7 cele mai bune servicii VPN pentru utilizatorii WordPress COMPARATE (2020)

Cele mai bune servicii VPN pentru utilizatorii WordPress


Căutați cele mai bune servicii VPN? VPN-urile (rețele virtuale private) sunt populare printre utilizatori din cauza problemelor de confidențialitate a datelor și a problemelor comune de securitate. Un VPN protejează confidențialitatea și informațiile personale ale utilizatorilor.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune servicii VPN alese pentru utilizatorii WordPress.

Ce este VPN?

Rețelele private virtuale (VPN) ajută utilizatorii să își protejeze informațiile de navigare prin crearea unui strat între rețelele publice și cele private. Îți protejează identitatea și te face anonim pe internet.

Dar, de ce ai nevoie de VPN?

Când navigați pe internet din locuri publice și utilizați un WiFi general, există șansa ca hackerii să vă acceseze parolele, informațiile de navigare, datele personale, detaliile cărților de credit, conturile de e-mail etc. Aceste informații pot fi utilizate greșit și veți intra într-un lume a problemelor.

În afară de asta, hackerii pot instala malware pe blogul dvs. WordPress, vă pot accesa canalele sociale și multe altele, ceea ce poate fi foarte chinuitor pentru un utilizator comun. Nu numai WiFi public, dar orice conexiune la internet vă poate oferi coșmaruri.

VPN criptează informațiile și vă permite să accesați internetul de la mai multe adrese IP. De asemenea, vă ajută să accesați conținut restricționat specific țării de pe site-urile dvs. web de divertisment preferate, cum ar fi Netflix.

Un VPN vă poate proteja site-ul WordPress și îl poate păstra sub straturi groase de securitate. În acest fel nu veți cădea în capcanele stabilite de hackeri. De asemenea, vă recomandăm SSL pentru site-ul dvs. WordPress. O combinație de SSL și VPN poate fi o investiție bună pentru securitatea site-ului dvs. WordPress.

Cum să începeți cu un VPN

Un VPN creează o rețea privată pentru utilizatorii săi. Acesta adaugă mai multe straturi pentru a cripta date pe care le trimiteți și primiți pe internet. Aceste straturi funcționează ca o forță de protecție între expeditor și respondent.

În general, când răsfoiți o adresă URL, o solicitare este trimisă serverului și apoi serverul răspunde înapoi cu conținutul necesar. Dacă utilizați un VPN, atunci cererea generată de browser va fi mai întâi trimisă serverului VPN care criptează informațiile utilizatorului, apoi le trimite la serverul inițial. În mod similar, atunci când serverul răspunde înapoi la cerere, răspunsul merge la serverul VPN și apoi ajunge în browser.

VPN vă ascunde identitatea și vă protejează informațiile personale de hackeri. Nu numai hackerii, ci și spionii guvernamentali, furnizorul de servicii de internet (ISP) și orice altcineva care dorește să acceseze datele dvs. personale nu vor găsi nimic..

Alegerea celui mai bun serviciu VPN

Veți găsi multe companii VPN care oferă o varietate de servicii. Scopul utilizării unui VPN este să vă asigurați informațiile și să mențineți confidențialitatea. În plus, aveți nevoie de un serviciu ușor de utilizat și flexibil din punct de vedere al caracteristicilor.

Iată care sunt punctele cheie pe care va trebui să le căutați în serviciul VPN pe care îl alegeți:

Flexibilitate și configurare: Primul lucru pe care trebuie să îl cauți în orice serviciu VPN este flexibilitatea, ușurința de utilizare și procesul de configurare. Veți avea nevoie de un serviciu VPN care să funcționeze excelent pe desktop și pe dispozitive mobile. De asemenea, ar trebui să schimbe serverele, să schimbe IP-urile și să se conecteze instantaneu.

Performanță și lățime de bandă: Va trebui să vă asigurați că serviciul VPN pe care îl veți utiliza nu va afecta performanța dispozitivului. Alegeți un furnizor de servicii care oferă o infrastructură puternică și o lățime de bandă nelimitată pentru a vă conecta rapid. Cu cât conexiunea este mai rapidă, cu atât va fi mai bună. De asemenea, preferința ar trebui să meargă pentru serviciul VPN care schimbă conexiunea dvs. automat de la serverele lente la cele rapide.

Destinații și servere: Furnizorii VPN au servere în multe țări pentru a oferi mai multe IP-uri utilizatorilor lor. Ar trebui să alegeți un serviciu care are mai multe servere și locații în lume.

Confidențialitatea datelor: Cel mai important lucru de luat în considerare atunci când selectați un serviciu VPN este confidențialitatea și securitatea datelor dvs. Vă recomandăm să utilizați un serviciu VPN care nu vă stochează jurnalele de activitate și creează mai multe straturi de criptare pentru a vă asigura informațiile.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire asupra celor mai bune servicii VPN din lume și să le selectăm pe cele care vi se potrivesc.

1. IPVanish

IPVanish

IPVanish este una dintre cele mai importante companii VPN din lume. Este un serviciu VPN ușor de utilizat și funcționează bine cu toate dispozitivele populare, sistemele de operare și browserele populare. Au caracteristici uimitoare atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați.

IPVanish are aplicații pentru toate platformele mobile, inclusiv iOS, Android și Windows. Acestea oferă o facilitate ușor de conectat pe desktop și software-ul mobil.

Interfața este foarte simplă și oferă o funcționalitate excelentă tuturor utilizatorilor. Vă permite să accesați un singur cont pe până la 5 dispozitive în același timp.

IPVanish are o rețea mare de servere în întreaga lume. Cu 1000+ servere VPN și 40.000+ IP-uri partajate în peste 60 de țări, obțineți cel mai rapid serviciu VPN din orice regiune sau țară. De asemenea, adaugă sugestii pentru a selecta serverele cu cele mai rapide performanțe.

Pentru majoritatea utilizatorilor, cea mai mare preocupare este viteza. IPVanish satisface clienții cu rețeaua lor puternică, cu o reținere de bandă excelentă și cu o infrastructură de server uimitoare, care să ofere rapidă viteză serviciului VPN.

Urmează standardul de top pentru criptarea tuturor conexiunilor cu tehnologia AES de 256 biți. IPVanish oferă conexiuni nelimitate P2P (peer-to-peer) fără restricții de bandwith pentru utilizatorii torrenți. Au o politică zero-log, astfel încât datele dvs. nu sunt stocate niciodată cu ele.

Preț: Planul lor de valori pornește de la 6,49 USD pe lună, care se facturează anual. Pentru utilizatorii de IsItWP, aceștia oferă un cupon IPVanish exclusiv care vă oferă o reducere de 20%.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN este un serviciu VPN avansat, cu 4800 de servere în peste 62 de țări și sunt disponibile pe toate continentele lumii.

Acestea oferă aplicații și software pentru desktop pentru aproape toate dispozitivele dvs., ceea ce înseamnă că vă puteți conecta la serviciul VPN de oriunde utilizând NordVPN. La 1 dată, puteți utiliza contul dvs. pe până la 6 dispozitive și puteți utiliza diferite servere și locații pentru toate conexiunile.

NordVPN urmărește cel mai bun standard de criptare folosind o tehnologie cu două straturi. Acestea sunt mai sigure în locațiile WiFi publice cu o puternică criptare bazată pe straturi.

Vă puteți bucura de conexiuni P2P fără bandwith sau limită de descărcare, așa că simțiți libertatea atunci când utilizați torrenturi. De asemenea, politica zero-log asigură confidențialitate completă asupra utilizării dvs. de internet. NordVPN dispune de un comutator de oprire care oprește serviciul VPN atunci când conexiunea dvs. se oprește, astfel încât datele dvs. să rămână sigure.

Preț: Planul lor popular pornește de la 6,99 USD pe lună, care se facturează anual.

3. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN este un alt serviciu VPN de top disponibil în peste 148 de orașe din 94 de țări. Aceștia respectă standardele de top ale industriei VPN pentru a cripta transferurile de date și pentru a oferi o infrastructură de securitate uimitoare.

Pentru o ușurință de utilizare, acestea oferă aplicații care funcționează excelent pe toate dispozitivele desktop, mobile și alte dispozitive. ExpressVPN permite comutarea instantanee a serverului cu un clic și o opțiune de modificare a IP-urilor.

Acesta oferă până la 3 utilizatori pe un singur cont VPN. Cu toate acestea, celelalte servicii VPN menționate în acest ghid pot oferi mai multe conexiuni pe un cont.

Celelalte funcții includ servicii de partajare a fișierelor, conexiuni P2P cu lățime de bandă nelimitată și viteză mare, politică de înregistrare zero pentru activitățile dvs. de internet și multe altele.

Preț: Cel mai popular plan al lor pornește de la 8,32 USD pe lună, care se facturează anual.

4. StrongVPN

StrongVPN

StrongVPN este un serviciu popular VPN cu peste 650 de servere în 46 de orașe și 26 de țări. Au peste 12000 de clienți fericiți, cu recenzii pe mai multe platforme sociale.

Serviciile lor includ criptarea de nivel superior care se potrivește cu standardele industriei și lățimea de bandă nelimitată pentru toți utilizatorii. De asemenea, acceptă un serviciu StrongDNS pentru a oferi un nivel suplimentar de securitate. StrongVPN vă permite să utilizați împreună StrongDNS și serviciul de criptare împreună. Cu toate acestea, puteți utiliza doar StrongDNS și va adăuga confidențialitate și securitate în datele dvs..

Este un serviciu VPN ușor de utilizat, cu instalare rapidă. StrongVPN acceptă aproape toate sistemele de operare, browserele și dispozitivele populare. Cu 1 cont, vă puteți conecta la cât mai multe dispozitive doriți. Nu adaugă limită la lățimea de bandă sau la numărul de conexiuni.

Preț: Planul lor popular este de 5,83 USD / lună, care este facturat anual.

5. VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN este un furnizor robust de servicii VPN pe piață. Ei folosesc cea mai bună criptare AES-256 din industrie care îi aduce pe lista serviciilor VPN de top.

Cu peste 70 de locații, peste 700 de servere și 200.000 de IP-uri, VyprVPN are o gamă largă de servicii pentru utilizatori să ocolească cenzura. Unele dintre serviciile lor majore includ clientul cu platformă încrucișată, tehnologia Chameleon, VyprDNS (un serviciu DNS puternic), log-ul zero pentru activitatea utilizatorului, suport 24/7 și conexiune cu un clic.

Similar altor servicii VPN, acestea au conexiuni P2P fără capace de lățime de bandă. Puteți conecta până la 3 dispozitive pe un singur cont VyprVPN. VyprVPN vă oferă o încercare gratuită de 3 zile pentru a testa serviciul înainte de a-l achiziționa.

Preț: Planul lor de valori începe de la 5 USD / lună și se facturează anual.

6. OverPlay

overplay

OverPlay este un serviciu VPN excelent pentru a vă asigura informațiile personale și navigarea pe internet. La fel ca mulți alți furnizori VPN, aceștia vin cu criptare standard de top și o politică de logare zero pentru a asigura securitatea internetului.

Sunt localizate în peste 70 de locații din peste 50 de țări. Rețeaua lor largă s-a extins la peste 650 de servere din lume. OverPlay oferă comutare instantanee și nelimitate a serverului, ceea ce înseamnă că puteți trece cu ușurință de la viteze mai lente la cele mai rapide. De asemenea, sugerează că serverele cu cele mai rapide performanțe se conectează rapid.

OverPlay oferă 2 servicii. Fie puteți alege serviciul lor SmartDNS care funcționează fără criptare, fie selectați SmartDNS cu serviciul VPN. Deși, SmartDNS (fără criptare) este suficient pentru a ocoli cenzura, serviciul lor VPN are funcții suplimentare pentru a vă oferi o experiență excelentă și sigură.

Acestea vin cu conexiuni P2P pentru utilizatorii torrenți fără limită la lățimea de bandă sau la descărcări. OverPlay performează excelent pe toate dispozitivele, sistemele de operare și browserele.

Preț: Planul lor de valori începe de la 8,33 USD / lună. Va include serviciul SmartDNS și VPN și se facturează anual.

7. VPN tamponat

VPN buffered

VPN-ul buffered este un alt serviciu VPN popular disponibil în peste 45 de țări. Acestea vin cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, ceea ce înseamnă că puteți încerca serviciul timp de o lună pentru a vă înțelege cu funcțiile înainte de cumpărare.

Acestea oferă aplicații pentru Windows, Mac, Linux și alte sisteme de operare populare. Funcțiile includ protecția împotriva scurgerilor DNS, criptarea standard de 256 biți, P2P pentru utilizatorii torrenți fără capuri de descărcare sau lățime de bandă și o politică de jurnal zero pentru navigare sigură..

Acestea acceptă un mod Port Discover care vă conectează la orice WiFi public fără parolă. Un singur cont VPN buffered poate fi utilizat pe până la 5 dispozitive.

Preț: Planul lor special începe de la 7,62 USD / lună și vine cu o probă gratuită de o lună. Suma este facturată anual.

Asta e tot. Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune servicii VPN, astfel încât să încercați să vă protejați utilizarea internetului. De asemenea, poate doriți să vedeți selecția noastră de experți dintre cele mai bune pluginuri de securitate WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map