Cele mai bune și ieftine teme WordPress (2020)

Teme WordPress ieftine ieftine


Căutați cele mai bune teme premium ieftine WordPress? Am luat. Când tocmai începeți, probabil că nu veți avea un buget imens pentru construirea site-urilor web. Cu toate acestea, nu trebuie să faci niciun compromis în ceea ce privește calitatea când vine vorba de tema site-ului tău.

Din fericire, ne-am confruntat din nou cu această problemă cu utilizatorii noștri, așa că am făcut cercetări pentru a identifica cele mai bune teme absolute pentru proprietarii de site-uri web, cu un buget strict. Aceste teme premium nu iau în considerare calitatea și nu îți vor încurca contul bancar. Sunt cu adevărat cei mai buni dintre ambele lumi.

În acest articol, vom împărtăși cele 17 cele mai bune teme premium ieftine WordPress pe care le puteți utiliza pentru a vă construi site-ul de vis pe un buget.

De asemenea, am creat o listă cu cele mai bune teme WordPress pe care le puteți utiliza. Verificați-le.

1. Divi

Divi

Divi este probabil cea mai populară temă WordPress existentă. Divi este disponibil în 2 arome: Divi Tema și Divi Builder. În timp ce Divi Theme se adresează utilizatorilor care au nevoie de o soluție bazată pe teme pentru a construi un site web uimitor, Divi Builder este pentru cei care doresc să folosească constructorul cu o altă temă WordPress.

Pentru a descărca Divi, va trebui să vă alăturați Elegant Themes Club, care costă 89 de dolari anual. Odată cu apartenența, veți primi sute de pachete de site-uri web, ceea ce înseamnă că veți plăti mai puțin de un dolar pentru o temă. Partea cea mai bună este că puteți utiliza toate aceste produse pe site-uri web nelimitate, fără restricții.

Iată produsele complete pe care le veți primi accesând Clubul.

 • Divi cu peste 100 de pachete de site-uri web
 • Tema Extra (o temă de revistă)
 • Plug-urile Bloom (cel mai bun plugin popup WordPress) și Monarch (pentru partajare socială)

2. Castor constructor

Castor constructor

Beaver Builder este un popular constructor de pagini de drag and drop cu zeci de șabloane WordPress. Creatorul de pagini vă permite să poziționați textul și imaginile așa cum doriți pe site-ul dvs. web. Are module și modele premium care funcționează excelent cu machete pe coloană.

Beaver Builder are, de asemenea, o versiune gratuită care vine cu funcții de bază.

Chiar dacă este un plugin, este livrat cu 30 de șabloane uimitoare la fel ca o temă, astfel încât să puteți construi orice fel de site web fără a fi nevoie să construiți designul de la zero. Este ușor de configurat și complet personalizabil.

Pentru mai multe detalii, ar trebui să citiți această recenzie completă a Beaver Builder.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă clasică, polivalentă, pentru WordPress. Oferă demonstrații creative gratuite și premium pentru a crea un site web pentru nișa dvs. de afaceri în mai puțin timp. Are un timp de încărcare rapidă a paginilor, un aspect sensibil și este optimizat pentru SEO. OceanWP funcționează excelent cu toți constructorii de pagini de sus pentru a crea pagini folosind o simplă caracteristică de drag and drop.

Acesta acceptă complet WooCommerce și este gata de traducere, astfel încât să puteți crea un site web în limba dvs. preferată. De asemenea, include extensii premium pentru etichetarea albă, integrarea fluxului dvs. de Instagram, adăugarea unui aviz cookie GDPR și multe altele. Aceste extensii vă ajută să adăugați mai multe funcții instantaneu.

4. Astra

Astra

Astra este o temă WordPress elegantă și accesibilă premium. Este foarte personalizabil și oferă o mulțime de opțiuni în personalizatorul WordPress pentru a aduce modificări la antetul, aspectul și subsolul site-ului. Această temă se integrează cu cei mai populari construitori de pagini pentru a configura rapid site-ul dvs. și a crea pagini atrăgătoare. Este o temă ușoară și este complet optimizat pentru viteză și performanță.

Vine cu opțiuni frumoase de culoare și tipografie. Dacă sunteți scriitor, Astra are o pagină de blog separată și o arhivă pentru a adăuga valoare conținutului scris.

5. îndrăzneț

Îndrăzneţ

Îndrăznețul este o temă WordPress simplă, neclintită și accesibilă premium, concepută special pentru bloguri, portofolii, site-uri de fotografie și alte site-uri axate pe creativitate. Suporta mai multe tipuri de suporturi, inclusiv imagini, videoclipuri, galerii foto, glisiere animate și hărți. Această temă are un design cu lățime completă, cu aliniere perfectă pentru media și conținut.

Vă permite să adăugați o imagine personalizată de fundal sau să selectați o culoare pentru fundalul site-ului dvs. Bold are atât listă, cât și vizualizări grilă pentru portofoliul dvs., galerii, blog, etc. Puteți întâmpina utilizatorii cu un mesaj personalizat alături de glisorul meniului sau al paginii de pornire. Este ușor de configurat și nu are nevoie de cunoștințe de codificare.

6. Ultra

Ultra

Ultra este o temă WordPress extrem de flexibilă și premium, pentru sală de fitness și site-uri web legate de fitness. Este livrat cu peste 60 de machete pre-construite pentru toate tipurile de afaceri și mai multe piei de design pentru a îmbunătăți aspectul site-ului dvs. web. Aceste demonstrații sunt pregătite și reduc timpul pe care îl veți petrece pentru a crea site-ul dvs. web. De asemenea, puteți importa conținut demo cu 1 clic al mouse-ului și înlocuiți-l cu propriul dvs..

În plus, această temă include widget-uri personalizate, meniuri de navigare și suplimente pentru constructor, cum ar fi o bară de progres, WooCommerce, tabele de prețuri, linii de timp, un contor de contorizare, etc..

7. Litoral

Litoral

Coastline este o temă de portofoliu WordPress, cu un aspect unic pentru afișarea lucrărilor. Este o temă premium ieftină, cu o structură în două coloane; permițându-vă să aveți logo-ul și meniul de navigare pe partea stângă în timp ce imaginile din portofoliu sunt afișate în partea dreaptă. Puteți gestiona portofoliul dvs. utilizând tipul de conținut de postare și să îl prezentați folosind un glisor, tablou de imagini, listare de coloane sau defilare infinită pe pagina de pornire.

Această temă are un widget personalizat pentru rețelele de socializare, astfel încât să vă puteți prezenta feedul dvs. Twitter, fotografiile Instagram și multe altele. Puteți să-l integrați cu constructorii populari de pagini drag and drop pentru a configura rapid paginile site-ului.

8. Decorist

Decorist

Decorist este o temă minima premium premium WordPress. A fost conceput special pentru a vă prezenta produsele de decorare, produsele pentru casă, produsele de modă sau pentru a crea un magazin online de orice fel. Funcționează excelent cu constructorul Elementor și, de asemenea, acceptă modulele personalizate Elementor pentru a face proiectul de dezvoltare a site-ului dvs. ușor. Decorist are integrare completă WooCommerce pentru a transforma site-ul dvs. într-un magazin de comerț electronic.

În plus, este livrat cu opțiuni de dispunere flexibile, un magazin personalizat și multe alte opțiuni de personalizare. Puteți utiliza caracteristica de import demo cu un clic pentru a lansa un magazin online similar cu demo-ul și pentru a înlocui produsele manechin cu unul propriu.

9. Beauté

Beaute

După cum sugerează și numele, Beauté este o temă pentru salon și spa pentru WordPress. Are un aspect pe ecran complet cu 4 tipuri de conținut, incluzând un glisor de imagine pe ecran complet, secțiune servicii, secțiune personal și galerii de imagini. Puteți adăuga un formular de rezervare / rezervare pentru întâlniri pentru clienții dvs. pentru a rezerva un slot în program. Dispune de mai multe scheme de culori frumoase și vă permite să alegeți o culoare diferită pentru fiecare pagină.

Este livrat cu widget-uri de conținut personalizate, pictograme sociale și multe altele. Beauté este gata de traducere și poate fi utilizat pentru a crea un site web multilingv.

10. Simplu

Simplu

Simplă este o temă elegantă, elegantă, premium WordPress, la pachet cu caracteristici uimitoare și flexibilitate. Are un aspect de 1 pagină cu mai multe opțiuni de design din care să alegeți. Este livrat cu efecte de fundal paralax, defilare lină, meniuri ușoare de navigare, prezentare de diapozitive și multe altele.

Acceptă WooCommerce, widget-uri de dispunere personalizate, scheme de culori frumoase, fonturi Google și machete laterale. Simple are secțiuni pe pagina principală pentru mărturii, servicii, postări recente și conținut prezentat.

11. Locale

Localizările

Locales este o temă WordPress premium ieftină, concepută special pentru crearea de directoare online. Funcționează atractiv pe listele dvs. și permite, de asemenea, utilizatorilor să își trimită propriile înregistrări. Vă ajută la crearea de conținut și oferă o flexibilitate mare, astfel încât să puteți configura un director local pentru restaurante, baruri, cafenele, magazine sau orice altă afacere din localitatea dvs..

Are o hartă a locațiilor cu filtre, pagini separate pentru diverse înregistrări, culori ascuțite și multe altele. Localurile pot fi o temă la îndemână pentru crearea unui ghid pentru turiști. Se integrează cu Visual Composer pentru a trage și arunca module de conținut pe site-ul dvs. web.

12. plat

Apartament

Flat este o temă modernă și îndrăzneață de tip WordPress ieftin. Vine cu constructorul Themify pentru a crea instantaneu interfața la alegere. Constructorul drag and drop ajută la adăugarea de module cum ar fi text, glisoare de imagine, videoclipuri, galerii, meniuri de navigare, etc. Are o caracteristică de animație în cercuri evidențiată, pentru a angaja utilizatorii cu serviciile oferite. Alte secțiuni includ un portofoliu, bara de progres, cronologie animată și un glisor de mărturii.

Vă permite să vă prezentați membrii echipei în mod profesional. Flat este inclus cu coduri scurte și tipuri de postare personalizate pentru configurarea rapidă a site-urilor / blogurilor.

13. Colț

Colţ

Corner este un portofoliu pe tema WordPress pentru profesioniști creativi, fotografi și artiști. Ca și alte teme premium ieftine enumerate aici, acesta are un aspect simplu, frumos, care nu este completat de funcții. Aspectul minim ajută utilizatorii să se concentreze asupra conținutului și a portofoliului. Dispune de variații de culoare nelimitate pentru a personaliza site-ul dvs. Corner oferă un mesaj de bun venit și secțiuni de lucru prezentate pe pagina principală.

Această temă are suport complet Jetpack și integrare WooCommerce. Cu widget-uri personalizate, puteți afișa fluxuri de socializare pentru Twitter, Flickr etc. în bara laterală și în alte zone gata pentru widget-uri. Este optimizat pentru performanță SEO și viteză.

14. Angajat

angajat

Hired este un exemplu perfect de o temă excelentă, premium premium WordPress. A fost construit pentru a vă prezenta CV-urile și informațiile de contact într-o manieră profesională. Vine cu mai multe șabloane pre-construite pentru a crea un site web sau a începe un blog. Hired este ușor de utilizat și oferă conținut de probă / demo pentru a începe rapid.

Are opțiuni de culori nelimitate, selector Google Fonts, un cadru receptiv și optimizare SEO pentru a crește traficul site-ului dvs. web.

15. Igloo

igloo

Igloo este o temă minunată a restaurantului WordPress. Poate fi folosit pentru a crea un site web cu rețete / alimente, bloguri alimentare sau orice alt site de afaceri legate de alimente. Are un aspect unic care îți promovează afacerile restaurantului la nivelul următor. Igloo oferă un sistem de administrare a meniului pentru afacerea dvs. de restaurante pentru a prezenta prețurile într-o manieră captivantă.

Este livrat cu 4 tipuri de conținut, astfel încât să puteți adăuga un slider de imagine, galerie, meniu și mărturii pe pagina dvs. de pornire. Această temă are widget-uri personalizate, scheme de culori multiple și suport pentru Divi Builder pentru a trage și arunca conținutul.

16. SimpleShift

Schimbare simplă

SimpleShift este o temă WordPress premium ieftină, creată pentru site-urile web pentru afaceri mici. Are un aspect complet de lățime, cu mai multe secțiuni utile pe pagina principală. Această temă are efecte de paralax moderne pentru a atrage publicul țintă. SimpleShift vă permite să adăugați un logo personalizat, meniu de navigare și pictograme sociale în antet.

Are suport WooCommerce pentru a-ți configura magazinul de vânzare cu amănuntul. Puteți utiliza culori nelimitate, widgeturi personalizate și modele de aspect uimitoare pentru a modifica site-ul dvs. web.

17. corporative

corporativ

Corporate este o temă premium premium polivalentă, ieftină pentru site-urile de afaceri și portofoliu. Poate fi folosit și pentru promovarea serviciilor dvs. de fotografie. Cu suportul Themify builder, puteți utiliza modele de layout nelimitate, urmând module pentru imagini, videoclipuri, conținut, reclame, meniu de navigare etc. Compania vă oferă un control complet asupra personalizării site-ului dvs. Web.

Are o caracteristică de fundal video care face tema unică în mai multe moduri. Puteți adăuga un videoclip de fundal personalizat personalizat cu sunet pentru a vă angaja utilizatorii. Dacă nu doriți să adăugați un videoclip, puteți adăuga culori de fundal animate. Această temă are mai multe efecte de animație pentru pictograme, bare de progres, module și multe altele.

18. Venture

aventura

Venture este o temă premium de 1 pagină ieftină pentru agenții creative, companii mici, freelanceri, startup-uri și alte site-uri web WordPress. Are un design receptiv, cu un meniu de navigare intuitiv, pictograme sociale, logo personalizat, etichetă și un slider cu lățime completă. Puteți utiliza shortcodes-urile lor pentru icoane, butoane, coloane, fonturi minunate, pentru a înfrumuseța site-ul.

Vine cu opțiuni versatile de culoare pentru a se potrivi cu brandul dvs. de afaceri. Venture are vizibilitate ridicată pentru imagini, videoclipuri, cursoare, postări prezentate și multe altele. Cu suportul fonturilor Google, puteți adăuga tipografie uimitoare pe întregul site web.

19. Hotelia

Hotelia

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress ieftine pentru un hotel premium, atunci Hotelia este cea mai bună alegere. Această temă a fost concepută pentru hoteluri, călători, site-uri de rezervare, bloggeri de călătorie și orice altă afacere referitoare la hotel. Acesta dispune de mai multe resurse premium gratuit, cum ar fi un glisor de imagine și creatorul de pagini Visual Composer. Hotelia are un fundal video, un meniu de navigare lipicios, efecte paralaxe și un sistem de rezervare.

Are opțiuni flexibile de personalizare, pictograme de fonturi, widgeturi personalizate, tipuri de postări și scheme de culori superbe. Este WooCommerce gata și poate fi utilizat pentru a vinde produse de călătorie online.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune teme premium premium WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați cele mai bune teme simple pentru a începe un site web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map