Cât costă un site de comerț electronic în 2020 (dezvăluit)

cost de configurare a site-ului de comert electronic


Dacă intenționați să configurați un site de comerț electronic, trebuie să vă întrebați cât va costa pentru întreaga configurație.

În urmă cu un deceniu, construirea unui site web de comerț electronic era o afacere costisitoare nu doar din punct de vedere al banilor, ci și din punct de vedere al timpului. În acel moment, pentru a crea un magazin de comerț electronic, va trebui să angajați un dezvoltator cu experiență care să perceapă o sumă corectă în mod rezonabil.

Dar astăzi, există mai multe instrumente disponibile pe piață, ceea ce a făcut crearea unui site web relativ mai ieftin și mai ușor.

eCommerce site-ul Setup Breakup Cost

Să aruncăm o privire la cât de mult ar costa pentru dvs. să vă construiți site-ul de comerț electronic astăzi.

Pentru o citire ușoară, am împărțit această postare în 4 secțiuni mai mici:

 • Numele domeniului
 • Gazduire (partajat sau administrat)
 • proiect
 • Extensii și extensii

1. Costul domeniului

Construirea unui site web de comerț electronic seamănă foarte mult cu construirea oricărui site sau blog. Tehnic vorbind, această adresă se numește un nume de domeniu al site-ului dvs..

Un nume de domeniu este o adresă URL pe care utilizatorii dvs. o vor introduce în bara de adrese pentru a merge la magazinul dvs. Pentru a solicita proprietatea exclusivă a site-ului dvs. web, mai întâi va trebui să vă înregistrați numele de domeniu.

Iată un ghid rapid care vă ajută să găsiți un nume de domeniu bun pentru site-ul dvs. de comerț electronic.

Există mai multe platforme disponibile pe piață unde vă puteți înregistra numele de domeniu. Unele nane populare sunt:

 • Bluehost
 • Domain.com
 • Hai tăticu

Puteți găsi mai multe opțiuni pentru a vă înregistra numele de domeniu aici.

Acum, ce te costă să înregistrezi un nume de domeniu? Prețul domeniului dvs. poate varia în funcție de extensia pe care o alegeți. Prețul domeniului dvs. poate începe cu 1,99 USD / lună și poate ajunge la o gamă mai scumpă dacă optați pentru extensii de domeniu de nivel superior.

Dar veștile bune sunt că poți chiar obțineți numele de domeniu gratuit. Există multe opțiuni de găzduire web, cum ar fi Bluehost, care vă permit să înregistrați gratuit un nume de domeniu împreună cu un plan de găzduire web.

Cu toate acestea, nu puteți selecta la întâmplare o găzduire dacă nu știți care gazduire vă oferă cel mai bun serviciu. Dacă vă confundați ce serviciu de găzduire a comerțului electronic alegeți, iată un ghid care vă poate ajuta.

Cost de domeniu: Gratuit – în sus, de la 1,99 USD / lună, în funcție de extensia dvs.

2. Cost de gazduire

Următorul lucru de care aveți nevoie este un serviciu de găzduire unde vă puteți găzdui site-ul dvs. de comerț electronic. Este găzduirea dvs. în care stocați conținutul și fișierele site-ului dvs. web.

Termenul de găzduire web se referă adesea la compania care își închiriază serverele pentru a-ți găzdui site-ul și asigură conectivitate la internet pentru a vă asigura că site-ul dvs. web este disponibil online 24 de ore și fără nicio întrerupere.

Există o serie de companii bune de găzduire web pentru care puteți opta. Dar vă recomandăm să mergeți pentru planul Bluehost WooCommerce dacă tocmai ați început.

Planul de găzduire Bluehost WooCommerce

Aceasta este o opțiune excelentă pentru dvs., deoarece vine cu:

 1. Un nume de domeniu gratuit: Nu mai plătiți bani în plus pentru a vă înregistra domeniul.
 2. WooCommerce preinstalat: Planul WooCommerce vine preinstalat cu WordPress și WooCommerce, ceea ce facilitează pornirea unui magazin online.
 3. Certificat SSL: Pentru a vă asigura plățile online.
 4. Suport dedicat: Pentru a vă ajuta 24/7 în cazul în care vă confruntați cu o problemă cu site-ul.

Întregul proces de configurare a site-ului dvs. de comerț electronic (la nivel de începător) alimentat de Woocommerce vă va costa în jur de 3,95 USD pe lună. Dar dacă optați pentru a adăuga on-uri și un plan mai mare, prețul ar putea crește.

Cost de gazduire: 3,95 USD pe lună

3. Tema / Proiectare

Cu mii de teme uimitoare WordPress pentru WooCommerce, este ușor să selectați o temă care se potrivește cel mai bine magazinului dvs. de comerț electronic. Puteți alege o temă și să o personalizați după bunul dvs. plac, fără ajutor profesional. Cel mai bun lucru este că aveți opțiuni pentru a face acest lucru fără a cheltui un singur ban.

Iată o listă de teme WooCommerce care sunt concepute special pentru magazinele online.

Preț: Liber – în sus

4. Extensii și extensii

Următorul pas important este să lucrați la aspectul și funcționalitățile site-ului dvs. web. Frumusețea WordPress este că puteți extinde caracteristicile sale așa cum doriți, instalând pluginuri. Să aruncăm o privire la câteva pluginuri de care aveți nevoie cu siguranță pentru gestionarea site-ului dvs. cu ușurință.

1. SeedProd pentru a crea o pagină în curând

SeedProd

Primul plugin pe care trebuie să îl instalați pe site-ul dvs. este SeedProd. Acesta este un plugin puternic în curând și modul de întreținere, care vă ajută să începeți lista de e-mailuri chiar înainte de lansarea site-ului.

Adăugând o pagină în curând, puteți să vă entuziasmați utilizatorii cu lansarea și să începeți să construiți o listă de e-mailuri. Și ghiciți ce, puteți obține un headstart cu SEO-ul dvs. chiar din prima zi, chiar înainte de lansarea site-ului. Acest plugin funcționează de minune cu toate temele moderne și arată uimitor pe dispozitive.

Preț: 29 dolari pe an

2. WooCommerce pentru a lansa un magazin de comerț electronic

WooCommerce

WooCommerce este cea mai populară soluție de comerț electronic disponibilă în prezent. Cu acest plugin, puteți configura un magazin complet de coșuri de cumpărături eCommerce cu câteva minute. Prin instalarea acestui plugin, puteți:

 • vinde produse fizice și digitale
 • vinde servicii și abonamente
 • acceptă donații
 • integrați-vă în diferite opțiuni de plată precum PayPal, Stripe și multe altele
 • adăugați orice funcții de comerț electronic cu ajutorul suplimentelor

și mult mai mult.

Preț: Liber

3. Plugin Yoast pentru SEO

Yoast SEO
Yoast este unul dintre cele mai populare pluginuri SEO pentru WordPress. Cu acest plugin, vă puteți asigura că magazinul dvs. de comerț electronic poate fi descoperit de motoarele de căutare. Adaugă doar cuvântul cheie focus și Yoast îl ia de acolo. Îți spune

 • care este densitatea dvs. de cuvinte cheie
 • indică dacă titlul dvs. este mai lung sau mai scurt decât este necesar
 • dacă meta descrierea trebuie optimizată în continuare

și face mult mai mult pentru a vă asigura că aveți un magazin de comerț electronic perfect.

Preț: Gratuit- 756,50 USD / an (10 site-uri)

4. WPForms pentru a adăuga un formular de contact

WPForms

Când vine vorba de înființarea unei afaceri de succes, satisfacția clienților trebuie să fie prioritatea ta. Și care poate fi o modalitate mai bună de a ști despre experiențele tale decât să adaugi un formular de contact pe site-ul tău. Asta e cand WPForms intră

WPForms un puternic plugin de construire a formelor de drag and drop care vă permite să creați formulare de contact cu aspect bine și sensibil pentru site-ul dvs. în mai puțin de 5 minute. Dacă nu știi cum să creezi un formular de contact, iată un ghid pe care îl poți urmări.

Pentru a vă facilita proiectarea formularelor, acesta oferă tone de șabloane pre-construite atrăgătoare care sunt gata de a fi utilizate așa cum sunt sau pot fi personalizate și ele. De asemenea, are mai multe funcții avansate, cum ar fi rapoartele lor de sondaj cele mai bune în clasă, formularele de plată, formularele de înregistrare a utilizatorilor, logica condiționată inteligentă, formularele de trimitere și multe altele.

Preț: Gratuit – 299,50 USD / an

5. OptinMonster pentru reducerea abandonului coșului de cumpărături

OptinMonster

OptinMonster este un software de generare de plumb care vă ajută să convertiți vizitatorii în abonați și clienți. Cu acest plugin, puteți crea cu ușurință forme opt-in-atractive care se convertesc. Tehnologia sa de detectare a comportamentului este utilă pentru a vă permite să afișați campania potrivită către vizitatorul potrivit la momentul potrivit.

Tehnologia de intenție de ieșire a OptinMonster arată o campanie țintă de abandonare a vizitatorilor și îi încurajează să finalizeze comanda înainte de a pleca

Citiți recenzia noastră completă despre OptinMonster aici.

Preț: 9 USD / lună – 49 USD / lună

6. MonsterInsights pentru WooCommerce Analytics

MonsterInsights

MonsterInsights este cel mai bun Google Analytics pentru WordPress. Dacă doriți să verificați performanța site-ului dvs. web, acest plugin este cea mai bună opțiune pentru dvs. Vă permite să verificați statisticile site-ului dvs. direct din tabloul de bord WordPress fără a fi nevoie să vă conectați la Google Analytics.

De asemenea, puteți activa urmărirea comerțului electronic doar cu câteva clicuri.

7. Contact constant pentru email marketing

Contact constant

Cu toții știm cât de impactant este marketingul prin e-mail pentru orice fel de afacere. Te poate ajuta să te conectezi cu clienții, să creezi o listă de e-mailuri și să creezi mai multe vânzări și venituri. Cu Constant Contact, puteți face toate acestea foarte ușor.

Vine cu șabloane frumoase care arată uimitor pe toate dimensiunile ecranului. Folosind caracteristica drag and drop, vă puteți personaliza șabloanele. Vă permite, de asemenea, să o integrați cu aplicațiile dvs. web preferate, astfel încât să puteți:

 • creșteți rapid lista de e-mailuri
 • actualizați contactele dintre contul dvs. Constant Contact și alte aplicații online
 • faceți-vă site-ul și canalele de marketing mai captivante
 • Preț: 5 $ / luna

  8. Sucuri pentru WooCommerce Security

  Sucuri

  Una dintre cele mai bune metode de a vă asigura că site-ul dvs. web este curat și sigur de orice amenințare vulnerabilă este să adăugați un plugin de securitate. Cel mai bun plugin de securitate recomandat este Sucuri.

  Sucuri păstrează site-ul dvs. curat și sigur 24 * 7. Vă ajută să remediați hack-urile și să vă protejați magazinul de comerț electronic de orice atacuri în viitor.

  Preț: 199,99 USD / an – 499,99 USD / an

  Cât costă un site de comerț electronic pentru o experiență mai bună a utilizatorului

  Cu toate instrumentele disponibile, construirea unui magazin de comerț electronic nu este o sarcină obositoare. Când începeți cu un buget limitat, tot ce trebuie să faceți este să obțineți o găzduire WooCommerce de la Bluehost cu prețul de până la 3,95 USD pe lună..

  Cu acest plan de găzduire, veți obține tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă pune în funcțiune site-ul WooCommerce, inclusiv o găzduire web fiabilă, un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și multe altele.

  Dar pe măsură ce afacerea dvs. crește, este posibil să doriți să adăugați mai multe funcții instalând mai multe pluginuri pe site-ul dvs. Deci, în funcție de numărul de pluginuri și extensii, costul magazinului dvs. de comerț electronic va varia.

  Pentru mai multe detalii, iată un ghid pas cu pas despre configurarea unui magazin online.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map