9 cele mai bune alternative Google AdSense pentru a câștiga bani reali (2020)

Cele mai bune alternative Google AdSense


Căutați cele mai bune alternative Google AdSense pentru a vă genera site-ul?

AdSense este cel mai popular serviciu de publicitate din lume pentru a câștiga bani din reclame. Cu toate acestea, dacă contul dvs. AdSense este interzis sau șters din orice motiv, va trebui să utilizați o altă metodă pentru a continua generarea de bani a conținutului dvs..

În acest articol, vom împărtăși 9 dintre cele mai bune alternative Google AdSense pe care le puteți utiliza.

Cum să faci bani „reali” cu alternative AdSense

AdSense este rețeaua de publicitate # 1 pentru editorii care doresc să câștige bani din blogul lor. Este atât de ușor să câștigi bani din AdSense. Tot ce trebuie să faceți este să plasați codul AdSense pe blogul dvs. și anunțurile vor apărea după ce contul dvs. este aprobat.

Cu toate acestea, există multe motive pentru a căuta o alternativă fiabilă Google AdSense.

Poate că ați avut greutăți să vă aprobați pentru un cont AdSense sau poate că contul dvs. AdSense a fost interzis.

Unii editori caută, de asemenea, o alternativă, deoarece doresc să-și diversifice veniturile din anunțuri, monetizând blogul alături de AdSense.

Oricare ar fi motivul dvs., există două moduri de a vă genera bani cu ajutorul unei alternative AdSense:

  1. Alegând o rețea publicitară alternativă
  2. Prin alegerea unei rețele de afiliere

Alegerea unei rețele de anunțuri alternative este cea mai bună alegere dacă nu aveți un cont AdSense activ și doriți să generați bani cu blogul dvs. cu anunțuri.

Alegerea unei rețele de afiliere este cea mai bună alegere dacă doriți să vă diversificați veniturile publicitare alături de AdSense. Ați putea dori, de asemenea, să aflați cum să începeți marketingul afiliat.

În acest articol, vă vom arăta 2 tipuri diferite de alternative AdSense: rețele de publicitate și rețele de afiliere.

Rețele publicitare

1. Media.net

Media.net

Media.net este un serviciu similar cu Google AdSense și poate fi utilizat cu ușurință ca alternativă. Afișează anunțuri contextuale cu modele personalizate care sunt relevante pentru conținutul site-ului dvs. Se integrează cu Yahoo! Programul de anunțuri contextuale ale rețelei Bing pentru a-ți crește nivelul de informare.

Prin tehnica de reclame native, acestea îmbunătățesc implicarea utilizatorilor și personalizează aspectul paginilor de destinație. Toate reclamele lor răspund complet și arată excelent pe orice dimensiune a ecranului. Media.net plătește toate veniturile obținute la fiecare 30 de zile.

2. Anunțuri cu elice

Anunțuri de propulsie

Propeller Ads este o altă alternativă la Google AdSense. Este o rețea de publicitate și afiliere bazată pe performanță, care vă permite să creați campanii axate pe conversie. Are un sistem AI care automatizează optimizarea anunțurilor și produce rezultate uimitoare. Propeller Ads este o platformă cu autoservire, cu statistici detaliate în timp real cu privire la performanțele anunțurilor dvs..

Oferă mai multe formate de anunțuri, inclusiv reclame onclick, anunțuri native etc. Și vine cu un program de afiliere pentru a câștiga comisioane de vânzări. Puteți alege dintre mai multe gateway-uri de plată pentru a vă extrage venitul. Anunțurile cu elice plătesc pe o bază netă de 30. Pentru câteva țări selectate, acestea oferă și plăți săptămânale.

3. Adsterra

Adsterra

Adsterra este o rețea de publicitate digitală pentru editori și agenți de publicitate. Vine cu un manager de cont personal pentru a monitoriza performanța campaniilor dvs. publicitare. Puteți viza traficul web și cel mobil separat pentru a profita la maxim de reclame. De asemenea, arată statistici de performanță în timp real pentru anunțurile dvs..

Toate reclamele sunt securizate de echipa lor internă și cu ajutorul unor soluții terțe. Plata minimă pentru Adsterra este de 100 USD și plătesc de două ori pe lună editorilor.

4. AdBuff

AdBuff

AdBuff este o rețea de anunțuri asemănătoare cu AdSense, care vă conectează cu agenții de publicitate. Are un tablou de bord în timp real pentru a vă vedea starea veniturilor, astfel încât să vă puteți gestiona corect anunțurile. Managerul de cont vă permite să examinați performanța unui anunț și vă ajută să-l optimizați pentru rezultate mai bune.

Toate reclamele lor sunt prietenoase pentru familie și sunt protejate de conținut rău intenționat. Are integrare cu companii de publicitate populare pentru a vă spori veniturile. AdBuff vă plătește veniturile obținute pe o bază netă de 45 de ani.

5. Publicist

Bidvertiser

Bidvertiser este o rețea de publicitate directă pe care o puteți utiliza pentru a genera bani cu traficul și conținutul site-ului dvs. Are un panou de control pentru a vă optimiza traficul și utilizează tehnologia Smartlink pentru a vă trimite utilizatorii direct la linkurile alese. Spre deosebire de alte servicii publicitare, contul dvs. va fi aprobat imediat. Formatele de anunțuri includ bannere, glisoare, ferestre pop-up și multe altele.

Funcționează cu site-ul dvs. web, aplicații mobile, extensii și toate celelalte resurse pentru a-și monetiza traficul. Bidvertiser afișează anunțuri sigure și se integrează cu serviciile de plată populare, cum ar fi PayPal, pentru a vă trimite veniturile. Puteți retrage venitul obținut cu un sold cât mai mic de 10 USD.

6. PopAds

PopAds

PopAds este o rețea de publicitate populară și un serviciu de publicare a anunțurilor. Este o alternativă directă la Google AdSense și este o soluție cu plată mare. Puteți obține contul aprobat și puteți începe să publicați anunțuri pe site-ul dvs. în cel mai scurt timp.

Toate reclamele lor sunt optimizate pentru a se încărca rapid și eficient. PopAds este apreciat de mii de editori pentru criteriile lor de plată unice. Plătesc zilnic dacă atingeți obiectivul minim de 5 USD / zi.

7. RevenueHits

RevenueHits

RevenueHits este o altă rețea de publicitate populară de pe piață. Acesta garantează aprobarea rapidă a contului și stimulează anunțurile pentru a genera bani de pe site-ul dvs. web. Are mai multe formate pentru afișarea anunțurilor precum bannere, butoane, glisoare, ferestre, etc..

Puteți extrage veniturile prin PayPal, Payoneer și alte gateway-uri de plată populare. Suma minimă de venituri pentru a vă retrage banii este de 50 de dolari, iar aceștia plătesc pe o bază netă de 30.

Retele de afiliere

8. ShareASale

Shareasale

ShareASale este cea mai populară rețea de marketing afiliat. Oferă mai multe categorii, cum ar fi moda, tehnologie, afaceri, etc., ceea ce permite multor niște afaceri variate să câștige bani în plus. Vă puteți înscrie la orice produs înregistrat la ShareASale și să vă primiți comisionul pentru fiecare vânzare.

Poate fi o alternativă la Google AdSense, deoarece generează venituri din traficul site-ului dvs. Este ușor să vă alăturați și veți fi plătit lunar. Cu toate acestea, veți avea nevoie de soldul minim de 50 USD în contul dvs. de afiliere pentru a vă retrage veniturile. Puteți începe să câștigați bani cu ShareASale imediat ce începeți moda, mâncarea, tehnologia sau orice alt site web.

9. Asociații Amazon

Asociații Amazon

Amazon Associates este unul dintre cele mai bune programe de afiliere din lume. Este posibil să nu fie o alternativă directă la Google AdSense, dar puteți câștiga comisioane din vânzarea produselor Amazon pe site-ul dvs. web. Dacă dețineți un magazin de comerț electronic, puteți să vă înscrieți pur și simplu la programul Amazon Associates și să afișați anunțuri imagine dinamice pe site-ul dvs..

Deoarece Amazon are milioane de produse, puteți alege să afișați cele mai relevante articole pe linia dvs. de produse. Amazon Associates plătește comisioane de până la 10% pentru fiecare vânzare.

Puteți, de asemenea, să vă creați propriul magazin de afiliere Amazon pentru a câștiga mai mulți bani. Și, de asemenea, consultați lista noastră cu cele mai bune teme de marketing afiliat pentru a începe afacerea dvs. cu un bang.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune alternative Google AdSense pentru a genera bani cu site-ul dvs. De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră cu cele mai bune companii de găzduire web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me