Cât costă într-adevăr construirea unui site web? (Răspunsul expertului)

cât costă construirea unui site web


Una dintre primele întrebări pe care oamenii le pun atunci când vine vorba de construirea unui site web este: Cât costă REALĂ construirea unui site web? Adevărul este că costul construirii unui site web depinde în totalitate de bugetul și obiectivele personale. Cu toate acestea, în acest articol, vă vom arăta cât va costa cu adevărat crearea unui site web pentru majoritatea oamenilor.

Dacă urmați un tutorial, verificați cum puteți construi un site web (pas cu pas)

Ce instrumente aveți nevoie pentru a construi un site web?

Nu trebuie să angajați neapărat un dezvoltator profesionist pentru a construi un site web. Chiar dacă nu sunteți expert în tehnologie, puteți construi orice tip de site web pe un buget datorită diferitelor instrumente disponibile pe web.

Acestea fiind spuse, dacă nu aveți idee despre ce instrumente aveți nevoie pentru a construi un site web, este posibil să depășiți bugetul pentru lucrurile de care nu veți avea niciodată nevoie.

Indiferent de tipul de site web pe care doriți să îl creați, este important să știți ce instrumente aveți nevoie pentru configurarea site-ului.

 • Numele de domeniu (de exemplu, Google.com, IsItWP.com)
 • Creator de site-uri web (de exemplu, WordPress, Wix, Weebly)
 • Gazduire web (în funcție de constructorul de site-uri web)

Numele domeniului

Numele dvs. de domeniu este adresa site-ului dvs. web pe internet, cum ar fi Google.com sau IsItWP.com. Este ceea ce clienții dvs. introduc în browserele lor pentru a accesa site-ul dvs. web.

După ce înregistrați un nume de domeniu, veți avea dreptul de a utiliza acest nume pentru site-ul dvs. web pentru un an. Vi se cere să vă reînnoiți din același registrator de nume de domeniu, atât timp cât doriți să păstrați numele pentru site-ul dvs. Și dacă veți pierde vreodată interesul pentru un nume de domeniu, atunci îl puteți lăsa să expire, astfel încât altcineva să-l poată achiziționa.

Consultați instrumentul site-ului generator de nume (gratuit) și cele mai bune generatoare de nume de blog.

Site Web Builder

Indiferent dacă sunteți un începător absolut sau un dezvoltator experimentat, va trebui să utilizați un constructor de site-uri pentru a face un site web. Indiferent de competența dvs., un constructor de site-uri face ușor să creați un site uimitor așa cum doriți. În plus, vă permite, de asemenea, să adăugați cu ușurință funcții esențiale, cum ar fi etichete SEO, plugin-uri, etc., fără probleme.

wordpress

Atunci când construiți un site web, vă recomandăm întotdeauna să alegeți WordPress ca găzduitor de site-uri. WordPress este platforma la alegere pentru aproape 30% din toți proprietarii de site-uri web. Vă oferă posibilități infinite de a crea și îmbunătăți site-ul dvs. așa cum doriți. De asemenea, vă oferă un control complet asupra site-ului dvs. web.

Pentru mai multe detalii, ar trebui să consultați acest articol despre motivul pentru care folosiți WordPress.

Pentru mai multe detalii, puteți citi cei mai buni producători de site-uri pentru începători.

WordPress este un software gratuit și open source. Va trebui să cumpărați un nume de domeniu și găzduire web pentru a instala WordPress și să începeți să construiți un site web deasupra acestuia.

Web hosting

Gazduirea web este precum casa site-ului dvs. web. Aici stochezi conținutul și fișierele site-ului tău.

Când un vizitator încearcă să acceseze site-ul dvs. web introducând adresa dvs. web (numele de domeniu), atunci vor fi direcționate către fișierele site-ului web stocate pe serverul dvs. de găzduire web.

Deseori, termenul web hosting se referă la compania care își închiriază computerul / serverele pentru a-ți găzdui site-ul și asigură conectivitate la internet pentru a vă asigura că site-ul dvs. web este disponibil online în permanență.

Există o mulțime de tipuri de cele mai bune servicii de găzduire web, cum ar fi găzduire partajată, găzduire VPS, găzduire ieftină, găzduire WordPress, găzduire pe blog, găzduire dedicată etc. Când începeți, vă recomandăm să alegeți găzduire partajată sau WordPress găzduire, deoarece ambele sunt alegeri ideale pentru majoritatea proprietarilor de site-uri în termeni de accesibilitate și nevoi.

Puteți citi mai multe despre diferite tipuri de servicii de găzduire web.

Dacă doriți în mod special să construiți un site WordPress, atunci vă recomandăm să alegeți un serviciu de găzduire WordPress. În majoritatea cazurilor, hostingul partajat și WordPress costă cam la fel. Singura diferență majoră este că hostingul WordPress vine preinstalat cu WordPress pe contul de găzduire. Acest lucru oferă o mare comoditate, astfel încât nu trebuie să instalați manual WordPress pe contul de găzduire web.

Să împărțim site-urile web în câteva categorii bugetare diferite:

 • Construiți un site web mic, cu un buget minim
 • Construiți un site web avansat, cu mai multe funcții
 • Construiți un magazin online
 • Construiți un site web personalizat

Nu ratați șansa de a afla informații despre găzduire web (partajat VPS vs dedicat) și găzduire WordPress (partajat vs gestionat).

Cât costă construirea unui site web tipic?

În funcție de nevoile dvs., construirea unui site web poate costa oriunde între 100 și 500 $. Dacă aveți nevoie de un site web personalizat, bogat în caracteristici, poate ajunge la 30.000 USD sau mai mult.

Pentru a construi un site web mic, va trebui să aveți un buget pentru numele de domeniu și găzduirea web. Un nume de domeniu costă de obicei aproximativ 14,99 USD pe an, iar găzduirea web în jur de 7,99 USD pe lună. În total, pornirea unui site va costa până la 110,87 USD anual.

Costul combinat al numelui de domeniu și al găzduirii poate fi destul de scump pentru dvs., mai ales dacă tocmai începeți.

Acesta este motivul pentru care am elaborat o afacere cu Bluehost pentru a oferi utilizatorilor noștri un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și peste 60% reducere la găzduire web.

găzduire web bluehost

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

Bluehost este una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume. Ei sunt implicați în comunitatea WordPress din 2005 și sunt un furnizor de gazduire recomandat oficial de către WordPress.org. Pentru mai multe detalii, ar trebui să consultați această recenzie Bluehost. Puteți plăti anual și economisi bani pe Bluehost.

Pentru a economisi costuri, puteți alege o temă gratuită WordPress și plugin-uri din depozitul WordPress.

Iată câteva pluginuri esențiale pe care le puteți descărca gratuit de pe WordPress.org:

 • WPForms lite: Construiți un formular de contact
 • MonsterInsights: Conectați-vă site-ul la Google Analytics
 • Yoast SEO: Îmbunătățiți-vă SEO WordPress (optimizarea motorului de căutare)
 • UpdraftPlus: Faceți backup pentru site-ul dvs. WordPress
 • W3 Cache totală: Îmbunătățiți performanța și viteza WordPress
 • Akismet: Preveniți comentariile spam

Estimarea costurilor pe baza obiectivelor dvs.

Acum am văzut cât costă construirea unui site web la nivel de intrare. Pe măsură ce crești, poți achiziționa o temă profesională WordPress și poți adăuga funcționalități îmbunătățite cu plugin-uri premium.

Înainte de a adăuga pluginuri aleatorii pe site-ul dvs., este important să vă puneți câteva întrebări pentru a înțelege obiectivele. Acest lucru vă ajută să evitați cheltuielile suplimentare atunci când configurați site-ul dvs. WordPress.

1. Care este bugetul realist pentru site-ul dvs. web?

Construirea unui site web pe care nu vi le puteți permite va fi un dezastru. Verificați dublu bugetul înainte de a cheltui pentru teme sau pluginuri premium. Vă recomandăm întotdeauna să mențineți costurile cât mai scăzute atunci când începeți.

2. Aveți nevoie de un site web personalizat?

Instalarea unei teme WordPress pre-construite este cea mai simplă modalitate de a lansa un nou site web. De asemenea, vă ajută să economisiți costuri, astfel încât nu trebuie să angajați un dezvoltator WordPress.

Cu toate acestea, dacă doriți să dați un aspect unic site-ului dvs., atunci va trebui să construiți o temă WordPress personalizată, fie singuri, fie angajând un dezvoltator. Tarifele percepute de dezvoltatorii WordPress variază de la 20 USD la 100 USD pe oră.

3. De ce caracteristici vei avea nevoie?

Când începeți, nu veți avea nevoie de toate clopotele și fluierele pe care le vedeți pe alte site-uri web interesante. Chiar dacă începeți de mici, este esențial să scrieți lista de funcții de care aveți nevoie în jos. Acest lucru vă ajută să eficientizați întregul proces de dezvoltare și să vă concentrați asupra funcțiilor cu prioritate ridicată. De asemenea, te ajută să minimalizezi costul pe măsură ce crești.

Costul construirii unui site web avansat

Instalarea unei teme gratuite și a pluginurilor vă oferă o pornire spre crearea unui site WordPress cu un buget minim. Pe măsură ce creșteți și nevoile dvs. evoluează, poate doriți să vă îmbunătățiți site-ul cu mai multe funcții suplimentare.

Adăugarea mai multor funcții înseamnă că costul site-ului dvs. va începe să crească.

Dacă anticipezi o creștere, atunci are sens să treci la un serviciu de găzduire mai puternic, cum ar fi planul GoGeek al SiteGround. Desigur, costă puțin mai mult decât Bluehost. Cu toate acestea, vine cu o mulțime de funcții premium, cum ar fi punerea în scenă, performanțe mai rapide și capacitatea de a gestiona până la 100.000 de vizitatori pe lună. Citiți revizuirea completă a site-ului pentru a afla mai multe despre această companie de găzduire web.

Puteți utiliza cuponul nostru SiteGround pentru a obține 60% reducere pentru primul an de găzduire.

De asemenea, poate doriți să găsiți o temă WordPress premium pentru site-ul dvs., pentru a oferi site-ului dvs. un aspect profesional. Cel mai bun lucru este că temele premium adesea cu funcții suplimentare și asistență prioritară. Consultați selecția noastră de experți de cele mai bune teme WordPress pentru câteva teme excelente de WordPress pe care le puteți instala pe site-ul dvs..

Iată câteva plugin-uri esențiale premium WordPress pe care le recomandăm pentru site-ul dvs. în creștere:

Essentials

 • WPForms – Adăugați un constructor de formular drag și drop. Vezi recenzia noastră pentru WPForms.
 • MonsterInsights – Vă permite să instalați Google Analytics. Vezi recenzia noastră de MonsterInsights.

Aspect

 • Beaver Builder: transformă WordPress într-un constructor de pagini drag and drop.
 • Galeria Envira – Cel mai bun plugin de galerie cu răspuns la WordPress. Vezi recenzia noastră pentru Galeria Envira.

Marketing

 • Contact constant – Serviciul de marketing prin email pe care îl recomandăm întreprinderilor în creștere.
 • OptinMonster – Transformă site-ul dvs. web într-o mașină de generare de plumb. Vezi recenzia noastră OptinMonster.

Securitate

 • UpdraftPlus – Cel mai bun plugin de rezervă pentru WordPress. Citiți recenzia noastră UpdraftPlus.
 • Firewall Sucuri – Cel mai bun plugin de securitate WordPress. Citiți recenzia noastră Sucuri.

Există multe alte plugin-uri și servicii WordPress pe care le puteți adăuga. Fiecare serviciu plătit sau supliment pe care îl adăugați va crește costul site-ului dvs. WordPress.

În funcție de produsele premium pe care le alegeți, costul de configurare a site-ului dvs. web poate fi între 500 și 1000 USD pe an.

Costul construirii unui magazin online

Industria comerțului electronic este în plină expansiune, iar cercetările arată că a crescut de 3 ori mai rapid decât comercianții cu amănuntul tradițional. Dacă doriți să vă orientați piciorul în afacerea de comerț electronic, este momentul potrivit pentru a începe un magazin online.

Crearea unui magazin online vă ajută să vă extindeți afacerea pe tot globul, 24/7. Cel mai bine, în comparație cu afacerile offline, este ușor să porniți un magazin online fără să vă spargeți contul bancar.

Desigur, veți avea nevoie de un nume de domeniu și de hosting pentru a crea un magazin online. Deși există multe companii de găzduire online de comerț electronic, vă recomandăm să utilizați planul Bluehost WooCommerce atunci când începeți. WooCommerce este cel mai popular și cuprinzător plugin de comerț electronic pentru WordPress.

Bluehost woocommerce hosting

Planul Bluehost WooCommerce vine cu tot setul de funcții de care aveți nevoie pentru a vă pune la punct magazinul online și să funcționați pe WordPress. Câteva avantaje ale planului Bluehost WooCommerce sunt:

 • WooCommerce preinstalat: Planul WooCommerce vine preinstalat cu WordPress și WooCommerce, ceea ce facilitează pornirea unui magazin online.
 • Certificat SSL: Pentru a gestiona plățile din magazinul dvs. online, este posibil să aveți nevoie de un certificat SSL. Un certificat SSL este, de asemenea, inclus în planul dvs. Bluehost WooCommerce.
 • Suport dedicat: O echipă de experți WordPress dedicați stă 24/7 pentru a vă ajuta.
 • Un nume de domeniu gratuit: Puteți renunța la taxa de înregistrare a domeniului pentru un an.

Dacă doriți să construiți un site web eCommerce entry-level alimentat de WooCommerce, atunci acesta va costa în jur de 190 USD pe an. Prețul poate crește dacă doriți să instalați suplimente premium și o temă premium pentru magazinul dvs. online.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative, consultați acești cei mai buni furnizori de găzduire WooCommerce.

Construirea unui site web – Cum să evitați plata în exces

A începe mic este cel mai bun mod de a evita plata excesivă și reducerea cheltuielilor. Pentru a economisi costuri, puteți explora întotdeauna directoarele gratuite pentru teme și plugin-uri pentru îmbunătățirea site-ului.

După ce începeți să atrageți vizitatori, puteți lua în considerare adăugarea unei teme premium și a pluginurilor premium. Pentru a rămâne în limitele bugetului dvs., aveți grijă întotdeauna de ofertele și cupoanele WordPress pentru a obține reduceri uriașe la achizițiile dvs..

Un site web în creștere va avea, de asemenea, nevoie de o configurație de găzduire mai puternică decât un site de nivel de intrare. De asemenea, poate fi necesar să vă optimizați serverul WordPress în mod regulat. Pentru a opera site-ul dvs. pe un server care este optimizat în mod unic pentru configurația de securitate a WordPress, luați în considerare găzduirea site-ului dvs. pe găzduirea WordPress gestionată.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să înțelegeți cât va costa construirea unui site web.

De asemenea, verificați: Dacă decideți să construiți un blog pentru site-ul dvs., consultați cele mai bune platforme de blogging

Dacă aveți nevoie de îndrumări, avem, de asemenea, mai multe tutoriale pas cu pas:

 • Cum se face un site WordPress, pas cu pas
 • Cum să creezi un magazin online, pas cu pas
 • Cum să începeți un blog, pas cu pas
 • Cum să construiți o piață online
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map