9 cele mai bune instrumente de lucru la distanță pentru a lucra de acasă (în comparație)

instrumente de lucru la distanță


Căutați cele mai bune instrumente de lucru la distanță pentru afacerea dvs.?

Opțiunea de lucru de la distanță a câștigat recent și mai multe întreprinderi mici și mari adoptă această tendință.

A vă orienta către munca de la distanță înseamnă a vă regândi modul în care echipa dvs. comunică și se conectează online. De aceea, alegerea celor mai bune instrumente de lucru la distanță este importantă pentru echipa ta.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune instrumente de lucru la distanță care vă ajută să rămâneți conectat cu echipa dvs..

Acest articol este clasificat în câteva secțiuni diferite:

 1. Instrumente de comunicare
 2. Instrumente de colaborare
 3. Instrumente de marketing

Instrumente de comunicare

Dacă aveți mai mulți membri ai echipei care lucrează de la distanță pentru același proiect, conectarea între ei prin telefon, chat și conferințe online asigură că toată lumea se află pe aceeași pagină.

1. Nextiva

Nextiva, conferință de apel

Nextiva este una dintre cele mai bune opțiuni pentru oricine caută un sistem de telefonie de afaceri și un instrument de conferință online. Oferă atât conferințe video, cât și telefonice și poate fi folosit atât pe desktop, cât și pe telefoane mobile.

Nextiva vă oferă, de asemenea, o opțiune de chat în timp ce sunteți la o conferință cu coechipieri sau clienți. Cel mai bun lucru este că puteți partaja și ecranele dvs. Are chiar și opțiuni VoIP, cu apeluri nelimitate, texturi nelimitate la nivel național, număr gratuit, fără asistență automată și multe altele.

Practic, este o soluție completă pentru a păstra legătura cu coechipierii și clienții.

Angajații dvs. pot utiliza numerele fără taxă de oriunde pentru a vă ajuta clienții și nu trebuie neapărat să lucreze din același birou. De asemenea, pot împărtăși documente, organiza ședințe, pot urmări actualizările importante fără a se confrunta cu ședințele în persoană.

2. RingCentral

RingCentral, instrumente de lucru la distanță

RingCentral este încă un instrument pentru companiile care lucrează la distanță. Cu RingCentral, puteți organiza cu ușurință întâlniri virtuale, puteți configura un centru de apel pentru clienți de ieșire, puteți organiza o conferință video HD cu partajarea ecranului și puteți face multe.

De asemenea, puteți trimite documente importante către coechipieri sau clienți de pe telefon, desktop sau tabletă conectat la internet. Așadar, chiar dacă aveți o echipă răspândită în întreaga lume, vă puteți conecta ușor între ei cu RingCentral.

3. Zoom

Zoom videoclipuri

Zoom este un serviciu excelent de conferință video care vă permite să organizați o conferință, un webinar, să creați un eveniment virtual sau să-i învățați pe studenții dvs. online. Zoom oferă cea mai bună calitate video și audio și protejează confidențialitatea utilizatorilor săi.

Puteți opta pentru planul gratuit dacă doriți să vă organizați conferințe sau evenimente mai puțin de 40 de minute. Dar pentru orice altceva, va trebui să vă actualizați planul. Cu Zoom, găzduirea și participarea la o întâlnire este ușoară. Gazda poate genera o legătură și o poate împărtăși cu oricine are nevoie să participe la eveniment. Oricine are linkul se poate alătura întâlnirii sau evenimentului făcând pur și simplu clic pe ea.

4. Slăbire

Instrumente de lucru slabe, la distanță

Slack este un instrument excelent pentru companiile care lucrează la distanță să rămână conectate cu coechipierii lor. Cu această platformă, puteți comunica cu colegii de muncă în timp real.

Slack face ușor pentru toată lumea să rămână în buclele a ceea ce se întâmplă în companie. Puteți avea, de asemenea, canale bazate pe proiectele dvs. în care puteți discuta obiective comune, scopuri și progresul muncii dvs..

Instrumente de colaborare

Menținerea organizată și colaborarea cu membrii echipei poate fi unul dintre cele mai mari obstacole pentru echipele de la distanță. Din fericire, avem o listă de instrumente de colaborare la distanță care vă vor ajuta să depășiți această problemă.

5. GSuite

E-mailuri GSuite, găzduire prin email

GSuite este un produs de Google care oferă o serie de caracteristici și opțiuni pentru a facilita funcționarea de la distanță. Vă permite să vă conectați cu echipa dvs., precum și cu clienții dvs. cu adrese de e-mail profesionale, chat-uri de hangout și întâlniri de hangout.

De asemenea, puteți colabora cu ușurință coechipierii dvs. creând foi comune, documente, diapozitive, etc. Pentru a vă asigura că nu pierdeți evenimente importante, puteți utiliza calendarul Google care este echipat cu memento-uri auto. De asemenea, veți obține spațiu nelimitat de stocare în cloud cu Google Drive, în funcție de planurile dvs..

6. Asana

instrumente de lucru la distanță

Asana este un instrument de gestionare a proiectului care facilitează echipelor de la distanță să atribuie sarcini coechipierilor și să urmărească progresul acestora. Puteți crea echipe bazate pe diferite proiecte și adăugați membrii echipei la ele. Membrii pot apoi să își atribuie sarcini unul altuia și să adauge descrieri la aceste sarcini.

Acest lucru face ușor pentru alții să înțeleagă despre ce este sarcina. Puteți adăuga, de asemenea, note, adăugați subtasks și adăugați un termen la sarcini. Odată finalizată o sarcină, puteți să o marcați ușor ca fiind completă.

7. Doctor Time

Time Doctor, instrumente de lucru la distanță, instrumente de productivitate

Time Doctor este cel mai bun instrument de urmărire a timpului pentru ca echipele de la distanță să știe cât de productivi sunt angajații tăi. Acesta oferă o perspectivă detaliată asupra activității efectuate de angajații dvs. prin monitorizarea sarcinilor lor cu ajutorul capturilor de ecran.

Time Doctor le reamintește utilizatorilor să se întoarcă la serviciu dacă detectează utilizarea site-urilor sociale precum Facebook, Twitter sau orice alt site personal. De asemenea, urmărește în mod silențios și înregistrează internetul și o altă utilizare a aplicației, astfel încât să știți cât de productivi au fost. Deci, chiar dacă lucrați din diferite locații, vă este ușor să urmăriți exact ceea ce fac angajații.

Instrumente de marketing

Dacă derulați o afacere online, va trebui, de asemenea, să vă contactați cu clienții prin e-mail, chat în direct și SMS. Să aruncăm o privire la câteva instrumente care vă ajută să vă conectați cu clienții.

8. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue este o soluție de marketing prin e-mail bogată în funcții, perfectă pentru întreprinderile mici, bloggerii, etc. În afară de marketingul prin e-mail, vă permite să adăugați o casetă de chat live pe site-ul dvs., să faceți SMS marketing și multe altele.

Unele dintre caracteristicile frumoase ale Sendinblue sunt:

 • Creator de pagini de destinație
 • Creator de reclame Facebook
 • Pixel retargeting

9. Contact constant

Contact constant, email marketing

Constant Contact este o altă platformă de marketing prin e-mail care simplifică campaniile de marketing prin e-mail. Când începeți, vi se va solicita să vă alegeți industria și experiența anterioară cu marketingul prin e-mail. Pe baza selecțiilor dvs., veți obține conținut personalizat și idei de promovare care vă vor ajuta să vă nivelificați marketingul prin e-mail.

Folosind această platformă puteți să trimiteți cu ușurință e-mailuri de bun venit, să vă segmentați e-mailurile pentru a le trimite la clientul potrivit, să vă trimiteți e-mailurile către ne-deschizători și să faceți multe altele. Fiecare dintre aceste funcții te face să rămâi conectat cu clienții și să interacționezi mai bine cu aceștia.

Aflați mai multe despre Constant Contact aici.

Acestea sunt câteva dintre instrumentele de lucru la distanță care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți productivitatea și să rămâneți conectat cu membrii echipei. Sperăm că acest ghid te-a ajutat să înveți unele dintre cele mai bune instrumente de lucru la distanță.

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să consultați și articolul nostru despre cum să faceți bani online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map