7 cei mai buni generatori de șabloane de e-mailuri gratuite (1700+ proiectări)

cele mai bune generatoare de șabloane de e-mailuri gratuite


Căutați cei mai buni producători de șabloane de e-mail gratuit?

Un constructor de șabloane de buletine ușor creează rapid și ușor buletine profesionale cu drag and drop. Cu un generator de șabloane de e-mailuri, puteți crea e-mailuri uimitoare pe care oamenii doresc să le citească, să le angajeze și să facă clic chiar și fără să angajeze un designer.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune generatoare de șabloane de e-mailuri gratuite pe care le puteți utiliza pentru a proiecta șabloane de e-mail personalizate.

Alegerea celui mai bun generator de șabloane de e-mailuri gratuite

Constructorii de șabloane de e-mailuri electronice sunt o modalitate simplă de a crea buletine de e-mail. Constructorii de buletine de e-mail oferă, de asemenea, șabloane gata făcute pe care le puteți personaliza pentru a adăuga conținut și imagini pentru a le trimite abonaților dvs. rapid.

Un constructor de e-mail drag and drop facilitează crearea de șabloane de e-mail personalizate în câteva clicuri. Iată ce trebuie să căutați într-un generator de șabloane de e-mailuri:

 • Trageți și eliberați editorul de e-mailuri
 • O bibliotecă de șabloane de newsletter prin e-mail
 • Integrare cu aplicații utile
 • Suport de comerț electronic

Să aruncăm o privire la unii dintre cei mai buni producători de șabloane de e-mail de pe piață.

1. Contact constant

Contact constant

Constant Contact este un popular serviciu de e-mail marketing și creator de șabloane de newsletter. Vine cu un constructor de e-mailuri drag and drop care vă permite să proiectați rapid și ușor e-mailurile personalizate.

Constant Contact Email Builder

De asemenea, vă permite să utilizați fotografii stoc în e-mailurile dvs. și să creați o experiență excelentă de citire.

Puteți alege, de asemenea, din biblioteca extinsă de șabloane de e-mail, care conține 100+ newsletter cu răspuns mobil la mai multe categorii, cum ar fi șabloane de bază, e-mailuri de anunțuri, șabloane de invitație de evenimente, șabloane de vânzări, șabloane de e-mail de vacanță, e-mailuri de mulțumire și multe altele.

Șabloane de e-mail de contact constant

Vezi recenzia noastră completă de contact constant!

2. SendinBlue

Sendinblue

SendinBlue este un constructor de șabloane de e-mail și un serviciu de marketing prin email. Este livrat cu un editor de drag and drop ușor de utilizat pentru a crea șabloane de e-mail personalizate cu ușurință. Creatorul de e-mailuri este suficient de flexibil pentru a proiecta separat antetul, corpul și subsolul de e-mail.

SendinBlue Builder Template

Cu SendinBlue, veți primi, de asemenea, peste 200 de șabloane de e-mail pregătite, gratuite și responsive. De asemenea, oferă șabloane HTML pentru dezvoltatori pentru a-și personaliza complet buletinele de e-mail.

Directorul de șabloane SendinBlue

Puteți schimba imagini, schimba culorile și personaliza conținutul în șabloanele de e-mail.

Pe lângă serviciile de e-mail, aceștia furnizează și marketing SMS, chat live, CRM, automatizare marketing, e-mailuri tranzacționale, șabloane de pagini de destinație, șabloane de formular și multe altele. Este un pachet complet pentru a-ți promova afacerea prin e-mailuri.

Vezi recenzia noastră completă SendinBlue!

3. picurare

Picatură

Drip este un excelent software de e-mail și automatizare de marketing pentru site-urile de comerț electronic. Vine cu un constructor de e-mail puternic, care include constructor de text, constructor HTML, constructor vizual etc.

Drip Email Builder

Drip facilitează, de asemenea, urmărirea călătoriei clienților dvs., astfel încât să puteți trimite e-mailuri personalizate care se adresează nevoilor lor.

Vezi recenzia noastră completă de picurare!

4. ConvertKit

ConvertKit

ConvertKit este un constructor de șabloane de e-mailuri și un serviciu de marketing prin e-mail. Este livrat cu 3 șabloane de e-mail implicite: Doar text, Clasic, și Modern. Puteți utiliza aceste șabloane pentru a trimite rapid e-mailuri la abonați.

Șabloane ConvertKit

Este un serviciu de marketing pe email creat personalizat pentru creatorii și editorii online. Pentru a crea șabloane personalizate cu textul dvs., un logo personalizat, pictograme sociale, imagini și multe altele. Puteți, de asemenea, să adăugați un buton de apel la acțiune la șabloanele dvs. de e-mail și să redirecționați utilizatorii către paginile dvs. de destinație.

5. AWeber

AWeber

AWeber este un alt popular serviciu de e-mail marketing și creator de șabloane de newsletter. Vine cu un constructor de e-mailuri drag and drop-friendly pentru începători, pe care îl puteți utiliza pentru a crea șabloane de e-mail personalizate pentru afacerea dvs..

Generator de șabloane de e-mail

Cu peste 700 de șabloane de e-mail și peste 600 de imagini stoc, puteți crea instantaneu orice buletin de e-mail. Pur și simplu alegeți un șablon și personalizați-vă e-mailul în funcție de nevoile dvs..

Șabloane de e-mail AWeber

AWeber este, de asemenea, compatibil cu unele dintre aplicațiile puternice precum OptinMonster, Shopify, PayPal, etc.

6. MailerLite

MailerLite

MailerLite este un creator de șabloane de marketing e-mail și email. Funcționează excelent cu construitori de site-uri populare precum WordPress, Shopify și multe altele. Vine cu un constructor de e-mailuri drag and drop pe care îl puteți utiliza pentru a crea șablonul sau pentru a personaliza un șablon de newsletter gata.

Mailerlite Block Builder

Acesta oferă zeci de șabloane gratuite de newsletter pentru e-commerce, reduceri, evenimente, fotografie, știri și alte categorii.

Șabloane de e-mail MailerLite

În afară de buletinele de e-mail, vă permite, de asemenea, să creați pagini de destinație personalizate, pop-up-uri opt-in, înscrieri de formulare, etc..

7. GetResponse

GetResponse

GetResponse este un software de marketing și constructor de șabloane de e-mailuri pentru întreprinderile mici. Ca și alte servicii de e-mail marketing, vă permite să creați șabloane de e-mail personalizate cu textul și imaginile. Puteți crea, de asemenea, șabloane de newsletter cu produsele dvs. de comerț electronic.

Generator de șabloane GetResponse

Vine cu peste 500 de șabloane de buletine și peste 5000 de imagini licențiate pentru a proiecta rapid buletinele de e-mail frumoase. De asemenea, puteți încărca șabloanele personalizate și le puteți edita cu ajutorul constructorului de șabloane GetResponse.

Șabloane de e-mail GetResponse

Puteți testa A / B emailurile dvs. pentru a genera mai multe conversii din campaniile dvs. de marketing prin e-mail. Vă permite să vedeți cum ar arăta e-mailul dvs. în telefoanele mobile și pe desktop.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cei mai buni producători de șabloane de e-mailuri gratuite cu 1700 de modele. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum puteți crea un e-mail în mod corect.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map