Cele mai bune 10 producători de logo și generatoare de logo-uri comparate

Cei mai buni producători de logo


Căutați cel mai bun producător de logo pentru sigla dvs. de afaceri?

Dacă sunteți un proprietar de site web, o companie de pornire sau o întreprindere mică cu un buget limitat, este posibil să nu doriți să cheltuiți o sumă mare de bani pe sigla dvs..

Din fericire, există mai mulți producători de logo online care vă permit să creați un logo profesional pentru afacerea dvs..

În acest articol, vom împărtăși lista noastră aleasă a celor mai buni producători de logo care vă permit să proiectați cu ușurință logo-uri profesionale de afaceri.

Cum să alegeți cea mai bună aplicație Logo Maker

După ce ați hotărât să vă creați singur logo-ul, următorul pas este să alegeți cel mai bun producător de logo care să răspundă nevoilor dvs. Deoarece puteți găsi zeci de producători de logo online, alegerea celui potrivit poate fi intimidantă.

Iată ce trebuie să căutați într-un software pentru crearea de logo-uri.

 • Logo-ul textului: Posibilitatea de a crea un logo bazat pe text unic. Producătorul de logo trebuie să vă ofere o mare varietate de modele de text, stiluri și fonturi.
 • Șabloane încorporate: Dacă nu sunteți un designer, este posibil să nu doriți să începeți să vă construiți sigla de la zero. Asigurați-vă că aplicația dvs. de designer de logo vine cu mai multe șabloane încorporate.
 • Descărcare de înaltă rezoluție: Programul de creare a logo-ului ar trebui să vă permită să descărcați un logo de înaltă rezoluție în orice format (jpg, png, etc.) Acest lucru este util pentru utilizarea logo-ului în materialele dvs. de marketing.

Să aruncăm o privire asupra celor mai buni creatori de logo pe care îi puteți utiliza.

1. Constant Contact LogoMaker: Aplicație Logo Logo Maker gratuită

Logo de contact constant de contact

Constant Contact LogoMaker este un software gratuit de creare a logo-ului care vine în pachet cu A.I. constructor de site-uri alimentat.

Vă permite să personalizați fiecare aspect al unui logo care include culoare, font, dimensiune și pictogramă. LogoMaker este un serviciu flexibil și funcționează ca un farmec pentru începătorii care nu doresc să investească în angajarea unui designer de logo profesionist.

Deși serviciul LogoMaker este oferit ca parte a constructorului de site-uri web, acestea vă permit să descărcați logo-ul în rezoluție înaltă pentru a-l folosi oriunde, cum ar fi site-ul dvs., materiale de marketing, tricouri, materiale de imprimare, etc. Contactul constant LogoMaker acceptă mai multe fișiere tipuri, ceea ce înseamnă că veți obține formatul dorit de imagine pentru logo.

2. Hatchful

Hatchful

Hatchful este încă un alt producător de logo gratuit, construit de Shopify. Vă permite să creați logo-uri de afaceri profesionale și uimitoare, fără experiență anterioară de proiectare grafică.

De asemenea, este livrat cu 100 de șabloane de logo încorporate pe care le puteți personaliza pentru text, font, pictogramă, culori și dimensiuni folosind studioul lor de design. Hatchful vă permite, de asemenea, să descărcați logo-ul în diferite dimensiuni pentru social media, cărți de vizită, mărfuri.

3. Pro Canvas Pro Logo Maker: Cel mai bun logo online Maker

Canva Logo Maker

Canva Pro Logo Maker este un software premium de creare a logo-ului pentru site-uri de afaceri și comerț electronic. Este livrat cu 1000 de șabloane de logo profesionale, icoane nelimitate, ilustrații și multe altele.

Cu Logo Maker Canva, puteți genera logo-uri personalizate elegante pe care le puteți edita și descărca în rezoluție înaltă. Canva vă permite, de asemenea, să partajați logo-ul cu echipa dvs. pentru a vizualiza și edita din orice parte a lumii.

4. Branduri de croitorie: cel mai bun logo pentru producătorii de afaceri mici

Marcă de croitorie Logo Maker

Tailor Brands este un serviciu de creare a logo-ului profesionist pentru mărci și companii. Vă permite să creați un logo personalizat și de înaltă rezoluție pentru site-ul dvs. web sau social media.

În plus, acestea oferă și servicii de proiectare a anunțurilor care vă permit să creați anunțuri convingătoare pentru a vă promova munca.

5. Looka Logo Design

Looka Logo Design

Looka este un alt A.I. software de design de logo online alimentat pentru a vă crea identitatea de marcă. Vine cu un editor de logo frontend, unde puteți alege un șablon logo și puteți schimba culorile, fonturile și textul.

Vă permite să descărcați setul complet de logo-uri pentru rețelele de socializare, cărți de vizită etc..

6. Designhill: Serviciu de încredere a logo-ului

Designhill

Designhill este un popular serviciu de creare a logo-urilor pentru a vă proiecta logo-ul personalizat în câteva clicuri. Este de încredere de clienții 1M + și are o rată de satisfacție a clienților de 98,78%, ceea ce le face o opțiune fiabilă pentru a proiecta un logo.

Puteți începe introducând numele companiei dvs. și puteți selecta stiluri de logo, culori și icoane. În continuare, vă va permite să răsfoiți 100 de șabloane din care să alegeți, să faceți modificări și să previzualizați logo-ul final.

7. Ucraft Logo Maker: Aplicație de design de logo cu pictograme gratuite

Ucraft

Ucraft este un creator de logo online puternic pentru proiectarea logo-ului dvs. de afaceri. Este gratuit de utilizat și vine cu pictograme 2M + fără drepturi pentru a crea un logo unic în câteva clicuri.

Este extrem de flexibil și vă permite să personalizați cu ușurință formele, textul, pictogramele și culorile. Puteți descărca logo-ul său de înaltă calitate în format SVG și PNG.

8. LogotypeMaker

LogoTypeMaker

Logotypemaker este un producător online de logo și generator de logo pentru proprietarii de întreprinderi mici și antreprenori. Cu Logotypemaker, nu trebuie să angajați un designer profesionist și vă permite să creați sigla dvs. unică imediat.

Este livrat cu o varietate de șabloane de logo și un A.I. editor de logo bazat. Cu Logotypemaker, puteți utiliza personalizarea efectelor umbre, fonturi, clipart și, de asemenea, puteți încărca imaginile personalizate.

9. Logogenie: Software de design de logo cu cea mai bună îngrijire pentru clienți

Logogenie

Logogenie este un software premium de design de logo care vine cu mai multe instrumente de design de logo și peste 1000 de șabloane de logo profesionale. Oferă asistență instantanee pentru clienți cu chat și email live.

Vă permite să creați un logo complet unic în 3 pași simpli. Introduceți numele de marcă, selectați pictograma și personalizați logo-ul pentru culori și efecte de styling.

10. Creatorul de logo GraphicSprings: Creator de logo premium

GraphicSprings Logo Creator

GraphicSprings este un alt creator de logo premium pentru companii mici, startup-uri și magazine online. Vă permite să proiectați un logo profesional chiar și pentru începătorii care nu au experiență de proiectare grafică.

Puteți genera logo-ul gratuit, dar va trebui să plătiți 19,99 USD pentru a descărca o rezoluție înaltă. Logo-ul plătit este perfect pentru cărțile de vizită, rețelele de socializare și site-ul dvs. web.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cei mai buni producători de logo care vă ajută să vă proiectați logo-ul de afaceri. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cele mai bune programe de web design.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map