7 modalități de a obține un domeniu gratuit de e-mail personalizat (cu configurare simplă)

cum să obțineți un domeniu de e-mail gratuit pentru mica afacere


Doriți să configurați un domeniu gratuit de e-mail personalizat pentru afacerea dvs.?

Cu un domeniu de e-mail personalizat, puteți utiliza adresa URL a site-ului dvs. web în adresa dvs. de e-mail, cum ar fi [email protected], deci nu trebuie să utilizați o adresă de e-mail generică pentru afacerea dvs., cum ar fi [email protected]

În acest articol, vă vom arăta cum puteți obține un domeniu de e-mail gratuit pentru afacerea dvs. în cel mai simplu mod. Dar înainte de aceasta, să verificăm care este exact un domeniu de e-mail și cum vă poate ajuta afacerea.

Ce este un domeniu de e-mail și de ce să îl utilizați?

Un domeniu de e-mail este adresa web care vine după simbolul „@” dintr-o adresă de e-mail. O adresă de e-mail non-business folosește de obicei adresa URL a furnizorului de servicii de e-mail, cum ar fi Gmail.com sau yahoo.com.

Există mai multe avantaje pentru a avea un domeniu de e-mail personalizat. Cu un domeniu de e-mail personalizat, e-mailul dvs. pare mai profesionist și mai de încredere, deoarece utilizatorii pot vedea că e-mail-ul aparține mărcii dvs..

Deoarece nimeni altcineva nu poate înregistra o adresă de e-mail cu numele dvs. de domeniu de e-mail, puteți alege orice nume de utilizator pentru adresa dvs. de e-mail.

Să aruncăm o privire la modul de configurare rapid și ușor a unui domeniu de e-mail gratuit.

1. Bluehost

Bluehost-site

Bluehost este un hub unic dacă căutați un domeniu de e-mail gratuit pentru mica afacere. Vă oferă opțiunea de a înregistra un nume de domeniu gratuit dacă achiziționați planul lor de găzduire. Tot ce trebuie să faceți este să vizitați site-ul lor oficial, faceți clic pe butonul Incepe buton. Puteți selecta apoi un plan.

Acum veți fi redirecționat către o pagină unde puteți înregistra un nume de domeniu. Puteți renunța la taxa de înregistrare a domeniului atunci când vă înscrieți la serviciul de găzduire al Bluehost.

Aici, veți avea opțiunea să creați un domeniu nou sau să folosiți unul dintre domeniile dvs. Dacă creați unul nou, Bluehost va verifica mai întâi dacă numele de domeniu este disponibil. Dacă nu, puteți încerca să îl căutați pe altul. Pentru a cunoaște procesul exact, verificați cum să configurați gratuit domeniul dvs. de e-mail cu Bluehost, urmați acest ghid.

2. Dreamhost

recenzie dreamhost

Dreamhost este o altă companie populară de găzduire care vă permite să creați un nume de domeniu gratuit dacă optați pentru serviciile lor de găzduire. Puteți avea un domeniu de e-mail dacă aveți un plan activ de găzduire (cu excepția planului partajat Starter) fără a plăti nimic în plus.

Pentru a crea un nou domeniu de e-mail cu Dreamhost, mai întâi va trebui să vă autentificați în contul Dreamhost și apoi să accesați Gestionează e-mailul pagină. Acum faceți clic pe butonul Creați o nouă adresă de e-mail buton.

Acum puteți introduce adresa de e-mail în primul câmp și selectați domeniul alegând din meniul derulant. Puteți alege apoi un nume al căsuței poștale, care este numele dvs. de utilizator din adresa dvs. de e-mail. („Asistență” este numele căsuței poștale pentru e-mail [email protected]) Deci puteți folosi numele dvs. sau orice altceva care definește scopul e-mailului. După aceasta generați o parolă puternică folosind câmpurile de mai jos. În final, faceți clic pe butonul Creare adresă pentru a finaliza procesul. Si asta e. Tocmai ai creat adresa de e-mail.

Dacă nu puteți decide între Bluehost și Dreamhost, această recenzie vă poate ajuta să luați o decizie mai bună.

3. HostGator

revizuirea gazdelor

HostGator este următoarea cea mai bună opțiune care vă permite să configurați un domeniu de e-mail pentru afacerea dvs. HostGator vă permite să creați adrese de email nelimitate cu domeniul dvs. de e-mail. Cu toate acestea, aceștia percep o taxă pentru nume de domeniu în timpul înregistrării.

Puteți configura adresa de e-mail chiar din cPanel-ul contului dvs. HostGator. În cPanel, accesați secțiunea mail și selectați Conturi de e-mail. Puteți completa câmpurile pentru a adăuga numele de e-mail dorit, parola și, de asemenea, puteți selecta o cotă pentru căsuța poștală, dacă doriți. Odată terminat, apăsați pe Crea buton pentru a începe. Puteți continua configurarea setărilor dvs. de e-mail făcând clic pe butonul Da afișat pe ecran.

4. GreenGeeks

greengeeks wordpress hosting review

GreenGeeks este încă un alt furnizor de hosting care renunță la taxa de înregistrare în timp ce configurați un cont de găzduire. Puteți crea o adresă de e-mail conectându-vă în contul GreenGeeks și apoi accesând cPanel. Puteți face asta făcând clic pe butonul Logare cPanel butonul sub Conectare rapidă la server secțiune.

Acum derulați în jos la secțiunea de e-mail și faceți clic pe butonul Conturi de e-mail icon. Acum veți fi redirecționat către o nouă pagină unde puteți introduce detaliile despre noul domeniu de e-mail pe care doriți să îl creați. Pentru a configura domeniul dvs. de e-mail este nevoie de mai puțin de 5 minute. Odată creat, îl puteți accesa prin IMAP, POP3 sau Webmail.

5. Gazduire InMotion

revizuire hosting hosting vps

Inmotion Gazduire vă oferă acces la un server de e-mail dacă optați pentru unul dintre planurile lor de găzduire.

Puteți crea conturi de e-mail cu numele de domeniu al afacerii dvs. și puteți accesa e-mailul dvs. de la un client de e-mail gratuit bazat pe web sau puteți utiliza clientul de e-mail la alegere. Pentru a face acest lucru, puteți începe conectându-vă la cPanel. Acum derulați în jos pentru a găsi și selecta Conturi de e-mail opțiune. Acum veți fi pe pagina conturilor de e-mail. Faceți clic pe butonul Crea buton.

Acum puteți completa opțiunile de mai jos pentru a adăuga domeniul dvs., numele de utilizator și parola de securitate. Odată terminat, faceți clic pe butonul Creare de la sfârșitul paginii pentru a finaliza pasul.

6. G Suite

gsuite

G Suite este o altă opțiune genială pe care o puteți încerca. Deși acesta nu este unul gratuit, este cu siguranță mai bun decât cele menționate mai sus. Puteți începe cu încercarea sa gratuită de 14 zile și apoi puteți opta pentru un plan dacă sunteți mulțumit de serviciul lor. Pe lângă e-mailul de afaceri, G Suite vă permite să utilizați aplicații Google pentru afaceri cu G Suite.

Pentru a configura domeniul dvs. de e-mail cu G Suite, începeți făcând clic pe butonul Incepe o probă gratuită opțiune. Aceasta va afișa un set de întrebări care conține detaliile contului dvs. de bază. Adăugați informațiile conform întrebărilor. Odată terminat, puteți căuta un nume de domeniu pentru afacerea dvs. După ce găsiți domeniul disponibil, va afișa suma pe care trebuie să o plătiți pe an după încheierea perioadei de încercare.

Consultați ghidul nostru despre configurarea unui e-mail de afaceri profesionist cu G Suite.

7. Office365

Office365 este o altă soluție excelentă care vă permite să creați un domeniu de e-mail cu câțiva pași simpli și ușori. Dar și acesta, precum G Suite, este o opțiune plătită. Puteți avea contul dvs. pregătit în doar 5 pași. Selectați un plan din cele 3 planuri de preț diferite de pe site-ul său oficial. Acum urmați pașii pentru a adăuga informațiile dvs. de bază pe care le solicită.

Odată făcut acest lucru, vă puteți crea userID-ul. Aici adăugați numele dvs. de domeniu personalizat.

Vă vor cere să adăugați numărul de contact la care vă vor suna sau vă vor trimite un text pentru a vă dovedi autenticitatea. După ce ați verificat starea, vi se va solicita să completați un alt set de informații în 5 pași diferiți.

Ultimul pas este să efectuați plata. După plată, puteți începe imediat să folosiți domeniul dvs..

Deci asta este. Acestea sunt unele dintre cele mai populare și mai fiabile modalități de a configura un domeniu de e-mail gratuit / plătit pentru afacerea dvs. Consultați ghidul nostru despre cele mai bune companii de găzduire și furnizorii populari de VoIP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me