5 cei mai buni expeditori de e-mail în masă pentru explozii de e-mail în masă (în comparație)

cele mai bune expeditori de e-mail în masă


Căutați cei mai buni expeditori de e-mail în masă pentru explozii de e-mail în masă?

Un e-mail ar putea părea cel mai bun mod de a transmite mesajul dvs. la o mulțime de oameni simultan. Dar, există o modalitate corectă și greșită de a face o explozie prin e-mail.

Cu expeditori de e-mail în masă, puteți trimite mii de e-mailuri abonaților dvs. simultan și le puteți converti în clienți.

Să aruncăm o privire la unii dintre cei mai buni expeditori de e-mail de pe piață.

Alegerea unui expeditor de e-mail masiv pentru blast-urile tale de e-mail

Un mesaj de e-mail este pur și simplu un singur mesaj de e-mail care este trimis unui grup mare de destinatari simultan. Cu un mesaj de e-mail, destinatarii nu sunt vizați de obicei într-un mod strategic – mai degrabă, toți primesc același mesaj curat.

Cu toate acestea, cu expeditorul de e-mail de masă adecvat, puteți să vă segmentați abonații într-un grup distinct, astfel încât să puteți trimite e-mailuri personalizate fiecărui grup, transformând astfel abonații în clienți. Există zeci de servicii de e-mail marketing care vă permit să trimiteți e-mailuri în masă abonaților.

În acest articol, vom împărtăși lista noastră aleasă cu cei mai buni expeditori de e-mailuri masive pentru explozii de e-mail în masă.

1. SendinBlue: Expeditor GRATUIT e-mail

SendinBlue

SendinBlue este un expeditor de e-mail masiv care vă permite să trimiteți e-mailuri în masă cu ușurință. Este o soluție ideală atât pentru întreprinderile mici, cât și pentru utilizatorii de întreprinderi, datorită opțiunilor sale de prețuri accesibile.

Partea cea mai bună este că puteți trimite e-mailuri automate personalizate pentru utilizatorii dvs. pe baza comportamentelor lor.

De asemenea, puteți crea liste de e-mail complet segmentate pentru a trimite mesajul potrivit persoanei potrivite. Cu confidențialitate și securitate a datelor, SendinBlue este perfect pentru a trimite un abonament de e-mail în masă abonaților.

În afară de e-mail-uri în vrac, SendinBlue vă oferă instrumente pentru marketing SMS, pagini de destinație și configurare anunțuri și multe altele.

Preț: Este GRATUIT pentru maximum 300 de e-mailuri / zi. Planurile premium pornesc de la 25 USD pe lună pentru până la 40.000 de e-mailuri.

2. Contact constant: cele mai accesibile programe de e-mail în bloc

Contact constant

Constant Contact este încă un alt expeditor de e-mail masiv care vine cu un CRM puternic pentru a vă gestiona abonații de e-mail.

Cu Constant Contact, puteți declanșa o serie de e-mailuri către utilizatori, în funcție de interesele lor, vizitele anterioare ale site-ului, cumpărăturile etc. Puteți chiar trimite automat e-mailuri destinatarilor care nu le-au deschis într-un timp specificat.

Alte caracteristici notabile includ un constructor de drag and drop, șabloane de e-mail personalizate și automatizare de marketing.

Preț: Este unul dintre cele mai accesibile programe de e-mail în masă din această listă. Prețul începe de la 20 USD pe lună prin e-mailuri nelimitate și o încercare gratuită de 30 de zile.

3. Drip: Expeditor de e-mail în masă pentru comerț electronic

Picatură

Drip este un software de e-mail vrac pentru eCommerce care vine cu un CRM eCommerce ușor de utilizat și software de automatizare a marketingului pentru utilizatorii de întreprinderi și marile magazine online.

Vă permite să aveți conversații mai profunde cu clienții dvs. și să trimiteți e-mailuri la momentul potrivit, înțelegând intenția și comportamentul lor de cumpărare.

Preț: Prețul începe de la 49 USD pe lună pentru până la 2000 de contacte. De asemenea, oferă o probă gratuită de 14 zile pentru a testa serviciul înainte de a-l achiziționa.

4. ConvertKit: Software de e-mail în vrac pentru editori

ConvertKit

ConvertKit este un expeditor de e-mail masiv pentru creatori online, editori și profesioniști de afaceri. Este livrat cu un designer de e-mail și frumoase șabloane de e-mail încorporate, care vă permit să creați și să trimiteți instantanee de e-mail în masă imediat, fără a fi întotdeauna necesar să începeți de la zero.

În afară de asta, vă permite, de asemenea, să creați pagini de destinație pentru a converti mai mulți vizitatori în abonați și clienți.

Cu mai multe integrări, puteți conecta ușor aplicațiile preferate de marketing ale terților cu ConvertKit. Este ideal atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați.

Preț: Este GRATUIT pentru până la 1000 de abonați să difuzeze expuneri prin e-mail în masă. Planul premium începe de la 29 USD pe lună.

5. AWeber: cel mai popular expeditor de mesaje prin e-mail

AWeber

AWeber este probabil cel mai popular expeditor de mesaje de e-mail pentru întreprinderile mici.

Iată câteva funcții care vă plac despre AWeber:

 • Proiectați e-mailuri frumoase cu producătorul său de e-mailuri
 • Tone de șabloane de e-mail, astfel încât nu trebuie să începeți întotdeauna de la zero
 • Puteți trimite automat postările de pe blogul dvs. datorită fluxului său RSS la funcția de newsletter
 • Testați-vă liniile de subiect, trimitând timp, conținut de e-mail și multe altele, cu funcția de testare A / B și descoperiți ce este cel mai bun rezonanță cu publicul dvs..

Preț: Acestea oferă un proces gratuit de 30 de zile. După aceea, planul premium începe de la 19 USD pe lună pentru până la 500 de abonați și e-mailuri nelimitate.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cei mai buni expeditori de e-mailuri masive pentru explozii de e-mail în masă. De asemenea, poate doriți să consultați articolul nostru despre cei mai buni furnizori de găzduire de e-mailuri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map