7 cele mai bune servicii de gazduire Podcast 2020 | Comparat și revizuit

comparativ cu cel mai bun podcast comparativ


Planificați să vă creați propriul canal de podcast?

Pornirea unui podcast poate fi o modalitate excelentă de a veni în contact cu mii de oameni în fiecare zi și de a împărtăși conținutul audio cu ei. Dar problema este că, deși podcastingul sună la fel de simplu ca doar înregistrarea fișierelor și difuzarea lor, este de fapt puțin mai mult decât atât.

De la selectarea unui podcast robust de găzduire până la selectarea celor mai bune echipamente și apoi înregistrarea fișierelor dvs., procesul poate fi intimidant dacă sunteți începători. De asemenea, poate doriți să luați în considerare articolul nostru despre cum să porniți un podcast.

În articolul de astăzi, vă vom explica cum să alegeți cea mai bună găzduire podcast.

Asadar, haideti sa începem.

Cum să selectați un podcast bun de găzduire pentru canalul dvs.

Dacă sunteți un începător, poate fi puțin descurajant să decideți ce canal de găzduire să optați. Există câțiva factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți unul.

 • Opțiuni bune de uptime și lățime de bandă.
 • oferă încărcări FTP
 • permite etichetarea ID3, astfel încât să puteți adăuga informații despre podcast, cum ar fi numele artistului, genul, numărul de track etc..
 • oferă timp nelimitat de încărcare

Cu toate acestea, ultimul punct poate varia în funcție de câte înregistrări intenționați să încărcați într-o lună. Dacă doriți doar una sau două înregistrări scurte, nu aveți nevoie cu adevărat de ore de încărcare nelimitate.

Acestea fiind spuse, să vedem cele mai bune servicii de găzduire podcast, care nu sunt doar de încredere, dar și super puternice.

1. PodBean

Podbean, găzduire podcast

PodBean este unul dintre cei mai recomandați și puternici furnizori de servicii de găzduire podcast care pot fi o opțiune excelentă pentru dvs. Este o soluție completă pentru crearea, gestionarea și promovarea podcast-urilor fără probleme.

Cu PodBean, puteți crea podcasturi nelimitate cu spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată. Serviciul său de găzduire media oferă o platformă lină pentru audio și videoclipuri. De asemenea, puteți utiliza aplicația pentru a vă conecta cu adepții dvs., pentru a primi feedback și pentru a face multe altele. Instrumentul de partajare socială a PodBean vă permite să vă partajați podcast-urile cu lumea imediat după publicarea acestuia.

Vă permite, de asemenea, să vă personalizați canalul încărcând propriul logo, schimbând aspectul dvs. și chiar folosiți propriul dvs. nume de domeniu dacă aveți deja unul. Pentru a cunoaște performanța podcast-ului dvs., puteți consulta cu ușurință statisticile și pentru a afla dacă oamenilor le place ceea ce publicați.

2. BuzzSprout

buzzsprout, găzduire podcast

BuzzSprout este un serviciu de găzduire podcast genial care vă permite să găzduiți, să promovați și să urmăriți podcastul cu ușurință. Doar încărcați podcast-ul și lăsați restul în BuzzSprout. Va optimiza automat episoadele prin adăugarea etichetelor dvs. ID3, tipuri de fișiere, etc. Le puteți publica imediat sau le puteți programa oricând doriți.

Pentru a obține mai multă expunere, faceți-vă munca ușor de descoperit prin transcrierea episoadelor dvs. în BuzzSprout. De asemenea, puteți utiliza în mod eficient markere de capitol, ceea ce face ușor pentru utilizatorii dvs. să răsfoiască prin podcast-uri. pentru ca utilizatorii să poată naviga către segmentele lor preferate, să vadă ce apar sau să sară spoilerele pe care nu doresc să le audă. Are un plan gratuit pentru primele 90 de zile.

3. Blubrry

Gazduire blubrry, găzduire podcast

Blubrry este un alt serviciu de găzduire podcast popular și recomandat, care oferă funcții uimitoare. Dacă v-ați găzduit deja podcast-ul într-un alt serviciu de găzduire, puteți migra fără efort canalul dvs. către Blubrry fără să plătiți un singur ban în plus. CDN de clasă mondială are centrele de date din 35 de țări diferite din întreaga lume.

Și nu numai acest lucru, cu Blubrry, puteți avea, de asemenea, opțiuni excelente pentru SEO, etichetare MP3, FTP și încărcări web printre alte funcții. Și dacă doriți să publicați podcast-ul prin WordPress, puteți utiliza pluginul PowerPress.

blubrry-powerpress-podcast-wordpress-plugin

Acest plugin acceptă atât podcast-uri Apple, cât și Google și are un player HTML5 integrat, cu suport integrat de pe site-uri precum YouTube.

De asemenea, poate doriți să consultați pluginurile Podcast WordPress.

4. Tranzistor

Transistor este încă un alt fantastic de găzduire a podcasturilor pentru toți podcasterii. Cu Transistor, puteți avea aproape tot ce aveți nevoie pentru canalul dvs. de podcast sub un singur acoperiș. Vă permite să creați cât mai multe spectacole doriți. Nu trebuie să plătiți nimic în plus pentru asta.

Puteți permite, de asemenea, membrilor echipei să vă editeze episoadele și să le promoveze. Pentru a ajunge la mai mulți spectatori, puteți utiliza funcția de distribuire socială și partajați episodul pe diferite platforme sociale. De asemenea, puteți importa emisiile rapid și ușor. Trebuie doar să introduceți fluxul RSS actual și Transistor îl va lua de acolo.

5. Smart Podcast Player

smart-podcast-player

Smart Podcast Player este un jucător auto-găzduit pentru podcast-urile dvs. Aceasta este o alegere excelentă dacă căutați să vă găzduiți podcast-urile pe site-ul dvs. web și utilizați playerul pentru a juca podcast-urile dvs..

Cu acest produs, este mult mai ușor să evidențiezi un anumit episod de podcast, o melodie sau un clip audio. Puteți evidenția, de asemenea, piesele recente, lipind jucătorul oriunde pe site-ul dvs. utilizând playerul său lipicios. De asemenea, vă permite să creșteți lista de e-mail chiar din interiorul playerului.

6. Libsyn

găzduire podcast, libsyn

Libsyn este o soluție excelentă pentru toți podcasterii ca tine. Vă permite să controlați tot ceea ce se referă la podcasturile dvs., cum ar fi găzduirea, promovarea și generarea de bani. Vă permite, de asemenea, să vă verificați statisticile, astfel încât să știți cum funcționează podcast-ul.

Cu aplicațiile sale mobile mobile, puteți personaliza cu ușurință și emisiunile. Cu Libsyn, puteți avea un program de funcționare excelent și vă adresați mai multor podcasters cu experiență dacă vă confruntați vreodată cu o problemă.

7. SoundCloud

SoundCloud este una dintre cele mai importante și extrem de populare platforme de găzduire podcast. Cu SoundCloud, puteți încărca cu ușurință episoadele, vă puteți conecta cu podcasters ca tine. De asemenea, puteți încorpora jucători, cărți Twitter și comentarii cronometrate.

SoundCloud este disponibil pe Web, iOS, Android, Sonos, Chromecast și Xbox One. Este livrat cu un plan gratuit care vă permite să încărcați episoade care au o lungime de până la 3 ore. De asemenea, puteți verifica statisticile dvs. și puteți obține raportarea de bază cu acest plan. Dacă doriți mai multe funcții, vă puteți actualiza cu ușurință planul.

Acestea sunt câteva dintre opțiunile de găzduire podcast pe care le puteți verifica. Sperăm că veți găsi acest articol util. Dacă ați decis deja pe care să o alegeți, poate doriți să consultați și articolul nostru despre cele mai bune teme WordPress pentru podcasting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map