8 cele mai bune alternative Blogger pentru 2020 (comparat și revizuit)

Alternative Blogger


Căutați alternative populare la Blogger? Blogger.com este o platformă de blogging de către Google care vă permite să începeți propriul blog gratuit.

Mulți utilizatori încep cu Blogger și, pe măsură ce își dezvoltă blogul, vor căuta o alternativă mai bună care să faciliteze scalarea și creșterea blogului lor. În acest articol, vom compara unele dintre cele mai bune alternative Blogger și vă vom ajuta să decideți care este cea mai potrivită pentru nevoile dvs..

De ce să cauți alternative Blogger

Deoarece Blogger este o platformă gratuită, acesta vine cu mai multe limitări. Iată câteva dintre contrariile de utilizare a Blogger care ar putea să te facă să cauți concurenți Blogger.

 1. Nu dețineți blogul dvs.: Blogger este o platformă deținută de Google. Aceasta înseamnă că Google poate respinge orice blog în orice moment, fără o notificare prealabilă.
 2. Opțiuni de personalizare limitate: Puteți adăuga gadgeturi încorporate, cum ar fi anunțuri, link-uri de abonament, formular de contact etc. pe site-ul dvs. Blogger. Dar aceste gadgeturi oferă o posibilitate limitată de personalizare, care poate fi cu adevărat frustrant.
 3. Caracteristici limitate: Pe măsură ce creșteți blogul dvs., este posibil să doriți să integrați funcții suplimentare în blogul dvs., cum ar fi apartenența sau magazinul de comerț electronic. Cu Blogger, nu puteți face acest lucru.
 4. Opțiuni de proiectare limitate: În comparație cu alte platforme precum WordPress, Blogger oferă opțiuni de design limitate.

Haideți să trecem acum la câteva dintre cele mai bune alternative Blogger pe care le încercați.

1. WordPress

wordpress.org

WordPress este o platformă gratuită și open-source care vă permite să creați un blog fără niciun ajutor profesional. WordPress este atât de flexibil încât puteți construi orice fel de site-uri web cu ușurință.

Vă oferă mii de teme și pluginuri gratuite și premium, folosind care puteți îmbunătăți aspectul blogului și extinde funcțiile acestuia. De asemenea, puteți traduce site-ul dvs. în mai multe alte limbi, puteți adăuga funcții de partajare socială și face multe mai multe cu ajutorul pluginurilor.

Pentru mai multe detalii, consultați Blogger vs. WordPress. În plus, consultați recenzia noastră completă de WordPress

2. Constructor de contact constant

constructor de site-uri de contact constant

Constant Contact Builder este probabil cel mai ușor de utilizat constructor de site-uri web. Vă permite să creați un site web complet personalizabil, care arată uimitor pe mai multe dispozitive. De asemenea, vine la pachet cu un producător de logo, astfel încât să poți da startul site-ului tău, fără a fi nevoie să angajezi un dezvoltator.

Constructorul de site-uri web a fost cunoscut pentru viteza sa. De asemenea, puteți seta magazinul online gratuit în câteva minute. Oferă funcții uimitoare pentru a enumera produsele dvs., accepta plăți prin diferite opțiuni de plată, trimite confirmări ale comenzilor către utilizatorii dvs., actualizați automat inventarul produsului cu fiecare comandă, primiți e-mailuri din afara stocului generate și multe altele.

3. Constructor Gator

Constructor de site-uri Gator

Gator Builder de Hostgator este un alt constructor de drag and drop care vă permite să vă puneți în funcțiune blogul. Cu blogul tău, poți chiar integra rapid și ușor o platformă de comerț electronic complet

Cel mai bun lucru despre acest constructor este că oferă tot ce ai nevoie pentru a începe, de la web hosting, nume de domeniu gratuit la SSL.

Ați putea dori, de asemenea, să consultați recenzia noastră pentru Gator Website Website.

4. Joomla

Joomla

Joomla este o platformă gratuită și open-source de gestionare a conținutului care vă permite să creați un blog ca un profesionist. Mulți furnizori de găzduire oferă o opțiune rapidă de instalare Joomla, astfel încât să puteți avea site-ul Joomla gata fără niciun efort suplimentar. La fel ca WordPress, Joomla este, de asemenea, construit cu dezvoltatori non-web, astfel încât este livrat cu opțiuni de personalizare grozave, pe care le veți iubi absolut.

Puteți alege dintre o mulțime de șabloane și extensii. La fel ca Blogger, șabloanele Joomla vă permit, de asemenea, să schimbați aspectul blogului.

Cu extensiile Joomla, puteți adăuga funcții suplimentare pe site-ul dvs. În plus, puteți traduce site-ul dvs. în mai multe alte limbi, fără ajutorul vreunei extensii terțe.

5. Drupal

Drupal, alternativa bloggerului

Drupal este încă o alternativă Blogger, care este, de asemenea, o platformă gratuită și open-source, care facilitează pornirea unui blog și a tot felul de site-uri web. Pentru a schimba aspectul, puteți instala o temă Drupal care să răspundă nevoilor dvs. Pentru a vă extinde funcțiile, puteți instala module pe site-ul Drupal.

Spre deosebire de alte alternative Blogger, Drupal rămâne în fața curbei când vine vorba de securitate. Sunt transparente în ceea ce privește securitatea lor și publică un raport detaliat de securitate.

Dacă sunteți confuz în legătură cu care dintre cele trei platforme de mai sus poate fi cea mai bună alegere, puteți citi postarea noastră de comparație pe WordPress vs. Joomla vs. Drupal aici.

6. Tumblr

Tumblr, alternativa Blogger

Tumblr este o altă alternativă pe care ar putea să o încercați. Este un instrument de blogging, microblogging și rețele de socializare care vă permite să partajați fără efort orice lucru pe web, inclusiv fotografii, citate, etc..

Tumblr pare să aibă un utilizator demografic mai tânăr în comparație cu alte rețele de socializare.

7. Weebly

Weebly

Weebly este un popular constructor de site-uri care vă permite să construiți orice fel de site-uri, inclusiv un blog. La fel ca Blogger.com, Weebly este, de asemenea, o platformă găzduită care vă permite să construiți cu ușurință un blog de la început.

După ce v-ați înscris pentru un site Weebly, puteți alege dintre una dintre temele sale pentru a oferi site-ului dvs. apelul vizual de care are nevoie.

Pentru a vă extinde funcțiile, Weebly oferă sute de aplicații.

Aflați mai multe despre Weebly aici.

8. mediu

Mediu

Mediu este o platformă de publicare online perfectă pentru scriitorii în devenire. Pe Medium, puteți să vă publicați lucrările și să le împărtășiți cu alții din comunitate. Dacă lucrarea dvs. îi place unui cititor de pe Medium, o pot aprecia aplazându-vă, făcând clic pe un buton clap.

Medium permite utilizatorilor săi să citească 3 articole pe zi. Dacă depășiți limita și mai doriți să citiți mai multe postări, puteți deveni membru plătind 5 USD. În cazul în care articolul dvs. este aplaudat de un alt utilizator, Medium va începe să vă plătească.

Asta e! Sperăm că ați găsit util articolul nostru despre cele mai bune alternative de blogger. De asemenea, poate doriți să consultați cele mai bune platforme de blog pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map