5 cele mai bune „Suport pentru gazduire web” 2020 (comparat și revizuit)

Cel mai bun suport de găzduire


Întrebați-vă care companie oferă cel mai bun suport pentru clienții de găzduire web?

Asistența clienților este unul dintre factorii importanți atunci când alegeți cea mai bună găzduire web pentru site-ul dvs..

Alegând un serviciu de găzduire web cu o echipă de asistență prietenoasă, care este ușor accesibilă, nu va trebui să angajezi niciodată un profesionist care să rezolve problemele de găzduire. În schimb, puteți pur și simplu să luați legătura cu echipa de asistență și să le cereți o soluție. Dar doar a oferi sprijin nu este suficient. Ar trebui să știți exact ce să căutați.

Caracteristici ale unui suport bun de găzduire web

Majoritatea serviciilor de găzduire web oferă astăzi 24/7 asistență clienților utilizatorilor lor. Dar nu toți sunt la fel de buni pe cât doriți să fie. Unele pot să nu fie întotdeauna disponibile, în timp ce altele necesită mult timp pentru a răspunde. Și nimic nu poate fi mai frustrant decât așteptarea ajutorului când site-ul dvs. este în criză.

Acesta este motivul pentru care atunci când căutați o găzduire web cu asistență mare pentru clienți, este întotdeauna important să vă asigurați că oferă următoarele opțiuni de asistență.

 • Disponibilitate 24 * 7
 • Mai multe canale pentru a ajunge, cum ar fi telefonul, chat-ul live, e-mailul, etc.
 • Răspunsuri rapide

Să ne uităm acum la unii dintre cei mai buni furnizori de suport de găzduire web de pe piață.

1. Cel mai bun suport ieftin de găzduire: Bluehost

Bluehost a fost cunoscut pentru genialul său suport pentru clienții de găzduire web. Și credem cu tărie că oferă cel mai bun suport de găzduire ieftin pentru începători.

Oferă o opțiune de asistență 24 * 7, care este disponibilă prin chat și telefon live. Deci, dacă aveți probleme legate de serviciul dvs. de găzduire web, echipa lor de asistență prietenoasă este întotdeauna gata să vă ajute. În afară de asta, Bluehost are și o bază de cunoștințe uriașă, formată din articole, ghiduri și modalități de răspuns care răspund la toate întrebările legate de contul dvs. de găzduire web..

Citiți recenzia noastră completă despre Bluehost aici.

2. Cel mai bun suport pentru gazduire VPS: HostGator

Asistență clienți HostGator

Dacă sunteți în căutarea de găzduire VPS, niciun serviciu nu oferă asistență mai bună decât HostGator. Vă oferă soluții rapide și ușoare pentru a începe călătoria online. Partea cea mai bună este că, chiar dacă ești un novice, cu echipa lor de asistență uimitoare de partea ta, poți acționa ca un profesionist.

Asistența de găzduire 24/7 de HostGator este disponibilă prin telefon, e-mail sau chat. De asemenea, vă oferă un portal dedicat de asistență atunci când contul dvs. este creat pentru prima dată. Toate biletele de asistență pot fi gestionate chiar de acolo. De asemenea, au o bază de cunoștințe extinsă, cu tone de articole scrise și tutoriale video. Cel mai bun lucru despre sprijinul lor este că sunt super rapide cu răspunsurile lor.

Pentru mai multe detalii, citiți recenzia noastră HostGator.

3. Cel mai bun suport de gazduire dedicat: SiteGround

Asistența site-ului

SiteGround este o opțiune strălucitoare dacă doriți cel mai bun suport dedicat de găzduire pentru site-ul dvs. web. SiteGround este întotdeauna rapid cu răspunsurile lor, indiferent de problema pe care o ai. Le puteți contacta prin chat live, bilete sau apel telefonic.

Cu SiteGround, nu va trebui să aștepți niciodată mai mult de câteva secunde până nu te vei conecta la echipa de asistență care te poate ajuta să îți rezolvi problema. De asemenea, oferă documentații detaliate și extinse pentru a vă oferi cunoștințe aprofundate despre găzduire dedicată.

4. Cel mai bun suport pentru gazduire WordPress: motor WP

Motor WP

În ceea ce privește suportul de găzduire WordPress, nimic nu poate bate WP Engine. WP Engine este ca și cum ai avea o armată de experți WordPress de partea ta atunci când ai nevoie de ajutor. Întrucât sunt o companie de găzduire administrată, care vizează în special piața WordPress, puteți fi sigur că sunteți susținut de cea mai bună echipă de suport pentru WordPress.

Pentru a se putea concentra pe furnizarea de suport personal și direct utilizatorilor săi, WP Engine și-a întrerupt sistemul de bilete. În schimb, acum puteți să vă adresați 24 * 7 prin chat live și apeluri telefonice.

Dacă doriți să aflați mai multe despre WPEngine, citiți recenzia noastră WP Engine aici.

5. Cel mai bun suport pentru constructor de site-uri web: GoDaddy

Gazduire web GoDaddy

GoDaddy, așa cum știm cu toții este unul dintre numele de frunte pentru începători când vine vorba de oferirea de hosting și domenii. Însă acum nu se mai limitează doar la serviciile de găzduire și și-a extins serviciile și la constructorii de site-uri web. Deși constructorul de site-uri este foarte ușor de utilizat, este posibil să ai nevoie de ajutor uneori.

Credem că GoDaddy oferă cel mai bun suport pentru constructor de site-uri din industrie. Vă puteți adresa 24 * 7 prin telefon sau prin sistem de e-mail bazat pe bilete. Echipa lor de sprijin este un grup de persoane foarte prietenoase și eficiente, care sunt mereu rapide cu serviciile lor. Aflați mai multe despre GoDaddy aici.

Acestea sunt unii dintre furnizorii de suport de găzduire web. Sperăm că veți găsi acest articol util. Ați putea dori, de asemenea, să aflați despre cele mai bune servicii de hosting de teme WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map