7 cei mai buni furnizori de numere de telefon virtuale pentru afacerea dvs. (2020)

Cei mai buni furnizori de numere de telefon virtuale


Căutați cei mai buni furnizori de numere de telefon virtuale?

Numerele de telefon virtuale utilizează un sistem de telefon virtual în locul sistemului tradițional PBX (Private Branch Exchange) pentru a efectua și primi apeluri prin internet. Puteți cumpăra numere de telefon virtuale, adăuga mai mulți utilizatori la același număr și puteți începe să efectuați și să primiți apeluri de afaceri.

În acest articol, vă vom arăta câțiva dintre cei mai buni furnizori de numere de telefon virtuale pentru afacerea dvs..

Alegerea celui mai bun furnizor de numere de telefon virtual

Un număr de telefon virtual este o modalitate inteligentă de conectare cu vizitatorii site-ului. Îl puteți integra cu dispozitivele dvs. cum ar fi telefonul mobil, aplicațiile pentru desktop, tabletele etc. Vă permite să efectuați și să primiți apeluri telefonice de oriunde folosind orice dispozitiv sau aplicație web. Utilizatorii vor vedea același număr tot timpul indiferent dacă sună de la domiciliu sau de la birou.

Pe piață există mai mulți furnizori de telefoane de afaceri. Un bun serviciu virtual de numere de telefon ar trebui să includă:

  • Configurare accesibilă și ușoară
  • Redirecționarea apelurilor, înregistrarea apelurilor și coada apelurilor
  • Filtre Spam pentru a bloca apelurile nedorite
  • Flexibilitate pentru a adăuga mai mulți utilizatori
  • Numere gratuite și locale
  • Și altele

Să aruncăm o privire la unii dintre cei mai populari furnizori de numere de telefon virtuale pentru afacerea dvs..

1. Nextiva

Nextiva

Nextiva este unul dintre cei mai populari furnizori de numere de telefon virtuale de pe piață. Acesta oferă un număr fără taxă pe care îl puteți opera de pe smartphone, desktop, telefon pentru birou, tabletă sau orice alt dispozitiv. Nextiva vă permite să convertiți numărul local într-un număr de telefon virtual de afaceri și să îl utilizați de oriunde cu internet.

Partea cea mai bună despre Nextiva este că sunt globale și, de asemenea, puteți obține numere locale din diferite locații din lume. De asemenea, oferă o aplicație pentru a gestiona redirecționarea apelurilor, transferul de apeluri, mesageria vocală la e-mail și multe altele.

Preț: Începând de la 19,95 USD pe lună pe utilizator. Consultați reducerea Nextiva pentru cea mai bună ofertă.

2. RingCentral

RingCentral

RingCentral este un alt furnizor popular de numere de telefon virtual. Are mai multe caracteristici, inclusiv numere gratuite, numere locale, redirecționare de apeluri, cozi de apel, transfer, mesagerie vocală, fax, etc. Vă permite să partajați numărul virtual cu membrii echipei dvs., astfel încât oricine să poată primi sau să efectueze apeluri folosind Internet.

Serviciul include rutarea automată a apelurilor, conferința video și minutele de apeluri gratuite (pentru regiunile SUA și Canada). Este mai ușor să integrezi RingCentral cu serviciile populare CRM, software de marketing prin e-mail și alte servicii cloud.

Preț: Începe de la 19,99 USD pe lună pe utilizator.

Vezi articolul nostru despre concurenții și alternativele RingCentral.

3. Sărbătoare

Lăcustă

Grasshopper este un furnizor excelent de numere de telefon virtuale. Acesta oferă numere gratuite, numere de vanitate, 800 de numere adevărate, 833 numere și numere locale.

Vă permite să gestionați atât apelurile personale, cât și cele de afaceri pe același dispozitiv. Unele alte caracteristici notabile includ salut automat, redirecționare de apeluri, transfer, coadă de apeluri și multe altele.

Preț: Începe de la 29 USD pe lună pe număr. Acest plan vine cu 3 extensii.

4. Telefon.com

Phone.com

Phone.com este un furnizor premium de numere de telefon virtual bazat pe cloud. Este livrat cu mai multe funcții de telefon de afaceri care sunt utile pentru a vă gestiona apelurile de pe orice dispozitiv. Acest serviciu oferă numere locale și gratuite pentru întreprinderile mici.

Cu planurile lor de plată pe minut, trebuie doar să plătiți pentru utilizarea dvs., ceea ce îl face un serviciu de număr de telefon la prețuri accesibile. De asemenea, vă permite să adăugați membri ai echipei nelimitați pentru a efectua și primi apeluri de pe dispozitivele lor.

Preț: Începe de la 9,99 USD / lună (facturat anual).

5. Google Voice

voce Google

Google Voice este un furnizor profesionist de numere de telefon virtual. Funcționează excelent pe dispozitivele inteligente și aplicațiile web pentru a efectua apeluri de afaceri de la numărul dvs. virtual. Pentru a utiliza acest serviciu, trebuie să vă conectați la contul dvs. G Suite.

Ele oferă două planuri: Personal și Afaceri. Planul personal este gratuit și îl puteți folosi cu toate celelalte aplicații Google. În planul de Afaceri, primiți, de asemenea, caracteristicile esențiale precum redirecționarea apelurilor, recepționer live, etc.

Preț: Planul personal este gratuit. Planul de afaceri pornește de la 10 USD pe lună pe utilizator.

6. Jive

jaz

jaz este un furnizor accesibil la numărul de telefon virtual. Este un serviciu bazat pe cloud, cu funcții VOIP excelente, precum însoțitori auto, casete de mesagerie vocală, rutare de apeluri, programări de apeluri și multe altele. Oferă numere locale și gratuite, pentru a efectua apeluri locale sau internaționale cu ușurință.

Serviciul funcționează perfect pe toate dispozitivele dvs. care au acces la internet. Permite, de asemenea, înregistrarea apelurilor, monitorizarea apelurilor, conferința pe 3 căi, apelarea rapidă și multe altele.

Preț: Începe de la 29,95 USD pe lună pe utilizator.

7. FreshCaller

Freshcaller

FreshCaller este un furnizor modern de numere de telefon virtuale pe piață. Are un sistem telefonic puternic care vă permite să obțineți numere de telefon locale, numere gratuite, numere internaționale și numere de vanitate. Puteți utiliza, de asemenea, numărul dvs. de telefon curent ca număr de afaceri virtual de pe orice dispozitiv.

Puteți configura cu ușurință orele de afaceri, mesaje vocale personalizate, partajarea virtuală a numerelor (acces multi-utilizatori), rutarea sărbătorilor, felicitări personalizate, calendarul de sărbători și multe altele. Acest serviciu oferă mai multe instrumente de monitorizare, cum ar fi un tablou de bord în timp real pentru a vizualiza cozi de apeluri, agenți disponibili, apeluri în curs de desfășurare, etc..

Preț: Începe de la 19 USD pe lună pe utilizator.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cei mai buni furnizori de numere de telefon virtuale pentru afacerea dvs. De asemenea, poate doriți să consultați selecția noastră de experți a celor mai bune programe de web design existente.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me