6 cei mai buni furnizori de numere de telefon Vanity pentru 2020 (în comparație)

comparativ cu cei mai buni furnizori de numere de telefon


Doriți să obțineți un număr de telefon vanitar pentru site-ul dvs. web?

Numerele de telefon Vanity sunt numere de afaceri ușor de reținut și de promovat.

În general, un număr de telefon vanity este un amestec de litere și numere, care de obicei scrie numele companiei dvs. sau o frază pe care o utilizați pentru reclame sau orice este legat de afacerea dvs..

Deși aceste numere par greu de reținut, nu este atât de dificil pe cât pare să fie. În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune locuri pentru a cumpăra un număr de telefon de vanitate pentru site-ul dvs. web. Spre final, vă vom spune cum să adăugați un buton pentru a face clic pe apel folosind numărul dvs. de vanitate, astfel încât vizitatorii dvs. să vă poată suna chiar de pe site-ul dvs..

Cum arată un număr de vanitate?

Așa cum am menționat mai sus, un număr tipic de vanitate este o combinație de alfabeturi numerice. Un exemplu de astfel de număr este 1-800-GoFedEx (1-800-463-3339). Poate fi, de asemenea, unul unic precum 8000-111-222 sau 1222-333-444 etc. Partea cea mai bună este că numerele de vanitate sunt ușor de reținut.

Multe numere de vanitate sunt numere gratuite. Dar acest lucru depinde de disponibilitatea sa. Acestea sunt de obicei vândute pe baza primului venit.

Pentru a cumpăra un număr de telefon vanity, mai întâi va trebui să aveți un serviciu de telefonie de afaceri, care diferă de telefoanele dvs. locale. Pentru a utiliza un serviciu de telefonie de afaceri, veți avea nevoie de o conexiune la internet. Acesta este motivul pentru care se numește și serviciul VOIP (Voice Over Internet Protocol).

Aveți nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet pentru a utiliza un serviciu modern de telefon pentru afaceri. Practic, un computer, laptop, tabletă sau telefon mobil.

Asta înseamnă că nu aveți nevoie de niciun tip special de echipament. Să ne uităm acum la unii dintre furnizorii de numere de telefon vanitate.

1. RingCentral

RingCentral

RingCentral este unul dintre cei mai buni furnizori de numere de telefon vanitate pentru întreprinderile mici. Oferă caracteristici uimitoare, precum un sistem de telefonie cu mai multe linii, redirecționare a apelurilor, așteptare a apelurilor, transferuri de apeluri, conferință video, apeluri conferințe, etc. Puteți avea un număr de telefon de la RingCentral plătind doar 30 USD în plus cu planul dvs. Aceasta este o plată unică.

După ce v-ați înscris, puteți avea atât numărul dvs. gratuit, cât și numărul local chiar de pe tabloul de bord în sine. Pentru a obține numărul de vanitate, va trebui să solicitați separat. Acest lucru va fi aprobat în termen de 10 zile după care puteți utiliza un generator de numere de vanitate pentru a crea unul unic pentru afacerea dvs..

Cu RingCentral puteți utiliza, de asemenea, servicii terțe precum Gusto, Dropbox, Microsoft, etc.

2. Nextiva

Nextiva

Nextiva este un alt furnizor de telefoane pentru întreprinderile mici pe care le puteți încerca. Cu panoul său bazat pe web, gestionarea apelurilor, a mesajelor vocale și a faxurilor este foarte ușoară. Cu Nextiva, puteți avea, de asemenea, servicii precum apelul intern gratuit, rutarea apelurilor, transferul mesajelor vocale către e-mailuri și multe altele.

De asemenea, puteți obține un număr fără taxă, astfel încât utilizatorii să se poată conecta gratuit cu dvs. Nextiva vine cu unele dintre cele mai avansate funcții de servicii de telefonie de afaceri, dar este ușor chiar și pentru începători să-l folosească. În mod implicit, nu oferă numere de vanitate. Dar o achiziționează de la partenerii lor de transport pentru tine.

Verificați zona noastră de oferte pentru cele mai bune reduceri Nextiva!

3. Telefon.com

Phone.com

Phone.com oferă numere de vanitate, numere gratuite și locale pentru companii. Dar au o limită lunară de apel de minut. Depășirea limitei te va costa mai mult.

Pentru a-ți configura numărul de vanitate, ei îți percep o singură plată. Aceste taxe variază în funcție de numărul și codul pentru care optați. În afară de numerele de vanitate, acestea oferă, de asemenea, diferite caracteristici de comunicare pentru gestionarea ușoară a afacerii tale.

4. Sărbătoare

Lăcustă

Grasshopper este încă un alt furnizor de numere de telefon vanitate pentru afacerile dvs. Acestea oferă toate serviciile de număr virtual pe care le-ați putea dori pentru afacerea dvs. De la numere fără taxă la numere locale și chiar numere de vanitate, totul are pentru tine. Pentru a vă asigura că numărul dorit este disponibil, puteți arunca o privire în timpul procesului de înscriere.

Dacă aveți deja un număr de vanitate, îl puteți transporta și către Grasshopper. În afară de aceasta, mai aveți și alte opțiuni, precum trimiterea de mesaje de afaceri, redirecționarea apelurilor și rutarea, extensiile, felicitările personalizate etc..

5. MyOperator

MyOperator, numere de vanitate

Operatorul meu este o altă destinație bună pentru oricine caută un număr de telefon vanitar pentru afacerea lor. În afară de numerele de telefon vanitate, acesta oferă și numere virtuale și numere gratuite. Deci, în funcție de cerința dvs., puteți opta pentru oricare dintre ele.

Caracteristicile sale avansate pot reprezenta un avantaj suplimentar pentru a-ți dezvolta afacerea. De exemplu, vă permite să înregistrați apelurile cu clienții. Analizând aceste apeluri înregistrate, vă puteți da seama de cerințele solicitate frecvent ale apelanților dvs. și să lucrați la îndeplinirea acestora.

Cu opțiunea de urmărire a apelurilor, veți urmări toate apelurile și vă veți asigura că nu pierdeți un singur potențial. Puteți avea, de asemenea, o înregistrare detaliată a apelurilor care sunt conectate în prezent și a celor care au fost ratate de fiecare departament în tabloul de bord live.

6. RingBoost

ringboost

RingBoost este încă o platformă strălucitoare pentru a cumpăra numere de telefon vanitate de la. Aici puteți selecta numerele de telefon vanitate în funcție de categoria de afaceri. RingBoost este cel mai potrivit pentru companiile care doresc să-și selecteze numărul de vanitate în funcție de tipul lor de afaceri.

Numerele achiziționate de la RingBoost pot fi redirecționate cu ușurință către orice număr de telefon existent. Are o listă de numere care sunt deja create pentru tine. Pur și simplu puteți să le parcurgeți și să îl alegeți pe cel care vă place mai mult.

Promovarea numărului dvs. de telefon din WordPress

Navigarea mobilă este mereu ridicată și este de așteptat doar să crească anul acesta.

Întrucât o bună parte din vizitele site-ului dvs. sunt de la telefoanele mobile, este în interesul dvs. mai ușor să vă ușurați utilizatorii să vă sune direct de pe site-ul dvs. web cu doar un clic.

Acest lucru se poate face prin adăugarea unui buton click-to-call pe site-ul dvs. Să vedem cum să facem asta.

Cum să adăugați un buton Click-to-Call pe WordPress

Dacă sunteți utilizator WordPress, adăugarea unui buton pentru a face apel la site-ul dvs. web nu este dificilă. Puteți face acest lucru folosind un plugin sau fără un plugin.

Vă vom arăta ambele moduri de a face acest lucru.

Metoda 1: Adăugarea unui buton Click-to-Call cu un plugin

Depozitul WordPress este plin de pluginuri uimitoare care vă ajută să adăugați orice funcții pe care le doriți pe site-ul dvs., inclusiv un buton îngrijit, clic pe apel. Cel mai bun dintre ei este pluginul numit Buton apel WP. Acest plugin are scopul de a face adăugarea unor butoane de clic pentru a apela în WordPress o sarcină mai simplă.

Cu acest plugin, puteți adăuga un clic uimitor pentru a apela fără ajutor profesional. Este nevoie de doar câteva clicuri și ești bine să mergi. Pluginul vă permite, de asemenea, să vă personalizați butoanele de apel pentru a se potrivi cu site-ul dvs. web și aspectul mărcii. Butonul de apel WP este 100% mobil, deci arată excelent și pe ecrane mai mici. Iată cum puteți adăuga un buton de apel cu acest plugin.

Metoda 2: Adăugarea unui buton Click-to-Call fără un plugin

Această metodă se adresează celor care nu doresc cu adevărat să adauge un plugin pentru a adăuga un buton pentru a face un apel. Trebuie să adăugați numerele dvs. sub forma unui link folosind un format specific. Acum veți adăuga numărul dvs. de telefon cu tel ca prefix al numărului.

Puteți adăuga acest link la pagina web sau la bara laterală sau la orice zonă de conținut widgetizată:

Pur și simplu copiați acest link cu clic pe oriunde doriți să încorporați.

Faceți clic aici pentru a ne suna

Nu uitați să înlocuiți numărul de telefon pe care l-am arătat aici cu propriul dvs. număr de telefon. Utilizatorii dvs. pot face doar clic pe link pentru a vă contacta fără a părăsi site-ul.

Întrebări frecvente despre alegerea unui număr de vanitate

Să ne uităm acum la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre alegerea unui număr de vanitate.

Q1. Cum este diferit un număr de vanitate de un număr fără taxă?
Un număr de vanitate este o serie de numere sau alfabete sau poate fi un amestec al ambelor. Alfabetele din aceste numere sunt în general numele companiei, produsului sau serviciului dvs. Poate fi doar o secvență memorabilă de numere. Aceste numere pot fi fără taxă sau pot fi un număr local. Un exemplu de număr de vanitate poate fi 1-800-GO-FED-EX.

Un număr fără taxă, pe de altă parte, sunt numere care au un cod de apelare specific în care utilizatorii dvs. pot apela gratuit. Codurile de apelare gratuită în Statele Unite sunt 800, 888, 877, 866, 855, 844 și 833.

Q2. Este importantă corectarea numărului meu de vanitate?
Atunci când alegeți un număr de vanitate, puteți avea diferite opțiuni de prefix, cum ar fi 800, 888, 877, 866, 855, 844, etc. Cu toate acestea, mulți preferă opțiunea 1-800, deoarece mulți utilizatori sunt deja familiarizați cu ceea ce o face recunoscută. Dar puteți opta și pentru alte opțiuni.

Q3. Ce cuvinte ar trebui să folosesc în numărul meu?
În mod ideal, cuvintele din numărul dvs. de telefon deșert ar trebui să fie numele produsului sau afacerii dvs. Cel mai bun mod de a alege un cuvânt pentru numărul tău este să alegi între 7-10 litere. Procedând astfel, vă puteți asigura că cuvântul nu are un număr suplimentar la început sau la sfârșit.

Q4. Pot să-mi vând numărul de telefon al vanității?
După ce ați achiziționat un număr de vanitate, nu îl puteți vinde. FCC are reguli stricte care interzic comercializarea și revânzarea numerelor fără taxă. Oricine încearcă să facă acest lucru poate ajunge să aibă probleme legale.

Q5. Pot să-mi folosesc numărul de vanitate cu numărul meu local?
Da, dacă aveți un număr local, îl puteți utiliza cu numărul dvs. de telefon vanitar. Puteți redirecționa cu ușurință apelurile pe care le primiți în numărul dvs. de vanitate la numărul local și chiar puteți seta un IVR pentru a conecta apelanții la membrul echipei potrivite..

Q6. Este un număr repetor o opțiune mai bună pentru afacerea mea?
Mulți utilizatori nu doresc să opteze pentru cuvinte din cauza prețului ridicat în comparație cu numerele. Numărul repetorilor este o opțiune bună în astfel de cazuri. Aceste numere au un model care se repetă și pot fi amintite cu ușurință.

Asta e. Sperăm că acest articol vă va ajuta să adăugați un număr de vanitate pe site-ul dvs. web. De asemenea, poate doriți să aflați cum puteți crea un e-mail gratuit pentru afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map