7 cele mai bune sisteme de telefon auto-însoțitoare pentru afaceri mici (2020)

cele mai bune sisteme de telefon auto-asistente pentru întreprinderile mici


Căutați cel mai bun sistem de telefon auto-însoțitor pentru afacerea dvs.?

Un sistem de telefon însoțitor automat permite apelanților să fie transferați automat într-o extensie, telefoane sau căsuțe vocale, fără a fi nevoie de un operator de telefonie. În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune sisteme de telefon însoțitoare auto pentru întreprinderile mici.

Alegerea unui sistem telefonic Auto-însoțitor

Dacă aveți un sistem telefonic auto-însoțitor, vă ajută să economisiți o mulțime de bani pe care altfel i-ați cheltui pentru a angaja pe cineva doar pentru a participa la apelurile telefonice. Îmbunătățește productivitatea și eficiența angajaților dvs. prin blocarea apelurilor distractive.

Adăugarea unui mesaj vocal poate fi utilă pentru a anunța apelanții că nu sunteți momentan indisponibil și că puteți contacta la un moment dat. Iată câteva caracteristici pe care le oferă un bun sistem de telefon însoțitor auto.

 • asistare automată la apeluri telefonice
 • redirecționarea apelurilor și transferul la diferite extensii
 • muzica in asteptare
 • instalație de înregistrare a apelurilor
 • apel în așteptare
 • serviciul de identificare a apelantului

1. Nextiva

Nextiva

Nextiva este unul dintre cele mai populare sisteme de telefonie VoIP (Voice over Internet Protocol), care poate fi o opțiune perfectă pentru mica afacere. Nextiva vine cu funcții uimitoare pentru a vă ajuta să eficientizați sistemul de apelare. Puteți să îl utilizați nu numai pentru a direcționa apelurile automate către un număr specificat, dar și pentru a efectua apeluri în conferință.

Cu Nextiva, nu trebuie să vă faceți griji, chiar dacă doriți să vă schimbați numărul. Oferă opțiuni ușoare de portabilitate a numărului pentru utilizatorii săi. De asemenea, aveți opțiunea de a pune apelurile la coadă în cazul în care numărul este deja angajat cu un alt apelant.

Nextiva este disponibil cu diverse planuri de prețuri. Cea esențială începe de la 19,95 USD pe lună pe utilizator, ceea ce este o opțiune bună dacă compania dvs. este una mică. Pentru companiile mai mari, acestea au planurile profesionale și ale întreprinderii la 20,94 USD, respectiv 27,95 USD pe lună, pe utilizator.

Căutați cea mai bună ofertă pentru Nextiva? Consultați cuponul nostru Nextiva pentru cea mai recentă reducere.

2. RingCentral

RingCentral

RingCentral este un alt sistem de telefonie important și puternic auto-însoțitor pentru organizarea apelurilor de afaceri. Această opțiune este ușor de utilizat, accesibilă și oferă diferite modalități de conectare la clienții dvs..

Vă permite să utilizați un număr în mai multe dispozitive, astfel încât vă este ușor să participați la apeluri de oriunde și oricând. Vă permite, de asemenea, să efectuați întâlniri web, audio și video de înaltă calitate cu clienții dvs. Dacă afacerea dvs. trebuie să trimită SMS-uri în masă clienților dvs., RingCentral vă permite să faceți și asta.

Cu sistemul său avansat de gestionare a apelurilor și analitice, puteți obține, de asemenea, o perspectivă aprofundată în timp real. În cazul în care vă confruntați cu o problemă cu serviciul său, puteți lua legătura cu echipa lor prietenoasă de asistență pentru clienți.

Puteți obține cele mai bune reduceri RingCentral în zona noastră de oferte.

3. Sărbătoare

Lăcustă

Grasshopper este un alt sistem de telefon auto-însoțitor care vă permite să vă îmbunătățiți comunicațiile de afaceri cu clienții. Cu Grasshopper, puteți utiliza cu ușurință diferite tipuri de numere pentru afacerea dvs. Acesta poate fi un număr gratuit sau numere de vanitate, indiferent de preferința dvs. Optând pentru a alege un astfel de număr, puteți face marca dvs. să pară mai profesională.

Este ușor să configurați setările și să începeți. Alegeți doar un plan și selectați numărul dvs. Puteți descărca apoi aplicația și configura setările. Puteți adăuga, de asemenea, un mesaj personalizat pentru a vă adresa apelanții atunci când primiți apelurile lor. De asemenea, are opțiunea de a vă permite să înregistrați apeluri telefonice în cazul în care va trebui să le utilizați mai târziu. Cu această aplicație, nu este necesar să gestionați un singur apel la un moment dat. Vă permite să gestionați mai multe dintre ele simultan. Cu mult mai multe funcții, această aplicație poate fi o alegere perfectă pentru afacerea dvs..

4. Telefon.com

Phone.com

Phone.com este un sistem telefonic eficient și fiabil de asistență auto pentru întreprinderile mici. Au un plan accesibil pentru întreprinderile de toate dimensiunile. Această aplicație oferă toate caracteristicile de care aveți nevoie și clientul dvs. pentru a vă face sistemul de apelare neted și fără probleme. Cu acest sistem, puteți alege un număr de telefon personalizat, efectua conferințe video și puteți pune sistemul în modul auto-recepționist.

Acesta oferă, de asemenea, opțiunea pentru blocarea sau deblocarea unui număr și adăugarea unui sistem nu perturba sistemul. De asemenea, puteți activa e-mailurile vocale și puteți utiliza muzică plăcută pentru clienții dvs. care sunt în așteptare. Serviciul de apel în așteptare permite apelanților să știe că numărul dvs. este conectat cu un alt client, astfel încât aceștia să poată aștepta sau să sune mai târziu.

5. Vonaj

Vonage este încă un sistem de telefon strălucitor pentru compania dvs. care vă permite să redefiniți experiențele de apel ale clientului. Acesta este încărcat cu caracteristici uimitoare și veți iubi cât de prietenoase sunt prețurile pentru buzunar. Vă permite să comunicați cu clienții dvs. cu un telefon mobil sau un desktop, care vă este convenabil. Acest lucru face mai ușor pentru companiile de la distanță să își sistematizeze sistemul de apelare chiar și fără utilizarea unui telefon de birou.

Nu există nicio limită la numărul de apeluri și SMS-uri pe care le puteți gestiona. Indiferent de planurile pentru care optați, veți avea acces la apeluri și SMS nelimitate pentru afacerea dvs. În afară de asta, veți utiliza și alte funcții, cum ar fi însoțitor auto la mai multe niveluri, conferință video, partajare de fișiere, integrare CMR, înregistrare de apeluri și multe altele.

6. 8 × 8

8 × 8 este o soluție completă de comunicare pentru afacerea dvs. Cu 8 × 8, puteți avea toate instrumentele necesare pentru a avea o comunicare mai rapidă și mai lină cu clienții. Vă permite să faceți acest lucru prin diferite moduri, cum ar fi opțiuni de chat live, voce, video, etc. Acest sistem se încadrează în 3 planuri de preț diferite. Planul Express, care vine și cu o perioadă de încercare de 14 zile, Plan de serie și Plan de contact centru.

Cu acest sistem de apeluri telefonice, puteți efectua chiar și apeluri internaționale către mai mult de 14 țări diferite. În plus, puteți înregistra apelurile, adăuga opțiunile de mesagerie în echipă, analiza apelurile personale și integra apelurile dvs. cu SFDC, Zendesk, NetSuite, Dynamics.

7. Ooma

servicii de telefonie voip,

Ooma este un alt furnizor de servicii de comunicare puternic care vă poate face comunicațiile de afaceri ușor și de încredere. Cu doar 19,95 dolari pe lună pe utilizator, acest furnizor de servicii oferă utilizatorilor săi câteva funcții interesante. De la a te permite să folosești cea mai eficientă recepționistă virtuală, până la apelarea în extensie, conferința și muzica în așteptare, totul oferă pentru tine.

Aplicația Ooma vă permite să acceptați apelurile de pe telefonul mobil în cazul în care nu sunteți disponibil la birou. Deci, indiferent unde te afli, comunicarea cu clienții tăi poate fi întotdeauna un proces lin. Vă permite, de asemenea, să alegeți un număr fără taxă sau să vă porti numărul curent curent.

Acestea sunt câteva dintre sistemele de telefon auto-asistent pe care le puteți verifica pentru afacerea dvs. S-ar putea să doriți să verificați cum puteți face un site web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map