Cele mai bune 10 cărți WordPress pe care le veți dori să le citiți în 2020

Cele mai bune cărți WordPress pentru a citi anul acesta


Căutați cele mai bune cărți WordPress pentru a citi anul acesta?

Cărțile sunt întotdeauna de ajutor pentru învățarea cu ritm de sine și pentru a dobândi rapid cunoștințe valoroase de la experți. Când vine vorba de WordPress, există pe piață sute, chiar mii, de cărți. Cu atât de mult material de citire potențial din care să alegeți, poate fi dificil să știți de unde să începeți.

Acesta este motivul pentru care am lovit stivele, am citit și am redus selecția la cele 10 cele mai bune cărți WordPress pentru 2020.

În acest articol, vom împărtăși cărțile WordPress pe care considerăm că le aduc cel mai mult la masă. Aceste cărți sunt sigur că îți vor crește nivelul de abilități. Veți dori să le citiți; ai încredere în noi.

1. WordPress All-in-One pentru manechine

WordPress All-in-One-For Manechine

WordPress All-in-One For Dummies este o carte foarte populară în acest an și din motive întemeiate. Acesta include un pachet de 8 mini-cărți care oferă informații ușor de înțeles cu privire la subiectele de bază ale WordPress. Această carte abordează mai multe subiecte, inclusiv SEO, social media, dezvoltare de pluginuri WordPress și rețele multisite.

Oferă o imagine de ansamblu simplă a WordPress și este excelent pentru începătorii care își doresc o resursă cu adevărat „all-in-one” la îndemână. Este, de asemenea, o citire bună pentru utilizatorii intermediari și avansați, care trebuie să își perfecționeze abilitățile în câteva domenii cheie.

Franciza „Manechine” este cunoscută pentru abordarea unei varietăți de subiecte educaționale într-un mod plin de inimă. Stropirea ocazională a umorului de-a lungul cărții păstrează chiar și cele mai tehnice aspecte de a părea prea dense sau dificile. Veți afla sfaturi, tehnici și sfaturi utile despre cum să utilizați WordPress în mod corect într-o limbă pe care o puteți înțelege.

Autori: Scris inițial de Lisa Sabin Wilson cu contribuții de Michael Torbert, Andrea Rennick, Cory Miller și Kevin Palmer.

2. WordPress profesionist: proiectare și dezvoltare

Proiectare și dezvoltare profesională WordPress

Dacă sunteți în căutarea unei cărți despre procesele de dezvoltare a învățării, consultați WordPress Professional. Această carte acoperă cele mai noi tehnici de dezvoltare și codare și au inclus capturi de ecran actualizate (până la versiunea WordPress 4.1). Vorbește despre concepte cheie și folosește exemple de site-uri web reale care utilizează activ WordPress.

Vorbește, de asemenea, despre migrarea site-ului dvs. web către WordPress. Cartea discută despre cele mai noi instrumente și tehnici pe care le puteți aplica pentru a crea un site web cu WordPress.

Autori: Brad Williams, Hal Stern și David Damstra

3. WordPress To Go

WordPress pentru a merge

După cum sugerează și numele, WordPress To Go este o carte despre construirea site-ului sau a blogului dvs. cu WordPress din mers. Acopera etapele de baza: de la achizitionarea unui nume de domeniu, la obtinerea unui cont de gazduire WordPress, la instalarea WordPress. De asemenea, împărtășește modul de creare a unui magazin de comerț electronic.

Mai mult, vă va îndruma cum să începeți să adăugați conținut pe site-ul dvs. web și să utilizați imagini într-un mod profesionist. Această carte împărtășește, de asemenea, plugin-urile WordPress, teme și alte instrumente utile ale autorului.

Autor: Sarah McHarry

4. WordPress: Manualul lipsă

WordPress Manuale care lipsesc

WordPress: Manualul lipsește este o carte excelentă cu instrucțiuni pentru crearea tuturor tipurilor de site-uri web, bloguri și magazine de comerț electronic. Acesta discută despre utilizarea de widget-uri corecte pentru fiecare tip de site web, adăugând funcții necesare și proiectând site-ul dvs. pentru a arăta profesionist.

Această carte împărtășește sfaturi utile despre optimizarea SEO și despre modul în care site-ul dvs. răspunde. Puteți afla, de asemenea, despre crearea de galerii de imagini, prezentări de diapozitive, clipuri video și multe altele.

Autor: Matthew MacDonald

5. WordPress în pași simpli

WordPress în pași simpli

WordPress în pași simpli este o carte completă pentru configurarea site-ului dvs. WordPress. Acoperă subiecte importante de început, inclusiv gestionarea tabloului de bord WordPress, adăugarea de conținut nou, schimbarea aspectului site-ului dvs., pluginuri, comentarii și multe altele. Această carte discută, de asemenea, utilizarea setărilor și instrumentelor din WordPress.

Este scris pentru bloggeri, dezvoltatori sau oricine utilizează WordPress. Cartea oferă trucuri și sfaturi pentru a îmbunătăți performanța site-ului dvs. Este o lectură bună pentru acest an, mai ales dacă tocmai începeți.

Autor: Darryl Bartlett

6. WordPress pentru începători: un ghid vizual pentru construirea site-ului dvs. WordPress

WordPress pentru începători

WordPress pentru începători este cea mai recentă carte despre crearea de site-uri profesionale și responsive pentru WordPress. Este nevoie de o abordare vizuală pentru a explica pașii implicați în dezvoltarea site-urilor cu WordPress. Printre subiectele importante discutate în această carte se numără cum se creează un site web gratuit, cum se înregistrează un nume de domeniu, cum se obține găzduire web și cum se instalează WordPress.

În afară de asta, împărtășește mai multe instrumente utile pentru a descoperi resursele utilizate pe alte site-uri WordPress. Această carte vorbește, de asemenea, despre cum să creați o copie de rezervă și să restaurați site-ul dvs. în WordPress.

Autor: Nathan George

7. Construirea de aplicații web cu WordPress

Construirea de aplicații web cu WordPress

Construirea de aplicații web cu WordPress adoptă o nouă abordare prin compararea nucleului WordPress cu cadrele populare de dezvoltare a aplicațiilor. Este o carte WordPress avansată, care oferă cunoștințe despre utilizarea temelor pentru aspect și plugin-uri pentru funcționalitatea backend a aplicațiilor tale.

Acesta explică, în termeni simpli, cum să creați aplicații web puternice și scalabile, aplicații mobile, servicii web și rețele multisite WordPress. Cartea a fost scrisă pentru utilizatori avansați și dezvoltatori.

Autori: Brian Messenlehner și Jason Coleman

8. WordPress: împingând limitele

WordPress împingând limitele

Această carte discută abordări unice pentru a crea un site WordPress care este profesionist și frumos. WordPress: Pushing the Limits acoperă subiecte precum dezvoltarea temelor, găzduirea web și planificarea de urgență.

Această carte oferă cunoștințe despre limbajele de programare precum HTML, PHP, JavaScript, etc. Este încărcată cu experiențe de la dezvoltatorii veterani WordPress, care explică cum puteți reuși proiectele dvs..

Autor: Rachel McCollin

9. Head First WordPress

Intră pe primul WordPress

Head First WordPress este o carte de excepție care se concentrează pe personalizarea site-ului sau blogului tău. Împărtășește sfaturi și tehnici pentru proiectarea blogului dvs. pentru implicarea și atenția utilizatorilor. Sugerează teme proeminente WordPress pentru selectarea rapidă a șablonului site-ului dvs. web.

Subiectele notabile abordate în carte sunt cum să convertiți un design personalizat HTML / CSS într-o temă profesională WordPress, cum să extindeți funcționalitatea unui plugin și cum să configurați baze de date. Cartea vorbește, de asemenea, despre subiecte de bază, cum ar fi diferența dintre etichete și categorii.

Autor: Jeff Siarto

10. Site-uri WordPress pentru afaceri

Site-uri WordPress pentru afaceri

Site-urile WordPress pentru afaceri este o carte plină de resurse care oferă liste de verificare pentru construirea unui site web. Cartea include sfaturi și trucuri cu privire la setările simple WordPress care pot face o diferență majoră în performanța site-ului dvs. web. Acesta vă îndrumă cum să alegeți temele și pluginurile WordPress perfecte pentru nevoile dvs..

Veți descoperi, de asemenea, multe cărți de creație de conținut din această carte. Acesta explică cele mai bune practici pentru crearea de teme pentru copii în WordPress. Cartea este destinată tuturor tipurilor de utilizatori WordPress, de la începători la dezvoltatori avansați. Este, de asemenea, o citire bună pentru companii sau mărci care folosesc WordPress.

Autor: Michael Cordova

Asta e tot.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune cărți WordPress pentru a citi anul acesta. De asemenea, poate doriți să consultați cele mai bune expertize ale celor mai bune servicii și sisteme de telefonie de afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me