8 cele mai bune cursuri online WordPress și furnizori de instruire

Cele mai bune cursuri online WordPress și furnizori de instruire


Căutați cei mai buni cursuri online de WordPress și furnizori de formare?

Indiferent dacă sunteți un utilizator începător, un profesionist experimentat sau un dezvoltator de teme sau de pluginuri, veți găsi o mulțime de cursuri WordPress diferite pe web care vă ajută să învățați tot ce doriți cu WordPress. Acestea fiind spuse, nu fiecare curs online WordPress merită timp și bani.

Acesta este motivul pentru care am creat o listă cu cele mai bune cursuri online și programe de formare pentru WordPress.

Alegerea celui mai bun curs online WordPress

Puteți găsi mai multe platforme care oferă tutoriale și ghiduri care vă ajută să învățați WordPress în interior. Aceste platforme acoperă diferite subiecte precum dezvoltarea site-urilor web, dezvoltarea temelor și a pluginurilor, personalizarea WordPress și multe altele.

Nu orice curs online WordPress este creat egal. Puteți găsi cursurile în diferite formate.

 • Tutoriale video
 • Ghiduri pas cu pas
 • Sfaturi și trucuri
 • Suport WordPress

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune cursuri online WordPress și furnizori de formare de pe piață.

1. Curs video gratuit WPBeginner

WPBeginner

WPBeginner este cel mai popular ghid pentru începători WordPress de pe internet. Oferă cursuri online gratuite, tutoriale și videoclipuri pentru a vă ajuta să învățați WordPress. Când vă înscrieți la videoclipurile WPBeginner, veți avea acces la 30 de ghiduri și tutoriale utile GRATUIT.

Cu aceste tutoriale video, veți putea să începeți un blog, să faceți un site web sau să creați un magazin online fără să angajați un dezvoltator. Tutoriale video discută despre paginile, postările, imaginile, încorporarea video / audio, widget-uri, instrumente, setări și configurare.

În afară de asta, puteți vizita Site-ul WPBeginner pentru a verifica articole gratuite, resurse, plugin-uri premium și peste 100 de cupoane de reducere. Într-adevăr, WPBeginner este soluția de pionierat și unică pentru a învăța WordPress.

De asemenea, poate doriți să luați în considerare înscrierea la Grupul de Facebook al WPBeginner. În acest grup, veți găsi mulți începători care primesc soluții pentru problemele lor. De asemenea, Syed Balkhi (fondatorul) împărtășește adesea sfaturi și trucuri rapide în videoclipuri live care vă pot ajuta să creșteți rapid site-ul.

Preț: Este complet GRATUIT!

2. WP101

WP101

WP101 oferă tutoriale video WordPress prietenoase pentru începători. Ei publică cursuri video profesionale pe WordPress pentru utilizatorii de nivel de intrare. De la instalare la utilizarea de pluginuri și teme, WP101 vă ajută să vă orientați ușor în modul de utilizare a pluginurilor populare WordPress rapid și ușor.

De asemenea, puteți profita de cursurile lor avansate legate de produse, care acoperă Yoast, MailPoet, WooCommerce, Jetpack și multe altele. De asemenea, oferă cursuri despre editorii WordPress, inclusiv editorul de blocuri Gutenberg.

Preț: Planul de aderare pe viață costă 99 USD (o singură taxă).

3. Tutoriale + Tutoriale WordPress

Envato Tuts Plus

Tuts + este un site web popular pentru tutorialul cu coduri WordPress. Oferă sute de tutoriale despre cum să vă ajute să aflați totul despre WordPress. Puteți accesa, de asemenea, zeci de cărți electronice și cursuri online de la experți de top din WordPress.

Subiectele abordate în aceste tutoriale și cursuri includ SEO, dezvoltare de teme, dezvoltare de pluginuri, postări și pagini, tipuri de postare personalizate, rețea multisolată, blocuri Gutenberg și multe altele.

Partea cea mai bună este că vă puteți abona la Envato Elements și puteți avea acces la peste 1,6 milioane de articole utile, inclusiv acces nelimitat la tutoriale + tutoriale, cărți electronice și cursuri..

Preț: Costă 16,50 USD pe lună.

4. Lynda.com

Lynda

Lynda.com este unul dintre cele mai mari site-uri de cursuri și tutoriale online de LinkedIn Learning. Are o secțiune dedicată tutoriale video și cursuri WordPress. Cu 51 de cursuri și peste 1500 de ghiduri video pentru WordPress, puteți învăța aproape tot ceea ce privește WordPress.

Tutoriale video acoperă mai multe subiecte, inclusiv dezvoltarea de pluginuri, crearea de bloguri, dezvoltarea de site-uri web, personalizarea temelor, securitatea, WooCommerce și multe altele.

Preț: Începând de la 17,99 USD pe lună la facturarea anuală.

5. Udemy

Udemy

Udemy oferă o gamă largă de cursuri online pe mai multe subiecte. Are o secțiune separată despre tutorialele video pentru WordPress. Cursurile sunt sortate după numele profesorilor, evaluările utilizatorilor, numărul de ore și nivelurile (începător, avansat etc.).

Are peste 3000 de cursuri pe WordPress de la experți. Unii dintre profesori oferă peste 100 de prelegeri care acoperă toate subiectele, inclusiv proiectare web, dezvoltare, selecție de teme, pluginuri și multe altele. Puteți oferi feedback-ul dvs. în orice moment pe baza experienței dvs. cu Udemy.

Preț: Costul se bazează pe formator și numărul de cursuri oferite. De obicei, începe de la 19,99 USD.

6. Sesiuni WP

Sesiuni WP

Sesiuni WP ofera tutoriale video de la cei mai importanti experti WordPress. Are zeci de sesiuni video online și 7 cursuri complete, fiecare cu lecții multiple. Unele dintre sesiunile lor au, de asemenea, mai mulți formatori care îi fac unici și extraordinari.

Acestea pot oferi un program privat de pregătire pentru tine și echipa de dezvoltare. Programul include coaching bi-săptămânal, formare continuă, canal privat slack, evaluare individuală, carduri de raport și multe altele. Puteți renunța oricând la antrenament și puteți plăti pentru ceea ce ați învățat.

Preț: Deveniți membru și accesați la 160+ ore de pregătire pentru 3 $.

7. WordPress.tv

WordPress TV

WordPress.tv este un popular site WordPress de către Automattic. Oferă mii de videoclipuri de la experți și formatori pe internet. De asemenea, oferă videoclipuri de la WordCamps (conferințe internaționale WordPress) din toate colțurile lumii.

Site-ul web are o secțiune „Cum să”, cu sute de tutoriale pentru a învăța WordPress. De asemenea, puteți partaja videoclipurile dvs. pe WordPress.tv pentru a răspândi cunoștințe. Vă permite să vă alăturați WordPress.tv ca voluntar pentru a modera și revizui trimiterile video.

Preț: Este gratis.

8. IsItWP

IsItWP

IsItWP este un instrument popular de căutare WordPress pe care îl puteți utiliza pentru a analiza găzduirea unui site, tema, plugin-uri și alte informații. Are un blog cu peste 1000 de tutoriale, ghiduri și cursuri online pe WordPress.

Dacă doriți acces gratuit la tutorialele, sfaturile și hack-urile utile WordPress, atunci alăturați-vă newsletter-ului săptămânal al IsItWP. Experții noștri trimit săptămânal e-mailuri către abonați cu tone de resurse WordPress în fiecare săptămână.

IsItWP are recenzii de produse pentru sute de teme și plugin-uri WordPress. De asemenea, oferă mai multe recenzii de găzduire WordPress gratuit. Puteți profita de aceste recenzii pentru a selecta cele mai bune gazduire web, temă și pluginuri pentru site-ul dvs. WordPress.

Preț: Este complet GRATUIT!

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cei mai buni cursuri online de WordPress și furnizori de instruire. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cele mai bune pluginuri pentru dropshipping pentru WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map