64 cele mai bune teme gratuite de blog WordPress (2020)

cele mai bune teme gratuite pentru blog-uri wordpress


Doriți cele mai bune teme gratuite pentru blogul dvs. WordPress pentru site-ul dvs.? În depozitul de teme WordPress, există sute de teme gratuite ale blogului, ceea ce îngreunează începătorii să aleagă cea mai bună temă pentru blogul lor. Din fericire, suntem aici pentru a vă ajuta să vă restrângeți alegerile.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune teme gratuite ale blogului WordPress pentru blogul personal sau profesional.

Alegerea celor mai bune teme gratuite de blog WordPress

Alegerea celei mai bune teme gratuite a blogului WordPress este importantă pentru a începe cu succes un blog. Nu este la fel de simplu ca alegerea unei teme care să pară mișto și care să fie gratuită. În timp ce s-ar putea să credeți că o temă arată excelent, dacă o temă de blog WordPress este concepută slab, aceasta poate provoca pierderea de trafic a site-ului dvs., precum și supărarea cititorilor dvs..

În schimb, trebuie să luați în considerare o serie de factori pe lângă aspectele atunci când alegeți tema perfectă pentru blogul dvs., inclusiv:

 • sensibil: Blogul dvs. trebuie să fie mobil-mobil. Alegeți o temă WordPress sensibilă, care va arăta excelent pe orice dispozitiv.
 • Simplist: O temă plină de funcții va încetini site-ul dvs. și va putea confunda cititorii. Alegeți o temă de blog WordPress concepută cu simplitate.
 • opinii: Dacă tema are multe recenzii strălucitoare, este probabil o alegere bună. Pe de altă parte, numeroase recenzii proaste vă vor permite să ștergeți.

Înainte de a alege o temă, asigurați-vă că sunteți pe platforma de blogging potrivită pentru a vă asigura ușurința și flexibilitatea. Continuați, dacă nu doriți să alegeți o temă gratuită a blogului WordPress, nu ratați acest articol în cele mai populare și populare magazine cu temă WordPress.

De asemenea, am creat o listă cu cele mai bune teme WordPress pe care le puteți utiliza. Verificați-le.

Gata? Atunci aruncăm o privire asupra celor mai bune teme gratuite ale blogului WordPress pe care le puteți utiliza pe site-ul dvs. web.

1. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o altă temă populară de WordPress pentru reviste, afaceri, bloguri personale și alte bloguri profesionale. Acceptă comerțul electronic din afara cutiei. OceanWP se livrează cu pluginuri gratuite de însoțire și recomandări pentru a adăuga mai multe funcții premium pe blogul tău.

Acesta oferă mai multe meniuri de navigare, șabloane de pagini, modele de teme WordPress de o pagină, bare laterale, galerii de imagini, machete de bloguri și multe altele. Tema are multe opțiuni personalizate pentru a vă personaliza cu ușurință blogul WordPress.

2. Astra

Astra

Astra este o temă WordPress foarte personalizabilă care vă permite să construiți un site web așa cum doriți cu ușurință. Este livrat cu o mulțime de demonstrații, care vă permite să lansați un site pre-construit complet, cu doar un clic rapid. După importarea demo-ului, puteți personaliza aspectul după preferințe.

Cu Astra, veți obține capacitatea de a dezactiva titlul paginii & bara laterală. Se integrează perfect cu popularii construitori de pagini, cum ar fi Beaver Builder, Elementor, etc.

3. Hueman

HUEman

Hueman este o temă populară WordPress. Poate fi folosit pentru a crea toate varietățile de bloguri WordPress și site-uri web de reviste. Include un aspect cu mai multe coloane, secțiuni de conținut prezentate, categorii de conținut și multe altele pe pagina de pornire.

Hueman poate fi personalizat cu ușurință pentru a modifica setările de aspect. Are un aspect cu lățime completă, un aspect în două coloane și antete personalizate.

4. Writee

Writee

Writee este o temă de blog WordPress concepută special pentru bloggeri de călătorii, aventurieri, sală de fitness, site-uri personale și bloguri de conținut. Este livrat cu un glisor de imagine cu lățime completă pe pagina de pornire care vă permite să afișați postări de blog-uri prezentate.

Are mai multe machete încorporate, widget-uri personalizate, opțiuni de culoare și multe altele.

5. Blog viabil

Blog viabil

Viable Blog este o temă perfectă a blogului WordPress, concepută special pentru reviste și editori online. Vine cu opțiuni de personalizare sigure care vă permit să reglați culorile, fonturile și fundalul. Puteți folosi machete pre-făcute pentru antet, bara laterală și bannere ale paginii de pornire pentru a se potrivi cu nișa blogului dvs..

Tema oferă widget-uri personalizate pentru a fi adăugate în zona widgetului din bara laterală. Fără îndoială, Viable Blog este una dintre cele mai intuitive teme de blog pentru WordPress.

6. Barletta

Barletta

Barletta este o temă modernă WordPress, potrivită pentru blogurile de stil de viață, călătorii, alimente, modă, fotografie și artă. Are tipografie crocantă și opțiuni excelente de afișare a imaginilor. De asemenea, Barletta vine cu mai multe opțiuni de dispunere, bare laterale și multe altele.

Include widget-uri personalizate, antete personalizate, imagine de fundal, glisiere de conținut prezentate și scheme de culori nelimitate.

7. Mantranews

mantranews-WordPress temă

Mantranews este o temă WordPress în stil revistă, care este excelent pentru portaluri de știri, bloguri personale, bloguri creative, edituri și orice site web informațional. Dispune de opțiuni de culoare de categorie, widgeturi personalizate, pictograme sociale, opțiuni de dispunere a site-ului și multe altele.

Această temă gratuită are, de asemenea, o caracteristică de postări conexe, precum și cursorul de categorii.

8. Piste

Melodii

Tracks este o temă elegantă a blogului WordPress pentru reviste, știri, bloguri personale, de călătorie și fotografie. Dispune de o zonă de logo personalizată, partajare socială, mai multe zone de widget și suport de tipografie frumos.

Are o secțiune de conținut prezentată pe pagina de start care afișează titluri cu imagini.

9. Illdy

Illdy

Illdy este o temă de blog WordPress concepută special pentru bloguri de portofoliu, personal, de afaceri, reviste și alte conținuturi de conținut. Se bazează pe cadrul Bootstrap, care îi oferă o bază solidă din piatră.

Tema include machete multiple, fundal personalizat, imagini de antet, opțiuni de culori nelimitate și multe altele.

10. Garfunkel

Garfunkel

Garfunkel este o temă elegantă de WordPress pentru bloggerii personali și profesioniști. Are o structură de zidărie pe pagina principală care afișează postări pe blog în grile. Este livrat cu suport pentru imagini de fundal cu lățime mare.

În interior, veți găsi widgeturi, formate de postare, prezentare de diapozitive a galeriei, antete, opțiuni de fundal și șabloane de pagini.

11. iFeature

iFeature

iFeature este o temă profesională a blogului WordPress care poate fi adaptată cu ușurință pentru blogurile de afaceri, de portofoliu, personale și de reviste. Vine cu un slider de imagine personalizat, cu opțiuni de text și link.

Include o imagine de fundal, antet lipicios, șabloane de pagină, căsuțe bio pentru autor, zone de widget și multe altele. Puteți gestiona cu ușurință setările temei din personalizatorul live din WordPress.

12. Natural Lite

Natural Lite

Natural Lite este o temă gratuită a blogului WordPress, cu un aspect simplu și îngrijit. Are un fundal texturat care poate fi personalizat cu ușurință prin opțiunile temei. Vine cu secțiuni de homepage pentru servicii, membri ai echipei, studii de caz, un portofoliu și multe altele.

Acceptă mai multe opțiuni de aspect, un antet personalizat, imagini prezentate și opțiuni de culoare.

13. Hestia

Hestia

Hestia este o temă excelentă a blogului WordPress care poate fi folosită pentru a crea toate tipurile de bloguri. Este o temă complet personalizabilă și flexibilă, cu opțiuni ușor de configurat. Include plugin-uri de însoțire pentru mărturii, servicii și alte funcții necesare.

Funcționează excelent cu toți constructorii de pagini populari și acceptă pe deplin WooCommerce, astfel încât să puteți începe un magazin online. Hestia este o alegere perfectă pentru bloggeri și poate fi personalizată cu ușurință folosind personalizatorul de teme live.

14. Aprinde

Aprinde

Dacă doriți un aspect simplu, dar încă frumos pentru blogul dvs., ar trebui să selectați tema Ignite. Are mai multe machete, meniuri de navigare, o zonă de logo personalizată și un titlu cu o zonă de descriere.

Afișează pe pagina principală imagini cu titluri de postare. Ignite acceptă tipografii frumoase și selecții de culori.

15. Avant

Avant

Avant este o temă gratuită a blogului WordPress, potrivită blogurilor artistice, fotografice și muzicale. Acesta acceptă comerțul electronic din afara cutiei și poate fi folosit pentru a crea un blog multilingv.

Acesta oferă mai multe machete de blog, antete personalizate, opțiuni de subsol, scheme de culori și widget-uri personalizate.

16. Voga

Vogă

Vogue este o temă modernă WordPress pentru bloguri de stil de viață, modă, fotografie și reviste. Prezintă machete de bloguri multiple, opțiuni de culoare, zone de widget-uri, o zonă de antet personalizată și multe altele.

Funcționează excelent cu toți constructorii populari de pagini de drag and drop. Vogue are, de asemenea, un glisor pe pagina de start cu opțiuni de text și link.

17. Panoramic

Panoramic

Panoramic este o temă gratuită WordPress concepută special pentru blogurile personale care se vând online. Este o temă extrem de personalizabilă și flexibilă, cu glisorul de imagine al paginii de pornire, antetul personalizat, meniul de navigare și pictogramele de partajare socială.

Este o temă ușor de utilizat, cu secțiuni de homepage încorporate pentru servicii, membri ai echipei, portofolii, mărturii și multe altele.

18. Agama

Agama

Agama este o temă simplă, ordonată a blogului WordPress. Are opțiuni tematice personalizate pentru a proiecta și lansa rapid blogul dvs. cu WordPress. Are un fundal de paralax, un aspect minimalist și a fost construit pe partea de sus a cadrului Bootstrap.

Acesta acceptă pe deplin WooCommerce și este gata de traducere pentru a crea bloguri multilingve cu ușurință.

19. Blogul MT

Blog MT

Blog MT este o temă WordPress ușoară pentru bloggeri, scriitori, autori și editori. Oferă o structură de zidărie pentru a afișa postările de pe blogul dvs. pe pagina principală. De asemenea, puteți prezenta articolul dvs. prezentat deasupra pliului site-ului.

Tema are un design simplu de layout cu o culoare personalizată de fundal. Blogul MT este ușor de personalizat cu personalizatorul WordPress live.

20. Iuno

Juno

Juno este o temă modernă de bloguri WordPress, potrivită pentru site-uri și bloguri bogate în conținut. Are un slider de imagine, widget personalizat, machete de bloguri și multe altele.

Acesta acceptă integral comerțul electronic cu ajutorul pluginului WooCommerce. Juno oferă, de asemenea, tone de culori și opțiuni de fonturi. Puteți utiliza personalizatorul live pentru a gestiona cu ușurință opțiunile de temă.

21. Nisarg

Nisarg

Nisarg este o temă WordPress elegantă și gratuită pentru toate varietățile de bloguri. Are mai multe meniuri de navigare, un antet cu lățime completă, culori personalizate de fundal, logo / text personalizat și multe altele.

Este livrat cu formate de post încorporate pentru a gestiona conținutul blogului dvs. fără efort. Nisarg este ușor de configurat în WordPress cu opțiuni simple de temă.

22. Pașnic

liniștit

Pașnic este o temă WordPress simplă și gratuită pentru blogurile personale. Are un aspect frumos, minimalist pentru pagina principală, incluzând o imagine de antet, meniul de navigare, secțiunea cu imagini și multe altele.

Tema este ușor de instalat și configurat în WordPress. Toate opțiunile tematice sunt disponibile în personalizatorul live cu o previzualizare live.

23. Visteria

Wisteria

Wisteria este o temă WordPress superbă pentru bloguri de reviste și știri. Afișează tipografie și imagini uimitoare. De asemenea, oferă opțiuni de culori nelimitate, un antet personalizat, bare laterale, culori de fundal și multe altele.

Vine cu un meniu de navigare, postări cu imagini și o zonă cu logo personalizate.

24. Poseidon

Poseidon

Poseidon este o temă simplă potrivită pentru toate tipurile de bloguri WordPress. Vine cu un glisor de imagine și un meniu de navigare frumos pe pagina de pornire. De asemenea, include zone widget pentru a vă proiecta blogul cu ușurință.

În interior, veți găsi, de asemenea, opțiuni de partajare socială, machete de pagini multiple, bare laterale, șabloane de pagini și multe altele.

25. Ribozom

Ribozom

Ribosome este o temă gratuită WordPress concepută special pentru reviste online, agenții de știri și alte bloguri bogate în conținut. Acesta are funcții premium, inclusiv antet personalizat, imagine de fundal, selecție de culori, partajare socială și multe altele.

Acesta oferă machete cu mai multe coloane, bare laterale, suport pentru fonturi Google, zone widget personalizate și secțiuni de anunțuri. De asemenea, include o secțiune de postări conexe care poate fi gestionată din setările widget-urilor WordPress.

De asemenea, verificați: Cele mai bune plugin-uri tipografice WordPress.

26. Hemingway

Hemingway

Hemingway este o temă simplă și îngrijită pentru WordPress, potrivită pentru blogurile personale. Este livrat cu mai multe machete de blog, o imagine de antet, efecte de paralax, culori personalizate de fundal și o opțiune de logo personalizată.

Include widget-uri personalizate pentru videoclip, Flickr și Dribble. Are mai multe machete de pagini, suport de conținut prezentat și multe altele.

27. SiteOrigin Undwind

Relaxați

SiteOrigin Unwind este o temă gratuită a blogului WordPress. Are un aspect minimalist și frumos, cu suportul implicit pentru constructorul de pagini SiteOrigin.

Este livrat cu suport WooCommerce. Include widget-uri personalizate, imagine antet, fundal, scheme de culori nelimitate, machete de pagini și multe altele.

28. Maxwell

Maxwell

Maxwell este o temă simplă și gratuită a blogului WordPress. Include o structură minimă a blogului, tipografie clară, suport de conținut prezentat și un meniu elegant de navigare.

Are mai multe șabloane de pagini, prezentări de diapozitive etc. Toate opțiunile tematice pot fi gestionate cu ușurință folosind personalizatorul live.

29. Libretto

Libret

Libretto este o temă gratuită a blogului pentru WordPress, cu suport frumos și clar de tipografie. Vine cu funcții premium ca bloggerii să își afișeze poveștile și articolele în mod profesional.

Include suport pentru fonturi personalizate, opțiuni de culoare, aspect de o singură coloană și logo personalizat.

30. Lovit

Lovit

Hit este o temă simplă WordPress, potrivită pentru artisti, artizani și alte bloguri de nișă personale. Acceptă o secțiune de conținut prezentată, o imagine de antet cu lățime completă, aspectul barei laterale și multe altele.

Are un design îngrijit, cu tipografie curată. Aceste funcții pot fi gestionate cu ușurință cu personalizatorul live.

31. Verbosa

Verbosa

Verbosa este o temă WordPress elegantă și modernă, concepută special pentru scriitori, fotografi, bloggeri de recenzie și artiști. Este gratuit pentru descărcare și ușor de configurat în WordPress.

Dispune de un aspect cu mai multe coloane, suport pentru barele laterale, zone de conținut prezentate, imagine de antet și multe altele.

32. Lovecraft

Lovecraft

Lovecraft este o temă minimalistă pe blogul WordPress. Este potrivit pentru toate tipurile de bloguri personale și profesionale. De asemenea, vine cu o imagine de antet, meniul de navigare, sigla personalizată și linia de etichetă.

Acceptă titluri îndrăznețe pentru titluri, rubrici, etc. Are o bară laterală, widget-uri personalizate, multiple opțiuni de culoare și multe altele.

33. Sanse

Sanse

Sanse este o temă gratuită a blogului WordPress cu un aspect simplu, minim. Vine cu un subsol cu ​​mai multe coloane bazat pe widget-uri. Include un layout de pagină de pornire bazat pe grilă pentru a vă afișa blogurile.

34. Amiral

Amiral

Admiral este o temă gratuită a blogului WordPress, concepută special pentru reviste, sport și agenții de știri. Este livrat cu mai multe bare laterale, machete de pagini și secțiuni de conținut.

Include un șablon de revistă pentru pagina de pornire, machete de postare, widget-uri personalizate, prezentare de diapozitive prezentate și multe altele.

35. Înviere

reînvia

Căutați o temă simplă și îngrijită pentru blogul revistei pentru WordPress? Încercați să reînviați. Este livrat cu o imagine de antet, conținut prezentat, aspectul rețelelor de postare și multe altele.

Acceptă icoane Font Awesome și machete de bloguri. Revive este ușor de configurat și poate fi gestionat cu personalizatorul său de teme live în WordPress.

36. Coral

Coral Dark

Coral Dark este o temă gratuită a blogului WordPress. Are un fundal întunecat, mai multe machete de bloguri, prezentări de diapozitive și multe altele. Se livrează cu opțiuni de fonturi nelimitate, opțiuni de culoare, widget-uri personalizate și pictograme de partajare socială.

37. Hiero

hiero

Hiero este o temă de blog WordPress, potrivită pentru reviste, știri și agenții media. Este livrat cu machete cu mai multe coloane, meniuri de navigare, culori îndrăznețe, un antet personalizat și multe altele.

Include secțiunea cu cele mai recente postări cu extrase, imagini prezentate și suport social.

De asemenea, verificați: Cum puteți seta automat fragmentul prezentat.

38. Mobil receptiv

Mobil responsiv

Responsive Mobile este o temă de blog WordPress cu un aspect responsiv care arată excelent pe toate dimensiunile și dispozitivele ecranului. Poate fi folosit pentru a crea un site web pentru aplicații și software mobile. Are mai multe machete de pagini, zone de widget-uri, șabloane de blog și multe altele.

Vine cu suport de fonturi personalizate, butoane de apel la acțiune, imagini de fundal, poziții de meniu și o bară de căutare.

39. Magbook

Magbook

Magbook este o temă modernă de blog WordPress, potrivită pentru reviste, agenții media, ziare și alte bloguri. Este livrat cu machete de blog încorporate, un program de instalare demo cu 1 clic, șabloane de pagini, o galerie de imagini și pagini gata făcute.

Suporta pe deplin comerțul electronic și este gata de traducere pentru a crea cu ușurință un blog multilingv.

40. Conica

Conica

Conica este o temă gratuită a blogului WordPress care poate fi folosită pentru a crea cu ușurință toate tipurile de bloguri. Este extrem de personalizabil și este flexibil, cu asistență WooCommerce.

Este livrat cu mai multe machete de blog, selecții de culoare, șabloane de antet, opțiuni de subsol, machete de pagini încorporate și multe altele.

41. Furia

Furie

Fury este o temă minimalistă a blogului WordPress, cu caracteristici puternice și design frumos. Include un glisor de imagine, bara de căutare, mai multe meniuri de navigare, antet personalizat și opțiune de navigare.

Se bazează pe cadrul Bootstrap, ceea ce face ca tema să fie incredibil de rapidă. Dispune de opțiuni de culoare, machete de blog, defilare în paralax și constructor de pagini pentru a lansa blogul rapid.

42. Ascend

Urca

Ascend este o temă gratuită și gratuită a blogului WordPress. Include suport pentru toate cele mai populare pluginuri pentru constructorul de pagini pentru a adăuga rapid funcții și porni blogul dvs. în WordPress.

Include meniuri de navigare, bare laterale, scheme de culori, antet personalizat și multe alte opțiuni utile pentru a vă personaliza blogul WordPress.

43. Bento

Bento

Bento este o temă modernă WordPress, potrivită pentru blogurile profesionale și de afaceri. Este livrat cu setări personalizate ale paginii de pornire și include o imagine de antet pe întreaga lățime, suport pentru logo, meniu de navigare și butoane de apel la acțiune.

Are suport pentru pluginuri pentru constructor de pagini care vă ajută să lansați rapid blogul dvs. WordPress.

44. Extindere

existent

Extant este o simplă temă WordPress care poate fi adaptată cu ușurință pentru fotografii și bloguri artistice. Afișează pe pagina principală fotografii cu dimensiuni mari, legate cu titluri de postare.

Dispune de un meniu de navigare pliabil, mai multe machete de blog, șabloane de pagină și multe altele.

45. Scratchpad

Carnet pentru notițe

Scratchpad este o frumoasă temă WordPress pentru artiști, pictori și alți bloggeri creativi. Vine cu un aspect colorat și o tipografie frumoasă. Are setări personalizate ale paginii de pornire pentru logo-ul, linia de etichetă, meniul de navigare și multe altele.

Acesta include bare laterale, formate de postare, postări prezentate cu imagini mari și un widget de căutare.

46. ​​Satori

satori

Satori este o temă de blog WordPress extrem de flexibilă, potrivită pentru blogurile personale și profesionale. Vine cu o imagine de antet cu lățime completă pe pagina de pornire și un logo apare sub ea.

Include zone de widget-uri, widget-uri personalizate, opțiuni de culoare, formate de postare și multe altele. Satori sprijină în totalitate WooCommerce.

47. WriterBlog

WriterBlog

Dacă sunteți în căutarea unui aspect clasic de blog, încercați tema WriterBlog. Este o temă WordPress gratuită, cu funcții minimaliste. Include machete de pagini multiple, un antet cu lățime completă, opțiuni de culoare de fundal și multe altele.

48. Nitro

nitro

Nitro este o temă excelentă pentru blogul WordPress, potrivită pentru fotografii, afaceri, comerț electronic și alte bloguri profesionale. Dispune de un glisor de imagine pe pagina de pornire, secțiunea postări prezentate și un aspect al antetului personalizat.

Include widget-uri personalizate, șabloane de pagini, suport pentru culori de fundal, pictograme sociale și multe altele.

49. Tecblogger

Tecblogger

Tecblogger este o temă minimalistă a blogului WordPress, concepută special pentru călătorii, fotografie, personalitate, stil de viață, sport, modă și alte nișe populare de bloguri.

Vine cu un aspect simplu al blogului, cu setări cu mai multe coloane și o bară laterală. Include un meniu de navigare, imaginea de fundal, selectarea culorilor și aspectul antetului. Toate aceste setări pot fi modificate cu ușurință de la personalizatorul live.

50. MadHat

MadHat

MadHat este o temă polivalentă a blogului WordPress. Are un layout alb-negru în mod implicit. De asemenea, include mai multe alte machete de bloguri. Tema oferă suport Font Awesome, bare laterale și multe altele.

MadHat se bazează pe cadrul Bootstrap, ceea ce îl face performant. Este ușor de personalizat cu personalizatorul live din WordPress.

51. Autor

Autor

Autorul este o temă WordPress simplă pentru bloggeri, scriitori și autori. Suporta o macheta cu mai multe coloane, bara laterală personalizată, meniul de navigare și secțiuni de conținut prezentate.

Include widget-uri personalizate, scheme de culori nelimitate, formate de postare și multe altele.

52. Răspuns

sensibil

După cum sugerează și numele, Responsive este o temă gratuită a blogului WordPress, cu un aspect responsiv, care funcționează cu toate dispozitivele și dimensiunile ecranului. Este livrat cu mai multe șabloane de pagini, zone de widget-uri, machete de bloguri, poziții de meniu, un logo personalizat și multe altele.

Acesta acceptă limbile WooCommerce și RTL. Poate fi folosit și pentru a crea un blog multilingv.

53. Tempo

Tempo

Tempo este o simplă temă a blogului WordPress, potrivită pentru nișele personale și profesionale. Vine cu o imagine de antet cu lățime completă, cu text, logo personalizat, meniu pliabil și suport de tipografie frumos.

În plus, include butoane de partajare socială, bare laterale, widget-uri personalizate, culori nelimitate și multe altele.

54. iRibbon

iRibbon

iRibbon este o temă frumoasă și modernă a blogului WordPress, potrivită pentru bloguri de reviste, modă, stil de viață și fotografie. Are culori retro și suport de tipografie crocant. iRibbon oferă, de asemenea, o imagine de fundal, mai multe machete de pagini, secțiuni pentru pagina principală pentru conținut prezentat și multe altele.

Tema este ușor de configurat. Toate opțiunile tematice sunt disponibile în personalizatorul live pentru a vă personaliza fără efort blogul.

55. CityLogic

CityLogic

CityLogic este o temă gratuită WordPress, cu funcții premium precum designul explicit pentru blogurile pentru afaceri mici. Este livrat cu un meniu de navigare, mesaj de bun venit, imagine de fundal cu lățime completă cu text și butonul totul la acțiune.

Funcționează excelent cu toate cele mai populare plugin-uri WordPress pentru a adăuga mai multe funcții pe blogul tău. CityLogic acceptă pe deplin WooCommerce și toate opțiunile temei sunt simple pentru a începe.

56. Prună

Prună

Plum este o temă gratuită WordPress pentru bloggeri cu WooCommerce și suport multilingv din cutie. Include un glisor de imagine, secțiunea postărilor prezentate, meniul de navigare, pictogramele sociale și sigla personalizată.

Are widget-uri personalizate, opțiuni de culoare, suport pentru pluginuri pentru constructor de pagini și setări ușoare de personalizare.

57. Zona avocatului

Zona de avocat

După cum sugerează și numele, Lawyer Zone este o temă gratuită a blogului WordPress pentru avocați, firme de avocatură și avocați legali. Este livrat cu secțiuni de homepage pentru portofoliu, servicii, conținut prezentat și glisor de imagine.

În interior, veți găsi, de asemenea, scheme de culori nelimitate, zone laterale personalizate, integrări în social media, widget-uri personalizate și multe altele. Este compatibil cu toate pluginurile populare pentru creatorul de pagini și traducerea gata să creeze un blog multilingv.

58. Kale

nap

Dacă sunteți un blogger care caută o temă elegantă a blogului, atunci încercați Kale. Este o temă gratuită a blogului WordPress cu toate caracteristicile premium de care aveți nevoie pentru un blog de mâncare. De asemenea, acceptă complet WooCommerce, astfel încât să puteți vinde online.

Vine cu mai multe machete de bloguri, bare laterale, pictograme de social media, meniuri cu mai multe niveluri, opțiuni de culoare și multe altele.

59. Julieta

Julieta

Juliet este o frumoasă temă pe blogul WordPress pentru bloguri personale, stil de viață, mâncare și modă. Are 2 machete de bloguri, inclusiv un aspect feminin și un aspect minimalist. Vine cu mai multe zone gata pentru widget pentru a vă configura cu ușurință blogul.

Include widget-uri personalizate, opțiuni de culoare, machete multiple de pagini, șabloane de blog și suport complet WooCommerce.

60. Cressida

Cressida

Cressida este o temă gratuită WordPress, potrivită pentru moda, stil de viață, fotografie și bloggeri personali. Vine cu o secțiune de postări prezentate, un glisor de imagine, suport de tipografie frumos, un meniu de navigare în partea de sus și opțiuni de logo personalizate.

În interior, veți găsi, de asemenea, opțiuni de culoare și este totul ușor de configurat cu personalizatorul de teme live în WordPress.

61. Blog perfect

Blog perfect

Perfect Blog este o temă profesională WordPress pentru bloggeri de modă, mâncare, sport și personal. Se livrează cu o imagine de antet cu lățime întreagă, mesaj de bun venit și buton de apelare la acțiune.

Include o secțiune despre mine, integrări de partajare socială, secțiuni pentru pagina principală pentru conținut prezentat și tipografie clară.

62. Gema Lite

Gema Lite

Gema Lite este o temă modernă WordPress concepută special pe stilul ziarului și potrivită stilului de viață, fotografiei și altor bloggeri. Are un afișaj de zidărie excepțional pentru conținutul și imaginile dvs. Tema este ușor de instalat și configurat în WordPress folosind personalizatorul live.

De asemenea, verificați: Cum să instalați o temă WordPress.

63. stup

Stup

Hive este o temă frumoasă de blogging WordPress, potrivită pentru știri, agenții media și bloggeri personali. Vine cu un nou tip de suport tipografic. Tema are un aspect de zidărie și vă afișează postările cu imagini prezentate pe pagina principală.

Este o temă prietenoasă pentru începători și poate fi personalizată folosind personalizatorul WordPress live. Și chiar puteți verifica ghidul nostru privind personalizarea unui site web WordPress.

64. plat

Apartament

Flat este o temă profesională pentru bloggeri. Este livrat cu mai multe opțiuni de aspect, imagini prezentate, un antet personalizat, un fundal de paralax și multe altele.

Are meniul de navigare în bara laterală. Este o temă prietenoasă pentru începători și ușor de utilizat, cu o mulțime de opțiuni personalizate.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme gratuite ale blogului WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidurile noastre despre cele mai bune companii de găzduire de bloguri și 30 de moduri de a câștiga bani cu blogging online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map