8 cele mai bune servicii de e-mail tranzacționale SMTP comparate (2020)

cele mai bune servicii smtp comparate


Căutați cele mai bune servicii de e-mail tranzacționale SMTP?

SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) asigură disponibilitatea e-mailurilor dvs. tranzacționale. De asemenea, puteți automatiza e-mailurile în funcție de acțiunile și comportamentul utilizatorilor dvs. Există multe servicii de e-mail pe piață, astfel încât poate fi dificil pentru dvs. să selectați opțiunea perfectă pentru a trimite e-mailuri tranzacționale.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune servicii de e-mail SMTP pentru marketing și automatizare.

1. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue este un serviciu popular de e-mail marketing. Cu SendinBlue, puteți trimite e-mailuri tranzacționale pe listele de abonați și urmăriți e-mailurile pentru a afla rata deschisă, rata de respingere, rata de clic, etc. SendinBlue oferă, de asemenea, un serviciu de marketing SMS..

Alte caracteristici notabile includ constructorul de e-mailuri drag and drop, testarea A / B pentru e-mailuri și raportarea avansată pentru o campanie de marketing e-mail optimizată.

Preț: 300 de e-mailuri / zi cu contacte nelimitate sunt gratuite. Costul de pornire pentru planul de bază este de 25 USD / lună.

2. Poșta poștală

Mailgun

Mailgun este un serviciu de e-mail puternic pentru dezvoltatorii profesioniști. Cu API-urile sale puternice, puteți să trimiteți, să primiți și să urmăriți cu ușurință e-mailuri tranzacționale prin e-mailuri. Are o validare avansată de e-mail pentru a crește conversiile.

Dispune de o infrastructură de trimitere robustă cu integrare SMTP și o simplă API RESTful pentru a trimite e-mailuri în masă utilizatorilor dvs..

Preț: Este un serviciu de plată. 10.000 de e-mailuri și 100 de validări de e-mail pe lună sunt gratuite. Pentru 20.000 de e-mailuri și 500 de validări prin e-mail lunar, costă 9 USD / lună.

3. SendGrid

SendGrid

SendGrid este un serviciu de tranzacționare prin e-mail SMTP bazat pe cloud care vine cu o platformă de încredere pentru a trimite și primi e-mailuri în masă. În afară de trimiterea de e-mailuri tranzacționale, acestea vă permit, de asemenea, să creați campanii de marketing prin e-mail.

Vine cu o varietate de opțiuni de integrare pentru a începe să trimiteți e-mailuri. Puteți obține un raport complet de analiză și feedback în timp real la fiecare e-mail pe care l-ați trimis.

Preț: În prima lună, puteți trimite gratuit 40.000 de e-mailuri. După aceea, oferă 100 de e-mailuri / zi fără costuri pentru totdeauna. Planul esențial începe cu 14,95 USD / lună, care include 100 000 de e-mailuri / lună.

4. Amazon SES

Amazon SES

Amazon SES este un serviciu de e-mail tranzacțional SMTP flexibil și scalabil, care este orientat în principal către dezvoltatorii de aplicații și marketingul digital. Amazon SES vă ajută să trimiteți cu ușurință notificări și e-mailuri tranzacționale către utilizatori. Vă permite să utilizați interfața SMTP sau un SDK AWS pentru a integra Amazon SES direct în aplicația dvs..

Este livrat cu un sistem robust care vă asigură că e-mailurile dvs. ignoră filtrele de spam. Puteți urmări livrarea prin e-mail, rata de respingere și respingeri prin mecanismul lor inteligent.

Preț: Este un serviciu de plată, ceea ce înseamnă că va trebui să plătiți pentru ceea ce utilizați. Vă permite să trimiteți 62.000 de e-mailuri / lună gratuit. După limita gratuită, va trebui să plătiți 0,10 USD pentru fiecare 1000 de e-mailuri. Dacă e-mailurile dvs. includ atașamente, va trebui să plătiți 0,12 USD / GB.

5. Marcaj poștal

ștampilă poștală

ștampilă poștală este unul dintre cele mai bune servicii de e-mail tranzacțional SMTP care oferă livrare rapidă fulger pentru aplicația dvs. și e-mailurile tranzacționale. Postmark are servere SMTP distribuite în întreaga lume pentru a asigura o livrare rapidă de e-mail.

Are un sistem de urmărire excelent, care vă permite să monitorizați câte e-mailuri sunt deschise și cât timp se petrece pe e-mailul trimis.

Preț: Planul de bază costă 10 USD / lună pentru 10.000 de e-mailuri. Pentru e-mailuri suplimentare, va trebui să plătiți 1,25 USD pentru 1000 de e-mailuri.

6. Moosend

Moosend

Moosend este un serviciu de e-mail tranzacțional SMTP accesibil, care vine cu un constructor de e-mailuri drag and drop pentru a vă proiecta e-mailurile tranzacționale instantaneu. Are o rată de livrabilitate ridicată de 98%, ceea ce înseamnă că poate combate filtrul de spam.

Vă permite să creați un e-mail și să urmăriți e-mailurile în timp real. Puteți obține, de asemenea, rapoarte de analiză avansate pentru e-mailurile dvs. tranzacționale.

Preț: Este gratuit pentru până la 1000 de abonați. Pentru următorii 1000 de abonați, va trebui să plătiți 8 USD pe lună dacă vi se facturează anual. Toate planurile oferă email-uri și campanii nelimitate în fiecare lună.

7. Mandrill

Mandril

Mandril este un serviciu de e-mail tranzacțional SMTP de MailChimp. Este o platformă sigură și eficientă pentru a trimite e-mailuri tranzacționale fără probleme de livrare. Puteți utiliza Mandrill pentru a trimite e-mailuri bazate pe date, direcționate, personalizate și de comerț electronic către utilizatorii dvs..

Cu urmărirea sa avansată, puteți monitoriza rata deschisă, rata de respingere și rata de clic pentru e-mailurile dvs..

Preț: Costă 20 de dolari pentru 25000 de e-mailuri / lună. De asemenea, puteți calcula costul adăugând numărul de e-mailuri în calculatorul lor de preț.

8. Pepipost

Pepipost

Pepipost este un serviciu de e-mail tranzacțional de tip API tranzacționat prin e-mail și SMTP. Are setări simple pentru a conecta aplicația dvs. cu Pepipost și oferă o platformă sigură pentru a trimite e-mailuri confidențiale. Cu Pepipost, puteți trimite rapid e-mailuri în masă.

Păstrează o pistă completă în ceea ce privește livrarea prin e-mail, rata deschisă și rata de respingere. De asemenea, vă anunță cu privire la dezabonări și alte acțiuni întreprinse de utilizatori.

Preț: 30.000 de e-mailuri sunt gratuite timp de 30 de zile. Ulterior, veți primi gratuit 3000 de e-mailuri / lună. Planul de pornire costă 17,5 dolari pe lună pentru 150.000 de e-mailuri, dacă este facturat anual.

Asta e tot.

De asemenea, verificați: Cel mai bun software gratuit CRM pentru îmbunătățirea relației cu clienții.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune servicii de e-mail tranzacțional SMTP. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru cu privire la cele mai bune plugin-uri de e-mail pentru WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map