Cele mai bune 19 teme WordPress pentru aplicații și software mobil (2020)

cele mai bune teme pentru aplicații mobile wordpress


Căutați cele mai bune teme WordPress pentru aplicații și software?

Dacă sunteți o aplicație mobilă sau un creator de software care dorește să crească capacitatea de utilizare a produsului dvs., atunci veți avea nevoie de o temă WordPress creată special pentru promovarea aplicațiilor și software-ului..

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru aplicații și software.

Alegerea celor mai bune teme WordPress pentru aplicații și software

Cu tema WordPress potrivită, veți obține fiecare opțiune esențială pentru a afișa aplicațiile și toate funcțiile sale.

Mai jos sunt câteva funcții pe care va trebui să le căutați dintr-o temă WordPress pentru crearea unui site web al aplicației.

 • Apel important la acțiune: O temă de aplicație bună pentru WordPress vă permite să plasați butoane de apel la acțiune în locațiile proeminente ale site-ului dvs., cum ar fi pagina dvs. de pornire, antetul etc..
 • Masa prețurilor: Cu un tabel de prețuri personalizabil, puteți evidenția cu ușurință prețul pentru diferite licențe de aplicație din pagina dvs. de prețuri.
 • Pagina personalizată personalizată: De asemenea, veți avea nevoie de o pagină de pornire personalizată pentru promovarea software-ului și încurajarea descărcărilor.
 • sensibil: Ca să nu mai vorbim, tema dvs. WordPress trebuie să fie receptivă și prietenoasă pentru a arăta excelent pe toate dispozitivele

De asemenea, am creat o listă cu cele mai bune teme WordPress pe care le puteți utiliza. Verificați-le.

1. Divi

Divi

Divi este una dintre cele mai populare teme WordPress disponibile pe piață. Divi vine cu sute de pachete de site-uri, inclusiv unul pentru marketing software. Pachetul de site-uri de marketing software vine cu 9 machete diferite și puteți importa pachetul cu un singur clic. Puteți utiliza Divi pentru a vă crea aplicațiile și site-ul software cu personalizare completă.

Caracteristicile de top ale temei Divi includ design în timp real, editare receptivă, module personalizate, elemente pre-construite și set de instrumente de proiectare puternic, puteți afla mai multe despre această temă în revizuirea noastră detaliată a temei Divi.

2. plat

Apartament

Flat este o temă WordPress minunată și frumoasă, care poate fi folosită pentru a crea un site web pentru aplicații și software. Are un aspect plat cu culori îndrăznețe și luminoase. Pagina de pornire este împărțită în mai multe secțiuni pentru portofoliu de aplicații, rating și recenzii.

Puteți personaliza complet tema pentru culori, fonturi și fundal. Este optimizat pentru SEO și sprijină WooCommerce pentru a vinde aplicațiile online.

3. Aterizare

Aterizare

Landing este o temă modernă de WordPress cu o imagine de fundal pe ecran complet. Este încărcat cu mai multe demo-uri tematice, inclusiv un aspect pentru aplicații și aplicații mobile. Această temă are un design curat și minim, cu stil de caractere atractiv. Tema de destinație vine cu șabloane cu o singură pagină și mai multe pagini.

Setările sale de temă sunt simple și ușoare cu panoul de opțiuni. Poate fi personalizat și utilizând personalizatorul WordPress live.

4. Astra

Astra

Astra este o temă WordPress puternică și aprinsă pentru toate tipurile de site-uri web. Are mai multe site-uri de pornire pentru a lansa site-ul dvs. web în câteva minute. Unul dintre site-urile de start are o structură pentru aplicații pentru a vă promova și vinde aplicațiile online.

Este o temă bogată în funcții și constructor de pagini. Astra funcționează excelent cu toate pluginurile populare WordPress pentru a adăuga funcții și funcționalități pe site-ul dvs. web.

5. Ultra

Ultra

Ultra este o temă avansată WordPress pentru aplicații și software mobile. Se livrează cu zeci de modele de site-uri frumoase pentru toate tipurile de site-uri, inclusiv sală de fitness, fitness, planificare de nunți, etc. Puteți selecta aspectul aplicației pentru construirea unui site web al aplicației.

Ca orice temă populară, fonturile, culorile și fundalul sunt personalizabile. Puteți utiliza personalizatorul WordPress live pentru a edita orice temă.

6. iTheme2

iTheme2

iTheme2 este conceput în mod intenționat pentru software, aplicații mobile, aplicații pentru desktop și alte site-uri web bazate pe aplicații. Are un design perfect și aspect reglabil automat cu opțiuni media. Această temă vine cu un slider cu caracteristici personalizate, widget pentru social media, 4 widget-uri de subsol, meniuri derulante pe mai multe niveluri și multe altele.

Este inclus cu 2 skin-uri tematice, meniul antet, meniul de subsol, comentarii filetate și asistență pentru comerț electronic.

7. Advent

Venire

Advent este o temă WordPress elegantă pentru aplicațiile tale. Are tipografie personalizabilă, care face conținutul mai lizibil. Vine cu un meniu de navigare lipicios, suport pentru constructorul Visual Composer, integrare socială și cel mai bun plugin de formă WordPress.

Această temă include o funcție de lupă pentru a mări imagini. Cu un clic demo de import, puteți importa un design demo, personaliza și lansa site-ul.

8. Bramble

mărăcine

Bramble este o temă WordPress multifuncțională cu un layout bazat pe grilă. Poate fi folosit pentru a crea un site web pentru aplicațiile și aplicațiile mobile. Vine cu un constructor de pagini încorporat pentru a edita și proiecta machete de teme. De asemenea, Bramble se livrează cu machete de pagini de pornire pregătite care vă ajută să începeți instantaneu.

Alte caracteristici importante includ secțiunea de portofolii, fundal video, efecte paralaxe, culori personalizate și un aspect separat al paginii de blog. Este ușor de configurat cu personalizatorul live WordPress.

9. Pluteste

Pluti

Float este o temă WordPress excelentă pentru aplicații și aplicații mobile de Themify. Este livrat cu efecte paralax pentru o defilare lină. La fel ca orice temă Themify, este livrat împreună cu constructorul drag and drop Themify pentru editare și gestionare machete.

Mai mult, include machete de antet multiple, stiluri de meniu, opțiuni de antet transparente, widget-uri de subsol și multe altele. Float este compatibil cu WooCommerce.

10. Pila

Grămadă

Stack este o temă modernă de WordPress pentru site-urile de aplicații. Stack-ul este inspirat de designul Windows 8 Metro și este livrat cu un supliment de plăci, permițându-vă să creați aspectul plăcilor de zidărie precum Windows 8. Tema apare excelent pe toate dispozitivele, inclusiv desktopul, tableta și mobilul..

Vine cu formate de postare WordPress pentru a crea bloguri mici precum Tumblr. Puteți personaliza complet culorile, culorile de legătură, fonturile și fundalul postărilor dvs..

11. metrou

Metroul

Metro este o temă WordPress minimală și plină de culoare, creată pentru aplicații și software mobile. Folosind tipul său de postare personalizat cunoscut sub numele de Tiles, puteți adăuga butoane, galerii de imagini, hărți, diapozitive, etc la pagina dvs. de pornire. Folosește 9 culori diferite pentru plăci și postări.

Include o caracteristică de defilare infinită care vă ajută să îmbunătățiți performanța și viteza site-ului. Această temă acceptă coduri scurte pentru a adăuga conținut pe orice pagină.

12. Listeee

Listee

Listee este o temă a directorului WordPress care poate fi folosită pentru a crea o listă cu aplicațiile preferate. Este livrat cu o funcție de căutare puternică și filtrabilă pentru a permite utilizatorilor să caute aplicațiile de care au nevoie. Puteți utiliza generatorul de pagini drag și drop pentru a crea pagini de destinație pentru aplicații.

Această temă permite utilizatorilor să-și trimită aplicațiile personale favorite pentru a fi adăugate în directorul dvs. Listee are opțiuni flexibile de personalizare pentru a edita culorile și tipografia site-ului dvs. web.

13. Îndrăzneț

Îndrăzneţ

Bold este o temă de portofoliu WordPress care poate fi folosită pentru a crea aplicații bazate pe portofoliu. Dispun de afișare listă și vedere grilă. Pagina principală este împărțită în secțiuni pentru un mesaj de bun venit, galerii de imagini, postări și multe altele.

Are opțiuni de culoare personalizate, stiluri de fundal, imagini prestabilite, pictograme de social media, text de subsol și suport pentru panoul de opțiuni personalizate.

14. Linie poștală

Postline

Postline este o simplă temă WordPress pentru a vă prezenta aplicațiile. Are defilare infinită pentru ca utilizatorii să vă exploreze postările, imaginile și videoclipurile de pe pagina principală. Tema este inspirată din cronologia Facebook. De asemenea, vine cu machete cu mai multe coloane care îl fac diferit de Facebook.

Alte caracteristici semnificative includ machete de listă și grilă, coloane de widget de subsol, piei tematice, butonul animat înapoi sus, fereastra de tip lightbox, antet și meniul de subsol și pictograme de social media.

15. Specialitate

Specialitate

Specialitatea este o temă de lucru pe WordPress pentru un site web de recrutare de software. Are funcționalitate flexibilă de căutare pentru a permite utilizatorilor să afle locurile de muncă și angajatorii. Este bazat pe pluginul WP Job Manager pentru a vă gestiona și a clasifica listele de locuri de muncă.

Tema are o documentare puternică și compatibilă cu pluginurile populare WordPress. Este WPML gata și vă permite să creați un site web multilingv.

16. Cousteau Pro

Cousteau

Cousteau Pro este o temă modernă WordPress pentru aplicații legate de călătorie. Tema are un motor de căutare pentru a permite utilizatorilor să caute aplicația lor preferată de călătorie.

Este complet personalizabil pentru culori și fundal. Cousteau Pro sprijină constructorul Elementor pentru a vă proiecta machete și pagini de destinație.

17. Ecran complet

Ecran complet

Fullscreen este o temă a galeriei WordPress pentru aplicații mobile. Are un panou simplu de opțiuni pentru a face modificări pe site-ul dvs. web. Puteți utiliza, de asemenea, constructorul de pagini drag and drop, pentru a adăuga conținut și aplicații în WordPress. Are 2 opțiuni de afișare a galeriei, machete de listă și grilă, meniu antet personalizat și widgeturi de subsol.

Tema acceptă comenzi rapide de la tastatură, cum ar fi tastele săgeată, ESC și multe altele pentru a opera galeria. Poate fi personalizat cu personalizatorul live WordPress.

18. Simplu

Simplu

Simplu este o temă gratuită WordPress pentru prezentarea aplicațiilor tale. Este ambalat cu pluginul Shopify Buy Button care vă permite să integrați cu ușurință WordPress în Shopify. Această temă are un meniu de navigare transparent și lipicios, care ajută utilizatorii dvs. cu o navigare ușoară.

Vine cu o imagine de fundal pentru fiecare titlu de pagină, ceea ce face ca tema să fie unică de la alții. Tema simplă este ușor de personalizat cu personalizatorul WordPress live.

Consultați acest ghid pas cu pas despre modul de configurare Shopify cu WordPress.

19. Pinboard

Pinboard

Dacă vă place Pinterest, atunci tema Pinboard este pentru dvs. Se livrează cu un aspect de stivuire automată cu defilare infinită. Această temă are mai multe machete în toate dimensiunile. Utilizatorii dvs. vor fi tratați cu un mesaj personalizat de bun venit de la proprietarul site-ului. Puteți prezenta cu ușurință aplicațiile dvs. pe pagina principală.

Tema vă permite să adăugați toate tipurile de suporturi, inclusiv imagini, videoclipuri, galerii etc. Are funcții care acceptă suporturi de tip media, precum fereastră pop-up, pop-up video, zoom-uri și fereastră iframe.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress pentru aplicații și software mobile. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru de pe cele mai bune platforme de comerț electronic pentru piețele multivindor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map