7 cele mai bune teme pentru copii Divi pentru un site web extrem de personalizat

Cele mai bune teme pentru copii Divi


Căutați cele mai bune teme pentru copii Divi?

Elegant Themes oferă două arome diferite ale Divi: Divi Theme și Divi Builder. În timp ce Divi Tema este o temă WordPress foarte personalizabilă, Divi Builder este un plugin pentru construirea de pagini drag and drop care funcționează cu orice temă WordPress.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune teme pentru copii Divi pe care le puteți încerca pe site-ul dvs. web.

Care este diferența dintre o temă pentru copii Divi și un aspect Divi?

O temă pentru copii Divi este o temă WordPress care moștenește toate funcționalitățile și stilul temei core Divi.

Vă permite să personalizați un design pre-construit care funcționează în partea de sus a Divi Builder. Folosirea unei teme pentru copii Divi este foarte recomandată dacă doriți să personalizați funcția, stilurile și designul dvs. Tema Divi.

Avantajul este că, cu o temă pentru copii, toate personalizările temelor vor fi păstrate chiar și după actualizarea temei Divi de bază.

Pe de altă parte, Divi Layouts sunt șabloane simple pe care le puteți utiliza cu pluginul Divi Builder pentru a vă proiecta site-ul. Aceste machete pot fi personalizate folosind generatorul de pagini drag and drop.

Puteți utiliza, de asemenea, Divi Builder pentru a crea propriile machete Divi personalizate. Builder vă permite să importați și exporta machete tematice între site-urile WordPress. Iată câteva dintre cele mai bune teme pentru copii Divi pe care le puteți folosi.

1. Artizan

Artizan

Artisan este o temă bazată pe comerț electronic pentru tema Divi WordPress. Aspectul acestei teme pentru copii Divi este perfect pentru bloggeri, fotografi, artiști creativi, întreprinderi mici și orice tip de magazin online. Are 6 machete de pagini personalizate, galerii de imagini elegante și multe altele. Se integrează cu metodele de plată populare, inclusiv PayPal, plăți cu card de credit, etc.

2. Moda

Modă

Fashion este o temă pentru copii Divi de o pagină, creată special pentru designeri de modă, modele, prezentări de modă și alte afaceri bazate pe modă. Poate fi folosit pentru a crea un site web de modă. Are defilare paralax pentru o experiență rafinată a utilizatorului. Această temă vine cu culori frumoase și panglici glisante pentru decorarea site-ului tău. Moda este livrată cu galerii foto lightbox și este compatibilă cu WooCommerce pentru a începe un magazin online.

3. Flora

Floră

Flora este o temă elegantă pentru copii Divi. Are 12 machete de pagini personalizate, inclusiv pagina de pornire și pagina de blog. Această temă este realizată pentru arte plastice, fotografie și alte site-uri web artistice. Are o pagină de pornire bazată pe grilă cu secțiuni încorporate pentru a vă afișa portofoliul. Flora vine cu 3 stiluri de portofoliu: slider, lightbox și full-wide. Are suport gratuit de fonturi Google pentru tipografie elegantă.

4. Interior

Interior

Dacă sunteți în căutarea unei teme pentru copii Divi pentru a crea un site web pentru afacerea dvs. de design interior, atunci Interior Divi este alegerea potrivită. Puteți utiliza constructorul drag and drop pentru a adăuga cu ușurință funcții pe site-ul dvs. web. Vine cu un antet mare al paginii de pornire, cu buton derulant în jos, imagini mari pe fiecare pagină, defilare în paralax, o secțiune de text combinată cu fotografii și multe altele.

5. Josefin

Josefin

Josefin este o temă modernă, polivalentă pentru copii Divi. Are peste 8 machete de pagini personalizate, 25 de machete de bibliotecă Divi, secțiuni de pagini de pornire, module și elemente responsive unice. Designul lui Josefin dispune de un antet paralax cu ecran complet, secțiune videoclipuri și panglici de paralax. Această temă pentru copii Divi vine cu integrarea feedului Twitter și Instagram pentru a conecta publicul social media cu site-ul dvs. web. Josefin este compatibil cu pachetul Font Awesome și cu WooCommerce.

6. Soho

Soho

Soho este o temă atractivă pentru copii Divi, creată pentru fotografi, bloggeri și artiști creativi. Este construit în topul temei Divi pentru o viteză și o performanță mai bune. Acesta include 11 machete de bibliotecă Divi cu 4 opțiuni de galerie de imagini. Are un slider pentru pagina principală pe ecran complet și defilare paralax pentru o experiență mai bună a utilizatorului. Tema pentru copii Soho acceptă fonturile Google pe site-ul web.

7. Zara

Zara

Zara este o temă premium pentru copii Divi, bazată pe un restaurant, cu caracteristici uimitoare și culori frumoase. Este livrat cu efecte de animație, pluginul Master Slider Pro, un șablon personalizat pentru meniul restaurantului și un slider special pentru meniu. Dispune de mai multe formulare de rezervare pentru utilizatori să facă rezervări și rezervări. Zara oferă opțiuni ușoare de personalizare, design sensibil și un import demo cu 1 clic.

Legate de: Cum să creezi un site de restaurant.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cea mai bună temă pentru copii Divi pentru nevoile tale. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum să instalați și să configurați o rețea multisite WordPress și să citiți comparația noastră completă între Divi și Avada.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map