6 cele mai bune platforme de comerț electronic pentru piețele multivendor

cele mai bune platforme de comerț electronic piețe multivindor


Căutați cea mai bună platformă de comerț electronic pentru a crea o piață multivendor asemănătoare cu Amazon?

A avea mai mulți furnizori pe site-ul dvs. de comerț electronic este o modalitate fantastică de a oferi o varietate de produse utilizatorilor dvs. Vânzătorii au fiecare calități diferite, iar mulți vor oferi aceleași produse cu prețuri competitive. Construirea concurenței dintre furnizori îi încurajează să ofere cele mai bune prețuri pentru produsele lor, ceea ce va beneficia în cele din urmă de utilizatorii dvs. Cu o piață multivindor, puteți câștiga un comision bun pentru fiecare vânzare.

În acest articol, vom împărtăși cele 6 cele mai bune platforme de comerț electronic pentru piețele multivindor.

1. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce este cea mai bună platformă de eCommerce din industrie pentru piețele multivindor. Funcționează cot la cot cu WordPress ca plugin, ceea ce înseamnă că folosește toate caracteristicile și flexibilitatea WordPress pentru a crea cel mai bun site posibil. Se poate integra cu alte plugin-uri WordPress utile, cum ar fi Vânzători WC, pentru a-ți construi piața multivindor. WC Vendors acceptă mai multe extensii WooCommerce pentru a adăuga mai multe funcții în magazinul dvs. de comerț electronic.

După adăugarea unei frumoase teme WooCommerce pentru a vă proiecta magazinul online, puteți utiliza WC Vendors pentru a permite noilor furnizori să se înregistreze pe piața dvs. completând un formular simplu. Vânzătorii își pot adăuga produsele pe site-ul dvs. web și le pot gestiona în tabloul de bord WordPress.

În plus, WC Vendors are o structură de comision flexibilă care vă ajută să câștigați bani din site-ul dvs. web. Puteți configura structura comisionului pentru a percepe un procent forfetar de la furnizori la fiecare vânzare. De asemenea, vă permite să percepeți o taxă suplimentară în funcție de produse. Atât WooCommerce, cât și WC Vânzătorii sunt ușor de configurat în WordPress.

Preț: WordPress și WooCommerce sunt gratuite. Pluginul vânzătorilor WC costă 199 dolari / an. Sau puteți cumpăra licența de viață a furnizorilor WC pentru 599 USD (taxă unică).

2. BigCommerce

Bigcommerce

BigCommerce este un excelent constructor eCommerce pentru crearea unui magazin online. Vine cu un Piața mai multor furnizori aplicație pentru a converti magazinul dvs. de comerț electronic într-o piață multivendor complet funcțională. Ca orice altă piață, puteți permite vânzătorilor să se înscrie prin intermediul magazinului BigCommerce. Puteți adăuga și vânzătorii singuri manual.

După ce instalați aplicația, vă va schimba contul într-un tablou de bord cu toate opțiunile necesare pentru a vă gestiona piața multivindor. Puteți vedea vânzătorii, produsele, comenzile și multe altele în tabloul de bord. Vă permite să controlați complet furnizorii și produsele, ceea ce înseamnă că puteți aproba un produs înainte de a intra în direct pe site-ul dvs. web.

Are o structură diferită de comisioane decât alte piețe populare. Această aplicație vă oferă să creați planuri de abonament / membru pentru furnizori. Un vânzător trebuie să cumpere un plan pentru a-și vinde produsele din magazinul dvs. de comerț electronic. De asemenea, puteți percepe o comisie pentru fiecare vânzare, pe baza planului de membru al vânzătorului.

Nu ratați comparația noastră între BigCommerce și WooCommerce.

Preț: Costul BigCommerce începe de la 29,95 USD / lună, în timp ce aplicația Market Vendor Multi costă 10 USD / lună. Aplicația are, de asemenea, un proces gratuit timp de 10 zile.

3. Shopify

Shopify

Shopify este un alt software popular de comerț electronic pentru construirea unui magazin online. Are la fel Piața mai multor furnizori aplicație BigCommerce pentru a converti magazinul dvs. de comerț electronic într-o piață. Shopify are un constructor drag and drop pentru a proiecta rapid și ușor frontend-ul site-ului. De asemenea, include mai multe teme pregătite pentru a proiecta un magazin de comerț electronic atractiv.

Cu aplicația Market Vendor Multi, puteți construi o piață complet funcțională pentru a adăuga mai mulți furnizori pe site-ul dvs. web. Vă permite să adăugați furnizori nelimitați, produse nelimitate și vă permite, de asemenea, sincronizarea produselor din alte magazine de comerț electronic. Combinând acest lucru cu funcțiile Shopify, veți obține un tablou de bord robust cu funcții și opțiuni puternice.

Legate de: Revizuirea în profunzime a Shopify.

Puteți configura mai multe structuri de comisioane pentru furnizori. Include un plan de comisie globală, comision individual de vânzători și comisioane bazate pe categorii. Este super flexibil și ușor de configurat.

De asemenea, consultați comparația noastră Shopify vs. WooCommerce.

Preț: Shopify costă 29 USD / lună, iar aplicația Market Vendor Multi costă 10 USD / lună. Ambele includ un studiu gratuit de 14 zile.

4. Magento

Magento

Magento este o platformă populară de comerț electronic cu funcții și suplimente uimitoare. Are o extensie numită Piata de desfacere asta vă ajută să creați un magazin de comerț electronic multivendor puternic. Marketplace se integrează cu Magento pentru a permite vânzătorilor să se înregistreze pe site-ul dvs. web. După ce aprobați solicitarea vânzătorului, acestea pot merge înainte și să își adauge produsele.

Marketplace oferă un tablou de bord complet propriu pentru furnizorii dvs. Acest tablou de bord are toate opțiunile necesare pentru ca un furnizor să își gestioneze produsele, să vadă recenziile clienților, să verifice listele de dorințe, abonamente la newsletter și multe altele. De asemenea, include o pagină de profil pentru fiecare vânzător pentru a-și afișa informațiile. Această pagină de profil arată, de asemenea, recenziile și evaluările clienților în mod public.

Magento Marketplace oferă un sistem de comision flexibil. Vă permite să percepeți un comision diferit de la fiecare vânzător, în funcție de produsele sale. Sau puteți repara structura comisiei pentru a fi aceeași pentru toți furnizorii.

Preț: Magento este gratuit. Cu toate acestea, extensia Marketplace costă 349 USD (o singură taxă).

5. CS-Cart Multi-furnizor

CS Cart Multi-furnizor

CS-Cart Multi-Vendor este o platformă de piață multivendor pe piață, construită special pentru a crea propria piață. Nu este nevoie de alte aplicații sau extensii pentru a rula piața, ceea ce înseamnă că veți obține toate funcțiile unei platforme multivindor chiar din poartă. Acesta permite vânzătorilor să se înregistreze pe site-ul dvs. de comerț electronic și să aibă acces la un tablou de bord.

Tabloul de bord prezintă statistici, starea venitului, numărul de comenzi, vânzări, detalii fiscale și multe altele. Vânzătorii își pot adăuga produsele cu toate detaliile necesare, inclusiv cantitatea și prețul. CS-Cart are un sistem de revizuire care permite utilizatorilor să-și lase feedback cu privire la produsele achiziționate. Un furnizor poate activa / dezactiva sistemul de revizuire pentru produsele sale. Are o funcție de căutare puternică specifică furnizorilor pentru ca utilizatorii să își găsească produsele preferate.

Sistemul de comisioane este simplu. Puteți să percepeți o taxă forfetară pentru fiecare vânzare sau să setați un procent pentru furnizori. Toți banii obținuți de la orice vânzare vor primi mai întâi și îi puteți distribui vânzătorului după deducerea comisionului.

Preț: Costul pornește de la 1450 USD / viață.

6. Sharetribe

Sharetribe

Sharetribe este o platformă de piață peer-to-peer. Vă permite vânzătorilor dvs. să nu vândă numai produsele, ci și să vândă servicii și închirieri. Această abordare face Sharetribe ușor diferită de orice altă platformă de comerț electronic din articol. S-a concentrat mai mult pe vânzătorii individuali decât pe faptul că este un magazin online cu drepturi depline.

Are un proces de înregistrare simplu pentru furnizori. Odată înregistrați, își pot adăuga produsele și pot crea înregistrări de produse. Clienții pot utiliza bara de căutare pentru a găsi produse. De asemenea, pot filtra produsele în funcție de preț, etichete și categorii. De asemenea, include o vizualizare a hărții pentru a găsi furnizori locali. Pe de altă parte, puteți utiliza, de asemenea, cele mai bune pluginuri Google Maps de pe site-ul dvs. web pentru a afișa locația companiei dvs..

Deși toate celelalte caracteristici ale acestora pot fi diferite, structura comisiei este destul de similară cu orice altă platformă de comerț online. Puteți percepe o taxă fixă, un procent la fiecare vânzare sau ambele. Comisia va transfera direct în contul dvs. PayPal și nu va trebui să vă implicați în procesele de plată.

Preț: Costă 149 USD / lună pentru până la 1000 de vânzători. De asemenea, puteți plăti timp de 6 luni simultan și puteți economisi 30 USD / lună.

Asta e tot.

Sperăm că acest ghid te-a ajutat să găsești cea mai bună platformă de comerț electronic pentru o piață multivendor. De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră cu cele mai bune companii de găzduire eCommerce și ghid despre cum să construiți o piață online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map