50+ Teme WordPress cu cel mai bun răspuns pentru a crea un site gata pentru mobil

Cele mai bune teme WordPress


Căutați cele mai bune teme WordPress care răspund? Pentru toate tipurile de site-uri web sau bloguri, veți avea nevoie de o temă receptivă, necesară pentru clasarea site-ului dvs. pe motoarele de căutare.

În acest articol, am ales manual cele mai bune teme WordPress care pot fi folosite.

De ce să alegi o temă WordPress responsabilă

Utilizatorii nu mai vizitează site-ul dvs. web de pe computere desktop. Astăzi, utilizatorii pot vizita site-ul dvs. web de pe laptopuri, tablete și telefoane mobile. Din această cauză, trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. web poate fi vizualizat corespunzător pe fiecare dispozitiv. Acolo apar teme WordPress sensibile.

Temele WordPress responsive pot răspunde la comportamentul și mediul utilizatorului în funcție de dimensiunea ecranului, platforma și orientarea. Deci, indiferent de modul în care vizitatorii site-ului dvs. vă vizionează site-ul, acesta va arăta exact așa cum doriți să arate, iar utilizatorii vor putea accesa tot ceea ce au nevoie pentru.

De asemenea, am creat o listă cu cele mai bune teme WordPress pe care le puteți utiliza. Verificați-le.

În exemplul de mai jos, pe partea stângă, site-ul web nu răspunde. Browserul mobil presupune lățimea desktopului și scalează pagina pentru a se potrivi ecranului. Acest lucru ar face ca pagina să nu poată fi citită; utilizatorii ar trebui să facă zoom pentru a citi text sau a privi imagini. Totuși, pe partea dreaptă, site-ul web răspunde. Conținutul poate fi citit, iar browserul mobil nu mărește pagina.

google-receptiv-site-uri web

Dacă site-ul dvs. web solicită utilizatorilor de telefonie mobilă să atingă dublu sau să fixeze zoom-ul pentru a interacționa cu site-ul dvs., Google nu poate marca site-ul dvs. ca fiind mobil. Un site web care nu este compatibil cu mobilul nu va putea clasifica bine în rezultatele motorului de căutare.

Conform Google, Temele responsive au și o serie de alte beneficii, inclusiv:

 • Îți face ușor accesul utilizatorilor pentru a partaja și conecta la conținutul tău cu o singură adresă URL.
 • Reduce posibilitatea unor greșeli comune care afectează site-urile mobile.
 • Reduce timpul de încărcare deoarece utilizatorii nu trebuie redirecționați pentru o vizualizare optimizată de dispozitiv.
 • Eficiență îmbunătățită de accesare a Googlebot pentru a ajuta la indexarea mai multă conținut a site-ului dvs. și la păstrarea lor actuală.
 • Ajută algoritmii Google să atribuie cu exactitate proprietăți de indexare pe pagină.

După cum puteți vedea, alegerea unei teme responsive pentru WordPress nu va face doar ca site-ul dvs. să arate excelent pe toate dispozitivele, dar va îmbunătăți și SEO, astfel încât mai multe persoane să vă descopere site-ul.

Înainte de a începe, nu pierdeți acest articol din cele mai populare și populare magazine cu temă WordPress.

Toate setate? Grozav! Este timpul să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress cu răspuns la site-ul dvs. web.

1. Atmosfera Pro

Atmosfera Pro

Atmosphere Pro este o temă profesională care răspunde WordPress, care este construită pe cadrul Genesis. Este suficient de puternic și flexibil pentru a gestiona orice personalizare de care aveți nevoie.

Acesta oferă widget-uri personalizate, astfel încât să puteți trage și arunca cu ușurință funcții pentru a crea pagina dvs. de pornire și alte machete. De asemenea, include o pagină de destinație încorporată și șabloane cu două coloane.

ACCES GRATUIT: Atmosphere Pro + 35 Alte teme StudioPress!

Doriți să încercați GRATUIT toate temele premium StudioPress, inclusiv Atmosphere Pro?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bine gestionat serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Obțineți toate cele 35 de teme GRATUIT cu motor WP »

2. Divi

Divi

Divi are mai multe machete gata de utilizare, cu un puternic constructor de pagini de drag and drop pentru site-urile WordPress. Aspectele și șabloanele Divi pot fi utilizate pe toate tipurile de site-uri web.

Divi vine în 2 arome: Divi Tema și Divi Builder (plugin).

Divi Tema este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să personalizeze folosind unul dintre cele peste 100 de pachete de site-uri complete care vin împreună cu tema.

Pluginul Divi Builder funcționează cu orice temă, este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să o folosească alături de alte teme.

Este complet flexibil și personalizabil cu caracteristici de tracțiune și declanșare. Divi vă oferă posibilitatea de a vă crea propriile machete și de a le exporta de la o instalație la alta.

Nu ratați să consultați aceste teme pentru copii Divi extrem de personalizabile.

Citiți această revizuire completă a temei Divi.

3. Echilibrul

Echilibru

Balance este o temă WordPress elegantă și modernă, cu două site-uri demo responsive, care vă permite să construiți un site web fără a începe de la zero. Tema este perfectă pentru magazinele de comerț electronic și blogurile personale. Acesta adaugă spațiu alb în mijlocul conținutului, ceea ce face ca site-ul să fie atrăgător pentru utilizatori.

Cu vizualizatorul vizual, puteți edita cu ușurință culorile, fonturile, sigla și multe altele. Vine cu un antet lipicios care apare în partea de sus a paginii pe orice dispozitiv, inclusiv telefoanele mobile.

4. Hestia Pro

Hestia

Hestia Pro este o temă premium WordPress, cu un design complet receptiv. Include un plugin de companie care adaugă secțiuni de pagină de pornire pregătite pentru portofoliu, membrii echipei, servicii, mărturii și imagini prezentate.

Funcționează excelent cu toate pluginurile WordPress terțe, astfel încât să puteți adăuga funcții uimitoare pe site-ul dvs. web. Această temă este, de asemenea, printre cele mai bune teme pentru marketing afiliat.

5. Nimble

Agil

Nimble este o temă WordPress receptivă proiectată cu culori îndrăznețe și luminoase pentru toate cele 5 machete încorporate. Are asistență multilingvă din cutie. Nimble dispune de un epanel puternic care are opțiuni tematice avansate pentru personalizarea rapidă a site-ului dvs. web.

6. Pluteste

Pluti

Float este un WordPress complet răspuns, care oferă funcții excelente precum defilarea paralaxă, machete de pagini personalizate, șabloane frumoase și multe altele. Este livrat cu un constructor de pagini drag and drop încorporat pentru a edita cu ușurință sau a crea noi șabloane de pagini.

Include simboluri de partajare socială, alegere infinită a culorilor, fundal paralax și logo personalizat. Puteți adăuga, de asemenea, mai multe funcții folosind pluginuri WordPress terțe.

7. Ultra

Ultra

Ultra este o temă extrem de flexibilă și frumoasă care răspunde WordPress, care funcționează bine pentru toate tipurile de site-uri web. Este livrat cu un constructor de pagini drag and drop încorporat, care poate fi utilizat pentru a lansa rapid site-ul. Are mai multe machete, modele și șabloane de pagini gata pregătite.

Tema Ultra include, de asemenea, caracteristici uimitoare, cum ar fi efectele de tranziție pentru glisoare, fundal paralax, hărți de locație și defilare lină.

8. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro

Lifestyle Pro este o temă WordPress receptivă, cu caracteristici premium și un design elegant. Este alegerea perfectă pentru site-urile web legate de fitness. Această temă are o configurație puternică, întrucât se bazează pe cadrul Genesis. Este livrat cu o pagină de start personalizabilă și widgetizată pentru o configurare rapidă.

Dispune de un layout al barei laterale și de machete de pagini personalizate multiple. Lifestyle Pro acceptă comerțul electronic, ceea ce înseamnă că puteți utiliza această temă pentru a porni cu ușurință un magazin online.

9. Prolog

Prolog

Prolog este o revistă și o temă de știri pentru site-ul dvs. WordPress. Are module frumoase pregătite pentru a vă adăuga conținutul cu ușurință. De asemenea, puteți profita de avantajele caracteristicilor legate de reviste, precum glisierele de conținut, categoriile personalizate, secțiunile de plasare a anunțurilor și multe altele.

Oferă distribuire socială, widget-uri personalizate, șabloane de pagini, scheme de culori multiple și machete frumoase de reviste.

10. TemaMin

ThemeMin

ThemeMin este o temă WordPress receptivă și minimă, cu funcții puternice pentru a vă proiecta site-ul. Are tipografie frumoasă și suport de fonturi personalizate.

De asemenea, include un glisor de imagine pentru pagina dvs. de pornire, glisiere de conținut, galerii de imagini și multe altele. Puteți utiliza, de asemenea, widget-uri și scheme de culori gata făcute pentru a vă personaliza frumos site-ul.

11. Forma

Formă

Forma este una dintre cele mai teme teme WordPress construite pentru site-uri web care oferă fotografie, imagini, proiecte de artă și aplicații mobile. Este livrat cu un layout grilă care poate fi utilizat în mai multe scopuri. Puteți adăuga fotografii, videoclipuri, galerii și multe altele.

Oferă widget-uri personalizate, machete de pagini și șabloane simple. Forma oferă secțiuni frumoase pentru profiluri de echipă, portofoliu, produse, servicii și multe altele.

12. Parallax

papalaxă

După cum sugerează și numele, Parallax este o temă profesionistă de WordPress cu design de o singură pagină. Oferă fundaluri frumoase de paralax și defilare lină pe tot site-ul.

Este ușor de configurat și oferă machete personalizate puternice pentru a lansa rapid site-ul. Unele dintre caracteristicile notabile includ defilare infinită, bare de progres, filtre de imagini și machete de grilă.

13. Plus Corporate

Plus Corporate

Plus Corporate este o temă responsivă pentru WordPress care este disponibilă gratuit pentru descărcare și instalare pe site-ul dvs. web. Are o singură pagină și machete de pagini multiple.

Oferă secțiuni gata făcute pentru portofoliu, despre mine, servicii, glisor de imagine și multe altele. Puteți crea, de asemenea, o pagină de blog separată folosind această temă.

14. Vârful

Vârf

Peak este o temă WordPress elegantă și sensibilă, concepută pentru tot felul de site-uri web. Vine cu un layout grilă care poate fi utilizat pentru a adăuga imagini prezentate. Această temă este perfectă pentru fotografie, călătorii, mâncare și alte bloguri WordPress cu multe imagini.

De asemenea, verificați: Cele mai bune teme de fotografie pentru WordPress.

Acesta include, de asemenea, machete de pagini, meniuri frumoase de navigare, mai multe opțiuni de bare laterale și multe altele.

15. Busolă

Busolă

Compass este o temă WordPress sensibilă care poate fi folosită pentru a crea un blog personal, o revistă sau un site de știri. Este o temă polivalentă cu o pagină de pornire complet personalizabilă. Acesta oferă un glisier de conținut prezentat, un constructor de pagini drag and drop, categorii personalizate și multe altele.

Include un program de instalare demo cu un clic care poate fi utilizat pentru a lansa rapid site-ul. Puteți înlocui conținutul dvs. cu ușurință pe aspectul gata pregătit. Acesta acceptă funcții dedicate, care sunt excelente pentru un site de știri sau reviste.

16. Călătorul

Calatorul

Călătorul este o frumoasă temă cu răspuns la WordPress pentru călători, turiști și bloggeri de călătorie. Dispune de un layout bazat pe grilă pentru a adăuga fotografii și module pe pagina principală. Vine cu un flux de Instagram încorporat pentru a vă afișa fotografiile și videoclipurile direct de pe Instagram pe blogul dvs..

De asemenea, include mai multe machete, widget-uri personalizate și șabloane de pagină premium.

17. Buzunar

Buzunar

Pocket este o simplă temă de blog WordPress cu un design receptiv, care arată excelent pe toate dispozitivele. Este o alegere perfectă pentru bloguri personale și site-uri web de fotografie. Este ușor de configurat și instalat cu un personalizator de teme live pentru editarea site-ului.

18. Igloo

igloo

Igloo este o frumoasă temă cu răspuns la WordPress, concepută special pentru restaurante, bloggeri alimentari și alimente. Oferă o secțiune frumoasă și elegantă pentru meniul dvs. de restaurant. Igloo este tema perfectă pentru a crea un site web cu mâncare și rețete.

Tema are secțiuni încorporate pentru mărturii, glisiere de conținut, galerii de imagini și multe altele. Acesta acceptă un glisor al paginii de pornire pentru a afișa frumos fotografiile cu mâncare prezentate.

19. Esența

Esenta

Essence este o temă WordPress receptivă, cu aspect frumos și elegant. Oferă mai multe șabloane gata făcute pentru a vă proiecta site-ul. Tema are o secțiune socială plătitoare care funcționează excelent cu toate platformele sociale.

Unele dintre caracteristicile notabile includ widget-uri personalizate pentru Instagram și buletine de e-mail. Opțiunile și setările temelor pot fi gestionate din personalizatorul live cu o previzualizare.

20. Revista

Revistă

Revista este o temă WordPress frumoasă și plină de reacție, creată special pentru un site web al revistei. Are o alegere uimitoare pentru machete de pagini, meniuri de navigare, pictograme sociale, glisor de imagine și multe altele.

De asemenea, include mai multe scheme de culori, bare laterale, fonturi personalizate, widgeturi suplimentare și suport pentru shortcodes.

21. Aterizare

Aterizare

Landing-ul este o temă excelentă care răspunde WordPress, folosită pentru instalarea și configurarea cu ușurință a unei pagini de destinație cu glisare și plasare încorporată a constructorului de pagini Themify. Acesta oferă peste 25 de machete de site-uri, ceea ce înseamnă că veți avea o mulțime de opțiuni bune pentru a începe site-ul.

Acesta acceptă integral WooCommerce, astfel încât să puteți începe un magazin online cu ușurință. De asemenea, aterizați secțiuni încorporate pentru evenimente, portofolii, servicii și multe altele.

22. Stargazer

Stargazer

Stargazer este o temă gratuită WordPress. Vine cu caracteristici uimitoare și flexibilitate pentru a crea un site web sensibil. Include setări pentru antetul personalizat și imaginea de fundal. Personalizatorul live cu teme ajută la o personalizare mai rapidă.

23. Unghi

Unghi

Angle este o temă WordPress multifuncțională care poate fi folosită pentru a crea cu ușurință toate tipurile de site-uri. Vine cu un constructor de pagini drag și drop pentru a configura rapid site-ul dvs. web. Tema include secțiuni gata pregătite pentru portofolii, servicii, membri ai echipei și multe altele.

Are mai multe machete de pagini, widget-uri personalizate și culori nelimitate. Este o temă WordPress ușor de utilizat și care răspunde pe deplin.

24. Poseidon

Poseidon

Poseidon este o altă temă gratuită, cu aspect simplu și spațios, care poate fi folosit pentru a crea orice fel de site-ul WordPress. Este livrat cu un slider cu lățime completă, widget-uri personalizate, șabloane de pagină de pornire, machete de pagini personalizate și multe altele.

Această temă este o alegere perfectă pentru bloguri personale, reviste, site-uri de jocuri, portofolii și alte site-uri web bogate în conținut.

25. OnePage

O pagina

După cum sugerează și numele, OnePage este o temă WordPress sensibilă pentru a vă proiecta pagina de destinație. Oferă un feed Twiiter, un contor frumos și o tipografie. Vine cu secțiuni încorporate pentru mărturii, clienți, servicii și un portofoliu.

OnePage are un constructor de pagini drag and drop, ceea ce îl face super flexibil pentru a lansa rapid site-ul.

26. Responz

Responz

Responz este o altă temă WordPress multifuncțională și sensibilă. Include un aspect cu 3 coloane, 2 bare laterale și mai multe șabloane de site-uri web. Este livrat cu fonturi personalizate pentru un suport frumos de tipografie.

Listă de oferte de temă și aspecte de afișare la grilă, widget-uri personalizate, scheme de culori, aspect de pagină de pornire cu o lățime mare și multe altele.

27. Ampersand

Ampersand

Ampersand este o temă WordPress frumoasă și elegantă, cu un aspect sensibil. Este o temă perfectă pentru site-uri web de afaceri, portofolii, bloguri și evenimente și conferințe. Suporta tipografii superbe, imagini prezentate, pagini de portofoliu și multe altele.

Dispune de o secțiune de blog, aspect în două coloane, antet personalizat și multe funcții premium. Personalizatorul de teme live vă poate ajuta cu personalizarea rapidă a site-ului dvs. web.

28. Alfa

Alfa

Alpha este o temă WordPress flexibilă și receptivă, cu calități polivalente. Poate fi folosit pentru a crea un site de știri sau reviste. Oferă opțiuni de culoare pentru aspectul site-ului web, ceea ce înseamnă că puteți alege un șablon care se potrivește cerințelor dvs..

Dispune de un marcator de știri de ultimă generație, glisor de imagine, glisor video și multe altele. Vine cu widget-uri personalizate pentru a vă promova conținutul video profesional.

29. Proces de informare

Outreach Pro

Outreach Pro este o temă WordPress puternică, concepută special pentru organizațiile non-guvernamentale și non-profit. Este pe deplin receptiv și se bazează pe cadrul Genesis, ceea ce îi conferă o structură solidă. Acesta oferă mai multe machete de pagini, scheme de culori și șabloane de pagini de destinație.

De asemenea, puteți integra servicii de telefonie de afaceri pe site-ul dvs. web pentru o comunicare rapidă.

30. Reluă

Relua

Reluarea este o temă WordPress frumoasă și receptivă, concepută pentru site-urile de portofoliu, blogurile personale și serviciile de reluare online. Are multe de oferit ca o singură pagină, blog sau temă cu mai multe pagini.

Are culori îndrăznețe și luminoase pentru a atrage privirile vizitatorilor tăi. Alte caracteristici notabile includ un constructor drag and drop, widget-uri personalizate, opțiuni de culoare și multe altele.

31. Moesia Pro

Moesia Pro

Moesia Pro este o altă temă WordPress profesională și elegantă, cu un aspect de o pagină. Poate fi o alegere perfectă pentru site-urile web de afaceri. Acesta oferă un constructor încorporat de drag and drop drop care poate fi utilizat pentru a configura rapid pagina de pornire și paginile de destinație.

Puteți utiliza, de asemenea, secțiunile pregătite pentru a adăuga glisiere, portofolii și servicii pe pagina de pornire.

32. Estetica

Estetic

Estetica este o altă temă WordPress modernă și frumoasă, care poate fi folosită pentru artă, fotografie și site-uri de modă. Oferă opțiuni de culoare, opțiuni tematice personalizate, șabloane de pagină și multe altele.

Tema are suport complet și traducere WooCommerce gata să creeze site-uri web multilingve.

33. Barletta

Barletta

Barletta este o temă WordPress receptivă și gratuită, creată pentru știri, reviste și bloguri personale. Include un meniu de navigare frumos, glisorul de imagine, bara laterală și multe altele.

Este ușor de instalat și de configurat în WordPress. Barletta îl sprijină pe WooCommerce.

34. Roxima

Roxima

Roxima este o alegere perfectă pentru site-uri web de afaceri și profesionale. Este o temă WordPress complet răspunzătoare și modernă. Dispune de machete de pagini multiple, secțiuni de homepage încorporate, widget-uri personalizate și multe altele. Roxima acceptă un constructor de drag and drop pentru a crea cu ușurință pagini de destinație.

Puteți utiliza personalizatorul live implicit pentru a edita și revizui fără efort modificările din temă.

35. Metro Pro

Metro Pro

Metro Pro este o temă modernă WordPress, potrivită pentru reviste, agenții de știri și alte site-uri web de conținut. Se bazează pe tema temei Geneza. Vine cu secțiuni de homepage încorporate pentru postările prezentate. Are un fundal parallax cu lățime completă care acceptă imagini prezentate.

Tema este ușor de configurat și acceptă widget-uri personalizate, scheme de culori, meniu de navigare și pictograme de partajare socială.

36. Lenscap

Lenscap

Lenscap este o temă WordPress pentru site-urile de reviste și fotografii. Are integrare eCommerce ceea ce înseamnă că puteți porni rapid un magazin online. Oferă o galerie video de imagini și videoclipuri, un carusel de conținut și un meniu din categoria de subsol.

De asemenea, include un generator de culori puternic, care funcționează automat pentru a ajusta culorile de pe site-ul dvs. web. Puteți utiliza personalizatorul de teme live pentru alte setări de culoare.

37. Camera

aparat foto

Camera este o temă WordPress sensibilă, concepută special pentru fotografi, videografi, călători și companii de fotografii online. Suporta un slider cu ecran complet cu tranziție de paralax.

Oferă fonturi personalizate pentru tipografie și acceptă integral comerțul electronic. Are un panou de opțiuni ușor de utilizat pentru a gestiona setările temelor.

38. Expunerea

Expunere

Expunerea este o temă WordPress puternică și receptivă, creată pentru bloguri personale, site-uri web pentru fotografii și portofolii online. Acesta oferă un constructor de pagini de drag and drop gata de utilizare și tone de setări personalizate în panoul de opțiuni tematice. Este optimizat pentru viteză și performanță.

39. Geantă de hârtie

Punga de hartie

Paperbag este o temă a blogului WordPress cu un layout responsiv. Vine cu mai multe machete de site-uri web, șabloane de pagină și opțiuni de imagine prezentate.

Acceptă setări personalizate de culoare, widgeturi și shortcodes. Geanta de hârtie este foarte personalizabilă și ușor de configurat.

40. Hueman

HUEman

HUEman este o temă sensibilă și polivalentă pentru site-urile dvs. WordPress. Este gratuit pentru a descărca și instala cu o mulțime de setări personalizate. Poate fi gestionat cu personalizatorul de teme live pentru a adăuga rapid conținut și funcții.

Acesta oferă mai multe machete pe coloană, șabloane de pagină, logo personalizat, scheme de culori nelimitate și multe altele.

41. Colț

Colţ

Corner este o temă elegantă WordPress, potrivită pentru fotografi, bloggeri și artiști. Oferă mai multe secțiuni pentru pagina principală pentru fotografii, portofolii, mărturii și servicii.

Ca toate celelalte teme, răspunde pe deplin și oferă un afișaj frumos pe toate dispozitivele și dimensiunile ecranului.

42. Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux este o temă responsivă pentru WordPress concepută special pentru hoteluri, companii corporative și alte servicii profesionale. Este ușor de instalat și configurat cu funcții premium flexibile.

Nu pierdeți acest articol cu ​​privire la cele mai bune teme WordPress pentru hoteluri și stațiuni.

Puteți utiliza personalizatorul de teme live pentru a gestiona opțiunile site-ului și setările personalizate. Oferă integrare cu sistemele de rezervare la hotel pentru a crea cu ușurință site-ul dvs..

43. Semicolon

Punct şi virgulă

Punct şi virgulă este o altă temă WordPress gratuită și polivalentă. Dispune de un aspect bazat pe grilă pentru a vă prezenta imaginile frumos. Are widget-uri personalizate, scheme de culori, opțiuni de fundal și multe altele.

Tema acceptă mai multe zone de widget cu opțiuni puternice personalizate pentru a vă gestiona complet aspectul. Poate fi folosit și pentru a crea bloguri cu o mulțime de conținut.

44. Elegant

Elegant

Elegant este o temă WordPress modernă și sensibilă, care poate fi folosită pentru a crea fotografie, videografie sau orice alt site web artistic. Include șabloane încorporate pentru galerii de imagini, glisiere, video, audio și multe altele.

Acesta oferă un constructor de pagini drag and drop care poate fi utilizat pentru a vă proiecta propriile pagini sau pentru a edita șabloane încorporate. Este o temă ușor de utilizat și prietenoasă pentru începători pentru site-urile și blogurile WordPress.

45. Întreprindere

Afacere

Enterprise este o temă WordPress frumoasă care poate fi folosită pentru a crea site-uri web profesionale și de afaceri. Dispune de galerii de imagini, glisoare și o zonă de antet personalizată. Enterprise oferă secțiuni gata pregătite pentru secțiunea despre, portofoliu și servicii.

Are tone de opțiuni de personalizare în setările temei. Este o temă complet sensibilă și optimizată pentru SEO.

46. ​​Maxwell

Maxwell

Maxwell este o temă responsivă pentru WordPress, potrivită pentru site-urile dvs. de știri, revistele online și blogurile personale. Oferă o experiență vizuală excelentă utilizatorilor dvs. cu secțiuni bogate în conținut, imagini, videoclipuri și multe altele.

Acesta include 2 meniuri de navigare, glisoare de imagine și o zonă de logo personalizată. Maxwell se poate descărca și instala gratuit pe site-ul dvs. web.

47. Daisy

Margaretă

Daisy este o temă WordPress frumos realizată, cu un design simplu și receptiv. Vine cu mai multe machete de pagini, glisoare de imagine, fonturi personalizate, secțiuni pentru videoclipuri și multe altele.

Are integrare WooCommerce și poate fi gestionat cu ușurință cu personalizatorul de teme live WordPress.

48. Linie de bază

De bază

Linia de bază este o temă WordPress puternică, cu un aspect sensibil. Este alegerea perfectă pentru reviste online și agenții de știri. Dispune de un aspect bogat în conținut care arată excelent pentru site-urile dvs. web ale revistei.

Oferă asistență pentru glisiere de conținut, efecte de paralax, derulare infinită, un antet personalizat și multe altele.

49. Beatrix

Beatrix

Beatrix este o altă temă WordPress multifuncțională special concepută pentru artiști, meșteri și experți în olărit. Este o temă complet receptivă, care arată excelent pe toate dispozitivele.

Acesta acceptă pe deplin secțiunile WooCommerce și pagina principală pentru a vă afișa produsele în mod profesional.

50. mediu

Mediu

Medium este o temă uimitoare WordPress care poate fi folosită pentru a crea bloguri personale, portofolii online și toate celelalte tipuri de site-uri web. Acesta oferă un aspect cu 3 coloane, defilare infinită, widgeturi personalizate, opțiuni de culoare și multe altele.

Este ușor de instalat și configurat pentru o lansare mai rapidă a site-ului dvs. web. Mediu este receptiv și optimizat pentru a se potrivi standardelor din industrie pentru cod.

51. Maisha

maisha wordpress responsive theme

Maisha este o temă puternică și sensibilă pentru WordPress, optimizată pentru nișa non-profit. Maisha a fost profund integrat cu pluginul Give, care vă permite să accelerați campaniile de strângere de fonduri online.

Maisha este compatibil cu multe pluginuri populare WordPress, inclusiv WooCommerce, Loco Translate, WPML, Polylang, BuddyPress și Peepso. Tema este livrată, de asemenea, cu pluginul Soliloquy premium pentru a vă ajuta să creați cursoare WordPress rapide și responsive.

Puteți achiziționa Maisha și toate celelalte teme Anariel pentru o taxă unică de 59 USD, care include suport și actualizări de securitate timp de 6 luni.

52. Lino

tema lino

Lino este o temă premium WordPress creată pentru site-urile de portofoliu. Este o temă minimalistă cu impact maxim. Pagina de blog acceptă un aspect al barei din dreapta. Puteți alege între aspectul cu lățime întreagă și fără machete laterale pentru paginile dvs..

Tema Lino se integrează perfect cu plugin-ul gratuit Shortcodes Ultimate. După instalarea pluginului, puteți utiliza 50+ shortcodes pe orice postări sau pagini de blog.

De exemplu, puteți crea o coloană cu lățime întreagă, ½ sau 1/3. De asemenea, puteți împărți conținutul dvs. cu file orizontale sau verticale și puteți crea butoane extrem de personalizabile pentru a genera conversii.

53. Kurama

tema kurama

Kurama este o temă WordPress receptivă, construită pentru InkHive. Kurama oferă opțiuni de culori nelimitate, machete laterale flexibile (dreapta, stânga sau fără bară laterală), anteturi multiple și stiluri de pictograme sociale și multe altele.

Tema gratuită este disponibilă pentru a fi descărcată din depozitul WordPress. Versiunea premium poate fi achiziționată pentru 45 USD.

54. Curiozitate

tema curiozității

Curiozitate este o temă responsabilă pentru ziare, construită pentru reviste și bloguri online. Tema Curiosity vine însoțită de un constructor de pagini care vă permite să construiți cu ușurință un site web frumos. Toate configurațiile temelor pot fi configurate cu personalizatorul.

Cu un singur clic, puteți importa conținutul demo pe site-ul dvs. web. Versiunea premium a temei este, de asemenea, compatibilă cu WooCommerce.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți unele dintre cele mai bune teme WordPress care răspund. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidurile noastre despre cele mai bune instrumente SEO pentru a vă crește traficul site-ului și temele premium premium WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map