7 cele mai bune instrumente pentru verificarea backlink-ului pentru a analiza profilul dvs. de legătură

cele mai bune instrumente de verificare backlink


Cu siguranță știți importanța creării de backlink-uri pentru succesul site-ului dvs. web. Știați, de asemenea, că este și mai important să monitorizați periodic aceste legături?

Cu câțiva ani în urmă, era mai ușor să obții un rang mai mare dacă site-ul tău are un număr bun de backlinkuri. Dar, odată cu schimbarea algoritmilor de căutare, cantitatea acestor legături nu mai este importantă.

Ceea ce contează cu adevărat este calitatea lor. Este imposibil să verificați manual backlinkurile dvs. fără ajutorul unui software robust.

Dar, cu atât de multe verificatoare de backlink competitive disponibile pe piață, alegerea celui potrivit poate fi intimidantă.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune verificatoare de backlink pentru a vă îmbunătăți clasamentul.

1. SEMRush

semrush

SEMRush este un instrument puternic de verificare a backlink-ului care vă ajută să monitorizați toate linkurile care vin în domeniul dvs. Face o analiză de legătură profundă pe site-ul dvs. și vă spune cât de autoritar este un domeniu de referință. De asemenea, veți cunoaște locația și vizualiza textele sale de ancorare.

SEMRush afișează numărul de legături externe către fiecare pagină. Cu acest instrument, puteți chiar localiza geolocalizarea link-ului dvs. prin intermediul widget-urilor sale de distribuție geografică.

2. Ahrefs

ahrefs, verificator bacllink

Ahrefs este un alt instrument uimitor care vă poate ajuta să monitorizați backlinkurile site-ului. Pe lângă faptul că vă arată numărul de backlinkuri, vă permite, de asemenea, să cunoașteți domeniul și calificativul URL al paginii web care leagă site-ul dvs..

Vă puteți filtra profilurile de backlink în termeni de limbă, tip de legătură, platformă, domenii de referință, etc.

De asemenea, puteți monitoriza site-urile țintă și puteți rămâne actualizate cu privire la creșterea și declinul acestuia. Dacă doriți, puteți avea chiar și o întrerupere completă a profilului de backlink al site-ului vizat.

3. LinkMiner

LinkMiner este un instrument de analizator de backlink super puternic care vă permite să vă urmăriți backlinkurile. Cu acest instrument, este ușor să aflați ce legătură este cea mai recentă. De asemenea, puteți descoperi cu ușurință legăturile pierdute, astfel încât să puteți lua măsuri pentru a vă îmbunătăți clasamentul.

De asemenea, vă oferă informații detaliate despre toate backlinkurile dvs., permițându-vă să evaluați valori importante, cum ar fi Citation Flow, Flow Trust, etc. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa URL pe care doriți să o examinați și instrumentul face restul. Puteți previzualiza locul în care este plasat linkul în pagină. Și pentru asta, nu trebuie să deschideți o altă filă, deoarece este afișată chiar în instrument.

Vă permite, de asemenea, să vă concentrați pe backlinks specifice, permițându-vă să vă filtrați rezultatele.

4. Moz

instrumente de verificare moz, backlink

Moz este un instrument de verificare a backlink-ului strălucitor care vă ajută să urmăriți orice profil de backlink și autoritatea domeniului în câteva secunde. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa URL a domeniului pe care doriți să le urmăriți, iar Moz vă va oferi datele exacte doar cu un clic al mouse-ului. De asemenea, puteți utiliza Moz pentru a cerceta linkurile de back ale competitorului.

De asemenea, vă ajută să găsiți link-uri spammy către site-ul dvs. și chiar vă permite să descoperiți toate noile link-uri și cele care au fost șterse de-a lungul timpului. Cu mult mai multe caracteristici, acest instrument este unul perfect pentru a urmări tot ceea ce trebuie să știți despre backlinks și autoritatea domeniului.

5. BuzzSumo

Buzzsumo, instrument de verificare backlink

BuzzSumo este un alt instrument de verificare a backlink-ului care vă permite să știți care este tendința pe platformele sociale. Vă poate ajuta să monitorizați și să urmăriți și backlinkurile dvs. Acest instrument uimitor vă ajută să descoperiți cele mai populare legături care câștigă multă tracțiune.

De asemenea, vă poate notifica când numele dvs. de marcă este menționat pe canalele de socializare. În acest fel, puteți lua măsurile necesare ori de câte ori numele dvs. de marcă este menționat.

6. UberSuggest

ubersuggest, căutător de cuvinte cheie, instrument de cercetare a cuvintelor cheie

UberSuggest este un instrument de cercetare a cuvintelor cheie care vă permite, de asemenea, să vă monitorizați și să analizați backlinkurile dvs. Cu acest instrument, puteți cunoaște numărul exact de legături care indică domeniul dvs., care include, de asemenea, legături .gov și .edu.

Pentru a avea un raport mai bun și mai exact, puteți să vă filtrați legăturile după regiune, text de ancorare, scor de domeniu, scor de pagină și chiar de URL. De asemenea, trebuie să le filtrezi pe baza etichetelor nofollow și dofollow. Și, desigur, puteți exporta aceste rapoarte pentru analize suplimentare.

7. OpenLinkProfiler

OpenLinkProfiler este un instrument de verificare de backlink promițător, care merită încercat. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa URL pe care doriți să o analizați și să apăsați pe Enter. OpenLinkProfiler vă va prezenta un raport detaliat cu privire la numărul de domenii care indică această adresă URL, numărul de legături unice, link-uri de încredere, scor de influență a legăturilor etc..

openlinkprofiler

Pentru a obține un raport mai precis, puteți filtra căutarea pe baza diferiților parametri. Un lucru demn de menționat despre acest instrument este faptul că vă permite chiar să urmăriți vârsta și contextul legăturii. În general, este un instrument excelent pentru a urmări backlink-uri.

Acestea sunt unele dintre cele mai populare și recomandate instrumente de verificare de backlink pe care le puteți încerca să analizați profilul dvs. de legătură. Sperăm că ați găsit util acest articol. Dacă ați face acest lucru, ați putea dori, de asemenea, să citiți despre cele mai bune instrumente și pluginuri de marketing pentru conținut pentru WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map