50+ cele mai bune teme WooCommerce pentru magazinul dvs. online (2020)

Cele mai bune teme WooCommerce pentru magazinul dvs. online


Doriți ca cea mai bună temă WooCommerce să vă creeze magazinul online? Pentru magazinele WooCommerce, veți avea nevoie de o temă responsivă pentru WordPress care vă poate afișa produsele frumos. Ar trebui să căutați o temă care acceptă pe deplin WooCommerce și extensiile sale.

În acest articol, am ales cele mai bune teme WooCommerce pentru magazinul dvs. online.

1. Ultra

Ultra

Ultra este o temă WordPress puternică și modernă, potrivită pentru a crea toate tipurile de site-uri web. Vine cu mai multe demo-uri web încorporate care pot fi utilizate pentru a lansa magazinul online cu un singur clic.

Tema Ultra acceptă WooCommerce din cutie. Acesta oferă funcții premium, precum tabele de prețuri, galerii de imagini, machete de antet, asistență pentru formular de contact și multe altele. Are un constructor încorporat de drag and drop drop pentru a adăuga cu ușurință funcții pe site-ul dvs. web.

2. Hestia Pro

Hestia

Hestia este o temă elegantă de WordPress, care poate fi folosită pentru a crea magazine online cu ușurință. Este o temă WordPress foarte personalizabilă și flexibilă, cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a porni un magazin WooCommerce.

În interior veți găsi opțiuni tematice personalizate, scheme de culori, machete încorporate, șabloane de antet multiple, butoane de partajare socială și multe altele. Puteți utiliza personalizatorul de teme live pentru a edita și gestiona setările temelor.

3. Divi

Divi

Divi este o alegere excelentă pentru magazinele online bazate pe WooCommerce. Cu Divi, puteți construi cu ușurință pagini de produse și chiar să vă concentrați pe detalii micro pentru paginile de produse.

Această temă vă permite să creați înregistrări dinamice de produse pe care le puteți afișa fără efort oriunde pe magazinul dvs. online.

Divi vine în 2 arome: Divi Tema și Divi Builder (plugin).

Divi Tema este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să personalizeze folosind unul dintre cele peste 100 de pachete de site-uri complete care vin împreună cu tema.

Pluginul Divi Builder funcționează cu orice temă, este cel mai bun pentru utilizatorii care doresc să-l folosească alături de alte teme.

4. Niche Pro

nișă-pro-studio-press

Niche Pro este o temă de eCommerce de StudioPress. Niche Pro este o temă open source proiectată de Bloom. Tema vine cu personalizator de teme, care este ușor de utilizat și vă permite să reglați setările temei pentru a o edita după cum doriți.

Această temă este optimizată SEO și funcțională mobil, ceea ce o face o potrivire perfectă pentru clienții dvs. mobili.

ACCES GRATUIT: Niche Pro + 35 Alte teme StudioPress!

Doriți să încercați GRATUIT toate temele premium StudioPress, inclusiv Niche Pro?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bun serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Obțineți toate cele 35 de teme GRATUIT cu motor WP »

5. Shopstar

Shopstar

Shopstar este o temă gratuită WordPress WooCommerce concepută special pentru a crea magazine online pentru branduri de modă, îmbrăcăminte și stil de viață. Are un aspect simplu și îngrijit pentru a vă afișa frumos produsele.

Cele mai notabile caracteristici includ aspectul paginii de blog, șabloanele paginii de produs, mai multe meniuri de navigare, barele laterale personalizate și secțiunea produsului prezentat. Acesta acceptă complet toate plugin-urile de formular de contact ale terților.

6. Spencer

Spencer

Dacă sunteți în căutarea unei teme elegante și frumoase WooCommerce pentru afacerea dvs. online, atunci Spencer este alegerea perfectă pentru dvs. Este o temă WordPress flexibilă, cu aspect widgetizat pe pagina de pornire și paginile de destinație.

Are opțiuni infinite de culori, widget-uri personalizate, un constructor de pagini drag and drop, formulare de abonare la newsletter și suport pentru pictograme sociale. Spencer funcționează excelent cu toate pluginurile WordPress terțe care îl fac super flexibil.

7. Zigcy

Tema de woocommerce zigcy

Zigcy este o temă premium WordPress, potrivită pentru site-urile WooCommerce, cum ar fi haine, încălțăminte, medicamente, gadgeturi și multe altele. Cu Zigcy, veți obține șase site-uri de pornire unice care pot fi importate cu un singur clic.

Este o temă versatilă și complet personalizabilă, cu caracteristici precum 7 machete de antet, căutare live Ajax, traducere gata și multe altele.

8. Astra

Astra

Astra este o altă temă gratuită WordPress WooCommerce, cea mai potrivită pentru crearea rapidă a magazinelor online. Este foarte personalizabil și oferă mai multe machete de pagini încorporate. Cea mai mare parte a temei este widgetized, astfel încât să puteți trage și arunca funcții pentru a configura magazinul WooCommerce.

Include un constructor de pagini drag și drop pentru a proiecta șabloanele dvs. personalizate pentru pagina principală.

9. Shoppe

Shoppe

După cum sugerează și numele, Shoppe este o temă WooCommerce potrivită magazinelor de afaceri, magazinelor de comerț electronic, piețelor multivindor și site-urilor de vânzare online. Include funcții premium care sunt utile pentru afacerea dvs. online, precum căutarea de produse personalizate, vizualizarea rapidă a produsului, zoom-ul imaginii, lista dorințelor și coșul de cumpărături bazat pe ajax.

Este livrat cu machete de pagini multiple, stiluri personalizate, suport pentru constructor de pagini și multe altele. De asemenea, puteți crea machete personalizate pentru a schimba aspectul magazinului dvs. online.

10. Suprapunere

Acoperire

Acoperire este o temă puternică WooCommerce pentru a crea un magazin online. Are suport pentru constructor de pagini încorporat pentru a adăuga produsele și conținutul dvs. cu ușurință. Tema este ușoară și scalabilă pentru a lansa site-ul dvs. de comerț electronic cu produse nelimitate.

Alte caracteristici notabile includ setările de culoare, controlul machetei, tipografia crocantă, designul receptiv și suportul pentru limbile RTL. Tema de suprapunere este creată pentru viteză și ajută la încărcarea site-ului dvs. mai rapid decât de obicei.

11. Guten

tema guten

Veți avea cel mai rapid magazin WooCommerce cu încărcare rapidă dacă utilizați tema Guten! Această temă a fost complet optimizată pentru ca site-ul dvs. să fie redus. Înțeles: nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea clienților din cauza întârzierii paginilor.

Guten este gata de traducere, astfel încât să îți poți vinde produsele către clienți de pe tot globul, fără a fi nevoie să îți faci griji pentru barierele lingvistice. De asemenea, este foarte personalizabil, astfel încât să puteți asorta site-ul dvs. cu aspectul și senzația mărcii dvs..

Integrarea Guten cu cei mai populari construitori de pagini asigură că designul dvs. va ieși în evidență de mulțime fără a fi nevoie să angajați un dezvoltator. Aveți nevoie pentru a economisi și mai mult timp? Vedeți aspectele pre-construite pentru a începe să arătați aspectul special al site-ului dvs..

12. Electro de MadrasThemes

electro de madrasthemes

Electro este încă o temă modernă și foarte personalizabilă pentru WooCommerce, construită special pentru magazinele de electronice online. Electro vine cu 7 pagini de pornire minunate din care puteți alege cu ușurință. Fiecare este personalizabil, astfel încât să puteți da cu ușurință un aspect distinct site-ului dvs..

Această temă este, de asemenea, livrată cu 3 machete diferite WooCommerce din care să alegeți pentru a vă prezenta produsul.

Alte caracteristici notabile sunt:

  • 3 plugin-uri premium incluse: Visual Composer, Slider Revolution și Yith Wishlist & comparaţie
  • Căutare completă automată: Produsele sunt sugerate pe măsură ce tastați în bara de căutare
  • Instalarea demo-ului cu un singur clic: importați rapid proiectarea demo cu un clic

13. Vitrina magazinului

vitrină

Storefront este o temă WooCommerce cu opțiuni flexibile și personalizabile pentru magazinul dvs. online. Este alimentat de echipa de bază WooCommerce și acceptă integral pachetul de extensii Storefront.

Are opțiuni de culori nelimitate, widget-uri personalizate, machete de pagini multiple, importator de conținut demo și multe altele. Funcționează ca temă părinte la mai multe teme pentru copii bazate pe WooCommerce.

14. Shoptimizer

Shoptimizer

Shoptimizer este o temă WooCommerce proiectată frumos, creată pentru viteză și conversii. Dispune de un design curat, modern, pentru a concura în industria de comerț electronic și a înființa un magazin online puternic.

Este complet personalizabil pentru culori, font și fundal. Cu zeci de funcții unice specifice comerțului electronic, precum și asistență rapidă și prietenoasă, este o alegere excelentă pentru următorul dvs. magazin WooCommerce.

15. Styler

Styler

Styler este o temă profesională WordPress pentru magazinul dvs. WooCommerce. Este potrivit pentru moda, stil de viață și saloane de înfrumusețare. Styler poate fi folosit și pentru a vinde produse de înfrumusețare online. Vine cu o pagină de pornire bazată pe widget, care este ușor de configurat.

În interior, veți găsi, de asemenea, un constructor de pagini drag and drop, tabele de prețuri și multe altele. Are secțiuni încorporate pentru mărturii, recenzii, membri ai echipei, servicii și galerii de imagini.

16. Arcade

Arcadă

Arcade este o temă WordPress WooCommerce pe care o puteți folosi pentru a vinde jocuri online, accesorii pentru jocuri, produse electronice și produse multimedia. Are un spațiu amplu pe pagina principală pentru a afișa produsele oferite.

Puteți utiliza pachetul de extensii Storefront pentru a adăuga mai multe funcții în magazinul dvs. online, cum ar fi mărturii, recenzii, coșul lipicios, mega meniuri și multe altele.

17. Multiscop

MultiShop

Multishop este o temă elegantă și flexibilă de comerț electronic pentru magazinele tale online. Are suport pentru WooCommerce și funcționează excelent cu toate pluginurile WordPress terțe.

Oferă scheme frumoase de culori, bare laterale, machete de pagini, căutare personalizată, filtru de produse pe bază de ajax și opțiune de sortare a produselor. Include plugin-uri glisante pentru imagine.

18. eStore

eStore

eStore este o temă elegantă și gratuită de comerț electronic pentru magazinele tale online. Se integrează cu WooCommerce pentru a vă vinde produsele online. Este o temă ușoară pentru începători și ușor de configurat WordPress WooCommerce.

Dispune de widget-uri personalizate, alegeri de culori, sortare de produse pe categorii, secțiune de conținut prezentată și multe altele pe care trebuie să le porniți pentru un magazin online.

19. ProShop

Proshop

ProShop este o temă WordPress minimalistă. Este, de asemenea, o temă pentru copii a magazinului, prezentată de WooCommerce core. Este o potrivire perfectă pentru magazinele tale de accesorii vestimentare, îmbrăcăminte și articole sportive. Aflați mai multe despre pornirea unui magazin de modă.

Fiind tema copilului, include și toate caracteristicile temei Storefront. Poate fi personalizat folosind un personalizator de teme live și puteți previzualiza modificările din temă înainte de a le face vizibile pentru utilizatori.

20. Hugo

Hugo

Hugo este o temă WooCommerce pentru a vă crea magazinul online cu WordPress. Este o temă flexibilă, cu caracteristici asemănătoare premium, care acceptă pe deplin afacerea dvs. online. Vă permite să vă prezentați produsele prezentate pe glisorul paginii de pornire.

Are widget-uri de social media, opțiuni de descoperire de conținut, pagină de blog și suport pentru formularul de contact. Panoul de opțiuni cu teme personalizate include culori nelimitate și opțiuni de personalizare a temelor.

21. Prezență

Prezenţă

Prezența este o temă polivalentă pentru magazinele WordPress WooCommerce. Este livrat cu mai multe șabloane de site-uri încorporate care includ un aspect al magazinului de comerț electronic. Puteți schimba conținutul și lansa magazinul online.

Dispune de mai multe piei de culoare, machete de pagini gata, glisoare de imagine, secțiuni de pagină de pornire și șabloane cu lățime completă. Este ușor de instalat și configurat în WordPress.

22. Homestore

Homestore

Homestore este o temă pentru copii din tema Storefront WooCommerce. Moștenește toate caracteristicile temei părinte, ceea ce o face o temă puternică. Este potrivit pentru produse de uz casnic, decor pentru casă și alte magazine online.

Acesta acceptă integral pachetul de extensii Storefront care vă oferă un acces instantaneu la toate caracteristicile WooCommerce. Este o temă prietenoasă pentru începători pentru magazinele online.

23. Shop Isle

Cumpărați Insula

Shop Isle este o temă WordPress WooCommerce pentru a lansa magazinul dvs. online. Afișează pe pagina principală imagini mari cu produsele tale și include și o secțiune de produse.

Este livrat cu un glisor pentru pagina principală, pagină de blog, fundal paralax, căutare de produse, sortare de produse și multe altele.

24. Colț

Colţ

Corner este o temă modernă WordPress care poate fi folosită pentru a crea un magazin WooCommerce. Este o temă WordPress minimalistă, cu o bară laterală și secțiuni de conținut spațioase pe pagina principală.

Are opțiuni de culori nelimitate, widget-uri de social media, secțiuni de conținut prezentate și opțiuni de descoperire a conținutului. Este ușor de instalat și configurat în WordPress.

25. MaxStore

MaxStore

MaxStore este o temă WordPress gratuită pentru magazinul dvs. online. Are suport complet WooCommerce și, de asemenea, funcționează excelent cu toate extensiile WooCommerce. Este livrat cu funcții premium pentru magazinele online de pe pagina principală, inclusiv căutarea puternică de produse, categoriile de produse, coșul inteligent, lista de dorințe și multe altele.

Vă prezintă produsele profesional pe pagina de start. Pentru o personalizare ușoară, veți avea widgeturi personalizate, scheme de culori și un personalizator de teme live cu previzualizare.

26. echilibru

Echilibru

Balance este o temă modernă WordPress WooCommerce, potrivită pentru afacerea dvs. online. Are funcții de comerț electronic similare premium, opțiuni de dispunere a paginii de pornire, șabloane personalizate ale paginii de destinație și multe altele.

Acesta oferă mai multe machete de pagini pentru magazinul și produsele dvs. Este livrat cu 6 skinuri color, widget-uri sociale, suport pentru fonturi Google și o zonă cu logo personalizate. Echilibrul este optimizat complet pentru viteză și performanță.

27. Hotel

Hotel

Hotelul este o altă temă pentru copii din Storefront WooCommerce. Este potrivit să creăm magazine WooCommerce pentru hoteluri, pensiuni, case de oaspeți și alte servicii de ospitalitate. Afișează o imagine prezentată pe pagina principală, inclusiv un mesaj de bun venit și un buton de apelare la acțiune chiar sub meniul de navigare.

De asemenea, consultați cele mai bune teme despre hotelul WordPress.

Puteți utiliza pachetul WooMarketing pentru a stimula marketingul pentru magazinul dvs. online. Vine cu servicii de e-mail marketing, opțiuni inteligente de reducere, checkout cu profiluri sociale și multe altele.

28. haiduc

Infractorul

Outlaw este o frumoasă temă WordPress pentru toate tipurile de magazine WooCommerce. Are un șablon de design simplu și îngrijit, cu suport tipografic clar pentru a vă adăuga frumos conținutul.

În interior veți găsi mai multe machete de pagini, glisor de imagine, glisare și creare de pagini, funcții de produs, gata de traducere cu WPML și multe altele.

29. Pro digital

Pro digital

Digital Pro este o temă WordPress bazată pe cadrul Genesis, ceea ce o face o temă puternică. Poate fi folosit pentru a crea ușor magazinul WooCommerce.

Are mai multe machete pentru magazinul dvs. online, widget-uri personalizate, opțiuni de antet flexibile, constructor de pagini și machete. Panoul cu opțiuni personalizate pentru teme și personalizatorul pentru teme live vă pot ajuta în personalizare ușoară.

30. Ultimele

Cele mai recente

Ultima este o temă modernă WordPress WooCommerce, care poate fi folosită pentru a crea cu ușurință magazine online profesionale. Vine cu mai multe machete de pagini, șabloane de blog și secțiune de produse prezentate pe pagina de pornire.

Acceptă funcții uimitoare pentru magazinul dvs. online, cum ar fi banner-ul de vânzări, categoriile prezentate, secțiunea de produse populare și multe altele. Este o temă ușoară de configurat, fără a reveni la caseta de asistență WooCommerce.

31. Løge

Loge

Løge este o temă profesională WordPress pentru magazinele WooCommerce. Acceptă coloane de produse, căutare de produse, filtre, machete frontale și multe altele.

Include opțiuni de culori nelimitate, logo personalizat, mai multe zone de widget, tipografie clară și un personalizator de teme live pentru a gestiona cu ușurință setările site-ului dvs..

32. Estetica

Estetic

Aesthetic este o temă minimalistă WordPress WooCommerce pentru magazinul dvs. online. Este potrivit să vândă fotografii, produse de viață și accesorii de modă. Dispune de un constructor de pagini încorporat pentru a vă configura rapid afacerea online.

De asemenea, verificați: cei mai buni creatori de pagini WordPress.

Este livrat cu widget-uri personalizate, scheme de culori, bare laterale, panouri cu opțiuni tematice și un personalizator de teme live cu previzualizare.

33. Neto

Neto

Neto este o puternică temă WordPress WooCommerce pentru a începe un magazin online. Este livrat cu un glisor de produse prezentat pe pagina principală și mai multe secțiuni bazate pe widget pentru a adăuga cu ușurință conținutul.

Se livrează cu widget-uri personalizate, coduri scurte, scheme de culori, integrare social media și o zonă cu logo personalizate. Panoul de opțiuni tematice și personalizatorul temelor live pot fi utilizate pentru a gestiona ușor setările temelor.

34. Lenscap

Lenscap

Lenscap este o temă WordPress WooCommerce pentru a vinde reviste online, cărți și materiale literare. Are secțiuni încorporate pentru a adăuga conținutul tău frumos pe pagina principală a site-ului tău.

Are șabloane elegante de pagini de produse, galerii de imagini, un antet personalizat, o zonă de căutare a produselor, categorii de produse și filtre. Este o temă extrem de personalizabilă, cu opțiuni flexibile pentru magazinul dvs. online.

35. Highend

Tema Highend

Highend este o temă modernă de WordPress pentru magazinul tău WooCommerce. Este livrat cu machete de pagini multiple, un constructor de pagini drag and drop, mai multe bare laterale și multe altele.

Acceptă fonturi personalizate, integrări sociale, piei de culoare, zone widget și secțiuni de produse prezentate. Highend este o temă prietenoasă pentru începători, cu asistență multilingvă.

36. Indigo

Indigo

Indigo este o temă WordPress cu suport complet WooCommerce și conceput pentru a crea un magazin online de care ai nevoie. Se livrează cu un constructor de pagini care poate fi utilizat pentru a proiecta rapid machete de pagini personalizate.

Puteți utiliza, de asemenea, șabloanele de pagină încorporate pentru a lansa rapid magazinul online. Include widgeturi personalizate, pictograme de partajare socială, tabele de prețuri, suport pentru formular de contact și machete multiple de pagini.

37. Magazin de jucării

Magazin de jucării

Toyshop este o temă elegantă WooCommerce, potrivită magazinului tău de jucării, îmbrăcămintei copiilor și altor produse de familie. Are culori îndrăznețe și luminoase atât pentru designul șablonului, cât și pentru fonturi. De asemenea, oferă o experiență vizuală incredibilă pentru utilizatorii dvs..

Este o temă pentru copii din tema Storefront WooCommerce. Include aspectul antetului personalizat, imaginea de fundal, culorile nelimitate, coloanele și șabloanele cu lățime completă. Toyshop acceptă în totalitate toate extensiile WooCommerce.

38. Creativo

Creativo

Creativo este o excelentă temă WordPress WooCommerce cu funcții polivalente. Este livrat cu un importator de conținut demo cu un clic care poate fi utilizat pentru a crea magazinul online și pentru a schimba conținutul rapid.

Dispune de șabloane de pagini personalizate, machete de pagini de produs, glisare și creare de pagini drop, slider de imagine și plugin-uri pentru a adăuga mai multe funcționalități magazinului online. Creativo are panoul său de opțiuni tematice pentru o personalizare ușoară.

39. Idilic

Idilic

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress frumoase și gratuite pentru magazinul dvs. online, atunci Idyllic este alegerea potrivită. Suporta complet WooCommerce și toate extensiile sale. Idyllic vine cu mai multe șabloane de pagini, aspect de pagină de pornire personalizată, secțiune corporativă încorporată și modele de pagini de destinație.

Are opțiuni de culoare, widget-uri personalizate, căsuțe de conținut prezentate și o imagine cu lățime completă pe pagina de pornire cu text și butoane. Este o temă pregătită pentru traducere și poate fi utilizată pentru a crea un site web multilingv.

40. Amaryllis

Amaryllis

Amaryllis este o temă WordPress WooCommerce pentru magazinul dvs. online. Vine cu o imagine pe toată lățimea pe pagina de pornire și aspectul antetului personalizat. Are secțiuni încorporate pentru produse populare, categorii, postări prezentate și alt conținut util.

Dispune de un layout bazat pe widget pentru a configura rapid magazinul online. Puteți utiliza personalizatorul de teme live și panoul de opțiuni pentru a edita setările temelor.

41. PISCO

Pisco

PISCO este o frumoasă temă WordPress WooCommerce cu un slider pentru paginile de pornire pentru produsele dvs. prezentate. Are opțiuni pentru a adăuga o scurtă descriere a produsului și pentru a cumpăra acum butonul.

Include un aspect antet personalizat, pictograme de partajare socială, meniu de navigare frumos și multe altele. Acceptă funcții de comerț electronic cum ar fi lista de dorințe, coșul de cumpărături avansat, opțiunea de conectare a utilizatorului și secțiuni de produse la modă.

42. Altitudine Pro

Altitudine Pro

Altitude Pro este o temă modernă WordPress care poate fi folosită pentru a crea ușor magazinul WooCommerce. Este livrat cu un suport frumos de tipografie și un amplu aspect. Este construit pe partea de sus a cadrului Genezei, ceea ce oferă temei o bază solidă.

Are mai multe machete de pagini de pornire, meniuri de navigare, antete personalizate și bare laterale. Are un panou cu opțiuni tematice Genesis cu multe opțiuni de personalizare.

43. SolidBox

SolidBox

SolidBox este o temă elegantă WordPress WooCommerce pentru a începe magazinul online. Este o temă extrem de personalizabilă și flexibilă, cu funcții premium pentru site-urile web de afaceri online.

Este livrat cu șabloane de pagini personalizate, machete de antet, asistență pentru coduri scurte, modele de pagini de destinație și multe altele. Dispune de plugin-uri însoțitoare pentru creatorul de pagini și suport multilingv. SolidBox este ușor de configurat cu personalizatorul de teme live și opțiunile cu teme personalizate.

44. Mesmerize

Hipnotiza

Mesmerize este o temă gratuită WordPress pentru magazinul tău WooCommerce. Este livrat cu o structură încorporată bazată pe widget și cu opțiuni de antet personalizate.

Are mai multe șabloane pentru pagina principală pentru a personaliza aspectul frontal al magazinului. Dispune de secțiuni gata pregătite pentru produse, conținut, categorii de produse și multe altele.

45. Ardei+

Pepper Plus

Pepper + este o temă WordPress multifuncțională care poate fi adaptată pentru magazinul dvs. WooCommerce. Are mai multe șabloane de site-uri integrate pe care le puteți utiliza pentru a lansa rapid magazinul online. Are opțiuni flexibile pentru a personaliza setările temei.

Acceptă tabele de prețuri, produse populare, Google Maps, glisoare de imagine, galerii, formulare de contact și casetă de abonare la newsletter.

46. ​​Module

module

Module este o temă elegantă pentru WordPress pentru magazinul dvs. online. Suporta complet WooCommerce și toate extensiile sale. Se bazează pe module și componente care pot fi utile pentru adăugarea rapidă de conținut pe site-ul dvs. web.

Este livrat cu suport de tipografie clar, pictograme, efecte paralax, fundal video și un importator demo cu 1 clic. Modulele sunt ușor de configurat și de pornit afacerea online.

47. Flevr

Flevr

Flevr este o temă profesională WordPress pentru magazinele WooCommerce și magazinele online. Are un aspect bazat pe widget pentru pagina de pornire și paginile de destinație. Pagina principală are un glisor de imagine cu lățime completă și secțiuni de produse.

Include secțiuni de homepage gata pregătite pentru servicii, galerii de imagini, mărturii, portofoliu, membri ai echipei și multe altele. Este o temă prietenoasă pentru începători, cu un personalizator live pentru a gestiona setările.

48. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă WordPress WooCommerce concepută special pentru magazinele online care oferă produse de modă și stil de viață. Funcționează excelent cu toate pluginurile WordPress terțe pentru a adăuga funcții puternice pe site-ul dvs. web.

OceanWP este o temă gratuită cu machete de antet personalizate, opțiuni de culori nelimitate, widget-uri personalizate, glisoare de imagine și o secțiune de produse prezentate. Este ușor de instalat și configurat în WordPress.

49. Loft

pod

Loftul este o temă elegantă WordPress pentru toate tipurile de site-uri web. Are mai multe șabloane de site-uri web gata de utilizare, inclusiv un aspect de comerț electronic. Loftul este o temă complet flexibilă și ușor de personalizat.

Este livrat cu un slider pentru pagina principală, produse populare, cutii de conținut și alte funcții de magazin. Dispune de meniuri frumoase de navigare și pictograme de distribuire socială.

50. Vârful

Vârf

Peak este o frumoasă temă WordPress pentru magazinul tău WooCommerce. Include imagini în stil de zidărie cu miniaturi mari pe pagina principală. De asemenea, oferă produse populare și postări de blog sub imagini.

Este livrat cu tipuri personalizate de postare, șabloane de pagini, mega menu support, widget-uri personalizate și scheme de culori nelimitate. Acceptă un constructor de pagini drag și drop pentru a configura rapid magazinul online.

51. Bento

Bento

Bento este o temă puternică WordPress pentru magazinul tău WooCommerce. Este disponibil gratuit în depozitul de teme WordPress. Acesta acceptă integral toate pluginurile pentru constructorul de pagini terțe pentru a trage și arunca funcțiile din magazinul dvs. online.

Este livrat cu widget-uri personalizate, scheme de culori, șabloane de pagini, machete de antet și multe altele. Se poate personaliza cu ușurință folosind personalizatorul de teme live cu previzualizare.

52. MixShop

MixShop

MixShop este o temă elegantă pentru WordPress WooCommerce. Acesta oferă funcții premium pentru magazinul dvs. online, cum ar fi secțiunea de produse populare, căutarea de produse, categoriile de produse, coșul de ajax, tabele de prețuri și multe altele.

În interior, veți găsi, de asemenea, machete personalizate pentru pagina principală, mega menu support, presetări de culori și multe altele. MixShop este o temă prietenoasă pentru începători și ușor de configurat folosind caracteristica drag and drop.

53. Flash

bliț

Flash este o temă WordPress simplă și îngrijită pentru magazinul dvs. WooCommerce. Are mai multe modele de pagini pentru a schimba aspectul site-ului dvs. web. Flash este o temă gratuită, dar oferă funcții premium pentru magazinul dvs. online.

Este plin cu machete de antet, șabloane de pagini personalizate, pagini de blog separate și multe altele.

54. Bellini

Bellini

Bellini este o temă puternică de comerț electronic WordPress care poate fi folosită pentru a crea un magazin online. Suporta complet WooCommerce și toate extensiile sale. Are un glisor de imagine frumos, secțiuni pentru pagina principală, bare laterale și multe altele.

Are mai multe zone de widget-uri, șabloane personalizate pentru paginile de produse, alegeri de culori, widget-uri personalizate și un personalizator de teme live pentru a gestiona opțiunile temei.

55. Magazin la modă

magazin la modă

Magazinul de modă este una dintre cele mai bune teme optimizate de WooCommerce de Akisthemes. Această temă este cea mai potrivită pentru construirea de magazine de îmbrăcăminte online, magazine de încălțăminte, site-uri de modă sau orice alte magazine online la care vă puteți gândi.

Magazinul la modă este complet compatibil cu plugin-urile WooCommerce și Max Mega Menu. Puteți alege între 2 site-uri demo diferite pentru a vă pune în funcțiune și a funcționa ușor magazinul online. Puteți, de asemenea, să vă construiți pagina de pornire cu secțiunile native și personalizate cu paginile agnostice.

56. Aterizare

Aterizare

Landing-ul este o temă excelentă WordPress, cu un constructor de pagini drag and drop pentru a lansa rapid magazinul WooCommerce. Este o temă extrem de personalizabilă și flexibilă pentru a începe o afacere online.

De asemenea, include tipuri de postare personalizate, panou de opțiuni tematice, integrare cu MailChimp și alternativele sale, pictograme de partajare socială și multe altele. Tema are un aspect de antet flexibil care acceptă imagini pe întreaga lățime, glisoare, text și apeluri la butoanele de acțiune.

57. Beatrix

Beatrix

Beatrix este o temă modernă WordPress concepută special pentru magazinele online de animale de companie. Suporta complet WooCommerce și toate extensiile sale. Pagina principală are secțiuni încorporate pentru a afișa frumos animalele de companie utilizatorilor.

Vine cu un constructor de pagini drag and drop pentru a lansa rapid magazinul online. Este complet optimizat pentru SEO și livrează cu un importator de conținut demo cu un clic.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WooCommerce pentru magazinul dvs. online. De asemenea, ar trebui să consultați lista noastră cu cele mai bune pluginuri WooCommerce pentru a vă crește rapid vânzările.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me