6 cele mai bune alternative și concurenți Mailchimp (2020)

cele mai bune alternative mailchimp


Căutați cele mai bune alternative Mailchimp? Mailchimp este unul dintre cele mai populare servicii de marketing prin e-mail din lume. Este de încredere în milioane de utilizatori și oferă un plan gratuit, cu funcții limitate.

Cu acest lucru, doar pentru că Mailchimp este atât de popular și are un plan gratuit, nu înseamnă că este cea mai bună alegere pentru nevoile tale. De fapt, există multe alte servicii de e-mail marketing pe piață care oferă funcții mult mai bune decât Mailchimp.

În acest articol, vom arunca o privire asupra unora dintre cei mai buni concurenți Mailchimp & alternative.

Cele mai bune alternative Mailchimp pe care le puteți utiliza

 1. Contact constant – Mai bună asistență pentru clienți decât Mailchimp
 2. Sendinblue – O mai bună automatizare decât Mailchimp
 3. AWeber – Oferă mai multe șabloane decât Mailchimp
 4. Picatură – Funcții avansate decât Mailchimp
 5. GetResponse – Cel mai bun pentru utilizatorii care au nevoie și de webinar
 6. ConvertKit – Construit special pentru editori

De ce ar trebui să cauți alternative Mailchimp?

În 2001, Mailchimp a fost început ca un serviciu de e-mail marketing. Cu toate acestea, acum face mult mai mult decât e-mail marketing – de la pagini de destinație, remarketing reclame până la cărți poștale.

În prezent, Mailchimp este o suită de marketing all-in-one pentru a vă dezvolta afacerea. La fel ca orice apartamente de marketing all-in-one, există o curbă de învățare pentru a utiliza Mailchimp. Nu mai vorbim, cu atât mai multe caracteristici sunt disponibile din cutie, cu atât va fi mai accentuată curba de învățare. Iar Mailchimp nu este diferit.

Mailchimp îi lipsește, de asemenea, câteva caracteristici de automatizare geniale, precum Event, care oferă mai multe detalii despre activitatea abonaților.

Deci, dacă funcția dorită nu este oferită de Mailchimp sau dacă nu ai nevoie de o soluție mai intuitivă, atunci poți dori să găsești o alternativă Mailchimp.

În acest articol, vom arunca o privire mai atentă la unele dintre cele mai bune alternative Mailchimp.

1. Contact constant

Contact constant

Constant Contact este o alternativă populară Mailchimp printre întreprinderile mici pentru a derula campanii de marketing prin email cu șabloane de e-mail personalizate. Este prietenoasă pentru începători și facilitează trimiterea de e-mailuri către abonați.

Sugerează șabloane de conținut și e-mail în funcție de nișa de afaceri. Puteți adăuga, de asemenea, detalii despre campaniile dvs. de marketing din trecut (dacă există). Constant Contact utilizează un sistem inteligent pentru a genera conținut relevant pentru utilizatorii dvs. Este livrat cu asistență de chat live, asistență bazată pe e-mail și forumuri pentru a vorbi despre preocupările dvs. cu privire la marketingul prin e-mail.

Constant Contact oferă asistență completă sub formă de chat live, e-mail și chiar asistență telefonică. Întrucât Mailchimp oferă doar o pagină de contact pentru utilizatorii lor. Asistența pentru clienți Constant Contact creează o legătură puternică cu clienții lor. 

Cel mai bun lucru despre Constant Contact este că oferă o probă gratuită de 60 de zile; ceea ce înseamnă că puteți experimenta instrumentele lor de marketing pentru o perioadă mai lungă decât cele mai multe oferte de încercare. Din această cauză, veți avea o șansă mai lungă de a vă familiariza cu serviciul înainte de a decide să plătiți pentru versiunea premium.

Nu ratați să consultați aceste alternative și concurenți Constant Contact și, de asemenea, o comparație în profunzime între Constant Contact și Mailchimp.

Pro:

 • Rata ridicată de livrare
 • Ușor de utilizat și o platformă flexibilă
 • Oferă un suport excelent pentru clienți
 • Oferă integrare cu 450 de aplicații

Contra:

 • Configurare dificilă pentru testarea A / B

Preț: Costă 20 USD / lună pentru până la 500 de abonați.

2. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue este o altă alternativă populară Mailchimp care oferă servicii de email și SMS. Este conceput pentru a ajuta începătorii și startup-urile să își desfășoare campaniile de marketing fără probleme. Serviciul de marketing prin SMS vă permite să creați interacțiuni cu utilizatorii și vă asigură livrarea mesajelor.

Te taxează pentru numărul de e-mailuri trimise, ceea ce îl face diferit de alte servicii. Puteți achiziționa credite SMS valabile pentru o perioadă infinită. SendinBlue vă permite să creați un cont gratuit cu contacte nelimitate. Deși acest cont gratuit vă limitează să trimiteți doar 9000 de e-mailuri pe lună. Mailchimp susține că are toate declanșatoarele de automatizare, dar sunt descurajante să le configureze. SendinBlue oferă o automatizare de marketing mai bună decât Mailchimp la un preț mai rezonabil.

Nu pierdeți acest articol despre cum puteți crea instantaneu un buletin de e-mail.

Pentru mai multe informații, ar trebui să verificați această recenzie SendinBlue.

Pro:

 • Soluție ieftină pentru e-mailuri în vrac
 • Până la 9.000 de e-mailuri pe lună gratuit
 • Segmentarea simplă a contactelor
 • Automatizare avansată prin e-mail

Contra:

 • Integrare limitată de aplicații terțe

Preț: Costă 25 USD / lună pentru până la 40.000 de e-mailuri.

3. AWeber

AWeber

AWeber este un serviciu popular de e-mail marketing și generare de plumb. La fel ca Mailchimp, vă permite să obțineți mai mulți abonați pe site-ul dvs. web. AWeber vă ajută să creați instantanee de e-mailuri frumoase instantaneu, cu ajutorul constructorului de drag and drop. Puteți crea formulare de abonament pentru site-ul dvs. și vă puteți automatiza e-mailurile pentru a vă extinde.

Procesul gratuit de 30 de zile vă permite să vă familiarizați complet cu serviciul înainte de a-l achiziționa. Vă va oferi acces la toate suplimentele și instrumentele plătite pentru a rula o campanie de e-mail. AWeber se integrează cu WordPress și alți constructori de site-uri web, construitori de pagini web, formulare optin și multe altele.

În schimb, AWeber oferă șabloane mult mai multe decât Mailchimp. AWeber oferă peste 700 de șabloane, cu peste sute mai mult decât Mailchimp, care oferă doar 100 de șabloane.

AWeber este alegerea perfectă pentru startup-uri și începători. Este ușor de configurat și oferă asistență de chat / telefon în direct pentru a vă ajuta să începeți.

Pro:

 • Număr mai mare de șabloane
 • Gestionarea listelor avansate
 • Mai bună asistență pentru clienți

Contra:

 • Constructor de forme clunky

Preț: Costă 19 dolari / lună pentru până la 500 de abonați.

4. picurare

Picatură

Drip este o alternativă puternică Mailchimp pentru magazinul dvs. de comerț electronic. La fel ca Mailchimp, funcționează dincolo de practicile generale de marketing prin e-mail și vă ajută să vă obțineți mai mulți abonați prin tehnicile lor inteligente de marketing. Vă permite să creați conversații cu clienții dvs. și să trimiteți e-mailuri automate în funcție de comportamentele utilizatorilor.

Dacă doriți să trimiteți e-mailuri personalizate utilizatorilor dvs., Drip vă va fi acoperit. Se poate verifica dacă există vizitatori noi, vizitatori care se întorc, link-uri făcute clic de către vizitatori și abandonarea coșului pentru a trimite mesaje respectiv. Consultați această recenzie de picurare pentru a afla mai multe despre serviciu.

Drip este liber de utilizat pentru până la 100 de abonați. În această perioadă, puteți utiliza asistența lor de e-mail pentru a obține răspunsuri la întrebările dvs. După ce ați achiziționat un plan premium, veți primi asistență de chat live pentru ajutor instant. Drip este o opțiune mai bună decât Mailchimp dacă sunteți un marketer avansat sau aveți o afacere de comerț electronic.

Pro:

 • Caracteristici puternice de segmentare
 • Funcții avansate pentru proprietarii de afaceri de comerț electronic
 • Oferă flux de lucru avansat și automatizare

Contra:

 • Șabloanele complicate pot fi dezordonate de gestionat

Preț: Costă 49 ​​USD / lună pentru până la 2500 de abonați.

5. Răspuns GetResponse

GetResponse este o alternativă modernă Mailchimp care vine cu o interfață de utilizator, formulare de înscriere, șabloane de buletin informativ și multe altele. Vă permite să creați pagini de destinație, webinarii gazdă și să derulați campanii de e-mail pe site-ul dvs. web.

Instrumentele lor de marketing sunt utile pentru obținerea mai multor abonați și transformarea acestora în clienți. Cu GetResponse puteți trimite cu ușurință buletine informative către mai multe segmente simultan. În timp ce cu Mailchimp puteți trimite doar un buletin de informare către un segment la un moment dat. GetResponse are asistență de chat în direct, asistență prin e-mail și asistență telefonică. Ei împărtășesc numeroase resurse cu utilizatorii lor pentru a-i educa cu privire la modul de a-și promova cel mai bine afacerile.

Cu proba lor gratuită de 30 de zile, puteți încerca serviciile lor de e-mail marketing, gazdă webinarii online și puteți integra servicii pe site-ul dvs. web.

Pro:

 • Permite vizualizarea fluxului de lucru vizual
 • Gestionarea impresionantă a listelor
 • Acceptă până la 17 limbi

Contra:

 • Planul de bază este limitat la 1000 de abonați

Preț: Costă 15 dolari / lună.

6. ConvertKit

ConvertKit

ConvertKit este o altă alternativă Mailchimp orientată către bloggeri, podcasters și editori. Automatizează călătoria de marketing prin e-mail și vă ajută utilizatorii să devină o parte a campaniilor dvs. ConvertKit vine cu formulare de e-mail frumoase pentru a captura mai mulți abonați.

Are un constructor de automatizare vizuală pentru a configura canale automate de e-mail. Puteți utiliza proba lor gratuită de 14 zile pentru a afla mai multe despre serviciile lor de marketing și instrumentele premium. ConvertKit nu oferă liste, dar toate contactele merg în același loc și li se poate atribui o secvență sau o etichetă ca o modalitate de organizare a acestora. Aceasta acționează ca o metodă mai simplă de gestionare a listelor decât Mailchimp.

De asemenea, consultați acest articol despre cum să creați un e-mail în mod corect.

Pro:

 • Mult mai ușor de configurat
 • Gestionarea superioară a listelor de corespondență
 • Raportare detaliată și analize

Contra:

 • Opțiuni de personalizare limitate

Preț: Costă 29 USD / lună pentru până la 1000 de abonați.

Înfășurarea alternativelor Mailchimp

Funcția de utilizare alternativă MailChimp
Contact constantMai bună asistență pentru clienți20 USD / lună pentru până la 500 de abonați.
SendinBlueO mai bună automatizare25 USD / lună pentru până la 5000 de abonați
AWeber700+ șabloane19 USD / lună pentru până la 500 de abonați
PicaturăCaracteristici avansate de marketing49 dolari / lună pentru până la 2500 abonați
GetResponseCel mai bun pentru utilizatorii care au nevoie și de webinar15 USD / lună pentru până la 1000 de abonați
ConvertKitConstruit special pentru editori29 USD / lună pentru până la 1000 de abonați

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai populare alternative Mailchimp. De asemenea, poate doriți să consultați ghidurile noastre cu privire la cele mai bune instrumente pentru freelanceri pentru a dezvolta o afacere reală și cele mai bune alternative Intercom pentru o mai bună comunicare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map