Cele mai bune 9 gazde web cu serviciul gratuit de migrare a site-urilor web (în comparație)

migrație gratuită


Căutați un furnizor de hosting cu un serviciu gratuit de migrare a site-urilor web?

Dacă ați avut o experiență neplăcută cu gazda dvs. web actuală, cum ar fi experiența de suport necorespunzătoare, este posibil să doriți să migrați site-ul dvs. web către un nou furnizor de găzduire web.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai importante servicii de găzduire web care oferă servicii de migrare gratuite către utilizatori noi.

De ce să cauți gazduire cu migrație gratuită

Transferul site-ului web are o mulțime de provocări, cum ar fi timpul de întrerupere, pierderea de date, pierderea veniturilor, probleme SEO etc..

Dacă sunteți începător și nu doriți să vă puneți site-ul în pericol transferant site-ul dvs., este în cel mai bun interes să găsiți un serviciu de găzduire web care să ofere migrație gratuită a site-ului.

Acestea fiind spuse, nu toate serviciile de migrare gratuite oferite de diferiți furnizori de hosting sunt create la fel. Înainte de a intra înăuntru, merită să luați un moment pentru a examina dacă site-ul dvs. web este eligibil pentru un serviciu gratuit de migrare.

1. SiteGround

migrație gratuită, SiteGround Web Gazduire, ssl gratuit

Cu o mare reputație & fiabilitatea în ceea ce privește performanța site-ului, siguranța și calitatea de funcționare Siteground este cea mai bună opțiune de luat în considerare drept următorul dvs. serviciu de găzduire web.

Oferă servicii de migrare gratuite pentru noii utilizatori care și-au găzduit anterior site-ul cu o altă companie de găzduire. Cu toate acestea, această opțiune este disponibilă numai cu planurile GrowBig și GoGeek. Dacă optați pentru planul StartUp, va trebui să plătiți o sumă suplimentară pentru acest serviciu.

Puteți solicita un transfer de site utilizând expertul de configurare a contului. De asemenea, oferă o grămadă de instrumente pentru optimizarea site-ului dvs. în termeni de performanță și SEO. Pentru a utiliza serviciul gratuit de migrare, vă puteți înscrie la planul GrowBig la 3,95 USD.

Aflați mai multe despre SiteGround aici.

2. HostGator

Hostgator, migrare gratuită

HostGator este un alt serviciu de găzduire care oferă servicii de migrare gratuite pentru site-ul dvs. web cu toate planurile sale de găzduire. Rețineți că puteți solicita migrare gratuită numai în termen de 30 de zile de la înscrierea la plan. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de transfer al site-ului și să vă migrați site-ul.

În funcție de tipul de cont, puteți opta, de asemenea, pentru transferurile cPanel la cPanel. Transferurile cPanel includ toate domeniile, domeniile addon, subdomeniile și setările cPanel.

Aflați mai multe despre HostGator aici.

3. Gazduire A2

O migrare de hosting, gratuită

A2 Gazduire este următoarea opțiune pentru a verifica dacă doriți un serviciu de migrare gratuit pentru site-ul dvs. web. Pentru a beneficia de serviciul gratuit, trebuie să completați formularul de solicitare a migrației, iar un specialist va finaliza întregul proces de migrare în 3-5 zile lucrătoare.

Chiar dacă nu aveți cunoștințe profesionale despre cum să migrați site-ul dvs. de la o gazdă la alta, îl puteți face cu ușurință fără să plătiți un singur ban. Cel mai mic preț de pornire al A2 Gazduire este 3,91 USD, iar planurile includ funcții precum instrumente de optimizare a vitezei din partea serverului, certificat SSL gratuit, stocare SSD, uptime excelent, etc. Pentru a afla mai multe despre A2 Gazduire, faceți clic aici.

4. GreenGeeks

GreenGeeks, migrare gratuită

GreenGeeks este încă un uimitor găzduire web care oferă servicii de migrare gratuite.

După ce selectați planul dvs., puteți solicita transferul gratuit al site-ului web, oferindu-le detaliile dvs. curente de găzduire web. Echipa de experți va migra apoi site-ul pentru tine, fără să te oblige să faci nimic. De asemenea, vă va ajuta să transferați numele de domeniu gratuit. Cu toate acestea, GreenGeeks nu oferă migrare gratuită pentru serverele sale dedicate.

GreenGeeks nu este similar cu alți furnizori de servicii de găzduire web, deoarece depind de energia verde pentru a rula serverul backend și fac un pas înainte pentru a reduce amprenta de carbon.

5. Găzduire cu mișcare

Gazduire WordPress InMotion

Dacă ați găzduit site-ul dvs. cu o altă companie de găzduire și doriți să-l migrați către Inmotion Hosting, îl puteți face cu ușurință într-un mod fără probleme. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un plan de găzduire și apoi să trimiteți formularul de solicitare a transferului.

Echipa lor de experți se va ocupa de procesul de migrare și îl va face pentru tine. Ei migrează fișierele site-ului, bazele de date, înregistrările de domeniu, conturile de e-mail și setările cPanel pentru dvs. Deși Inmotion Gazduire nu este cel mai ieftin furnizor de găzduire web, după ce începeți să folosiți planurile lor, veți vedea că funcțiile și tehnologia merită prețul.

Veți obține, de asemenea, performanțe și viteză uimitoare ale site-ului cu un server optimizat și alimentat SSD. Aflați mai multe despre găzduirea InMotion aici.

6. Web lichid

Cod lichid de reducere web, migrare gratuită

Liquid Web oferă servicii de migrare gratuite către utilizatorii săi, optând pentru o soluție de găzduire complet gestionată. La fel ca majoritatea celorlalte opțiuni din această listă, tot ce trebuie să faceți este să completați un formular de solicitare pentru a utiliza migrația gratuită.

În formular, trebuie să adăugați câteva informații precum detaliile dvs. de găzduire curente, numele de destinație, informații despre domeniile de pe serverul de intrare și setările DNS, etc. Liquid Web va programa apoi migrația și o va completa pentru dvs..

Gama de prețuri a site-ului Web Liquid este destul de mare și începe cu un minim de 19 USD pe lună. Eticheta de preț premium reflectă, de asemenea, calitatea serviciului pe care îl oferă. Dacă intenționați să găzduiți o aplicație care necesită o utilizare ridicată a serverului în backend și aveți un buget suficient, Liquid Web poate fi gazda web potrivită pentru dvs..

7. Motor WP

Motor WP

Cu WP Engine, migrarea site-ului dvs. web de la o altă companie de găzduire este ușoară și fără costuri. Acesta oferă WP Engine Migration Automated plugin pentru a face lucrurile fără probleme. Tot ce are nevoie este acreditările dvs. SFP Engine WP Engine.

Cu WP Engine, migrarea dvs. poate fi finalizată în doar câțiva pași simpli după finalizarea pașilor manuale.

8. HostPapa

Revizuire HostPapa Hosting, ssl gratuit, ssl

HostPapa este o altă soluție bună pentru dvs., care oferă un serviciu gratuit de migrare. Fiecare plan include un serviciu de migrare gratuit, astfel încât oricare dintre planurile pe care le alegeți, puteți obține site-ul dvs. migrat gratuit, fără probleme. Oferă transfer gratuit și pentru nume de domeniu.

Cu HostPapa, puteți avea un număr bun de funcții și performanțe excelente ale site-ului, la doar 2,95 USD.

Alături de găzduire partajată, găzduire WordPress și găzduire VPS, Hostpapa oferă găzduire pentru distribuitori.

9. InterServer

Interserver, migrare gratuită

Cu InterServer, migrarea site-ului tău din gazda curentă este simplă și rapidă. Alegeți doar un plan și apoi deschideți un bilet de migrare. În bilet, va trebui să includeți toate informațiile despre găzduirea dvs. curentă de la care trebuie să procesați migrația.

Planul InterServer începe de la 4 dolari, un pic mai mare decât concurenții săi. Dar serviciile pe care le oferă justifică total prețul pe care l-au listat.

Interserver oferă un serviciu de migrare gratuit imediat ce cumpărați un plan de la ei. Puteți accesa instrumentul de migrare din panoul dvs. de găzduire pentru a transfera site-ul dvs. către Interserver.

Deci asta este. Acestea sunt unii dintre furnizorii de servicii de găzduire web care oferă servicii de migrare gratuite pentru site-ul dvs. web. De asemenea, poate doriți să consultați cum să configurați un site de comerț electronic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map