BigCommerce vs WooCommerce: Ce ar trebui să alegi?

bigcommerce-vs-woocommerce


Doriți să porniți un site web de comerț electronic? Dacă da, va trebui să alegeți o platformă de comerț electronic pentru a vă construi și găzdui site-ul dvs. web. Dar cu atât de multe platforme de comerț electronic pe piață, de unde știți care este cea mai bună alegere pentru dvs.?

În acest articol BigCommerce vs. WooCommerce, vom compara aceste 2 platforme populare de comerț electronic, astfel încât să puteți da seama care dintre ele este alegerea potrivită pentru nevoile dvs. Vom descompune funcțiile, ușurința de utilizare, stabilirea prețurilor, asistența și multe altele pentru a determina ce platformă de comerț electronic va ajuta site-ul dvs. web să aibă succes.

Să începem.

Prezentare generală: BigCommerce vs. WooCommerce

BigCommerce

bigcommerce-site-

BigCommerce este o platformă de comerț electronic complet găzduită. Este o opțiune excelentă pentru proprietarii de afaceri mici care încep doar pentru că plătiți 1 preț și obțineți tot ce aveți nevoie pentru a porni un site de comerț electronic. Aceasta include găzduirea (unde site-ul dvs. web locuiește pe internet), design, conținut, plăți, coș, funcții de marketing, asistență și multe altele.

Dar un factor important de luat în considerare atunci când vă înscrieți la BigCommerce este proprietatea acestora și captura de găzduire care vine cu a fi o platformă complet găzduită. După ce creezi un magazin online cu BigCommerce, vei fi blocat acolo; nu vă puteți muta site-ul web către un alt furnizor de găzduire web. În plus, cu BigCommerce datele dvs. sunt partajate și nu sunteți singurul proprietar al spațiului găzduit, ci este distribuit cu alte magazine BigCommerce.

Cu toate acestea, acestea oferă opțiunea de a integra BigCommerce cu site-ul dvs. WordPress, astfel încât să vă puteți gestiona conținutul front-end cu WordPress și back-end-ul magazinului dvs. cu BigCommerce.

WooCommerce

woocommerce-platforma de comert electronic-

WooCommerce este un popular plugin gratuit de comerț electronic pentru WordPress, aproape 1/3 din toate magazinele online sunt alimentate de WooCommerce. Deoarece WooCommerce este un plugin WordPress, acest lucru înseamnă că puteți lua orice site sau blog WordPress și puteți transforma cu ușurință într-un magazin online cu WooCommerce. Înseamnă, de asemenea, că dacă doriți să utilizați WooCommerce, trebuie să construiți site-ul dvs. de comerț electronic pe WordPress.org.

Dar, împreună cu WordPress și WooCommerce, aveți controlul și proprietatea completă a site-ului dvs. de comerț electronic și nu puteți alege orice furnizor de găzduire web pe care îl doriți spre deosebire de BigCommerce.

WooCommerce vine cu o serie de funcții integrate pentru a vă ajuta să gestionați magazinul online, inclusiv procesarea plăților, gestionarea stocurilor, transportul, cupoane și multe altele.

Consultați recenzia noastră completă WooCommerce pentru a afla mai multe.

Caracteristici: BigCommerce vs. WooCommerce

BigCommerce

Așa cum am menționat pe scurt anterior, BigCommerce vine cu o tonă de funcții chiar din cutie. În primul rând, cu BigCommerce puteți proiecta un site web frumos și intuitiv în mai puțin de 1/2 din timpul necesar de obicei pentru proiectarea unui site. BigCommerce oferă o gamă largă de teme gratuite și plătite, pentru orice industrie imaginabile, inclusiv modă, animale de companie, produse alimentare & băutură, arte & meșteșuguri, automobile & industriale, jucării & jocuri și multe altele.

bigcommerce-teme-bigcommerce-vs-woocommerce

Editorul magazinului dvs. vă permite să schimbați ușor aspectul site-ului dvs., fără a fi necesară codificarea. Cu temele lor, puteți oferi, de asemenea, o experiență de cumpărături mai personalizată utilizatorilor cu o bază de cod modulară flexibilă, logică condiționată și fișiere de limbă. Temele lor sunt, de asemenea, complet integrate cu căutarea fațetată a BigCommerce pentru a ajuta clienții să navigheze mai ușor pe site.

Cu BigCommerce puteți crește rapid veniturile folosind instrumentele lor de optimizare a conversiilor. Puteți reduce abandonarea coșului cu serverul de coș abandonat, puteți crește plata cu PayPal One Touch, îmbunătăți conversiile cu o pagină de checkout, crește încrederea cu recenziile produselor, stimulează cumpărătorii cu cupoane și reduceri încorporate și multe altele.

De asemenea, oferă o serie de caracteristici pentru acceptarea plăților, transportul și îndeplinirea comenzilor, analize de comerț electronic, integrare perfectă cu aplicațiile populare, stimularea SEO și multe altele.

WooCommerce

WooCommerce oferă de asemenea nenumărate caracteristici care vă ajută să construiți un magazin online puternic pe WordPress. Deoarece WooCommerce este open-source și construit pe WordPress, vă oferă posibilitatea de personalizare interminabilă. Aveți acces la peste 55.000 de plugin-uri gratuite WordPress, precum și la multe alte pluginuri plătite. De asemenea, oferă numeroase teme WooCommerce care se vor integra perfect cu temele WordPress pe care le cunoști și le iubești.

WooCommerce oferă, de asemenea, o serie de extensii gratuite și plătite pentru a îmbunătăți marketingul, plățile, transportul, gestionarea magazinului și multe altele ale magazinului dvs. online.

woocommerce-extensii

Unele extensii notabile WooCommerce includ:

 • Abonamente WooCommerce – Configurați plăți recurente și percepeți automat clienții în mod regulat.
 • Rezervări WooCommerce – Permiteți clienților să facă rezervări, să facă rezervări sau să închirieze echipamente chiar de pe site-ul dvs. web.
 • Produse suplimentare – Oferiți suplimente pentru clienții dvs., cum ar fi ambalarea cadourilor sau un mesaj special pentru produsele dvs..
 • WooCommerce Memberships – Oferă membrilor acces la conținut sau produse restrânse, gratuit sau la un preț.
 • Urmărirea expedierii – Oferiți informații de urmărire a expedierilor la comenzile dvs..

WooCommerce are o serie de alte funcții minunate, cum ar fi personalizarea locației pentru a seta limba și moneda, evaluarea și recenziile produselor, procesarea plăților integrate de la furnizori de top precum Stripe și PayPal, raportare și multe altele. Ele oferă chiar și o aplicație mobilă astfel încât să îți poți gestiona magazinul online din timp.

Legate de: 6 cele mai bune platforme de comerț electronic pentru piețele multivendor

Câştigător: WooCommerce

Ușor de utilizat: BigCommerce vs. WooCommerce

BigCommerce
BigCommerce este una dintre cele mai ușoare platforme de eCommerce de utilizat. Puteți proiecta un site frumos în câteva minute cu temele și editorul de site-uri și nu trebuie să vă faceți griji pentru niciunul dintre aspectele tehnice ale magazinului dvs. online, deoarece BigCommerce se ocupă de toate..

bigcommerce-Onboarding

Procesul de bord este clar și ușor de înțeles și multe dintre funcții sunt integrate, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la instalarea de pluginuri precum WooCommerce.

Cu BigCommerce, poți să îți funcționezi magazinul online și să funcționeze în foarte scurt timp.

WooCommerce
Cu WooCommerce există o curbă de învățare ceva mai mare decât cu BigCommerce. Deși aveți o mulțime de opțiuni pentru teme și plugin-uri WooCommerce pentru a vă ajuta magazinul online să arate și să funcționeze cum doriți, nu este la fel de rapid ca să construiți un magazin online cu BigCommerce, deoarece trebuie să vă ocupați de o parte din lucrări..

De asemenea, trebuie să fii mai activ când vine vorba de gestionarea site-ului tău, inclusiv de gestionarea actualizărilor și de a te asigura că site-ul tău este securizat. Din fericire, însă, există o serie de pluginuri, cum ar fi, de exemplu, plugin-uri de securitate, care vă vor ajuta să automatizați procesul.

Nu trebuie să fiți deloc un computer pentru a utiliza WooCommerce cu succes, este nevoie doar de puțin timp pentru a te obișnui și merită să ai un control complet asupra magazinului tău online.

Dacă sunteți deja un utilizator WordPress, construirea unui magazin online va fi o briză. În mod alternativ, consultați tutorialul nostru despre cum să faceți un site web dacă sunteți nou la WordPress.

Câştigător: BigCommerce

Scalabilitate: BigCommerce vs. WooCommerce

BigCommerce

BigCommerce oferă o serie de funcții care vă permit să vă extindeți afacerea, inclusiv produsele nelimitate, stocarea fișierelor și lățimea de bandă cu toate planurile lor.

Pe măsură ce afacerea dvs. crește și site-ul dvs. web începe să obțină mai mult trafic, trebuie să luați în considerare și factori precum viteza și securitatea. BigCommerce oferă un nivel de funcționare lider în industrie la 99,9%, ceea ce înseamnă, în esență, că magazinul dvs. riscă să scadă doar câteva minute pe an, față de câteva zile. De asemenea, oferă ore de încărcare mai rapide pentru pagina pentru conversii mai bune și experiență îmbunătățită a clienților, precum și securitate fără compromisuri.

BigCommerce este o alegere excelentă pentru startup-uri și întreprinderi mici. Dar dacă doriți să vă extindeți afacerea cu BigCommerce, sunteți oarecum limitat și vă va costa. Fiecare plan BigCommerce vine cu un plafon de vânzări anual, ceea ce înseamnă că veți fi actualizați automat la un plan cu prețuri mai mari, odată ce vânzările dvs. online anuale vor depăși această limită.

WooCommerce

WooCommerce oferă imagini și galerii nelimitate, produse nelimitate și are capacitatea de a gestiona mii de tranzacții pe minut, astfel încât să vă puteți crește traficul și să vă ridicați vânzările..

woocommerce-scalabilitate-bigcommerce-vs-woocommerce

În plus, având în vedere că WooCommerce este o aplicație de comerț electronic de tip open-source, aveți un control complet asupra magazinului dvs. online și aveți posibilitatea de a vă dezvolta afacerea exact cum doriți. Sunteți responsabil pentru menținerea actualizărilor, copiilor de rezervă și securității site-ului dvs. Dar acest lucru înseamnă, de asemenea, că aveți mai multe opțiuni pentru scalarea activității dvs., cum ar fi memorarea în cache, alegerea și alegerea extensiilor și a pluginurilor și multe altele. Cu toate că magazinul dvs. online crește, va trebui să vă actualizați planul de găzduire WooCommerce.

Dar, din moment ce WordPress și WooCommerce sunt lideri în industrie și au o comunitate atât de mare, există o mulțime de dezvoltatori care lucrează specific cu aceste platforme. Aceasta înseamnă că puteți găsi cu ușurință un dezvoltator profesionist care vă poate ajuta să vă extindeți magazinul online la nevoile dvs..

Câştigător: WooCommerce

Prețuri: BigCommerce vs. WooCommerce

BigCommerce

BigCommerce oferă 4 planuri de prețuri diferite: Standard, Plus, Pro și Enterprise. Aceste planuri variază în prețuri de la 29,95 USD pe lună la 249,95 USD pe lună și mai mari (trebuie să contactați BigCommerce pentru a obține prețuri personalizate pentru planul Enterprise care se bazează pe vânzările online ale clienților).

Toate planurile nu includ taxe de tranzacție, produse nelimitate, stocare fișiere și lățime de bandă și conturi de personal nelimitate. Taxa de procesare a cardurilor de debit și credit începe de la 2,9% + 0,30 USD pe tranzacție pentru toate planurile BigCommerce.

bigcommerce-tarifare-bigcommerce-vs-woocommerce

Este important să rețineți că planul Pro începe de la 249,95 USD pe lună pentru mai puțin de 400 de dolari în vânzările online, apoi este de 150 de dolari pe lună în plus pentru fiecare 200 de milioane de dolari suplimentari în vânzări online. Așadar, pe măsură ce magazinul dvs. online va avea mai mult succes, veți plăti mai mult. În plus, dacă doriți acces la unele caracteristici puternice, cum ar fi salvatorul de coșuri abandonate, grupurile de clienți și segmentarea, va trebui să alegeți unul dintre planurile mai scumpe.

După cum am menționat anterior, puteți utiliza BigCommerce și WordPress împreună cu orice planuri.

Aveți opțiunea de a testa BigCommerce gratuit cu testul lor de 15 zile și nu trebuie să furnizați informațiile cardului dvs. de credit.

WooCommerce

Așa cum am menționat anterior, WooCommerce este un plugin de comerț electronic complet gratuit pentru WordPress. Acest lucru înseamnă că puteți descărca și instala WooCommerce pe site-ul dvs. WordPress găzduit și puteți începe să vindeți produse online gratuit.

Dar, bineînțeles, dacă nu aveți deja un site WordPress self-hosting, veți avea nevoie de un nume de domeniu, un certificat SSL și un cont de găzduire WordPress pentru a începe un magazin online cu WooCommerce.

De obicei, un domeniu costă aproximativ 14,99 USD, un certificat SSL costă 69,99 USD, iar găzduirea web costă în jur de 7,99 USD pe lună. Acest lucru este destul de costisitor mai ales dacă abia începeți.

Din fericire, Bluehost oferă o ofertă minunată pentru cititorii IsItWP.

woocommerce-Bluehost

Bluehost este un furnizor oficial de hosting de WordPress și WooCommerce recomandat și este, de asemenea, unul dintre cele mai bune opțiuni pentru cele mai bune companii de găzduire a comerțului electronic. Aceștia oferă utilizatorilor noștri un nume de domeniu gratuit, certificat SSl gratuit și o reducere la găzduire web.

Aceasta înseamnă că puteți începe magazinul online cu prețuri de până la 6,95 USD pe lună!

Începeți cu Bluehost + WooCommerce astăzi »

Ca și BigCommerce, WooCommerce nu percepe nicio taxă de tranzacție. Dar similar cu BigCommerce, costurile de găzduire vor crește pe măsură ce site-ul dvs. web crește.

În timp ce extensiile WooCommerce pot fi uneori costisitoare, le puteți cumpăra după cum aveți nevoie. De asemenea, aveți ocazia să utilizați tone de plugin-uri WordPress gratuite și ieftine pentru WooCommerce pentru a vă ajuta să vă creșteți vânzările și să economisiți bani.

După cum puteți vedea, WooCommerce este mult mai accesibil decât BigCommerce, care este perfect pentru a începe un magazin online cu buget.

Câştigător: WooCommerce

Asistență: BigCommerce vs. WooCommerce

BigCommerce

Ca platformă de comerț electronic complet găzduită, BigCommerce oferă un suport excelent. În primul rând, toate planurile BigCommerce vin cu asistență 24/7 live agent. De fiecare dată când întâmpinați o problemă, sunteți sigur că veți primi asistență rapid. Dacă vă înscrieți pentru planul lor Enterprise, veți primi, de asemenea, rutare expresă, asistență prioritară, acces la gestionarea strategică a contului și suport API.

În plus față de asistența activă a agenților, aceștia au un centru de ajutor care include o mulțime de sfaturi utile, trucuri și instrucțiuni sub formă de ghiduri, documente pentru utilizatori, videoclipuri și documente pentru dezvoltatori..

bigcommerce-suport

BigCommerce are, de asemenea, o secțiune comunitară unde puteți posta întrebările și obține răspunsuri de la alți utilizatori BigCommerce, căuta subiecte pentru soluții și alăturați-vă grupurilor pentru a vă conecta cu persoane cu gânduri similare.

WooCommerce

Deoarece WooCommerce este una dintre cele mai populare platforme de comerț electronic, aveți la dispoziție o mulțime de opțiuni de asistență WooCommerce. Pe site-ul lor web, puteți găsi o bază de cunoștințe robustă, care include materiale de referință și tutoriale despre orice, de la începerea vânzării produselor până la extinderea WooCommerce.

woocommerce-suport

WooCommerce oferă, de asemenea, forumuri de asistență unde puteți discuta și primi sfaturi de la alți utilizatori și experți WooCommerce.

Cu toate acestea, de vreme ce WooCommerce este o platformă găzduită de sine, acestea sunt limitate în serviciul personal pentru clienți. Acestea oferă chat live și puteți trimite un bilet de asistență, dar nu puteți primi asistență prin telefon, e-mail sau social media. În plus, orice problemă în care vă confruntați cu privire la serverul dvs. ar fi responsabilitatea furnizorului dvs. de găzduire WooCommerce. Același lucru este valabil pentru orice teme și extensii WooCommerce, sprijinul ar fi oferit de dezvoltatorii acestor produse.

Câştigător: BigCommerce

Verdictul nostru: BigCommerce vs. WooCommerce: Care ar trebui să alegeți?

BigCommerce și WooCommerce sunt ambele platforme uimitor de puternice pentru a-ți porni magazinul online, pe care îl alegi pe toate se preferă personal.

Dacă doriți să construiți rapid un magazin online și nu trebuie să gestionați niciunul dintre aspectele tehnice ale acestuia, BigCommerce ar putea fi alegerea pentru dvs. Deoarece BigCommerce este o soluție complet găzduită, nu trebuie să vă faceți griji pentru multe. Cea mai mare parte a ceea ce ai nevoie este deja instalat pentru tine, astfel încât să te poți înscrie și să începi să vinzi rapid.

Singurul dezavantaj este că nu dețineți controlul complet sau proprietatea asupra site-ului dvs. web. De asemenea, va trebui să plătiți un pic mai mulți bani în fiecare lună decât o faceți cu WooCommerce și WordPress.

Pe de altă parte, dacă doriți controlul și proprietatea completă a magazinului dvs. online, trebuie să mergeți cu WooCommerce. Deoarece este rulat pe WordPress, personalizarea este nesfârșită; puteți construi exact genul de magazin online de care aveți nevoie cu oricare dintre funcțiile dorite. În plus, costul este mult mai accesibil pentru utilizatorii care abia încep.

Singurele contra sunt că trebuie să întrețineți singur software-ul și vine cu un pic de curbă de învățare. Dar, cu toată documentația online, care să te învețe cum să folosești WordPress, nu trebuie să durezi mult până să fii confortabil.

Sperăm că v-a plăcut acest articol pe BigCommerce vs. WooCommerce și că acum aveți o idee mai bună despre care este cel mai bun pentru magazinul dvs. online. Odată ce magazinul online este în funcțiune, vă puteți aventura în software-ul CRM pentru a construi o relație mai bună cu clienții. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați postarea noastră despre Cum să creați un magazin de afiliere Amazon cu WordPress (și câștigați bani).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map