9 Cele mai bune alternative de contact constante pentru a vă crește lista

cele mai bune alternative de contact constante


Căutați alternative Constant Contact? Constant Contact este un serviciu popular de e-mail de marketing pentru site-urile web pentru afaceri mici. În acest articol, vom împărtăși cele mai populare alternative Constant Contact pe care le puteți utiliza.

De ce ar trebui să cauți alternative de contact constante?

Constant Contact este un serviciu popular de e-mail pentru companii mici. Oferă o probă gratuită de 60 de zile, astfel încât să puteți testa temeinic caracteristicile sale înainte de a vă înscrie la planul de servicii premium. Este alegerea perfectă pentru începători și se ocupă cu ușurință de listele mici de abonați. Pentru mai multe detalii, trebuie să consultați recenzia noastră completă de contact constant.

Pe măsură ce trece timpul, poate fi necesar să vă uitați la alte servicii populare de e-mail pentru a obține mai multe funcții și funcționalități care nu lipsesc de la Contactul constant.

Există multe servicii de e-mail pe care le puteți consulta pe site-ul dvs. web. Aceste servicii pot concura cu Constant Contact în ceea ce privește caracteristicile și prețurile.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cele mai populare alternative de contact constant pe care le puteți utiliza.

1. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue este o populară platformă de email marketing și mesagerie text. Este ușor de început pentru a fi configurat și este foarte simplu de utilizat. Puteți derula mai multe campanii de marketing și promoții de pe site-ul dvs. web utilizând SendinBlue. Vă permite să creați mesaje personalizate bazate pe comportamentul utilizatorilor și asigură transmiterea mesajelor.

Încasează numai pentru numărul de e-mailuri pe care le trimiteți. Contul lor gratuit oferă contacte nelimitate cu 9000 de e-mailuri permise în fiecare lună. Consultați această recenzie completă SendinBlue pentru mai multe informații.

Preț: 25 USD / lună pentru până la 40.000 de e-mailuri.

2. picurare

Picatură

Drip este cea mai populară soluție de marketing prin e-commerce bazată pe e-commerce. Vine cu o tehnică inteligentă de automatizare a marketingului pentru a încuraja vizitatorii să se înscrie la lista dvs. de e-mail. Folosind Drip, puteți crea conversații cu utilizatorii dvs. și le puteți trimite e-mailuri în timp util în funcție de comportamentele lor, cum ar fi o pagină de produs pe care au vizionat-o sau pagina web pe care au vizitat-o..

Vă permite să trimiteți mesaje text personalizate utilizatorilor. Drip verifică dacă utilizatorul vizită site-ul dvs. web pentru prima dată sau vizitatorul este un utilizator obișnuit, astfel încât mesajul poate fi trimis în consecință. Ar trebui să citiți această recenzie completă despre Drip pentru a afla mai multe.

Drip este gratuit pentru primii 100 de abonați, ceea ce înseamnă că puteți testa funcțiile sale și trimite e-mailuri / mesaje text către utilizatori.

Preț: 49 dolari / lună pentru până la 2500 abonați.

3. AWeber

AWeber

AWeber este un excelent serviciu de marketing prin e-mail și generare de plumb pentru site-urile web pentru afaceri mici. Este ușor să creezi formulare de abonament prietenoase cu mobil cu AWeber pentru a-ți crește lista de e-mailuri. Vine cu un constructor de drag and drop pentru a crea e-mailuri și a configura un sistem automat pentru trimiterea de buletine informative.

AWeber are mai multe canale de asistență pentru clienți, inclusiv chat-ul live, telefon și suport bazat pe e-mail pentru a vă ajuta să derulați campaniile de marketing prin e-mail fără probleme. Procesul lor gratuit de 30 de zile vă permite să vă simțiți confortabil cu platforma lor, trimitând e-mailuri către abonații dvs. pentru o lună întreagă înainte de a trebui să plătiți ceva.

Preț: 19 USD / lună pentru până la 500 de abonați.

4. MailChimp

MailChimp

MailChimp este o soluție de e-mail puternică, accesibilă. Este cel mai bun pentru tot felul de site-uri web și oferă funcții pentru a crea pagini de destinație frumoase. Puteți utiliza aceste pagini pentru a transforma vizitatorii dvs. în clienți.

Este ușor de integrat MailChimp cu WordPress. MailChimp pentru WooCommerce este un alt serviciu uimitor pentru magazinul dvs. de comerț electronic. Funcționează excelent și cu multe alte aplicații de pe piață. De asemenea, doriți să consultați concurenții MailChimp, în comparație cu experții noștri.

Cel mai bun lucru despre MailChimp este planul lor gratuit, pe care îl puteți utiliza pentru a trimite până la 12.000 de e-mailuri pe lună.

Preț: 10 USD / lună.

5. CovertKit

ConvertKit

ConvertKit este un software de marketing prin e-mail pentru scriitori, editori și bloggeri. Vine cu un constructor de automatizare vizuală care vă ajută să creați canale automate de e-mail pentru a vă ghida vizitatorii prin apelurile dvs. la acțiune. CovertKit este apreciat și de YouTubers și podcasters.

Vă permite să creați forme frumoase de abonament, să trimiteți e-mailuri personalizate, să înțelegeți comportamentele utilizatorilor și multe altele. Procesul gratuit de 14 zile vă oferă acces la testarea serviciului lor premium.

Preț: 29 USD / lună pentru până la 1000 de abonați.

6. Răspuns GetResponse

GetResponse

GetResponse este un serviciu de marketing e-mail robust pentru site-urile web de afaceri. Vine cu șabloane de e-mail, interfață de utilizator, formulare de înscriere și multe altele. De asemenea, oferă instrumente de marketing pentru creșterea traficului site-ului dvs. web și transformarea vizitatorilor dvs. în abonați.

Pe lângă marketingul prin e-mail, puteți utiliza GetResponse pentru a găzdui webinarii online și pentru a crea pagini de destinație cu conținut interactiv. Are chat live, e-mail și asistență bazată pe telefon pentru a vă ajuta să aflați despre software. GetResponse vă oferă o încercare gratuită de 30 de zile pentru a le testa serviciul.

De asemenea, consultați cele mai bune alternative Intercom pentru a găsi cele mai populare servicii de chat live.

Preț: 15 USD / lună.

7. ActiveCampaign

ActiveCampaign

ActiveCampaign este o soluție de marketing prin e-mail bazată pe CRM (Customer Relationship Management) care poate fi utilizată pentru a crea e-mailuri personalizabile. Puteți proiecta campanii de e-mail pe baza comportamentului și intenției utilizatorilor. Funcțiile includ urmărirea evenimentelor la fața locului, integrarea WordPress, serviciul de migrare a experților și aplicații de facturare.

Are un constructor drag and drop pentru a crea e-mailuri instantaneu și a le trimite abonaților. ActiveCampaign poate trimite și mesaje text către utilizatori. Puteți utiliza serviciul lor premium gratuit în primele 14 zile.

Preț: 9 USD / lună pentru până la 500 de contacte.

8. Monitor de campanie

CampaignMonitor

Campaign Monitor oferă servicii de marketing și e-mail de automatizare pentru site-urile web de afaceri. Vine cu un constructor de drag and drop pentru a crea e-mailuri profesionale. Monitorul campaniei vă ajută să creați o călătorie vizuală pentru a vă angaja vizitatorii și pentru a vă crește veniturile.

Vă permite să creați e-mailuri pe segmente și poate fi integrat ușor cu sute de aplicații online, inclusiv Shopify, WordPress, Facebook, Magento și multe altele. Puteți crea un cont gratuit cu e-mailuri limitate și acces la biblioteca lor de șabloane de e-mail gratuite.

Preț: 9 dolari / lună pentru maximum 500 de e-mailuri.

9. Delivra

Delivra

Delivra este un software premium, profesional de marketing prin e-mail. Are un instrument inteligent de automatizare prin e-mail care folosește datele clienților din mai multe resurse pentru a fi utilizate în campaniile dvs. de marketing. Vă permite să urmăriți datele clienților și să afișați statistici despre campaniile dvs..

Puteți solicita o demonstrație pentru a afla despre platformă. Delivra are asistență telefonică pentru a obține rapid răspunsuri la întrebările dvs..

Preț: 119 USD / lună pentru 10.000 de contacte.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai populare alternative Constant Contact. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cele mai bune instrumente și pluginuri de marketing de conținut pentru WordPress și lista de software CRM pentru întreprinderile mici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map