Alternative WordPress – 18 concurenți populari WordPress

Concurenți populari WordPress


Căutați o alternativă la WordPress? Pe piață există numeroase soluții de construire de site-uri web. Deși WordPress este cea mai populară soluție și este cea mai simplă de utilizat, înțelegem nevoia de a verifica fiecare opțiune înainte de a lua o decizie finală.

În acest articol, vă vom prezenta cei mai cunoscuți concurenți WordPress pe care îi puteți utiliza ca alternativă la WordPress.

De ce ar trebui să consultați concurenții / alternativele WordPress

Multe mărci de top folosesc WordPress în mod activ pentru site-urile lor web. Are o cotă de piață de 32%, ceea ce înseamnă că fiecare al treilea site web din lume este construit pe WordPress.

Prin WordPress, ne referim la WordPress.org, care este o soluție independentă. Pentru mai multe detalii, ar trebui să consultați articolul nostru despre diferența dintre WordPress.com și WordPress.org.

Începeți rapid cu aceste cele mai bune companii de hosting WordPress.

Deci, de ce ar trebui să cauți o alternativă? Ei bine, există încă multe alte soluții pe piață pe care le puteți utiliza pentru a crea un site web sau un blog. Aceste platforme nu sunt la fel de populare ca WordPress, dar au fiecare caracteristicile și funcționalitățile lor unice care pot atrage nevoile dvs. specifice.

Legate de: Recenzie WordPress: trebuie să citiți înainte de lansarea unui site.

Dacă ați început site-ul dvs. cu WordPress și nu ați folosit niciodată altă soluție, atunci ar trebui să consultați și aceste soluții pentru a vedea cum sunt diferite de WordPress. Nu vă sugerăm să migrați site-urile dvs. web, dar este întotdeauna bine să aveți cunoștințe suplimentare la dispoziția dvs. Fie acest articol va valida decizia dvs. de a utiliza WordPress, fie veți găsi ceva mai potrivit: în orice fel, veți câștiga!

Să aruncăm o privire asupra concurenților populari WordPress.

1. Weebly: Drag & Renunțați la alternativa WordPress

Weebly

Weebly este o platformă găzduită. Are un constructor de drag and drop simplu pentru ca începătorii să configureze rapid un site. Weebly are teme interactive, fonturi personalizate, fundaluri paralaxe, un editor de imagini și multe altele.

Puteți utiliza, de asemenea, Weebly pentru a crea un magazin online. Are un constructor de comerț electronic care poate fi folosit pentru a lansa magazinul cu ușurință. Planul de bază al Weebly este liber să înceapă, dar va trebui să treci la planurile premium pentru mai multe funcții.

Dacă utilizați deja Weebly și căutați mai multe funcții, consultați acest articol despre cum să vă mutați site-ul web de la Weebly la WordPress.

2. Shopify: Cea mai bună alternativă WooCommerce

Shopify

După cum sugerează și numele, Shopify este o soluție de comerț electronic. Este comparabil cu WooCommerce, cea mai populară platformă bazată pe WordPress, utilizată pentru a crea un magazin online. Shopify este o soluție simplă și ușoară pentru a lansa afacerea pe internet.

Funcționează cu toate soluțiile de plată populare pentru a accepta plățile online. Puteți adăuga produsele și le puteți vinde online cu Shopify. Este livrat cu teme încorporate, extensii plătite, integrări și aplicații.

Vă recomandăm să citiți acest articol pe Shopify vs WooCommerce pentru a obține informații experte despre cea mai bună soluție de comerț electronic de pe piață..

De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră completă de alternative Shopify și concurenți.

Citiți recenzia noastră completă Shopify.

3. Mediu: Alternativ WordPress ușor de utilizat

Mediu

Mediul este frecvent cunoscut printre scriitorii de povești și bloggeri. De asemenea, poate funcționa bine ca platformă secundară pentru bloggerii care își rulează propriile bloguri pe alte platforme sau scriu pentru mai multe bloguri. Obiectivul principal al Medium este de a construi o comunitate de scriitori și de a împărtăși conținutul uimitor cu cititorii.

Este o platformă de publicare modernă și receptivă. Nu există șabloane sau extensii, ceea ce înseamnă că veți fi obligat să utilizați designul dat așa cum este. Cu toate acestea, Medium este complet optimizat și funcționează excelent pe orice dimensiune a ecranului. Ele oferă note și răspunsuri în linie în loc de comentarii.

Medium este o soluție complet găzduită, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găzduirea web și lățimea de bandă. Pentru editori, oferiți nume de domeniu personalizate pentru a permite utilizatorilor să își selecteze propriul domeniu pentru blogul lor.

Dacă utilizați deja Media și doriți să vă mutați pe o platformă mai bună, consultați ghidul nostru privind trecerea de la Medium la WordPress.

4. Blogger: # 1 WordPress.com Alternative de Google

Blogger

Numele vă spune tot ce vă puteți aștepta de la această platformă. Mulți bloggeri din întreaga lume și-au început cariera de scriere cu Blogger. Este o soluție gratuită alimentată de Google.

Ar trebui să consultați articolul nostru despre Blogger vs WordPress pentru a afla diferențele primare dintre cele 2 cele mai populare platforme de blogging.

Cu toate acestea, dacă utilizați deja Blogger și v-ați săturat de editorul lor, atunci puteți muta cu ușurință blogul dvs. de la Blogger la WordPress.

5. Site-uri Google: Site Web Builder gratuit de către Google

Site-uri Google

Google Sites este un produs al Google. Este o soluție simplă, cu mai puține opțiuni. Nu este un concurent direct către WordPress sau alte sisteme de gestionare a conținutului, dar poate fi considerat o alternativă la Weebly, Squarespace, Wix etc..

Vă permite să utilizați un nume de domeniu personalizat pentru site-ul dvs. web. Nu este nevoie să adăugați nicio soluție de găzduire cu aceasta. Google Sites este excelent pentru site-uri web și bloguri la scară mică.

6. Typepad: Concurent WordPress Vintage

TypePad

Typepad este o platformă premium de blogging și publicare. Poate fi folosit pentru a crea blogul personal sau profesional cu ajutorul unui membru de asistență pentru clienți de la Typepad. Este o soluție optimizată și poate fi folosită pentru a câștiga bani online.

Typepad are design-uri de calitate premium pentru site-urile web. Este ușor să-ți pornești blogul sau site-ul și să-ți distribuie conținutul online.

7. Ghost: Viitorul Blogging-ului

Fantomă

Ghost este o platformă simplă de blogging axată în principal pe ajutarea bloggerilor, oferindu-le o soluție ușor de utilizat. La fel ca multe alte site-uri de blogging, Ghost nu oferă o listă mare de funcții. Se bazează pe NodeJS și încearcă în mod constant să își îmbunătățească editorul pentru scriitorii care folosesc platforma lor.

8. Tumblr: Tumblr: Cel mai bun blogging social

Tumblr

Tumblr este o platformă excelentă pentru bloggerii motivați social. Oferă teme și șabloane pentru personalizare. Fiind o soluție găzduită, vă permite să vă concentrați pe scrierea și designul blogului dvs. Tumblr permite nume de domenii personalizate și poate fi folosit pentru a crea pagini. Combinația de social media și blogging-ul o face unică în comparație cu alte soluții.

9. Joomla

Joomla

Joomla este unul dintre cei mai vechi și mai populari producători de site-uri de pe piață. Este un software open source și funcționează prin sprijinul comunității sale. Mulți dezvoltatori și utilizatori web avansați preferă Joomla pentru producția de site-uri web. Poate fi utilizat pentru a crea orice fel de site-ul web și oferă utilizatorilor un panou de administrare avansat.

Puteți personaliza complet Joomla folosind extensiile lor premium și temele web. Acest software CMS are mai multe caracteristici decât orice alt sistem de gestionare a conținutului. Joomla este disponibil pe multe panouri de găzduire web cu o opțiune de instalare cu 1 clic.

10. Drupal

Drupal

Drupal este una dintre cele mai populare soluții de gestionare a conținutului și soluții de construire a site-urilor web. Drupal are o cotă de piață de 2,1% din toate site-urile web din lume. Are o bază puternică și este folosit de multe agenții de top și de agenții private pentru site-urile lor web.

La fel ca WordPress, veți avea nevoie de un nume de domeniu și de găzduire web pentru a lansa Drupal. Deși nu este la fel de ușor ca WordPress pentru începători. Panoul de administrare este dificil de gestionat și are o curbă de învățare abruptă. Veți avea nevoie de instruire și de ajutor pentru a învăța Drupal, ceea ce îl face să nu apară pentru majoritatea start-urilor.

11. Jekyll

Jekyll

Jekyll este un constructor de site-uri bazat pe Ruby și NodeJS. Întrucât tehnologia este diferită și se ocupă de utilizatori mai avansați, va trebui să studiați înainte de a putea crea pagini și adăuga conținut. Nu are bază de date, iar paginile web sunt construite pe HTML static.

Dacă aveți cunoștințe despre limbaje de programare moderne și sisteme software precum Markdown, Git, Ruby etc., atunci această platformă este pentru dvs. Are găzduire gratuită oferită de GitHub Pages. Jekyll este soluția aleasă pentru dezvoltatori și programatori avansați.

12. CMS simplificat

CMS simplificat

CMS Made Simple trăiește până la numele lor. Acest sistem de gestionare a conținutului este complet open source (folosind PHP și MySQL) și este similar cu celelalte platforme populare de blogging, cum ar fi WordPress.

Acesta oferă toate instrumentele de personalizare, teme, extensii și documentație pentru a porni un blog de care aveți nevoie. Ghidul de pe site-ul de blogging face și mai simplu pentru începători să-și lanseze rapid blogul.

13. SquareSpace

Squarespace

Squarespace este o platformă găzduită. Este popular printre soluțiile de creare de site-uri precum WordPress, Joomla și altele. Squarespace este o soluție premium și vine cu șabloane web încorporate pentru personalizarea blogului tău.

Ar trebui să consultați articolul nostru despre Squarespace vs WordPress pentru o comparație aprofundată între cele două platforme. Dacă utilizați Squarespace și doriți să încercați ceva nou, atunci urmați ghidul nostru pentru a trece cu ușurință de la Squarespace la WordPress. Pariem că merită mișcarea!

Nu ratați să verificați cele mai bune alternative Squarespace.

14. Textpattern

Textpattern

Textpattern este o soluție simplă de blogging. Nu este la fel de popular ca WordPress sau Joomla, dar utilizarea este similară cu oricare altă platformă de construire a site-urilor web. Textpattern este ușor de utilizat și de gestionat pentru începători.

Alături de alte caracteristici standard, are o soluție de comentarii gata de utilizare și afișează statistici în tabloul de bord. Utilizează pagini HTML pentru afișarea textului.

15. Motor de expresie

Motor de expresie

Expression Engine este un constructor de site-uri premium. Această platformă funcționează cu o combinație de PHP și MySQL. Are un plan gratuit pentru a începe site-ul dvs., dar toate suplimentele și extensiile sunt plătite. Va trebui să investești timp și bani pentru a construi un site web adecvat cu Expression Engine. De asemenea, are o taxă de licență pentru lansarea unui site web sau blog.

16. Statamic

Statamic

Statamic este un constructor de site-uri puternic, cu tehnologii avansate care funcționează în fundal. De obicei, este ales de utilizatorii tehnici care cunosc procesele și doresc să exploreze posibilitățile complete ale unui software CMS. Statamic creează pagini pentru utilizatori cu ajutorul PHP, Markdown și YAML, motiv pentru care este diferit de alte soluții.

17. Webs.com

Țesăturile

Webs.com este o soluție freemium pentru a crea site-uri web. Vine cu un constructor de site-uri drag and drop, integrarea rețelelor sociale, design responsiv și nume de domeniu personalizat. Webs.com este o soluție găzduită și puteți consulta planurile premium pentru funcții suplimentare.

Este livrat cu teme și șabloane interactive pentru a personaliza aspectul site-ului dvs. web. Cu soluția premium, veți primi asistență de la dezvoltatorii și designerii lor atunci când creați site-ul de care aveți nevoie.

18. Wix

Wix

Wix este un simplu constructor de site-uri web și o soluție găzduită. Este folosit de mulți începători care doresc să înceapă site-ul rapid. Puteți utiliza constructorul drag and drop pentru a adăuga funcții, imagini și conținut pe site-ul dvs. web.

Pe lângă un site web tradițional, puteți crea, de asemenea, un blog sau un magazin online folosind Wix. Pentru un magazin online, va trebui să cumpărați versiunea lor premium. Planurile premium vă permit să integrați soluții de plată online precum PayPal, autorize.net, etc.

Ar trebui să consultați articolul nostru despre Wix vs WordPress pentru a citi comparația completă. În plus, puteți arunca o privire la această recenzie Wix pentru a afla mai multe despre caracteristicile și funcționalitățile acestei platforme în profunzime.

Dacă sunteți un utilizator Wix și nu sunteți mulțumit de limitări, vă recomandăm să treceți de la Wix la WordPress. Pentru mai multe opțiuni, consultați articolul nostru despre alternativele Wix și concurenții.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați despre concurenții WordPress. Dacă v-a plăcut acest articol, vă recomandăm, de asemenea, să consultați acest ghid cu peste 100 de statistici și fapte WordPress interesante și câteva dintre motivele principale pentru care ar trebui să utilizați WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me