzări și 4,8 din 5 evaluări medii ale utilizatorilor.

Are o integrare profundă cu cele mai populare plugin-uri WPBakery Visual Page Builder, Revoluția glisorului și Ultimele suplimente pentru Visual Composer. Cu puterea acestor pluginuri, puteți crea orice tip de site web folosind această temă, inclusiv un site de fotografie superb.

Există mai multe demo-uri pre-proiectate, gata pentru importarea unui clic, inclusiv o demonstrație pentru fotografie. Dacă doriți un site web la fel ca demo-ul său, puteți importa demo-ul cu 1 clic și puteți începe rapid. În plus, are 17 stiluri de grilă de portofoliu, glisiere nelimitate și opțiuni avansate de antet și subsol pentru a crea un site cu aspect unic.

Citiți recenzia noastră completă pentru Impreza.

Începeți astăzi cu Impreza!

12. Încadrat

înrămată-WordPress temă

Încadrat este o frumoasă temă WordPress concepută pentru fotografi profesioniști. Este livrat cu 7 demo-uri web uimitoare, care sunt gata pentru importarea și personalizarea cu 1 clic. Demo-urile disponibile sunt concepute pentru diferite tipuri de fotografi, cum ar fi moda, mâncare, evenimente și conferințe, fotografii de călătorie și nuntă.

Tema încadrată are opțiuni avansate de gestionare a clientului și dovadă foto pentru crearea de conturi client, astfel încât acestea să poată accesa galeriile cu numele de utilizator și parola. Există diferite stiluri pentru galerii, precum aspectul grilei, zidărie, orizontală și ecran complet, precum și diferite glisoare creative.

Tema are o integrare profundă cu pluginul WooCommerce pentru a vă permite să creați un magazin și să vă vindeți fotografiile. Tema are, de asemenea, integrare Flickr și Instagram, astfel încât să puteți afișa fotografii direct din conturile dvs. Instagram sau Flickr.

Începeți cu Framed azi!

13. Photosy

photosy-WordPress temă

Photosy este o temă de fotografie frumoasă pentru WordPress. Vine cu 19+ șabloane frumoase pentru a face site-uri de fotografie uimitoare. Dispune de o simplă interfață de personalizare drag and drop pentru tema dvs., astfel încât să o puteți proiecta și reproiecta fără a fi necesar să scrieți niciun cod.

Cu Photosy, puteți utiliza glisiere încorporate, machete de blog avansate, machete de portofoliu, anteturi și subsoluri. Puteți configura tipografia dvs. cu fonturi Google și puteți modifica diverse opțiuni, cum ar fi culoarea, dimensiunea, înălțimea liniei, etc.

Tema Photosy are 30+ elemente de conținut personalizate și blocuri pe care le puteți folosi oriunde pe site-ul dvs. De asemenea, vă ajută să vă proiectați rapid site-ul de fotografie de vis.

Începeți cu Photosy azi!

14. Kreativa

kreativa-Fotografie-temă

Kreativa este un șablon de fotografie WordPress uimitor, bogat în caracteristici, disponibil pe piața Themeforest. Cu tema Kreativa, veți obține funcții avansate, precum meniuri orizontale și verticale, prezentări de diapozitive pe ecran complet, galerii de imagini și portofoliu, Ajax Like etc., pentru a crea un site de fotografie profesional.

În plus, există și alte caracteristici, cum ar fi testarea fotografiilor, managementul clientului, caseta de lumină, efectele de încărcare a miniaturilor galeriei, etc. incluse în temă. Pentru a adăuga mai multe caracteristici și funcționalități, include pluginuri puternice precum Revolution Slider, Yoast SEO, WPML, WooCommerce, etc..

În plus, pentru a vă permite să creați un site web într-o manieră simplă, acesta are un constructor de pagini încorporat. Prin urmare, puteți proiecta site-ul dvs. amestecând și aranjând elementele drag and drop.

Începeți cu Kreativa astăzi!

15. Solstițiul

solstițiul-WordPress temă

Solstici este o temă WordPress simplă, dar încă frumoasă, potrivită pentru fotografi și bloggeri. Tema prezintă un aspect de pagină de pornire îngrijit și curat, cu o prezentare de diapozitive uimitoare, pagini prezentate, postări prezentate cu widgeturi pentru bara laterală și pictograme sociale de subsol.

Tema este pe deplin receptivă și gata de retină, ceea ce face aspect excelent pe toate dispozitivele și ecranele. Construit cu WordPress Customizer, puteți personaliza fiecare element de pe site-ul dvs. cu previzualizări live în timp real. Face mai ușor și rapid proiectarea unui site web.

Mai mult, puteți utiliza culori personalizate, fonturi Google personalizate, mai multe opțiuni de dispunere a antetului etc. pentru a face site-ul dvs. unic de la alții. Pentru a vă prezenta opera de artă, puteți utiliza un aspect curat grilă, un portofoliu filtrabile sau machete personalizate cu această temă.

Citiți recenzia noastră completă Solstice.

Începeți cu Solstice astăzi!

16. Nova

nova-WordPress temă

Nova este o temă WordPress simplă, dar încă sofisticată de Teme Elegante. Tema vine cu un set de caracteristici și funcționalități standard care vă permit să creați orice fel de site web, precum un site de afaceri, un portofoliu sau un site de fotografie..

Are un aspect simplu și frumos de galerie pentru a vă prezenta proiectele într-o grilă. Puteți afișa portofoliul în dimensiuni mici, medii sau mari, cu bara laterală și fără text. Puteți, de asemenea, să protejați parolele anumite proiecte de pe site-ul dvs..

Tema Nova răspunde complet, astfel încât site-ul dvs. va fi afișat perfect pe toate dispozitivele. Pentru a vă ajuta să vă proiectați site-ul cu ușurință, acesta are un panou de opțiuni teme excelent, coduri scurte și șabloane de pagini.

Citiți recenzia noastră completă Nova.

Începeți cu Nova azi!

17. Moone

moone-WordPress temă

Moone este o temă creativă de fotografie WordPress, cu un design superb și caracteristici bogate. Tema este integrată cu pluginul pentru constructorul de pagini Elementor pentru a vă permite să proiectați și să personalizați site-ul dvs. din front-end cu funcția de drag and drop.

Tema vine cu 3 variante diferite ale paginii de pornire care arată absolut uimitoare. Dacă vă place oricare dintre ele, le puteți instala cu 1 clic și personalizați în funcție de imaginația voastră. Dispune de diferite tipuri de galerii foto, inclusiv galerie de zidărie, galerie de grilă, grilă de ecran complet și glisor, glisor pentru panglică și galerii protejate prin parolă.

În plus, tema Moone are un puternic header builder care vă permite să vă jucați cu propria creativitate. Are tipografie avansată și performanțe de mare viteză.

Începeți cu Moone azi!

18. Mifează Infinit

themify-infinit-WordPress temă

Dacă vă place designul cu defilare infinită, Themify Infinite este tema perfectă pentru dvs. Este o temă WordPress, frumoasă și plină de reacție, pentru a împărtăși povești cu fotografii mari cu dimensiuni mari. Fotografii își pot împărtăși poveștile lor uimitoare cu această temă fantastică.

Tema este construită cu un puternic constructor de pagini de Themify pentru a asigura personalizarea simplă și simplă pentru utilizatorii fără abilități de codare. Puteți adăuga un antet lipicios, un meniu mega, o parte laterală lipicioasă, butoane personalizate de partajare, etc., pentru ca poveștile dvs. să arate mai bine.

Tema are suport complet WooCommerce, astfel încât să puteți crea un magazin pe site-ul dvs. și să vă vindeți produsele.

Citiți recenzia noastră completă Themify Infinite.

Începeți cu Themify Infinite astăzi!

19. Avada

avada-temă de fotografie-site-

Avada este numărul 1 cel mai bine vândut tema WordPress din toate timpurile disponibil pe piața ThemeForest. A fost în mod constant tema de top vândute în ultimii 6 ani și, de asemenea, a reușit să mențină în medie 4,7 stele din 5 stele..

Citiți această comparație între Divi și Avada.

Avada este o temă polivalentă pe care o puteți folosi pentru orice tip de site web. Construit cu puternicul Fusion Builder, puteți trage și arunca elementele în loc cu precizie și puteți crea pagini uimitoare folosind această temă. Pentru o temă de fotografie, oferă machete de galerie de grilă și zidărie, efecte de acoperire a imaginii și multe alte opțiuni de personalizare.

Avada are peste 45 de demonstrații uimitoare predefinite, inclusiv unele demonstrații fotografice. Puteți alege o demonstrație, instalați-o pe site-ul dvs. cu 1 clic și puteți să vă pregătiți imediat site-ul.

Citiți recenzia noastră Avada completă.

Începeți cu Avada azi!

20. Enfold

înveli-temă de fotografie-site-

Enfold este încă o altă temă polivalentă cu cele mai vândute premium. Puteți utiliza această temă pentru crearea de site-uri web pentru diferite nișe, inclusiv site-uri de afaceri, portofoliu, fotografie și freelancing. Are o gamă largă de caracteristici și opțiuni de personalizare care vă permit să construiți orice tip de site care vă place.

Tema Enfold este optimizată rapid, astfel încât se încarcă mai repede și te ajută să faci o impresie bună publicului tău. Este o temă complet răspunzătoare care face ca conținutul site-ului dvs. să arate excelent pe toate dispozitivele, inclusiv telefoanele mobile, tabletele și laptopurile.

Pentru crearea unei teme fotografice profesionale, oferă opțiuni pentru a crea diapozitive uimitoare, pagini de portofoliu și un portofoliu Ajax. Are mai multe demo-uri fotografice disponibile, astfel încât să puteți instala 1 cu 1 clic și personaliza rapid pentru site-ul dvs..

Citiți recenzia noastră completă Enfold.

Începeți cu Enfold azi!

21. Highend

highend-temă de fotografie-site-

Highend este o temă populară de tip WordPress multifuncțională. Este cea mai vândută temă WordPress de pe piața Mojo, cu 29.000 de utilizatori și ratinguri de 5 stele. Tema este potrivită pentru a crea o mare varietate de site-uri web, inclusiv un blog, magazin online, pagina de destinație, fotografie sau portofoliu.

Tema vine cu peste 16 demo-uri de site-uri concepute profesional. Puteți instala oricare dintre demonstrații pentru a începe cu ușurință site-ul dvs. web. Personalizarea temei Highend este plăcută cu uimitorul său drag and drop builder de pagini.

Tema include pluginuri premium faimoase WPBakery Page Builder pentru WordPress, Slider Revolution, Layer Slider 5 și Essential Grid gratuit. Aceste plugin-uri adaugă funcții excelente temei care, la rândul lor, vă ajută să creați un site de fotografie profesionist.

Citiți recenzia noastră completă Highend.

Începeți cu Highend astăzi!

22. gaura de pini

pinhole-WordPress temă

Pinhole este o temă profesională a galeriei WordPress, concepută pentru fotografii creativi. Are un număr mare de stiluri și opțiuni diferite de galerie de care au nevoie fotografii.

Cu tema Pinhole, vă puteți prezenta fotografiile frumos, precum și oferi servicii de fotografie profesional. Puteți configura cu ușurință funcții restricționate de conectare a clientului, descărcări de imagini și opțiuni de verificare a fotografiilor.

Pinhole vine cu 8 demonstrații elegante de site-uri de fotografie și peste 30 de machete de galerie pentru a vă proiecta cu ușurință site-ul de fotografie.

Începeți cu Pinhole astăzi!

23. Forma

Forma-WordPress temă

Dacă doriți să vă prezentați cele mai recente lucrări și proiecte prin utilizarea imaginilor, Shape este o opțiune excelentă pentru dvs. Este o temă de fotografie frumoasă care vă permite să creați un site web și să vă împărtășiți fotografiile pe internet.

Tema formei are un design curat, minimalist, cu efecte de tranziție lină. Are un pachet complet de funcții, cum ar fi galerii filtrabile, formular de contact Ajax, hărți Google cu funcționalitate drag and drop, etc., care vă ajută să creați un site complet funcțional.

În plus, are un logo și un fundal personalizat, opțiuni de distribuire socială, widgeturi personalizate și coduri scurte pentru proiectarea site-ului dvs..

Începeți cu Shape astăzi!

24. BeTheme

betheme-Fotografie-site-

BeTheme este încă o altă temă WordPress cu cele mai vândute pe piața Themeforest. Este o temă polivalentă puternică pe care o puteți folosi pentru a crea o mare varietate de site-uri web.

BeTheme are un număr extins de site-uri web pre-construite cu instalare super-ușoară cu 1 clic. Fiecare site web demo este conceput cu drag și grijă, astfel încât să ofere un aspect profesional fără efort. Pentru a crea un site de fotografie, puteți importa demo-ul pentru fotografie, îl puteți personaliza cu ușurință și puteți începe utilizarea.

Tema este ușoară și rapidă, astfel încât site-ul dvs. se va încărca mai repede, chiar și cu o mulțime de imagini.

Citiți recenzia noastră completă BeTheme.

Începeți cu BeTheme azi!

25. Creativo

CREATIVO-WordPress temă

Creativo este o temă WordPress multifuncțională, ușor de utilizat, dar puternică pentru oameni creativi. Puteți crea un site de fotografie, precum și o varietate de site-uri creative pentru blogging, nunți și logodnă, stil de viață, fitness etc., folosind această temă.

Tema Creativo include 3 plugin-uri WordPress premium: WPBakery Page Builder pentru WordPress, Revolution Slider și LayerSlider. Cu puterea acestor plugin-uri, vă puteți bucura de caracteristici și funcționalități excelente folosind această temă.

Tema are 17 site-uri web gata de utilizare care pot fi importate cu 1 clic. Apoi, folosind constructorul de pagini vizuale, puteți edita fiecare secțiune, trageți și fixați elemente și vă puteți proiecta site-ul.

Citiți recenzia noastră completă Creativo.

Începeți cu Creativo astăzi!

26. Kallyas

kallyas-temă de fotografie-site-

Kallyas este o temă polivalentă creativă. Construit cu puternicul Visual Builder, oferă posibilități interminabile de proiectare și o experiență plăcută de proiectare. Puteți pur și simplu să glisați și să eliminați elemente, apoi să le editați ușor făcând clic pe ele. Există peste 100 de elemente pre-construite pentru a se potrivi cu orice aplicație sau site.

Cu Kallyas, veți obține peste 60 de demonstrații uimitoare pre-făcute. Puteți instala o demonstrație cu 1 clic, puteți schimba conținutul și puteți pregăti publicarea site-ului dvs. în câteva minute.

Pentru un site de fotografie profesionist, puteți alege dintr-o varietate uriașă de glisante, multiple machete de portofoliu, galerii foto și video, etc. Apoi, folosind funcții puternice, puteți construi un site profesionist.

Citiți recenzia noastră completă de la Kallyas.

Începeți cu Kallyas astăzi!

27. Expunerea

expunere WordPress temă

Dacă doriți să construiți un site web pentru expunere pe internet, Tema expunerii este tema perfectă pentru dvs. Este o temă de fotografie minunată și plină de reacție, care vă permite să prezentați conținutul site-ului dvs. cu fotografii uimitoare.

Tema vine cu 2 glisiere încorporate pentru a vă permite să creați diapozitive grațioase. Puteți prezenta cele mai frumoase fotografii de pe glisiere și puteți atrage atenția utilizatorilor. Pentru a personaliza în continuare aspectul site-ului dvs., acesta are opțiuni ușoare pentru a schimba culorile și fonturile.

Cel mai important, are un glisator vizual și un constructor de pagini drop care vă permite să editați orice lucru pe site-ul dvs. cu ușurință. Pentru începători, există o mulțime de machete de pagini încorporate, din care puteți alege și utiliza doar o mică modificare.

Începeți cu Exposure astăzi!

28. Brooklyn

brooklyn-temă de fotografie-site-

Brooklyn este o temă WordPress multifuncțională care este excelentă pentru site-urile de fotografie, împreună cu alte tipuri de site-uri. Este livrat cu peste 42 de site-uri web pre-construite, gata pentru instalarea și utilizarea unui clic. Puteți alege o demonstrație pentru fotografie și porniți rapid site-ul dvs. în cel mai scurt timp.

Tema din Brooklyn are un puternic panou de administrare cu care puteți configura toate setările temei și personaliza site-ul dvs. Nu este necesar să aveți cunoștințe de codificare pentru a utiliza această temă.

Tema are machete și opțiuni avansate de portofoliu, inclusiv un portofoliu de carusel, portofoliu de grilă filtrabile, aspect de coloană, decalaj de articole de portofoliu, poziția din legendă, etc..

Citiți recenzia noastră completă din Brooklyn.

Începeți cu Brooklyn azi!

29. Gleam

sclipire-WordPress temă

Gleam este o temă WordPress în stil unic, potrivită pentru fotografii creativi. Dispune de efecte strălucitoare și tehnici uniforme de încărcare Ajax pentru a crea o experiență distinctivă. Tema vă permite să utilizați imagini de fundal personalizate cu pagină completă pentru fiecare pagină a site-ului dvs..

Pentru ca fotografiile din portofoliu să pară uimitoare, tema permite o secțiune de portofoliu pe ecran complet. Secțiunile de galerie și blog sunt, de asemenea, prezentate într-un mod la fel de frumos.

Tema Gleam este complet receptivă și gata de retină. Astfel, site-ul dvs. se va adapta bine la orice tip de dispozitiv sau ecran.

Începeți cu Gleam azi!

30. Solene

Solene-temă de fotografie-site-

Solene este o temă frumoasă, plină de machete specifice fotografiilor pentru fotografi. Această temă este dezvoltată de Qode Interactive și este una dintre temele lor populare. Tema oferă protecție prin parolă pentru imaginile dvs., ceea ce împiedică pe oricine să vă utilizeze fotografiile gratuit. Designul atemporal și zeci de machete de galerii și glisante fac ca această temă să fie potrivită fotografilor de nuntă, studiourilor foto, fotografilor de modă și a câtorva alții.

Tema este gata WooCommerce, ceea ce o face o temă de pornire rapidă pentru un site web de comerț electronic. Solene este construit cu standarde moderne de cod, ceea ce îi permite să fie o temă complet răspunzătoare. Cu mai mult de 800 de stiluri de font și comutator ușor de culoare, puteți proiecta site-ul dvs. de fotografie așa cum doriți.

Ca și alte teme populare WordPress, Solene este o temă mobilă și optimizată SEO pentru fotografi.

Începeți cu Solene astăzi!

31. Salient

salient-temă de fotografie-site-

Salient este o temă polivalentă cu reacție, care vă permite să construiți un site precum un expert. Este livrat cu peste 25 de demonstrații complete de site-uri web și 250 de șabloane de secțiune concepute profesional, concepute pentru a face ușor construirea site-urilor pentru începători.

În plus, are 525 de coduri scurte și numeroase opțiuni de configurare. Puteți utiliza 3500+ icoane frumoase, culori nelimitate și peste 800 de fonturi Google pentru a personaliza aspectul site-ului dvs. În plus, are multe machete de antet pentru designul secțiunii antetului site-ului dvs..

Pentru a vă ajuta să creați un site de fotografie, acesta include galerii de imagini din zidărie, defilare infinită pentru blogul și portofoliul dvs., un portofoliu sortabil și 9 stiluri de portofoliu. Tema este optimizată SEO și încărcare rapidă.

Începeți cu Salient azi!

32. Camera

aparat de fotografiat-WordPress temă

Camera foto este o minunată fotografie WordPress pentru iubitorii de fotografii sau fotografi. Indiferent dacă vă place să faceți fotografii doar ca hobby sau o faceți profesional, puteți construi un site web cool cu ​​tema Cameră foto și să vă prezentați fotografiile cu grație.

Tema camerei foto prezintă un design minim fără distragere pentru afișarea fotografiilor. Puteți adăuga imagini prezentate împreună cu serii de fotografii unice într-un carusel cu lățime mare, atât pentru imagini de peisaj cât și pentru portret. Este o temă excelentă pentru blogurile de călătorie, blogurile alimentare, blogurile pentru stilul de viață și seriile foto.

Este pe deplin receptiv și este pregătit pentru mobil. Astfel, site-ul dvs. va arăta excelent pe toate tipurile de dispozitive și ecrane.

Începeți cu Camera astăzi!

33. Zefir

Zephyr-WordPress temă

Zephyr este o temă WordPress curată și elegantă pentru iubitorii de frumusețe. Puteți crea un site web cu bloguri foto cu această temă.

Tema cuprinde 30+ aspecte uimitoare ale paginii de pornire, 10+ stiluri de antet, mai multe opțiuni de galerie, etc. Puteți alege orice design, deoarece fiecare design are un aspect profesional. Pentru personalizarea designului, acesta are un personalizator front-end care vă permite să schimbați opțiunile cu previzualizări live în timp real.

Tema vă permite să creați galerii într-o singură coloană, 2 coloane, 3 coloane sau 4 coloane. Puteți adăuga, de asemenea, prezentări de diapozitive pentru a partaja fotografii pe blogul dvs..

Citiți recenzia noastră completă pentru Zephyr.

Începeți cu Zephyr astăzi!

34. Nord

Nord-WordPress temă

North este o temă WordPress concepută estetic pentru a vă prezenta cele mai recente proiecte, fotografii și videoclipuri. Spre deosebire de alte teme, acesta are doar cele mai utile funcții, fără nimic inutil. Prin urmare, puteți ajunge direct la construirea unui site de portofoliu frumos, fără a fi nevoie să rătăciți aici și acolo.

Cu tema Nord, puteți adăuga cu ușurință un carusel frumos și galerii de gresie, pătrat sau mozaic la proiectele site-ului dvs. Apoi, puteți personaliza cu ușurință proiectele și întregul design al site-ului cu o previzualizare live în Customizer. Puteți schimba culorile, logo-ul, fonturile etc., pur și simplu pentru a crea stiluri inteligente.

Este o temă sensibilă la 100 la sută care se adresează la toate dispozitivele, inclusiv dispozitivele mobile cu ecran mic, tabletele și desktopurile. În plus, se aprinde rapid și se optimizează SEO.

Începeți cu North astăzi!

35. Ticăloasă

wunderful-WordPress temă

Wunderful este o temă WordPress curată, minimă, cu un aspect minunat. Este perfect pentru fotografii care doresc să își împărtășească fotografiile împreună cu poveștile pe blog. Are o grilă și o listă în primă pagină în stil pentru a prezenta articolele blogului dvs. cu imagini prezentate.

Pentru a-ți prezenta fotografiile în galerii, poți crea o galerie frumoasă, cu lightbox și galerie justificată. Are un panou de opțiuni tematice ușor de utilizat și ușor de utilizat pentru proiectarea site-ului dvs. web în stilul dvs. preferat.

Are culori nelimitate de accent, logo-ul și încărcătorul de favicon, fonturile Google, bara laterală lipicioasă, widget-uri, etc. pentru personalizarea designului site-ului dvs. Tema este o alegere excelentă pentru un site de bază cu bloguri foto.

Citiți recenzia noastră completă Wunderful.

Începeți cu Wunderful azi!

36. Themify Elegant

themify-elegant temă

Themify Elegant este o temă sofisticată WordPress creată de Themify. Este o temă polivalentă pe care o puteți utiliza pentru construirea unui blog, a unui site corporativ, a unui portofoliu sau a unui site de fotografie.

Tema este concepută cu un design minim și o atenție deosebită la tipografie pentru a face postările tale să pară minunate. Are opțiuni de portofoliu în planul de grilă și zidărie, funcție de filtru de imagine și efecte miniaturi elegante ale galeriei pentru a vă prezenta fotografiile frumos.

Pentru a vă permite schimbări rapide de aspect, acesta are 6 piei de culoare alternative din care să alegeți. Și, pentru a schimba totul, de la antet la subsol, acesta are un panou personalizat simplu.

Începeți cu Themify Elegant astăzi!

37. Eclipsa

Eclipse-WordPress temă

Eclipse este o temă elegantă de fotografie și blogging pentru WordPress. Dispune de un aspect sensibil la fluide care arată toate paginile, imaginile și galeriile dvs. perfect pe toate ecranele, indiferent de rezoluția ecranului și dimensiunea acestora.

Tema Eclipse a inclus un șablon de galerie și postări de portofoliu pentru a vă prezenta fotografia și operele de artă într-o manieră interesantă. Are un șablon de blog standard unde puteți adăuga imagini și puteți utiliza imagini prezentate. De asemenea, vă permite să afișați ultimele fotografii Instagram cu widgetul pe ecran complet.

Dacă doriți să vă vindeți fotografiile sau orice fel de produse, puteți crea cu ușurință o pagină de magazin și puteți începe să vindeți. Tema are o integrare profundă cu cel mai puternic software de comerț electronic: WooCommerce.

Începeți cu Eclipse astăzi!

38. Narcos

Narcos-WordPress temă

Narcos este o temă creativă polivalentă creată de Tesla Themes. Tema este potrivită pentru crearea de site-uri web simple de afaceri, site-uri de freelancing creative, portofolii și site-uri de fotografie. Are 6 demonstrații uimitoare de site-uri pentru a vă arăta ce este capabil să construiască.

Pentru un site de fotografie, acesta oferă mai multe opțiuni de pagină de portofoliu, cum ar fi un portofoliu unic, un portofoliu cu două coloane sau un portofoliu cu 3 coloane. De asemenea, puteți prezenta videoclipurile dvs. frumos folosind această temă.

Tema este optimizată rapid, compatibilă cu browserul, rețeaua socială pregătită și localizarea gata. Este o temă perfectă pentru a descărca și a începe construirea unui site de fotografie.
Începeți astăzi cu Narcos!

39. Optimizator

Instrumentul de optimizare a-tema-Fotografie-site-

Optimizer este o temă WordPress gratuită și premium, potrivită pentru diferite tipuri de site-uri. Este o temă polivalentă cu un pachet imens de funcții și opțiuni de personalizare. Puteți crea un site corporativ, blog, portofoliu, precum și un site de fotografie folosind această temă.

Tema Optimizer vine cu zeci de șabloane pre-făcute din care să alegeți. Dacă vă place un șablon demonstrativ, îl puteți importa pe site-ul dvs. WordPress cu 1 clic și pregătiți site-ul cu mici modificări ale conținutului.

Excelent pentru site-urile de fotografie, are opțiuni avansate de personalizare a antetului, 5 stiluri de galerie, încărcări de fonturi personalizate, widget-uri și glisare, etc. Cu setul său extins de opțiuni, puteți crea un site de fotografie complet funcțional cu Optimizer.

Citiți recenzia noastră Optimizer completă.

Începeți cu Optimizer astăzi!

40. Noah Lite

noah-Lite-WordPress temă

Noah Lite este o temă gratuită de fotografie WordPress creată de Pixelgrade. Are un design fermecător care îți evidențiază personalitatea unică și te ajută să-ți construiești un brand propriu. Aspectul tematic arata curat si pur si simplu uimitor.

Folosind această temă, puteți crea un site de fotografie complet cu o fotografie prezentată pe pagina de pornire și galerii foto într-un aspect grilă. Puteți adăuga fotografii în galerii, puteți seta imagini în miniatură și puteți alege efectele de încărcare. Puteți adăuga, de asemenea, butoane de partajare socială pentru imaginile din galeria dvs..

Tema este pregătită pentru mobil și răspunde pentru toate dispozitivele. Indiferent de dispozitivul pe care utilizează oamenii pentru a-ți vedea site-ul, conținutul site-ului tău va arăta excelent.

Începeți cu Noah Lite azi!

41. Stilă de modificare

themify-stack-temă

Themify Stack este o temă WordPress elegantă și sensibilă, inspirată de designul Windows 8 Metro. Este ideal pentru prezentarea portofoliilor (design și fotografie) și crearea site-urilor de comerț electronic sau a companiilor.

Tema vine cu suplimentul Tiles încorporat în acesta. Vă permite să creați machete din zidărie în gresie, unde puteți prezenta cele mai recente lucrări. De asemenea, are un filtru post pentru secțiunea de portofoliu și diferite formate de postare WordPress într-un aspect de zidărie.

Dacă doriți să vă vindeți fotografiile sau orice alte produse, le puteți vinde cu ușurință, deoarece are suport complet WooCommerce.

Citiți recenzia noastră completă Themify Stack.

Începeți cu Themify Stack astăzi!

42. Fotografie

fotografie-WordPress temă

Fotografie este o temă WordPress cu reacție gratuită creată pentru fotografi și bloggeri. Puteți crea cu ușurință un site de fotografie sau portofoliu folosind această temă. Dispune de o imagine cu antet pe o lățime completă și o galerie de imagini uimitoare pentru zidărie în pagina principală.

Tema este curată, așa că fotografiile dvs. sunt sigure că vor arăta minunat. De altfel, este pe deplin sensibil, ceea ce înseamnă că site-ul și imaginile dvs. se vor potrivi bine pe orice ecran și vor arăta excelent.

Alte caracteristici ale temei sunt culorile infinite, suportul WooCommerce, integrarea în social media, SEO-friendly, etc.

Începeți cu Fotografie astăzi!

43. Fotografie infinită

infinit-Fotografie-temă

Infinite Photography este o altă temă gratuită WordPress pentru site-urile de fotografie disponibile pe WordPress.org. Tema oferă opțiuni pentru blogging foto, partajare de fotografii și galerii.

Tema este atât de simplă și ușor de utilizat încât oricine poate configura setările temei și personaliza designul acesteia. Are Live WordPress Customizer complet integrat în acesta, astfel încât să puteți modifica cu ușurință și rapid designul site-ului dvs. cu previzualizări live.

Principalele caracteristici ale temei sunt designul receptiv, opțiunile de antet și subsol, fundalul și culorile personalizate, secțiunea frumoasă prezentată, integrarea social media etc..

Începeți cu Acme Photography azi!

44. Fotografie

fotographie-temă

Fotografie este o temă modernă de fotografie WordPress cu un design minim și caracteristici de înaltă calitate. Te ajută să creezi cu ușurință un site de fotografie simplu și elegant. Este construit cu WordPress Live Customizer și vă permite să vă proiectați site-ul cu previzualizări live, făcând lucrarea simplă și rapidă.

Tema include o secțiune de conținut prezentată și conținut de eroi pentru a vă evidenția postările recente și populare. Apoi, pentru a vă arăta abilitățile și fotografiile profesionale, are un aspect frumos de portofoliu într-un stil grilă.

Tema Fotographie a fost creată folosind codul standard și are un design complet sensibil. Deci, site-ul dvs. va arăta excelent pe toate tipurile de dispozitive și ecrane.

Începeți cu Fotografie azi!

45. Photopress

photopress-WordPress temă

Photopress este o temă WordPress simplă și frumoasă pentru fotografi, designeri și freelanceri creativi. Tema vă permite să creați un superb site de portofoliu pentru a vă prezenta lucrările într-un mod minunat.

Tema prezintă coduri performante și performante, deoarece este construită cu codurile standard din industrie. Este atât de ușor de utilizat și de personalizat încât oricine poate construi un site de fotografie complet folosind această temă.

Tema include fonturi, culori și logo-uri personalizate pentru a vă permite să utilizați propriul design. În plus, puteți face atractivitatea site-ului dvs. web adăugând fotografii Instagram, informații despre drepturi de autor personalizate, adresă și pictograme despre social media.

Începeți astăzi cu fotopresiunea!

46. ​​Fotografie perfectă

foto-f-wordpress-the

Photo Perfect este o temă WordPress care răspunde gratuit, care este perfectă pentru fotografi, bloggeri foto și profesioniști creativi. Tema prezintă o imagine de antet mare împreună cu o secțiune de portofoliu pentru zidărie pentru a vă prezenta fotografiile.

Tema vă permite, de asemenea, să personalizați antetul și să oferiți site-ului dvs. un aspect nou. De asemenea, puteți schimba designul cu widget-uri, culori personalizate, meniuri personalizate etc..

Tema Photo Perfect este o temă complet receptivă, care se adaptează bine oricărui ecran sau dispozitiv. Este construit cu personalizatorul WordPress Live, ceea ce facilitează personalizarea temei.

Începeți cu Photo Perfect azi!

47. Tema de fotografie gratuită de CyberChimps

studio foto de cyberchimps

Tema de fotografie gratuită CyberChimps vine cu caracteristici esențiale pentru nevoile fotografilor și studiourilor foto. Caracteristicile lor includ galeria de imagini, portofoliul de zidărie, importul cu un clic și multe altele.

Cu versiunea gratuită a acestei teme, veți obține o pagină de pornire pre-proiectată cu 6 secțiuni, pagini preconstruite și de contact, suport pentru fonturi Google, postări personalizate și machete de pagini și multe altele.

Versiunea completă acceptă, de asemenea, magazinul online, glisorul pentru paginile de pornire și animații, pagina principală cu 10 secțiuni și asistența prioritară pentru a vă ajuta să rezolvați problemele pe care le aveți.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme de fotografie pentru WordPress. Temele enumerate în acest articol au fost alese cu atenție după o revizuire amănunțită a caracteristicilor și funcționalităților. Deci, puteți alege orice temă enumerată și să începeți cu site-ul dvs. de fotografie.

De asemenea, poate doriți să consultați listele noastre selectate cu cele mai bune platforme de comerț electronic pentru piețele multivindor și cele mai bune 27 de plugin-uri WordPress pe care trebuie să le aveți absolut! Căutați cele mai bune teme de fotografie pentru WordPress? Dacă sunteți un fotograf pasionat care caută platforma potrivită pentru a vă expune fotografiile, crearea unui site de fotografie în WordPress este cea mai bună opțiune disponibilă. Folosind o temă de fotografie WordPress, puteți crea cu ușurință un site de fotografie profesionist și să vă împărtășiți fotografiile într-un mod semnificativ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map