Cele mai bune oferte de WordPress pentru Black Friday & Black Cyber ​​Monday 2019

oferte de Black Friday și cyber luni


Căutați cele mai bune oferte, cupoane și reduceri WordPress pentru Black Friday și Cyber ​​Monday în 2019? Atunci ești la locul potrivit!

Știm că găsirea celor mai bune oferte WordPress poate dura mult timp, dar fără griji! Am făcut căutările pentru tine, astfel încât să poți merge mai departe și să înțelegeți tranzacția perfectă înainte de a se termina.

Rețineți că aceste oferte sunt valabile pentru O ORĂ LIMITATĂ. Am indicat data de expirare de lângă fiecare ofertă.

Iată lista ULTIMATE a ofertelor WordPress pe care nu doriți să le pierdeți. În acest articol, puteți găsi zeci de oferte pe teme premium WordPress, pluginuri, instrumente, găzduire web și alte servicii WordPress.

Cadou de Black Friday 2019: Câștigați trei carduri cadou Amazon 50 USD

În această zi de Black Friday, oferim cititorilor noștri trei carduri cadou Amazon în valoare de 50 USD. Tot ce trebuie să faceți este să intrați în cadou și să trimiteți cât mai multe înregistrări pentru a avea șansa de a o câștiga.

Notă: Vom actualiza acest articol în mod constant pentru următoarele două săptămâni. Nu uitați să marcați această postare pentru a vă asigura că nu pierdeți oferta dvs. preferată.

1. Oferte prezentate

Economisiți 35% pe OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster este cel mai puternic instrument de optimizare a generației de plumb și a conversiilor din lume. Îl puteți utiliza pentru a converti vizitatorii abandonați în abonați și apoi clienți. Companiile de top folosesc OptinMonster pentru a-și crește listele de e-mailuri și pentru a-și crește veniturile.

Datorită mai multor caracteristici de construcție, puteți utiliza OptinMonster pentru a crea forme optine frumoase. Are integrări aproape interminabile cu software terță parte pentru a afișa formularelor de optin personalizate vizitatorilor tăi. Cu funcția de automatizare a comportamentului, puteți personaliza formularele de optină și să afișați mesaje umane.

Verifică Studiile de caz ale lui OptinMonster pentru a afla cum întreprinderile online își cresc numărul rapid. În acest sezon de vacanță, acestea oferă o reducere substanțială la software-ul lor premium, inclusiv Universitatea OptinMonster.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 6 decembrie

Obține 35% reducere OptinMonster »

Economisiți 60% pe WPForms

WPForms

WPForms este cel mai bun plugin pentru formularul de contact WordPress de pe piață. Este ușor de utilizat cu cele mai prietenoase opțiuni și funcții premium.

Constructorul WPForms glisează și aruncă formularul vă permite să trageți pur și simplu câmpurile formularului și să le schimbați ordinea. Veți obține șabloane de formular personalizate, asistență logică condiționată, gateway-uri de plată și alte funcții. WPForms acceptă, de asemenea, serviciile Constant Contact, MailChimp, AWeber și alte servicii terțe.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obține 60% OFF WPForms »

Economisiți 60% pe MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights este cel mai popular plugin Google Analytics pentru site-urile WordPress. Se integrează ușor cu tabloul de bord WordPress pentru a afișa statistici despre vizitatorii tăi. Cu MonsterInsights, puteți obține un Google Analytics personalizat în WordPress.

De asemenea, puteți genera rapoarte personalizate bazate pe datele utilizatorului pentru a crea strategii și pentru a vă dezvolta în continuare afacerea online.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obține 60% reducere MonsterInsights »

Economisiți 35% pe SeedProd

SeedProd

SeedProd este cel mai bun WordPress în curând și pentru modul de pagină și modul de întreținere. Vă permite să creați o pagină frumoasă, profesionistă, în curând, cu un contor de contorizare pentru site-ul dvs. WordPress. Constructorul în timp real ajută la personalizarea rapidă a textului, fonturilor, culorilor și a aspectului.

Este livrat cu tone de șabloane încorporate, astfel încât să puteți alege un șablon pre-construit și să lansați pagina dvs. în curând pe site-ul dvs. web. Puteți, de asemenea, să o integrați cu servicii de e-mail populare, cum ar fi Constant Contact, ActiveCampaign, CovertKit și multe altele pentru a trimite e-mail abonaților despre noutățile dvs.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obține 35% reducere SeedProd »

Economisiți 35% pe RafflePress

RafflePress

RafflePress este cel mai bun plugin pentru cadouri WordPress. Vă ajută să vă angajați audiența cu cadouri și concursuri virale. Puteți utiliza acest plugin pentru a vă crește instantaneu lista de e-mailuri, traficul de site-uri și următorii de socializare.

Generatorul de tragere și plasare RafflePress vă permite să configurați campanii cadou în câteva minute. Cu zeci de șabloane pre-construite, este mai ușor să începeți rapid. Acesta oferă un clic pe intrare și protecție împotriva fraudei pentru a elimina mai multe intrări de fraudă.

Pluginul RafflePress vine și cu o pagină de destinație cadou pentru a rula un concurs fără distracții pe site-ul dvs. WordPress. Puteți utiliza funcțiile avansate de urmărire și retargeting pentru a crește conversiile.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obțineți rafinare cu 35% reducere »

Economisiți 30% pe WP Mail SMTP Pro

WP Mail SMTP

WP Mail SMTP Pro este cel mai bun plugin WordPress SMTP și PHP Mailer de WPForms. Acesta are grijă de toate problemele dvs. de e-mail, inclusiv livrabilitatea, filtrarea spam-ului, etc. Când treceți de la setările generale de e-mail la WP Mail SMTP, toate e-mailurile dvs. promoționale vor intra în căsuța de e-mail a clienților..

Vă permite să trimiteți sute de e-mailuri în siguranță. Pluginul WTP Mail WTP se integrează și cu furnizorii SMTP populari. Acceptă localizare și rețea multisolată.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obține 35% reducere WP Mail SMTP Pro »

Economisiți 63% pe Bluehost

Bluehost

Bluehost este un furnizor de hosting de WordPress recomandat oficial. În prezent, găzduiesc peste un milion de site-uri WordPress. Acestea oferă un domeniu gratuit, certificat SSL gratuit, constructor gratuit de site-uri cu șabloane și o reducere specială de 63% pentru utilizatorii IsItWP.

Codul promoțional: Auto-aplicat

Disponibilitate tranzacție: 25 noiembrie – 2 decembrie

Obțineți 63% reducere Bluehost »

Economisiți 50% la Constant Contact

Contact constant

Constant Contact este cel mai bun serviciu de marketing prin e-mail WordPress de pe piață. Vă permite să creați e-mailuri frumoase și să le trimiteți abonaților dvs. rapid. Puteți utiliza generatorul de e-mailuri drag and drop pentru a proiecta e-mailuri profesionale. De asemenea, vine cu mai multe șabloane de e-mail pregătite, care răspund complet și arată excelent pe toate dispozitivele.

Cu funcția lor de e-mail și automatizare a marketingului, puteți saluta noi abonați cu un e-mail de bun venit în timp util, să declanșați e-mailuri bazate pe comportamentul utilizatorului, să trimiteți e-mailuri către non-deschizători și să vă extindeți accesul cu instrumente puternice de construire a listelor.

Serviciul de e-mail Constant Contact este perfect pentru site-urile de comerț electronic. Acesta oferă mai multe instrumente pentru a vă dezvolta magazinul online prin găsirea de noi clienți și angajați-i pentru a vizita în continuare site-ul dvs. cu e-mailuri automate.

Puteți urmări în timp real rezultatele de marketing prin e-mail. Aceste statistici vă ajută să creați strategii noi și eficiente pentru campaniile viitoare.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 27 noiembrie

Obține 50% reducere Constant Contact »

Economisiți 60% pe MemberPress

MemberPress

MemberPress este cel mai bun plugin de membru WordPress disponibil pentru utilizatorii WordPress. Vă ajută să lansați rapid site-ul dvs. de membru. Dacă doriți să acceptați plăți online, să vindeți descărcări digitale și să gestionați cine vede site-ul dvs., utilizați MemberPress.

Se integrează cu aproape toate pluginurile WordPress terțe, astfel încât să puteți configura un site puternic, bogat în funcții. De asemenea, funcționează excelent cu servicii populare precum WooCommerce, Stripe, ActiveCampaign și multe altele.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obțineți 60% OFF pe PressPress »

Economisiți 25% pe Beaver Builder

Castor constructor

Beaver Builder este un popular constructor de pagini WordPress pe care îl puteți utiliza pe site-ul dvs. pentru a trage și arunca blocurile de conținut. Vă permite să configurați rapid funcții și conținut pe site-ul dvs. WordPress. Nu aveți nevoie de cunoștințe de codificare pentru a crea pagini atunci când utilizați Beaver Builder.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 25% reducere Beaver Builder »

2. Oferte de găzduire WordPress

Economisiți până la 30% pe motorul WP

Motor WP

WP Engine este cea mai populară companie de găzduire WordPress din lume. Oferă planuri de găzduire partajate și dedicate. În acest sezon de vacanță, puteți economisi cu oferta lor de plată anticipată și puteți beneficia de până la 5 luni gratuit în planurile Startup, Growth și Scale..

Codul promoțional: cyberwknd30

Valabilitatea ofertei: 28 noiembrie – 2 dec

Obține 30% reducere motor WP »

Economisiți până la 70% pe HostGator

HostGator

HostGator este unul dintre cei mai vechi și populari furnizori de găzduire web din industrie. Oferă VPS și planuri dedicate de găzduire. În afară de asta, vine și cu planuri de găzduire WordPress și instalații cu 1 clic.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 28 noiembrie – 3 decembrie

Obțineți până la 70% OFF OFFGator »

Economisiți 15% pe InMotion Hosting

Gazduire InMotion

InMotion Hosting este o companie populară de găzduire WordPress. Aceștia oferă mai multe reduceri utilizatorilor IsItWP la planurile lor de găzduire WordPress.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Beneficiați de 15% OFF OFF InMotion Hosting »

Economisiți 40% pe DreamHost

DreamHost

DreamHost este o companie populară de găzduire WordPress. În acest sezon de vacanță, puteți obține reducere BIG la planurile lor cu un nume de domeniu gratuit și un certificat SSL gratuit.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 40% reducere DreamHost »

Economisiți 30% pe Domain.com

Domain.com

Domain.com este un nume de domeniu și un serviciu de găzduire web. De asemenea, sugerează idei de nume de afaceri pentru începătorii care doresc să înceapă rapid.

Codul promoțional: NAMEBOYBF

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie

Obține 30% de reducere pe Domain.com »

Economisiți până la 40% pe Flywheel

Obțineți volant

Flywheel este o companie populară de găzduire. Acestea oferă servicii de găzduire gestionate pentru utilizatorii WordPress, cu asistență clienți de top și servere high-end.

Codul promoțional: FLYDAY19

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 4 decembrie

Obțineți până la 40% reducere volan »

Economisiți 40% pe Cloudways

Cloudways

Cloudways este o companie populară de cloud hosting. Acestea oferă mai multe planuri de hosting dedicat WordPress și WooCommerce. Panoul lor de găzduire web este simplu și prietenos pentru începători. În acest sezon de vacanță, puteți obține o reducere de 40% pentru 3 luni la toate planurile de găzduire de Cloudways.

Codul promoțional: BFCM40

Disponibilitate tranzacție: 14 noiembrie – 4 decembrie

Obține 40% reducere Cloudways »

Economisiți până la 67% la A2 Hosting

A2 Gazduire

A2 Hosting este unul dintre cei mai buni furnizori de hosting WordPress existenți. Ceea ce diferențiază A2 Hosting este caracteristicile sale prietenoase pentru dezvoltatori. Spre deosebire de alți furnizori de găzduire, A2 Gazduire oferă o garanție de restituire a banilor în orice moment, astfel încât site-ul dvs. să vă găzduiască fără riscuri. După primele 30 de zile, veți fi eligibil pentru o rambursare proporțională pentru serviciile neutilizate.

Coduri promoționale:

 • MEGA67: 67% reducere Gazduire partajată
 • HALFDEDI: 50% reducere server dedicat gestionat (de la 96,50 USD / lună)
 • WP60: 60% reducere WordPress gestionat (De la 9,78 USD / lună)
 • RSLR51: 51% reducere gazdă pentru distribuitori (de la 9,80 USD / lună)
 • MVPS-50: 50% reducere VPS administrate și VPS de bază (de la 25 USD / lună)

Valabilitatea tranzacției: 26 noiembrie – 2 dec

Obțineți până la 67% reducere Gazduire A2 »

Economisiți până la 75% pe GreenGeeks

GreenGeeks

GreenGeeks este o companie populară de gazduire web ecologică. Este rapid, sigur și oferă mai multe opțiuni de găzduire, inclusiv planuri de revânzători, găzduire WordPress etc.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obțineți până la 75% reducere GreenGeeks »

Economisiți 20% pe WordPress.com

WordPresscom

WordPress.com oferă soluții de găzduire pe bloguri. În acest sezon de vacanță, puteți obține o reducere uimitoare la planurile lor de comerț electronic.

Codul promoțional: BLACKCYBER2019

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 20% reducere WordPress.com »

Economisiți 50% pe Web Liquid

Web lichid

Liquid Web este o companie de găzduire WordPress și WooCommerce administrată. În acest sezon de vacanță, puteți obține reduceri BIG la licențele obișnuite, de viață și alte licențe.

Codul promoțional: JINGLE50

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obțineți 50% reducere lichid Web »

Economisiți până la 75% pe FastComet

FastComet

FastComet este un furnizor de hosting de cloud gestionat pe piață. În acest sezon de vacanță puteți beneficia de reduceri la planuri partajate, cloud VPS și upgrade-uri.

Coduri promoționale:

 • Planuri comune: BFSALE75 (75% reducere)
 • Cloud VPS: BFCLOUD30 (30% reducere)
 • Treceți la un plan superior: BOOST25 (25% reducere)

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie

Obțineți până la 75% reducere FastComet »

Economisiți 70% pe Crioshavyn

Crioshavyn

Crioshavyn este o soluție administrată de găzduire WordPress. Oferă găzduire web securizată cu backupuri zilnice, securitate cibernetică, SSL premium și multe altele.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: Acum – 5 decembrie

Obține 70% reducere Crioshavyn »

Economisiți 30% pe Nestify

Nestify

Nestify este o companie de găzduire WordPress și WooCommerce. De asemenea, oferă soluții personalizate pentru dezvoltatori, agenții și întreprinderi.

Codul promoțional: WPB30OFF

Valabilitatea ofertei: 28 noiembrie – 4 decembrie

Obține 30% reducere Nestify »

Economisiți 20% din ajutorul WP

Ajutor WP

Ajutor WP este o soluție administrată de găzduire WordPress. De asemenea, oferă servicii de întreținere WordPress.

Codul promoțional: BFCM19

Valabilitatea ofertei: 12 noiembrie – 10 dec

Obțineți 20% reducere Ajutor WP »

3. Oferte de plugin-uri WordPress

Economisiți 30% la formularele formidabile

forme formidabile

Formidable Forms este cel mai avansat plugin de construire a formelor pentru WordPress existent. Dacă sunteți în căutarea unui plugin pentru creatorul de formulare care vă permite să creați aplicații online, sisteme de gestionare a datelor, vizualizări de date în timp real și colecții de plăți, atunci Formularele Formidabile sunt cele potrivite pentru nevoile dvs..

În acest sezon de vacanță, Formidable Forms oferă o reducere de 30% la toate planurile premium pentru achiziții noi și alegerea unui premiu gratuit.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea tranzacției: 25 noiembrie – 2 decembrie

Obțineți 30% de reducere Formulare Formulare »

Economisiți 35% pe TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse este cel mai bun plugin de dovadă socială pentru WordPress pentru a-ți dezvolta afacerea. Afișează activitatea clienților verificate în direct vizitatorilor site-ului dvs. web. Puteți selecta un aspect pre-construit și personaliza complet caseta de dovezi sociale pentru a schimba culoarea, fonturile, etc.

Cu o direcționare inteligentă, puteți afișa dovezi sociale persoanelor potrivite la momentul potrivit. Este ușor de configurat și afișează rezultate instantanee pe statisticile de creștere.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 6 decembrie

Obține 35% reducere TrustPulse »

Economisiți 30% pe ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates este un plugin WordPress utilizat pentru a acoperi legături de afiliere și a le gestiona pe site-ul dvs. web. Puteți păstra adresele URL de afiliere lungi și urâte și le puteți transforma în legături simple, ordonate. În acest sezon de vacanță veți beneficia de o reducere de 30% la ORICE licență.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 20 noiembrie – 2 dec

Obține 30% de reducere ThirstyAffiliates »

Economisiți 60% pe Pretty Links Pro

Pretty Links Pro

Pretty Links Pro este un popular instrument de scurtare a adreselor URL și de legătură afiliată pentru WordPress. Oferă mai multe oportunități de generare a conținutului dvs. Pluginul adaugă automat link-uri de afiliere în paginile, postările și widget-urile dvs..

Cu funcția de scurtare a adreselor URL, vă transformă adresele URL de afiliere lungi și urâte în legături simple. Puteți promova aceste linkuri de afiliere scurtate din videoclipurile și podcast-urile dvs. De asemenea, vă permite să adăugați link-uri de afiliere în campaniile dvs. de e-mail.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea codului: 25 noiembrie – 2 decembrie

Obține 60% reducere Pretty Links Pro

Economisiți 50% pe LearnDash

LearnDash

LearnDash este un plugin pentru sistemul de management al învățării WordPress. Vă permite să creați cursuri online și să le vindeți cu ușurință.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY50

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie (7 AM – 16:00 EST)

Obține 50% OFF OFFDash »

Economisiți până la 50% pe StartBooking

StartBooking

StartBooking este un popular software de programare online. Se integrează cu WordPress pentru a permite clienților să-și planifice timpul cu tine.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Disponibilitate tranzacție: 29 noiembrie – 6 dec

Obțineți până la 50% OFF OFFBooking »

Economisiți 15% pe Sucuri

Sucuri

Sucuri este cel mai popular plugin de securitate WordPress. Este livrat cu mai multe instrumente pentru a vă asigura că site-ul dvs. web rămâne protejat de malware și hackeri.

Codul promoțional: cyber15suc

Valabilitatea ofertei: Acum – 2 decembrie

Obține 15% reducere Sucuri »

Economisiți 40% pe SSL foarte simplu

SSL într-adevăr simplu

Chiar simplu SSL este cel mai popular plugin WordPress SSL. Vă permite să adăugați certificat SSL pe site-ul dvs. web cu un clic.

Codul promoțional: NVMBR19

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obține 40% de reducere SSL într-adevăr simplu »

Economisiți 50% pe galeria Envira

Galeria Envira

Envira Gallerys este cel mai bun plugin pentru galeria de imagini WordPress. Se integrează cu pluginuri terțe pentru a importa imagini de pe Instagram, Flickr și alte surse de imagine. Puteți afișa galerii de imagini frumoase, cu opțiuni simple și caracteristici uimitoare.

Codul promoțional: WPBEGINNER50

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 6 decembrie

Obține 50% reducere Envira Gallery »

Economisiți 30% pe Soliloquy

Monolog

Soliloquy este cel mai bun plugin de glisor de imagine WordPress. Este prietenoasă pentru începători și oferă mai multe suplimente pentru a vă ajuta să adăugați funcții la glisoarele de imagine. Puteți crea glisiere de conținut prezentate, glisoare de galerie și multe altele cu Soliloquy.

Codul promoțional: BF30

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 6 decembrie

Obține 30% reducere Soliloquy »

Economisiți până la 30% pe Elementor Pro

Elementor Pro

Elementor Pro este un popular plugin pentru constructorul de pagini WordPress. Vine cu o experiență de proiectare vizuală pentru a configura site-ul dvs. și a crea pagini de destinație cu ușurință.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 3 decembrie

Obțineți până la 30% reducere Elementor Pro »

Economisiți 40% pe Visual Composer

Visual Composer

Visual Composer este un cunoscut constructor de site-uri WordPress. Îl puteți utiliza pentru a crea cu ușurință designuri și pagini frumoase de site-uri.

Codul promoțional: 40blackfriday

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 4 decembrie

Obține 40% OFF OFF Composer »

Economisiți 15% pe LifterLMS

LifterLMS

LifterLMS este un popular sistem de management al învățării plugin pentru site-urile web WordPress. Este prietenoasă pentru începători și facilitează configurarea cursurilor pentru utilizatorii dvs..

Codul promoțional: BLACKFRIDAY19

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 15% reducere LifterLMS »

Economisiți 40% pe PublishPress

PublishPress

PublishPress oferă plugin-uri WordPress puternice pentru editori online, reviste și multe altele.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY40

Valabilitatea ofertei: 12 noiembrie – 5 dec

Obține 40% OFF PublishPress »

Economisiți 30% pe Flycart

Flycart

Flycart oferă plugin-uri WordPress și WooCommerce de cea mai bună calitate pentru a vă configura afacerea online. Pluginurile ajută, de asemenea, în procesele de a vă desfășura fără probleme magazinul de comerț electronic.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 19 noiembrie – 4 decembrie

Obține 30% reducere Flycart »

Economisiți 40% din jurnalul de audit al securității WP

Jurnalul de audit al securității WP

WP Security Audit Log este un plugin pentru jurnalele de activitate WordPress. Vă ajută să monitorizați, să auditați și să urmăriți comportamentul utilizatorilor în timp real pe site-ul dvs. web. Puteți utiliza acest plugin pentru a detecta cu ușurință activitățile suspecte și hack-urile malware în WordPress.

Codul promoțional: BF201940

Valabilitatea ofertei: 27 noiembrie – 3 decembrie

Descărcați 40% OFF Log Wit Security Audit »

Economisiți 40% pe Complianz GDPR

Complianz GDPR

Complianz GDPR este un plugin pentru suită de confidențialitate WordPress. Vă scanează în mod constant site-ul dvs. web și trimite alerte dacă sunt necesare modificări.

Codul promoțional: NVMBR19

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obține 40% reducere Complianz GDPR »

Economisiți 25% pe ProfilePress

ProfilePress

ProfilePress este un plugin avansat de gestionare a profilului WordPress. Se integrează ușor cu toate pluginurile WordPress terțe (cum ar fi WooCommerce) pentru a crea formulare de înregistrare a utilizatorilor, formulare de autentificare personalizate și multe altele.

Codul promoțional: BFCM2019

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 3 decembrie

Obțineți 25% OFF ProfilePress »

Economisiți 50% pe fonturile Google pentru WordPress

Fonturi Google pentru WordPress

Fonturile Google pentru WordPress vă ajută să adăugați fonturi frumoase pe site-ul dvs. web și puteți alege dintre 100 de fonturi pentru textul dvs., titluri și linkuri..

Codul promoțional: BF50

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obțineți 50% OFF din fonturile Google pentru WordPress »

Economisiți 35% pe WP Zinc

Zinc WP

Zinc WP are o colecție de plugin-uri WordPress premium precum WordPress la Buffer Pro, Page Generator Pro, Hootsuite Pro și Field Rating Pro. Puteți profita de o reducere dulce la toate pluginurile lor pentru a crește implicarea utilizatorilor pe site-ul dvs. web.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 35% reducere WP Zinc »

Economisiți 50% pe Barn2 Media

Barn2 Media

Barn2 Media oferă o mică colecție de plugin-uri premium WordPress. Majoritatea pluginurilor lor sunt create pentru a sprijini site-urile WooCommerce. De asemenea, oferă și alte plugin-uri de tip WordPress cum ar fi Categorii protejate prin parolă și Comentarii mai recente.

Codul promoțional: BARN2CYBER2019

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 50% de reducere Barn2 Media »

Economisiți credite de 250% pe ShortPixel

ShortPixel

ShortPixel este un plugin de optimizare a imaginii și de compresie pentru site-urile WordPress. Acesta reduce dimensiunea imaginii fără a efectua calitatea imaginii. Aceste imagini comprimate ajută la îmbunătățirea vitezei și a performanței site-ului dvs. web.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 1 dec

Obțineți credite de 250% pe ShortPixel »

Economisiți 50% pe WooNinjas

WooNinjas

WooNinjas oferă servicii de dezvoltare și personalizare a pluginului WordPress. Ei lucrează cu pluginuri populare pentru a vă ajuta să vă configurați site-ul.

Codul promoțional: BLKFDY50

Valabilitatea ofertei: Acum – 6 decembrie

Obține 50% reducere WooNinjas »

Economisiți 30% la șabloanele avansate de conținut

Șabloane avansate de conținut

Șabloane avansate de conținut oferă șabloane personalizate de conținut WordPress pentru postări, pagini și tipuri de postări personalizate.

Codul promoțional: VINEREA NEAGRA

Valabilitatea ofertei: 27 noiembrie – 4 decembrie

Beneficiați de 30% de șabloane avansate de conținut

Economisiți 40% pe Adsanity

Adsanity

Adsanity este un plugin de gestionare a anunțurilor pentru site-urile WordPress. Vă permite să afișați anunțuri atractive în paginile, postările și zonele de widget-uri. Cu ajutorul acesteia, puteți urmări performanța anunțurilor dvs. și, de asemenea, puteți programa anunțuri pentru viitor.

Codul promoțional: HOHOOHYEAH

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 6 dec

Obține 40% reducere Adsanity »

Economisiți 75% pe WPMRR

WPMRR

WPMRR este un site web de tutorial video realizat de WPBuffs. Are un plan de curs complet pentru a învăța cum să gestionați site-urile dvs. WordPress și să vă măriți veniturile.

Codul promoțional: BFCM2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 3 decembrie

Obține 75% reducere WPMRR »

Economisiți 50% pe iThemes

iThemes

iThemes este compania-mamă pentru multe pluginuri populare WordPress BackupBuddy, iThemes Security, etc. În acest sezon de sărbători, puteți beneficia de 50% OFF pe toate produsele lor.

Codul promoțional: BOOM50

Valabilitatea ofertei: Acum – 2 decembrie

Obțineți 50% OFF iThemes »

Economisiți 35% pe WP Rocket

Racheta WP

WP Rocket este un plugin de memorie în cache WordPress. Puteți utiliza acest plugin pentru a îmbunătăți viteza și performanța site-ului dvs. web.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 26 noiembrie – 3 decembrie

Obțineți rachetă WP cu 35% »

Economisiți 30% la anunțurile avansate

Anunțuri avansate

Advanced Ads este un plugin de reclame WordPress puternic și ușor de utilizat.

Codul promoțional: BFCM2019

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 30% reducere la anunțuri avansate »

Economisiți 50% pe SEOPress

SEOPress

SEOPress este un popular plugin SEO SEO pentru a îmbunătăți ușor traficul site-ului dvs. web.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY50

Valabilitatea ofertei: 27 noiembrie – 2 dec

Obține 50% reducere SEOPress »

Economisiți 40% pe BlogVault

BlogVault

BlogVault este un popular plugin de backup pentru WordPress. Vă ajută să creați copii de rezervă și să restabiliți site-ul dvs. cu ușurință.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 28 noiembrie – 3 decembrie

Obține 40% OFF BlogVault »

Economisiți 40% la cupoane și oferte WP

Cupoane și oferte WP

Cupoane și oferte WP este un plugin popular pentru cupoane WordPress. Este ușor de utilizat și ajută la creșterea veniturilor afiliate.

Codul promoțional: WPCD40

Valabilitatea ofertei: 20 noiembrie – 30 nov

Obține 40% reducere cupoane și oferte WP »

Economisiți 50% pe IconicWP

IconicWP

IconicWP vinde pluginuri WooCommerce premium. Acestea oferă extensii pentru magazinul dvs. online pentru a adăuga funcții personalizate uimitoare fără a vă rupe site-ul.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 6 dec

Obține 50% reducere IconicWP »

Economisiți până la 50% pe Event Espresso

Evenimentul Espresso

Event Espresso este unul dintre cele mai bune pluginuri pentru înregistrarea și gestionarea de ticketing a evenimentelor. Vă permite să transformați cu ușurință site-ul dvs. web într-un sistem complet de funcționare a evenimentelor.

În acest sezon de sărbători puteți economisi 25% din noile licențe de asistență. Dacă sunteți un client curent, puteți economisi o mulțime de bani obținând 50% din suplimente.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obțineți până la 50% OFF Event Espresso »

Economisiți 35% la WP1099

WP1099

În Statele Unite, formularele 1099-MISC sunt utilizate pentru a raporta plățile către furnizorii sau afiliații care câștigă 600 de dolari sau mai mult pe parcursul anului fiscal. Cu pluginul WP1099, puteți colecta informațiile de care aveți nevoie pentru a depune un formular 1099-MISC pentru furnizorii dvs. de piață sau afiliații dvs..

WP1099 este compatibil cu WooCommerce și Descărcări digitale ușoare.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 6 dec

Obține 35% reducere WP1099 »

Economisiți 40% din Calendarul evenimentelor

Calendarul evenimentelor

Calendarul evenimentelor este un plugin puternic pentru calendarul evenimentelor WordPress. Vă ajută să creați cu ușurință evenimente pe site-ul dvs..

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 22 noiembrie – 2 dec

Obține 40% de reducere Calendarul evenimentelor »

Economisiți 30% la Bootstrapped Ventures

Proiecte de demarare

Bootstrapped Ventures oferă pluginuri WordPress premium precum Linkuri de afiliere ușoare, Colaj ușor de imagine, etc.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 28 noiembrie – 3 decembrie

Beneficiați de 30% de reducere la inițializare »

Economisiți 25% pe Advanced Custom Fields Pro

Advanced Custom Fields Pro

Advanced Custom Fields Pro este un plugin WordPress premium care vă oferă un control complet asupra ecranului de editare și a datelor câmpului personalizate.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 25% reducere Advanced Fields Pro »

Economisiți 30% pe WP Mail Mail

Mesaj trimis WP

Mesaj trimis WP este o soluție finală de logare prin e-mail WordPress. Vă ajută să adăugați un folder de e-mail trimis pe site-ul dvs. WordPress.

Codul promoțional: VINEREA NEAGRA

Valabilitatea ofertei: 27 noiembrie – 4 decembrie

Primește 30% reducere la WP Mail Mail »

Economisiți 35% pe sistemul WP-CRM

sistem wp-crm

Pluginul WP-CRM System face administrarea clienților de pe site-ul dvs. WordPress. Cu o introducere manuală mai mică, puteți gestiona cu ușurință informațiile clienților.

Cel mai bine, WP-CRM System se integrează cu plugin-uri WordPress populare, precum Gravity Forms și WooCommerce, și alte aplicații terțe precum Slack și MailChimp.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 6 dec

Obțineți 35% reducere la sistemul WP-CRM »

Economisiți până la 100 USD pe AmaLinks Pro

AmaLinks Pro

AmaLinks Pro este un plugin de afiliere Amazon pentru marketing și agenții.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obțineți până la 100 de dolari OFF AmaLinks Pro »

Economisiți 78% la Starfish Review

Recenzii pești de stele

Recenzii pești de stele este un plugin premium pentru generarea de recenzii WordPress. Vă ajută să colectați recenzii online.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 15 noiembrie – 30 noiembrie

Obține 78% reducere Recenzii Starfish »

Economisiți 35% pe câmpurile de verificare condiționată

câmpuri de verificare condiționată

Câmpurile de verificare condiționată vă permit să adunați informații suplimentare de care aveți nevoie chiar la finalizare. Cu pluginul, nu trebuie să trimiteți e-mailuri de urmărire pentru colectarea detaliilor clienților. În acest fel, puteți economisi timp și evita dificultățile.

Câmpurile de verificare condiționată se integrează perfect cu WooCommerce și Descărcări digitale ușoare.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 6 dec

Obțineți 35% OFF campuri de verificare condiționată »

Economisiți 35% pe imaginile de fundal cu ecran complet

Fundal de ecran complet

Imagini de fundal cu ecran complet este un plugin WordPress ușor de utilizat care vă permite să adăugați cu ușurință un număr nelimitat de imagini de fundal pe site-ul dvs. web. Puteți avea o imagine diferită pe fiecare pagină sau puteți utiliza o imagine la nivel global pentru întregul site.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 6 dec

Obțineți imagini de fundal cu ecran complet de 35% »

Economisiți 10% la WP Buffs

Buffs WP

WP Buffs este un serviciu de întreținere a site-urilor WordPress 24/7 pentru proprietarii de site-uri și agenții. Sunt o echipă de la distanță WordPress care vă ajută cu tot ce are legătură cu întreținerea WordPress, inclusiv optimizarea vitezei, asigurarea securității și monitorizarea site-ului web.

Cu WP Buffs, puteți petrece mai puțin timp în soluționarea problemelor și mai mult timp în creșterea și comercializarea site-ului dvs..

Codul promoțional: BFCM2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 3 decembrie

Beneficiați de 10% de la WP Buffs »

Economisiți 40% pe JoomUnited

Joomunited

JoomUnited este un hub unic pentru pluginurile WordPress. Pluginurile pot fi achiziționate separat sau sub formă de pachet. Majoritatea pluginurilor lor sunt freemium, ceea ce înseamnă că puteți descărca gratuit o versiune lite din depozitul oficial WordPress și apoi faceți upgrade la o versiune premium mai târziu, dacă este nevoie.

Codul promoțional: BFJU

Valabilitatea ofertei: 28 noiembrie – 3 decembrie

Obține 40% reducere JoomUnited »

Economisiți 30% la cupoane avansate

Cupoane avansate

Advanced Coupons este un plugin cu cupon WooCommerce. Vă permite să efectuați oferte ușor pe magazinele dvs. WooCommerce. Puteți crea condiții complexe de coș pentru utilizatori înainte de a aplica cupoane. Vă permite, de asemenea, să setați data de început și sfârșit pentru cupon sau afacere.

Codul promoțional: BF2019

Disponibilitate tranzacție: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 30% reducere cupoane avansate »

Economisiți 30% pe AAWP

AAWP

AAWP este o soluție populară pentru site-ul afiliat Amazon pe care o puteți utiliza pe site-ul dvs. WordPress pentru a promova produsele Amazon și pentru a câștiga comisioane de afiliere..

Codul promoțional: BLACKWEEKEND2019

Disponibilitate tranzacție: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 30% reducere AAWP »

Economisiți 30% la All in One SEO Pack Pro

Toate în One SEO Pack Pro

All in One SEO Pack Pro este unul dintre cele mai populare pluginuri WordPress WordPress de pe piață. Vă optimizează site-ul sau blogul dvs. WordPress pentru motoarele de căutare și rețelele de socializare. În acest sezon de vacanță puteți beneficia de 30% reducere la achiziția dvs. la All in One SEO Pack Pro timp de 1 an.

Codul promoțional: BL3CKFRID0Y

Disponibilitate tranzacție: 22 noiembrie – 7 decembrie

Beneficiați de 30% reducere în One Pack SEO Pro »

Economisiți 30% pe WP Sheet Editor

Editor WP Sheet

WP Sheet Editor este un simplu plugin de foi de calcul WordPress. Vă permite să editați vrac produsele și postările WooCommerce într-o foaie de calcul. De asemenea, vă puteți gestiona postările și utilizatorii WordPress în foi de calcul ușoare.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY998723

Disponibilitate tranzacție: 21 noiembrie – 6 decembrie

Obține 30% reducere WP Sheet Editor »

Economisiți 40% pe Smart Slider 3

Slider inteligent 3

Smart Slider 3 este glisorul perfect receptiv pentru WordPress. Realizați glisiere, carusele și blocuri frumoase și puternice cu editorul vizual de generație următoare. Spune adio instrumentelor confuze, greu de utilizat. Salutați un mod cu totul nou de a lucra cu glisoarele. Smart Slider 3 împinge limitele a ceea ce ar trebui să fie glisoarele.

Codul promoțional: SAVE4019

Disponibilitate tranzacție: 27 noiembrie – 3 decembrie

Obține 40% reducere Smart Slider 3 »

Economisiți 30% la PowerPack Beaver Addons

PowerPack Beaver Addons

Adaptorii PowerPack Beaver vin cu funcții suplimentare pentru Beaver Builder. Are mai multe module personalizate, șabloane de pagină și șabloane de secțiune.

Codul promoțional: SAVEBIG

Disponibilitate tranzacție: 25 noiembrie – 4 decembrie

Obține 30% reducere la PowerPack Beaver Addons »

Economisiți 40% pe PowerPack Elementor Addon

PowerPack Elementor Addons

Adăugările PowerPack pentru Elementor sunt suplimentele și widget-urile pentru constructorul de pagini Elementor. Are mai multe opțiuni pentru constructorul Elementor, inclusiv widget-uri creative și integrări cu plugin-uri terțe.

Codul promoțional: SAVEBIG

Disponibilitate tranzacție: 25 noiembrie – 4 decembrie

Obține 40% reducere la PowerPack Elementor Addon »

Economisiți 30% la suplimentele Plus pentru Elementor

Plus suplimente pentru Elementor

Plusul suplimentar pentru Elementor oferă resurse puternice, inclusiv șabloane, suplimente, widgeturi și multe altele pentru constructorul de pagini Elementor.

Codul promoțional: MULȚUMESC

Valabilitatea ofertei: 26 noiembrie – 4 decembrie

Beneficiați de 30% reducere Plusurile suplimentare pentru Elementor »

Economisiți 30% la Ultimate Addons pentru Elementor

Ultimate Addons pentru Elementor prin Brainstorm Force

Ultimate Addons for Elementor oferă o bibliotecă de widget-uri utile pentru a adăuga mai multe funcționalități și opțiuni pluginului pentru constructorul de pagini WordPress Elementor.

Codul promoțional: BIGGESTBF19

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 4 decembrie

Obține 30% de reducere Ultimate Addons pentru Elementor »

Economisiți 30% pe WPfomify

WPformfy

WPfomify este o dovadă socială și un plugin de marketing FOMO pentru site-urile WordPress. Puteți utiliza acest plugin pentru a afișa vânzări și înscrieri recente. În acest fel, puteți atrage mai mulți vizitatori și puteți crește rata de conversie pe site-ul dvs..

Codul promoțional: SAVEBIG

Disponibilitate tranzacție: 25 noiembrie – 4 decembrie

Obține 30% reducere WPfomify »

Economisiți 30% din cupoanele afiliate

cupoane de afiliere

Affiliate Coupons este un plugin WordPress cupon cu freemium care ajută marketerii afiliați să își crească ratele de clic și să genereze mai multe venituri. În acest sezon de sărbători, puteți economisi 30% la toate achizițiile și upgrade-urile noi.

Codul promoțional: BLACKWEEKEND2019

Valabilitatea codului: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 30% reducere cupoane de afiliere

Economisiți până la 50% pe SearchWP

căutare wp

SearchWP este un plugin de căutare popular pentru WordPress. Search WP înlocuiește căutarea implicită WordPress cu o căutare îmbunătățită, pentru a facilita descoperirea conținutului potrivit pe site-ul dvs. utilizatorilor.

Codul promoțional: Auto aplicat

Valabilitatea codului: 29 noiembrie – 2 dec

Obțineți până la 50% OFFWP

Economisiți 30% la Ultimate Addons pentru Elementor

suplimente pentru elementor

Dacă utilizați pluginul Elementor (popularul constructor de pagini WordPress) pe site-ul dvs. și doriți să adăugați mai multe funcționalități, atunci poate doriți să încercați Ultimate Addons pentru Elementor. În acest sezon de sărbători, puteți economisi 30% la Ultimate Addons.

Codul promoțional: BIGGESTBF19

Valabilitatea codului: 25 noiembrie – 4 decembrie

Obține 30% de reducere Ultimate Addons pentru Elementor

Economisiți 30% pe FooPlugins

FooPlugins

FooPlugins oferă multiple plugin-uri premium pentru galerii de imagini, galerii video și ferestre de tip pop-up. În acest sezon de sărbători oferă o reducere de 30% la noile și reînnoirile licențelor FooGallerya și FooBox.

Codul promoțional: BlackFriday2019

Valabilitatea codului: 29 noiembrie – 3 decembrie

Obține FooPlugins cu 30% reducere

Economisiți 40% pe Click Ranger Pro

Faceți clic pe Ranger Pro

Faceți clic pe Ranger Pro este un plugin WordPress care vă urmărește clicurile, descărcările și evenimentele. Puteți vizualiza datele în contul dvs. Google Analytics.

Codul promoțional: HOHOOHYEAH

Valabilitatea codului: 29 noiembrie – 6 decembrie

Obține 40% reducere Faceți clic pe Ranger Pro

Economisiți 30% pe Yoast

Yoast SEO

Yoast este cel mai popular plugin WordPress SEO. Se integrează cu site-ul dvs. web pentru a îmbunătăți clasamentele motoarelor de căutare și a stimula implicarea utilizatorilor. Pluginul vă permite să adăugați meta informații pentru a atrage mai mulți vizitatori pe site-ul dvs. din diferite surse, inclusiv rețelele de socializare.

Codul promoțional: Auto-aplicat

Valabilitatea codului: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 30% de reducere pe Yoast

Economisiți 40% pe WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce este cel mai popular plugin de eCommerce WordPress pentru a porni un magazin online. În acest sezon de vacanță, puteți obține o reducere de 40% la toate temele și extensiile sale.

Codul promoțional: BLACKCYBER2019

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 40% reducere WooCommerce »

Economisiți 40% din atenția WP Draw

Atrag atenția WP

WP Draw Attention este un plugin creativ WordPress. Acesta oferă instrumente de desen pentru a desena forme pe imaginile site-ului dvs. web. Ajută la evidențierea părților specifice ale imaginii. Pluginul este compatibil cu mai multe formate de imagini, inclusiv PNG, JPG și GIF.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea codului: 28 noiembrie – 3 decembrie

Obțineți atenție de 40% reducere la WP Draw

Economisiți 30% pe Weglot

Weglot

Weglot este un plugin de traducere WordPress. Vă permite să creați site-uri web multilingve, magazine de comerț electronic și bloguri personale. Pluginul ajută la clasarea site-ului dvs. web multilingv în motoarele de căutare.

Codul promoțional: WG2019BF30

Valabilitatea codului: 22 noiembrie – 3 decembrie

Obțineți Weglot 30% OFF

Economisiți 20% pe UpdraftPlus

UpdraftPlus

UpdraftPlus este un puternic plugin de backup pentru WordPress. Vă ajută să faceți backup, să programați și să restaurați cu ușurință site-ul dvs. WordPress.

Codul promoțional: BlackFridayWPB20SaleUDP

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 3 decembrie

Obține 20% reducere UpdraftPlus »

Economisiți 50% pe GiveWP

GiveWP

GiveWP este cel mai popular plugin WordPress donaiton. În acest sezon de vacanță, puteți beneficia de o reducere de 50% la toate planurile de prețuri.

Codul promoțional: ThanksGIVEing2019

Valabilitatea ofertei: 28 noiembrie – 3 decembrie

Beneficiați de 50% OFFWP »

Economisiți 50% din WP Business Review

WP Business Review

WP Business Review este cel mai bun plugin pentru recenzii WordPress. Vă permite să vă prezentați Facebook, Google, Yelp și alte recenzii pe site-ul dvs. web într-un stil frumos.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 3 decembrie

Obține 50% reducere Recenzii Business WP »

Economisiți 40% la Ninja Forms

Forme Ninja

Ninja Forms este un popular creator de formulare de drag and drop WordPress. Vă permite să creați mai multe tipuri de formulare, inclusiv un formular de colectare a donațiilor, un formular de sondaj etc.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 3 decembrie

Obține 40% OFF OFF Forme Ninja »

Economisiți 40% la Formularele Caldera

Forme Caldera

Forme Caldera este un plugin pentru creatorul de forme WordPress. Vă permite să construiți forme complexe ușor.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 3 decembrie

Obține 40% de reducere Formulare Caldera »

Economisiți 25% pe Cozmoslabs

Cozmoslab

Cozmoslabs este compania mamă pentru multe plugin-uri WordPress populare, cum ar fi Profile Builder Pro, TrasnlatePress, etc. În acest sezon de sărbători, puteți beneficia de 25% reducere la toate pluginurile lor..

Codul promoțional: CLBF25OFF

Valabilitatea ofertei: 28 noiembrie – 3 decembrie

Obține 25% reducere Cozmoslabs »

Economisiți 25% pe TranslatePress

TranslatePress

TranslatePress este un plugin de traducere WordPress. Vă traduce conținutul din frontend și, de asemenea, acceptă WooCommerce din cutie.

Codul promoțional: TPBF25OFF

Valabilitatea ofertei: 28 noiembrie – 3 decembrie

Obțineți 25% OFF OFFPress »

Economisiți 25% pe Revive Postare veche

Revigui Posta veche

Revive Old Post este un popular plugin WordPress care vă ajută să vă mențineți conținutul în viață. Îți crește prezența social media prin împărtășirea postărilor tale vechi pe Facebook, Twitter, LinkedIn și Instagram automat.

Codul promoțional: Auto-aplicat

Valabilitatea codului: 23 noiembrie – 3 decembrie

Obține 25% reducere Reviguiți Postarea veche

Economisiți până la 65% pe CSS Hero

CSS Erou

CSS Hero este un plugin WordPress avansat pentru a personaliza orice de pe site-ul dvs. web. Funcționează perfect cu instrumentele preferate pentru personalizarea vizuală de la antet la subsol. În acest sezon de vacanță puteți obține o reducere uriașă de la planul Starter la planul de viață.

Codul promoțional: HEROBF19

Valabilitatea codului: 29 noiembrie – 2 dec

Obțineți până la 65% OFF CSS Hero

Economisiți 50% pe Long Tail Pro

Long Tail Pro

Long Tail Pro este un popular plugin WordPress pentru a găsi cuvinte cheie mai puțin competitive și pentru a stimula traficul site-ului. Puteți introduce cuvintele cheie despre semințe și puteți obține sute de sugestii utile. Vă permite, de asemenea, să rulați analiza de cuvinte cheie și să determinați rentabilitatea cuvintelor cheie cu valoarea de rang.

Codul promoțional: Auto-aplicat

Valabilitatea codului: 25 noiembrie – 2 decembrie

Obține 50% reducere Long Tail Pro

Economisiți 25% pe Maps Marker Pro

Maps Marker Pro

Maps Marker Pro este un popular plugin de mapare WordPress și management de geo-conținut. Este livrat cu mai multe hărți, filtre, grupări de markere, geocodare fără cheie, piese GPS și alte funcții utile.

Codul promoțional: MAPSMARKER-BF2019

Valabilitatea codului: Acum – 1 Dec

Obțineți 25% OFF OFF Marker Pro

Economisiți 40% din Managerul de politici prin parolă

Manager politic de parolă

Password Policy Manager pentru WordPress ajută la configurarea politicilor pentru a aplica parole puternice pentru site-ul dvs. web și magazinul WooCommerce. Funcționează perfect cu rețeaua multisite WordPress. În caz de suspiciune, puteți reseta toate parolele cu un singur clic, iar utilizatorii vor primi o alertă prin e-mail pentru a-și schimba parolele..

Codul promoțional: BF201940

Valabilitatea codului: 27 noiembrie – 3 decembrie

Obține 40% OFF OFF Manager Manager

Economisiți 25% pe AffiliateWP

AffiliateWP

AffiliateWP este un plugin de afiliere WordPress. Puteți utiliza acest plugin pentru a configura cu ușurință o soluție completă de afiliere pe site-ul dvs. WordPress. Oferă instrumente de marketing afiliat pentru a vă dezvolta afacerea și pentru a crește veniturile.

Codul promoțional: BFCM2019

Disponibilitate tranzacție: 29 noiembrie – 6 dec

Obține 25% reducere afiliatWP »

Economisiți 25% la descărcare simplă digitală

Descărcări digitale ușoare

Easy Digital Downloads este un plugin WordPress premium. Vă permite să vă vindeți descărcările digitale cu ușurință de pe site-ul dvs. WordPress. Vă puteți vinde cărțile electronice, software-ul, fișierele PDF și toate celelalte formate digitale utilizând Descărcare simplă digitală.

Codul promoțional: BFCM2019

Disponibilitate tranzacție: 29 noiembrie – 6 dec

Descărcați 25% reducere cu descărcare simplă digitală »

Economisiți 25% din WP Simple Pay

WP Simple Pay

WP Simple Pay este un plugin de plăți Stripe pentru site-urile WordPress. Simplifică încasarea plăților pentru o singură dată și plăți recurente fără a configura un coș de cumpărături. Puteți adăuga această soluție pe site-ul dvs. web fără cunoștințe de cod.

Codul promoțional: BFCM2019

Disponibilitate tranzacție: 29 noiembrie – 6 dec

Obține 25% reducere WP Pay Simple »

Economisiți 25% pe Restrict Content Pro

Restricționează conținutul Pro

Restrict Content Pro este un plugin de membru WordPress. Vă permite să acordați acces exclusiv la conținut membrilor apreciați ai site-ului dvs. web. Puteți adăuga, de asemenea, coduri promoționale și oferte pentru utilizatori.

Codul promoțional: BFCM2019

Disponibilitate tranzacție: 29 noiembrie – 6 dec

Obține 25% reducere Restricți Pro Pro »

Economisiți 25% în Zugar Calendar

Calendarul zahărului

Sugar Calendar este un simplu plugin pentru calendarul de evenimente pentru site-urile WordPress. Are funcții majore pentru a vă gestiona evenimentele online pur și simplu. Funcționează excelent cu evenimente recurente, oferă categorii de evenimente, suport pentru evenimente de mai multe zile și este gata de traducere. De asemenea, puteți configura datele de început și de sfârșit pentru evenimente.

Codul promoțional: BFCM2019

Disponibilitate tranzacție: 29 noiembrie – 6 dec

Obține 25% reducere Calendar zahăr »

Economisiți 40% pe Hookturn

Hookturn

Hookturn oferă plugin-uri WordPress de calitate pentru formele ACF, WooCommerce și WordPress. De asemenea, oferă câmpuri avansate personalizate.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 27 noiembrie – 3 decembrie

Obține 40% reducere Hookturn »

Economisiți 50% pe S3 Media Maestro

S3 Media Maestro

S3 Media Maestro livrează cu ușurință conținut media Amazon S3 pe site-ul dvs. WordPress. De asemenea, puteți gestiona tabloul de bord Amazon S3 în WordPress.

Codul promoțional: WPBBFCM19

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 6 dec

Obține 50% reducere S3 Media Maestro »

Economisiți 50% pe WP Courseware

WP Courseware

WP Courseware este un sistem de management al învățării WordPress. Ajută la construirea cursurilor online cu ușurință.

Codul promoțional: WPBBFCM19

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 6 dec

Obține 50% reducere la WP Courseware »

Economisiți 50% pe Churnly

Churnly

Churnly este un plugin complet automat de prăbușire WordPress. Acesta ajută la reducerea creșterii clienților în backend.

Codul promoțional: WPBBFCM19

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 6 dec

Obține 50% reducere Churnly »

Economisiți 30% pe Caritate

filantropic

filantropic este un plugin de donare WordPress. Vă ajută campaniile de strângere de fonduri.

Codul promoțional: PRO30BF19

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 3 decembrie

Beneficiați de 30% OFF ”

Economisiți 40% pe MotoPress

MotoPress

MotoPress oferă pluginuri WordPress gratuite și premium pentru diferite nișe de afaceri. De asemenea, oferă teme de calitate pentru site-ul dvs. web.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: Acum – 4 decembrie

Obține 40% reducere MotoPress »

Economisiți 20% pe WP RSS Aggregator

WP RSS Agregator

WP RSS Aggregator este o soluție populară de curare a conținutului WordPress pe piață. Vă ajută să importați fluxuri din diferite resurse și să le publicați ca postări pe site-ul dvs. web.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 6 dec

Obține 20% reducere WP RSS Aggregator »

Economisiți până la 35% pe Helpie WP

Helpie WP

Helpie WP este un plugin modern pentru întrebări frecvente și bazele de cunoștințe WordPress. Ajută la crearea cu ușurință a documentelor de producție.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: Acum – 5 decembrie

Obține 35% reducere Helpie WP »

Economisiți 40% pe WP Geo Directory

WP Geo Directory

WP Geo Directory este un plugin popular pentru directorul WordPress. Este complet scalabil și permite adăugarea a milioane de înregistrări fără a vă rupe site-ul.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 6 dec

Obține 40% OFF din WP Geo Directory »

Economisiți 25% pe GravityView

GravityView

GravityView vă ajută să afișați intrările Formulare gravitate pe site-ul dvs. web.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: Acum – 2 decembrie

Obține 25% reducere GravityView »

Economisiți 25% pe CreativeMinds

CreativeMinds

CreativeMinds oferă peste 100 de plugin-uri WordPress utile pentru fiecare nișă de afaceri.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY19

Valabilitatea ofertei: Acum – 2 decembrie

Obține 25% reducere CreativeMinds »

Economisiți până la 40% pe creierul Delicious

Creiere delicioase

Delicious Brains oferă o gamă largă de pluginuri WordPress, inclusiv WP Migrate DB Pro, WP Offload Media și WP Offload SES.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obțineți până la 40% reducere creiere delicioase »

Economisiți 33% la WP ERP

WP ERP

WP ERP oferă soluții complete de HR, CRM și contabilitate pentru site-ul dvs. WordPress. Acesta reduce eforturile umane și crește eficiența.

Codul promoțional: ERP-BFCM33

Valabilitatea ofertei: Acum – 4 decembrie

Obține 33% reducere WP ERP »

Economisiți 30% pe Widget Options

Opțiuni widget

Widget Options este un popular plugin de control pentru widget WordPress. Vă ajută să afișați sau să ascundeți widget-uri pe anumite pagini.

Codul promoțional: BLACKWEEKEND2019

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obțineți până la 30% OFF OFF Widget »

Economisiți 30% pe Admin Columns Pro

Admin Columns Pro

Admin Columns Pro este un plugin de gestionare a conținutului WordPress. Vă permite să căutați, să editați și să gestionați conținutul rapid.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 26 noiembrie – 3 decembrie

Beneficiați de 30% OFF OFF Columns Pro »

Economisiți 30% pe pluginurile Yoohoo

Pluginuri Yoohoo

Pluginuri Yoohoo oferă plugin-uri WordPress premium pentru gestionarea site-urilor web, administratorilor și proprietarilor de magazine WooCommerce.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obțineți 30% de reducere plugin-uri Yoohoo »

Economisiți 50% pe WP Manage Ninja

WP Manage Ninja

WP Manage Ninja oferă pluginuri și teme premium WordPress. Pluginurile lor populare includ WPPayForm Pro, WP Fluent Forms, Ninja Tables Pro, etc.

Codul promoțional: BLK199

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 5 dec

Obține 50% reducere WP Manage Ninja »

Economisiți până la 30% în aplicațiile Fatcat

Aplicații Fatcat

Aplicațiile Fatcat oferă pluginuri WordPress pentru marketeri pentru a stimula traficul și conversiile site-ului.

Coduri promoționale:

 • BF2019: Toate pluginurile (20% OFF)
 • BFBUNDLE2019: pachet produs (30% reducere)

Valabilitatea ofertei: 27 noiembrie – 6 decembrie

Descărcați până la 30% din aplicațiile Fatcat »

Economisiți 60% la WP Met

WP Met

WP Met oferă plugin-uri WordPress puternice precum Elements Kit și metform Elementor.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: Acum – 10 decembrie

Obține 60% reducere WP Met »

Economisiți 50% pe ToolSuite

ToolSuite

ToolSuite oferă un set puternic de plugin-uri WordPress pentru a crea un site web robust și securizat.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: Acum – 3 decembrie

Obține 50% OFF ToolSuite »

Economisiți 25% pe Block Lab

Laborator de bloc

Laborator de bloc oferă blocuri Gutenberg personalizate pentru personalizarea și editarea ușoară a paginilor și postărilor dvs..

Codul promoțional: BlackBlock

Valabilitatea ofertei: Acum – 3 decembrie

Obține 25% de reducere Block Lab »

Economisiți 50% pe Posterno

Posterno

Posterno este un plugin de director și listare WordPress. Vă permite să creați cu ușurință orice fel de director sau listare clasificată.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: Acum – 3 decembrie

Obține 50% reducere Posterno »

Economisiți 50% pe Social Snap

Social Snap

Social Snap este un plugin de social media WordPress care ajută la creșterea traficului site-ului dvs. și la stimularea implicării utilizatorilor. Permite utilizatorilor dvs. să partajeze ușor paginile și postările de pe canalele de socializare.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: Acum – 5 decembrie

Obține 50% reducere socială »

Economisiți 50% pe Buttonizer

Buttonizer

Buttonizer este un plugin popular pentru butoanele plutitoare WordPress. Îmbunătățește interacțiunile utilizatorilor și conversiile pe site-ul dvs. web.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: Acum – 2 decembrie

Obțineți 50% OFF Buttonizer »

Economisiți 50% pe Gravity Wiz

Gravity Wiz

Gravity Wiz oferă mai multe suplimente utile pentru Gravity Forms. Aceste suplimente ajută la adăugarea mai multor funcții la formularele dvs. WordPress.

Codul promoțional: MAGIE NEAGRĂ

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 50% reducere Gravity Wiz »

Salvați BIG pe pluginuri tangibile

Pluginele tangibile

Pluginele tangibile oferă plugin-uri, educație și pluginuri de curs online. De asemenea, oferă șabloane premium pentru cursurile și site-urile dvs. de membru.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 6 decembrie

Obțineți un discount mare pentru plugin-uri tangibile »

Economisiți 80% pe Tripetto

Tripetto

Tripetto este un plugin de formă vizuală și constructor de sondaje. Vă permite să creați forme de conversație cu logici inteligente.

Codul promoțional: FSBFCM2019

Valabilitatea ofertei: Acum – 2 decembrie

Obține 80% reducere Tripetto »

Economisiți 35% din sistemul de rezervare WP

Sistem de rezervare WP

Sistem de rezervare WP este un plugin pentru calendarul de rezervări WordPress. Vă ajută să creați un calendar de rezervare pentru casa dvs. de vacanță sau afacerea de închiriere.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: Acum – 2 decembrie

Primește 35% reducere la sistemul de rezervare WP »

Economisiți 30% la cupoane WP

Cupoane WP

Cupoane WP este un plugin cupon WordPress. Vă ajută să setați cupoane și oferte pe site-ul dvs. profesional.

Codul promoțional: VINEREA NEAGRA

Valabilitatea ofertei: 22 noiembrie – 2 dec

Obține 30% reducere cupoane WP »

Economisiți 30% la parametri

perfmatters

perfmatters este un plugin de performanță WordPress. Vă ajută la accelerarea site-ului dvs. și reduce rata de respingere.

Codul promoțional: VINEREA NEAGRA

Valabilitatea ofertei: 22 noiembrie – 2 dec

Beneficiați de 30% OFF perfmatri »

Economisiți 30% la pluginurile magazinelor

Pluginurile magazinelor

Plugin-urile magazinelor oferă pluginuri WooCommerce de calitate pentru a vă configura afacerea online fără probleme.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Beneficiați de 30% de cumpărături pentru pluginuri »

Economisiți 33% pe weDevs

weDevs

weDevs oferă mai multe instrumente și pluginuri WordPress, cum ar fi WP ERP, WeForms, WP User Frontend etc..

Codul promoțional: BFCM2019

Valabilitatea ofertei: Acum – 4 decembrie

Obține 33% reducere WeDevs »

Economisiți 30% la Mărturii puternice

Mărturii puternice

Mărturii puternice este un plugin popular pentru mărturii WordPress. Vă ajută să colectați mărturii ale utilizatorilor și să le afișați pe site-ul dvs. frumos.

Codul promoțional: BFRIDAY

Valabilitatea ofertei: 30 noiembrie

Obține 30% de reducere Marturii puternice »

Economisiți 30 USD pe Link Whisper

Șoapta Link

Șoapta Link este un plugin WordPress puternic pentru automatizarea conectării dvs. interne și vă ajută la creșterea clasamentului site-urilor web.

Codul promoțional: vinerea Neagra

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Beneficiați de șoaptă de link de 30 de dolari »

Economisiți 30% pe wpDataTables

wpDataTables

wpDataTables este un simplu plugin WordPress pe care îl puteți utiliza pentru a crea tabele și diagrame pe site-ul dvs. web.

Codul promoțional: F5302302

Valabilitatea ofertei: Acum – 10 decembrie

Obține 30% reducere wpDataTables »

Economisiți 30% pe Amelia

Amelia

Amelia este un plugin popular pentru rezervări și evenimente WordPress. Vă permite să acceptați rezervările online de pe site-ul dvs. web și funcționează perfect pentru întreprinderile la nivel de întreprindere.

Codul promoțional: 0007A217

Valabilitatea ofertei: Acum – 10 decembrie

Obține 30% reducere Amelia »

Economisiți 30% pe Modula

Modula

Modula este un plugin pentru galeria de imagini WordPress pentru fotografi, artiști și agenții creative.

Codul promoțional: BFRIDAY

Valabilitatea ofertei: 30 noiembrie

Obțineți 30% OFF MODUL »

Economisiți 40% la BackWPup

BackWPup

BackWPup este un plugin de backup WordPress premium. Creează copii de rezervă complete ale site-ului și se restabilește automat.

Codul promoțional: WPBeginnerCyber10

Valabilitatea ofertei: Acum – 3 decembrie

Obține 40% reducere BackWPup »

Economisiți 40% pe MultilingualPress

MultilingualPress

MultilingualPress este un plugin WordPress perfect pentru a crea un site web multilingv. Funcționează perfect cu editorul Gutenberg și cu toate pluginurile populare WordPress.

Codul promoțional: WPBeginnerCyber10

Valabilitatea ofertei: Acum – 3 decembrie

Obține 40% reducere MultilingualPress »

Economisiți 40% pe OneStock pentru WooCommerce

OneStock pentru WooCommerce

OneStock for WooCommerce vă ajută să vă păstrați sincronizarea stocurilor. Este un plugin WordPress excelent pentru a vă desfășura magazinul WooCommerce fără probleme.

Codul promoțional: WPBeginnerCyber10

Valabilitatea ofertei: Acum – 3 decembrie

Obține 40% reducere OneStock pentru WooCommerce »

Economisiți 35% pe AliDropship

AliDropship

AliDropship este un plugin pentru dropshipping WooCommerce. Vă ajută să importați produse de la AliExpress la magazinul dvs. online.

Codul promoțional: WPBEGINNER35

Valabilitatea ofertei: 27 noiembrie – 3 decembrie

Obține 35% reducere AliDropship »

Economisiți până la 70% la Swift Performance

Performanță rapidă

Swift Performance oferă plugin-uri WordPress utile pentru memorie în cache, optimizarea imaginilor și multe altele.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 18 noiembrie – 3 decembrie

Obțineți până la 70% reducere a performanței rapide »

Economisiți 35% din programele Tyche

Softuri Tyche

Softuri Tyche oferă plugin-uri și extensii WooCommerce premium pentru a adăuga mai multe funcții la magazinul dvs. online.

Codul promoțional: BFCM19

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obține 35% reducere pentru software-uri Tyche »

Economisiți 30% pe WP Frontend Admin

WP Frontend Admin

WP Frontend Admin este un plugin de bord frontend WordPress. Vă ajută să creați aplicații web frotend cu WordPress.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY998723

Valabilitatea ofertei: 21 noiembrie – 6 decembrie

Obține 30% reducere WP Frontend Admin »

Economisiți până la 50% în curând & Mod de întreținere PRO

În curând și modul de întreținere PRO

In curand & Mod de întreținere PRO este un plugin WordPress premium. Vine cu peste 120 de teme și peste 1 milion de imagini gratuite pentru a vă proiecta ușor paginile în curând.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 15 noiembrie – 5 dec

Obțineți până la 50% reducere În curând & Mod de întreținere PRO »

Economisiți 30% pe Google Maps Widget Pro

Google Maps Widget Pro

Google Maps Widget Pro este un popular plugin Google Maps Google. Este complet mobil și vă permite să adăugați hărți nelimitate pe site-ul dvs. web.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 15 noiembrie – 5 dec

Obține 30% reducere Google Maps Widget Pro »

Economisiți 40% pe Hyvor Talk

Hyvor Talk

Hyvor Talk este un plugin pentru comentarii WordPress. Este ușor de utilizat și de implicat utilizatori pe site-ul dvs. web.

Codul promoțional: WPBEGINNER6215

Valabilitatea ofertei: 1 dec

Obține 40% reducere Hyvor Talk »

Economisiți 60% pe Meta Box

Meta Box

Meta Box este un plugin WordPress puternic care ajută dezvoltatorii să creeze rapid câmpuri personalizate.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 26 noiembrie – 6 dec

Obțineți 60% reducere Meta Box »

Economisiți până la 50% pe UnderConstructionPage PRO

UnderConstructionPage Pro

UnderConstructionPage PRO este un plugin WordPress puternic pentru a crea pagini de subconstrucție pentru site-ul dvs. web. Este livrat cu peste 200 de șabloane care vă ajută să configurați cu ușurință o pagină de subconstrucție.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 15 noiembrie – 5 dec

Obțineți până la 50% OFF OFFConstructionPage PRO »

Economisiți 40% la programările simple

Pur și simplu Planificați numirile

Pur și simplu Planificați numirile este un plugin ușor de utilizat programare programare WordPress. Este flexibil și gata de traducere.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 28 noiembrie – 3 decembrie

Obține 40% reducere Programări simplă »

Economisiți 35% pe pluginurile amplificatoare

Amplificați pluginurile

Amplificați pluginurile oferă mai multe pluginuri WordPress și WooCommerce precum Quick Checkout, WP1099, câmpuri de checkout condiționate etc. În acest sezon de sărbători, puteți beneficia de 35% reducere la toate pluginurile lor..

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 6 dec

Obțineți 35% de reducere plugin-uri amplificatoare »

Economisiți 30% pe StoreApps

StoreApps

StoreApps oferă pluginuri WooCommerce premium. Aceste plugin-uri sunt utile pentru a extinde funcționalitatea magazinului dvs. online.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 22 noiembrie – 3 decembrie

Obține 30% OFF OFFApps »

Economisiți 40% la cererile de caracteristici simple

Cereri simple de caracteristici

Cereri simple de caracteristici este un plugin de colectare a feedback-ului WordPress. Vă ajută să acordați prioritate solicitărilor de funcții necesare clienților dvs..

Codul promoțional: FSBFCM2019

Valabilitatea ofertei: Acum – 6 decembrie

Obține 40% reducere Cereri simple de caracteristici »

Economisiți până la 50% pe DragDropr

DragDropr

DragDropr este un creator de pagini de drag and drop WordPress. Vă ajută să personalizați site-ul dvs. vizual din frontend fără a modifica niciun cod.

Codul promoțional:

 • BF / CMmonthly20: 20% OFF lunar
 • BF / CMannual50: 50% reducere anual

Valabilitatea ofertei: Acum – 6 decembrie

Obțineți până la 50% reducere DragDropr »

4. Oferte cu teme WordPress

Economisiți 25% pe teme elegante

teme elegante

Elegant Themes este unul dintre cele mai populare hub-uri cu teme WordPress. De asemenea, furnizează pluginuri WordPress premium, inclusiv drag and drop Divi Builder, optinele de e-mail Bloom și distribuirea de rețele sociale Monarch.

Codul promoțional: Auto-aplicat

Disponibilitate tranzacție: Din 27 noiembrie

Obține 25% OFFW Tema elegantă »

Economisiți 30% pe tema Astra

tema astra

Tema Astra este o temă WordPress elegantă și foarte personalizabilă pentru orice site web. Vine cu mai multe site-uri de pornire pe care le puteți utiliza pentru a lansa site-ul. Tema Astra este compatibilă cu constructorii populari de pagini drag and drop pentru a personaliza rapid paginile.

Codul promoțional: BIGGESTBF19

Valabilitatea codului: 25 noiembrie – 2 decembrie

Obține 30% reducere Astra Tema

Economisiți 100 USD pe StudioPress

StudioPress

StudioPress este cea mai populară companie premium cu temă WordPress. Sunt cunoscuți pentru cadrul lor pentru tema Genezei. În acest sezon de sărbători, puteți achiziționa temele lor la reduceri uimitoare. Noii clienți beneficiază de 100 USD de pachetul StudioPress Pro Plus pentru toate temele.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 28 noiembrie – 2 dec

Obțineți 100 $ Studio StudioPress »

Economisiți 50% pe CSSIgniter

CSSIgniter

CSSIgniter oferă teme WordPress puternice și premium. Toate temele lor sunt moderne și elegante, cu caracteristici unice pentru a construi un site web sau un magazin de comerț electronic.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 5 dec

Obțineți 50% OFF CSSIgniter »

Economisiți 25% pe Themeisle

Themeisle

Themeisle oferă o mică colecție de teme și șabloane WordPress premium. Toate temele lor sunt moderne și elegante, cu caracteristici uimitoare pentru site-ul dvs. WordPress.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Disponibilitate tranzacție: 29 noiembrie – 3 decembrie

Obține 25% reducere Themeisle »

Economisiți 40% pe Themify

Themify

Themify este un magazin popular cu temă comercială WordPress. În acest sezon de vacanță, puteți obține reduceri BIG la teme, pluginuri și master club. De asemenea, puteți deveni o parte a cadoului lor și puteți câștiga cărți cadou Amazon, membru al clubului Master Themify de un an și multe altele.

Codul promoțional:

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obține 40% reducere.

Economisiți 50% pe Envato

Envato

Envato este o piață pentru teme, pluginuri și alte resurse WordPress. În acest sezon de sărbători, puteți obține 50% reducere la peste 500 de articole la ThemeForest, CodeCanyon, GraphicRiver, VideoHive și AudioJungle.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 26 noiembrie – 3 decembrie

Obține 50% reducere Envato »

Economisiți 60% pe WPZoom

Zoom WP

WPZoom este un magazin popular cu teme WordPress care oferă teme premium frumoase și sensibile pentru site-ul dvs. Toate temele lor sunt SEO-friendly și gata de traducere. De asemenea, vin cu actualizări cu un clic și un importator de conținut demo, astfel încât să puteți să funcționați site-ul dvs. în cel mai scurt timp.

WPZoom vă permite să achiziționați temele lor ca un pachet all-in-one sau individual. Puteți utiliza temele pe un număr nelimitat de domenii, inclusiv pe site-urile client.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 60% reducere WPZoom »

Economisiți 40% pe TeslaThemes

TeslaThemes

TeslaThemesf este unul dintre cele mai populare magazine cu temă WordPress. Sunt cunoscuți pentru temele lor frumoase și moderne.

Codul promoțional: WINTER2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obține 40% reducere TeslaThemes »

Economisiți 20% la temele artizanale

Teme artizanale

Artisan Themes oferă teme modulare WordPress pentru a crea site-uri web superbe. Toate temele lor sunt receptive și optimizate pentru SEO.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 5 dec

Obține 20% de reducere la temele artizanale »

Economisiți 40% pe ThemeTrust

ThemeTrust

ThemeTrust oferă teme premium WordPress cu un design complet receptiv și suport de top pentru a configura site-ul dvs. web.

Codul promoțional: BLACK19

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 40% reducere ThemeTrust »

Economisiți 20% la Anariel Design

Anariel Design

Anariel Design are o mică colecție de teme WordPress frumos lucrate pentru restaurante, organizații de caritate, bloguri personale și alte site-uri web. Temele lor sunt responsive și sunt optimizate complet pentru SEO.

Codul promoțional: ANARIELBLACK2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obține 20% reducere Anariel Desflign »

Economisiți 30% pe ChurchThemes.com

ChurchThemes.com

ChurchThemes.com este un magazin de teme WordPress cu teme premium pentru site-uri bisericești, spirituale și religioase. Temele lor vin cu un plugin de companie pentru a adăuga și mai multe funcții pe site-urile dvs., cum ar fi evenimente, personal, locații și multe altele.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY2019

Valabilitatea ofertei: 27 noiembrie – 4 decembrie

Obține 30% reducere ChurchThemes.com »

Economisiți 35% pe FloThemes

FloThemes

FloThemes oferă teme WordPress ușor de personalizat, responsive și SEO-friendly. Temele lor sunt potrivite pentru site-uri de portofoliu, fotografi și artiști creativi.

Codul promoțional: Save35

Disponibilitate tranzacție: 18 noiembrie – 1 dec

Obține 35% OFF OFF Themes »

Economisiți până la 40% pe CyberChimps

CyberChimps

CyberChimps are o colecție frumoasă de teme premium WordPress. Temele lor sunt concepute special pentru reviste, bloguri, comerț electronic și site-uri web cu o pagină. Toate temele lor au o interfață drag and drop care facilitează personalizarea. De asemenea, oferă plugin-uri premium WordPress. În acest sezon de vacanță puteți obține o reducere de 40% la achiziționarea temei lor Responsive Pro.

Codul promoțional: BF2019

Disponibilitate tranzacție: 4 noiembrie – 4 decembrie

Obțineți până la 40% reducere CyberChimps »

Economisiți 40% la ShowThemes

ShowThemes

ShowThemes oferă teme moderne, elegante, concepute special pentru evenimente. Puteți profita de oferta lor uimitoare și puteți lansa site-ul web al evenimentului dvs. cu costuri foarte mici.

Codul promoțional: WINTER2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obține 40% OFF OFF Themes »

Economisiți 40% pe Imagely

Imagely

Imagely este pluginul pentru galeria de imagini WordPress de NextGEN Gallery. Ar trebui să consultați și ghidul nostru despre cele mai bune pluginuri pentru galeria de imagini WordPress.

Codul promoțional: WINTER2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obține 40% reducere imaginar »

Economisiți 40% pe Photocrati

Photocrati

Photocrati este o temă populară de fotografie WordPress, construită de fotografi pentru fotografi. Ar trebui să consultați și articolul nostru despre cele mai bune pluginuri WordPress pentru fotografi.

Codul promoțional: WINTER2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obțineți fotocrati cu 40% reducere »

Economisiți 50% pe Visualmodo

Visualmodo

Visualmodo are o colecție vastă de teme WordPress, polivalente și premium. Temele lor sunt potrivite pentru site-urile agențiilor, blogului personal, sănătății, portofoliului, afacerilor mici și restaurantelor.

Codul promoțional: WPBeginner

Valabilitatea ofertei: Acum – 10 decembrie

Obține 50% reducere Visualmodo »

Economisiți 50% pe Tema

Themeum

Themeum este o companie populară de teme și plugin-uri. Acestea oferă teme multifuncționale WordPress potrivite pentru non-profit, întreprinderi mici, portofolii, site-uri de crowdfunding, magazine de comerț electronic, muzicieni și site-uri de fitness.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY50

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 5 dec

Obține 50% reducere Tema »

Economisiți 30% pe temele MH

Teme MH

MH Themes oferă teme premium ale revistei WordPress. Toate temele lor sunt optimizate pentru SEO și performanță.

Codul promoțional: BLACKWEEKEND2019

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 30% reducere MH Teme »

Economisiți 40% pe Pixelgrade

Pixelgrade

Pixelgrade este un magazin cu teme WordPress care oferă teme frumoase și elegante pentru a crea un site web.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 40% reducere Pixelgrade »

Economisiți 30% pe teme

aThemes

aThemes oferă teme WordPress ușor de utilizat. Temele lor sunt rapide, receptive și optimizate pentru SEO.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY19 SAU CYBERMONDAY19

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 30% reducere a temelor »

Economisiți 25% pe PanKogut

PanKogut

PanKogut oferă teme WordPress gratuite și premium pentru restaurante, cafenele și afaceri legate de alimente.

Codul promoțional: panblack2019

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obțineți 25% reducere PanKogut »

Economisiți 50% pe PixelEmu

PixelEmu

PixelEmu oferă teme și pluginuri profesionale pentru WordPress.

Codul promoțional: BLACK2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obține 50% reducere PixelEmu »

Economisiți 40% din WP Pagebuilder Framework

WP Pagebuilder Framework

WP Pagebuilder Framework este un cadru rapid și minimalist pentru crearea de pagini pentru site-urile WordPress. În acest sezon de vacanță, puteți beneficia de 40% reducere la adăugarea lor premium.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obține 40% reducere WP Pagebuilder Framework »

Economisiți 40% pe DiviMonk

DiviMonk

DiviMonk este cea mai populară bibliotecă de șabloane pentru terți pentru tema Divi și Divi Builder. Divi este constructorul principal al site-urilor lansat de Elegant Themes. Dacă utilizați orice temă bazată pe Divi, tot ce trebuie să faceți este să instalați pluginul DiviMonk Templates și să selectați șabloanele preferate pentru tabloul de bord WordPress..

Codul promoțional: SAVEBIG

Valabilitatea codului: 25 noiembrie – 4 decembrie

Obține 40% reducere DiviMonk

Economisiți 30% pe Yithemes

yithemes

Yithemes este un hub unic pentru teme și plugin-uri WooCommerce. Puteți achiziționa produsele individual sau vă puteți înscrie pentru un membru premium, care vă oferă descărcări nelimitate pentru fiecare produs.

Codul promoțional: Auto aplicat

Disponibilitate tranzacție: 28 noiembrie – 2 decembrie

Obține 30% OFF Yithemes »

Economisiți 40% pe Templatic

templatic

Templatic este hub-ul dvs. unic pentru teme și plugin-uri premium WordPress. În acest sezon de sărbători, Templatic vă oferă 40% reducere la orice produs.

Codul promoțional: 40OFFBF

Valabilitatea codului: 29 noiembrie – 6 decembrie

Obține 40% OFF Templatic

Economisiți 25% pe Secondline Themes

a doua temă

Secondline Themes este specializat în vânzarea de teme premium de podcast pentru WordPress. În acest sezon de sărbători, puteți economisi 25% pe orice teme cumpărate din Secondline Themes.

Codul promoțional: WPBEGINNER25sear

Valabilitatea codului: 29 noiembrie – 3 decembrie

Obține 25% OFF OFFline Secondline Themes

Economisiți 20 USD pe 8Teme

8Theme

8Theme oferă teme WordPress multifuncționale și responsive pentru comerțul electronic. În acest sezon de vacanță, ei oferă o reducere de 20 de dolari la tema XStore.

Codul promoțional: Auto-aplicat

Valabilitatea codului: 22 noiembrie – 7 decembrie

Obține 20 de dolari OFF 8Theme

Economisiți 40% pe Webnus

Webnus

Webnus oferă teme WordPress de înaltă calitate și pluginuri gratuite. De asemenea, oferă servicii precum optimizarea speeed, optimizarea SEO, dezvoltarea web personalizată etc..

Codul promoțional: Auto-aplicat

Valabilitatea codului: 29 noiembrie – 5 dec

Obține 40% reducere Webnus

Economisiți 25% pe teme de captură

Prinde teme

Prinde teme furnizează teme WordPress gratuite și premium pentru editorii web. De asemenea, oferă pluginuri pe care le puteți utiliza pentru a adăuga funcții pe site-ul dvs. web.

Codul promoțional: mulțumire

Valabilitatea ofertei: 22 noiembrie – 2 dec

Obține 25% reducere Teme de captură »

Economisiți 35% pe Zakra

Zakra

Zakra este o temă WordPress premium. Este extrem de personalizabil și de performanță rapidă.

Codul promoțional: BFCM2019

Valabilitatea ofertei: 23 noiembrie – 2 decembrie

Obține 35% reducere Zakra »

Economisiți până la 99% pe MyThemeShop

MyThemeShop

MyThemeShop oferă teme și plugin-uri premium WordPress. Resursele sunt create special pentru întreprinderile mici și mari.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 1 dec. – 7 dec

Obțineți până la 99% de reducere MyThemeShop »

Economisiți 35% pe ThemeGrill

ThemeGrill

ThemeGrill oferă o gamă largă de teme populare în scopuri multiple. Puteți obține funcții uimitoare pentru experiența dvs. web pentru un preț care este o afacere absolută.

Codul promoțional: BFCM2019

Valabilitatea ofertei: 23 noiembrie – 2 dec

Obține 35% reducere ThemeGrill »

Economisiți până la 77% pe temele mele Boutique

Temele mele Boutique

Temele mele Boutique oferă teme WordPress unice și elegante. De asemenea, oferă ajutor la configurarea site-ului sau blogului tău.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obțineți până la 77% OFF la Tema mea Boutique »

Economisiți 33% la GretaThemes

GretaThemes

GretaThemes oferă teme frumoase WordPress. Acestea oferă teme și șabloane gratuite și premium.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 26 noiembrie – 6 dec

Obține 33% reducere GretaThemes »

Economisiți 25% la SuperbThemes

SuperbThemes

SuperbThemes este un magazin premium cu tema WordPress. Toate temele lor sunt optimizate SEO și răspund mobil.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 6 dec

Obține 25% de reducere Superb Teme »

Economisiți 50% pe RoughPixels

RoughPixels

RoughPixels este un magazin cu teme WordPress care oferă bloguri, teme personale și de afaceri.

Codul promoțional: BFRIDAY50

Valabilitatea ofertei: 26 noiembrie – 3 decembrie

Obține 50% reducere RoughPixels »

Economisiți 40% pe Themesgrove

Themesgrove

Themesgrove oferă teme premium WordPress pentru educație și agenții.

Codul promoțional: TGBFCM

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 4 decembrie

Obține 40% reducere Themesgrove »

Economisiți 30% pe DiviThemeCenter

DiviThemeCenter

DiviThemeCenter este o temă premium pentru copii pentru temele elegante Divi.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 16 noiembrie – 16 decembrie

Obține 30% reducere DiviThemeCenter »

Economisiți 50% pe tema Jupiter X

Jupiter X Tema

Jupiter X Tema este un constructor de pagini WordPress avansat de Elementor. Vă ajută să vă construiți site-ul rapid.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 26 noiembrie – 3 decembrie

Obține 50% reducere Jupiter X Tema »

Economisiți 45% pe SecretLab

SecretLab

SecretLab oferă teme WordPress care răspund mobil pentru agenții web, întreprinderi mici și marketeri digitali.

Codul promoțional: FSBFCM2019

Valabilitatea ofertei: Acum – 2 decembrie

Obține 45% reducere SecretLab »

Economisiți 50% la Lansare și Vânzare

Lansare și Vânzare

Lansare și Vânzare oferă teme și plugin-uri WordPress pentru antreprenorii de sex feminin pentru a-și lansa rapid afacerile.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obține 50% reducere Lansare și Vânzare »

Economisiți 40% pe temele Everest

Teme Everest

Teme Everest oferă teme premium WordPress pentru reviste, ziare și bloguri personale.

Codul promoțional: etblackfriday2019

Valabilitatea ofertei: Acum – 9 decembrie

Obține 40% reducere la Everest Theme »

Economisiți 30% pe ThemeMiles

ThemeMiles

ThemeMiles oferă teme WordPress gratuite și premium. Oferă un design receptiv și o configurare ușoară.

Codul promoțional: TM30OFF

Valabilitatea ofertei: Acum – 10 decembrie

Obține 30% reducere ThemeMiles »

Economisiți 30% la Wbcom Designs

Wbcom Designs

Wbcom Designs oferă teme WordPress și servicii de dezvoltare a pluginurilor. De asemenea, oferă plugin-uri integrate pentru BuddyPress, WooCommerce și alte platforme populare.

Codul promoțional: BFCM30

Valabilitatea ofertei: 28 noiembrie – 3 decembrie

Obține 30% reducere la Wbcom Design »

Economisiți 35% la Divi Professional

Divi Professional

Divi Professional oferă teme integrate, pluginuri și module Divi pentru copii.

Codul promoțional: DPBLACKCM35

Valabilitatea ofertei: Acum – 4 decembrie

Obține 35% reducere Divi Professional »

Economisiți 30% pe MysteryThemes

MysteryThemes

MysteryThemes oferă teme frumoase, elegante și pline de răspuns, cu funcționalități puternice.

Codul promoțional: BF30OFF

Valabilitatea ofertei: 20 noiembrie – 10 dec

Obține 30% OFF OFF Thestery Themes »

Economisiți 30% pe Temele AccessPress

Teme AccessPress

Temele AccessPress oferă teme frumoase WordPress pentru reviste online, știri și bloguri personale.

Codul promoțional: BFCM2019

Valabilitatea ofertei: Acum – 5 decembrie

Obține 30% OFF OFFPress Teme »

Economisiți 30% pe 7Teme

7Theme

7Theme este un magazin comercial cu temă WordPress. Acestea oferă teme WordPress pentru fotografi, imobiliare, spa, restaurant, etc.

Codul promoțional: blckfrdy

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 3 decembrie

Obține 30% reducere 7Tema »

Economisiți 50% la PremiumCoding

PremiumCoding

PremiumCoding oferă teme WordPress foarte personalizabile. De asemenea, oferă tutoriale online, articole și alte resurse utile.

Codul promoțional: PremiumCyber50

Valabilitatea ofertei: 28 noiembrie – 3 decembrie

Obține 50% OFF OFFCoding Premium »

Economisiți 30% pe ThemeHunk

ThemeHunk

ThemeHunk este o companie cu teme WordPress care oferă teme gratuite și premium pentru comerț electronic și alte site-uri web de afaceri.

Codul promoțional: PRODUCT30

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 5 dec

Obține 30% reducere ThemeHunk »

Economisiți 20% pe FancyThemes

FancyThemes

FancyThemes oferă teme și pluginuri create manual manual pentru bloggerii profesioniști.

Codul promoțional: blackfriday18

Valabilitatea ofertei: 21 noiembrie – 28 noiembrie

Obține 20% de reducere pentru Fancy Themes »

Economisiți 50% din stilurile tematice de blogging

Stiluri cu teme de blogging

Stilurile cu teme de blogging oferă teme gratuite și premium de blogging WordPress. Temele lor sunt gata de comerț electronic și ușor de utilizat.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY50

Valabilitatea ofertei: 27 noiembrie – 3 decembrie

Obține 50% OFF OFF Stiluri de blogging »

Economisiți 40% pe HasThemes

HasThemes

HasThemes oferă teme WordPress și Shopify. De asemenea, oferă șabloane Bootstrap și HTML.

Codul promoțional: GET40

Valabilitatea ofertei: Acum – 6 decembrie

Obține 40% OFF OFF Themes »

Economisiți 30% pe Mantra Brain

Mantra Creier

Mantra Creier este o companie WordPress care oferă teme și plugin-uri premium.

Codul promoțional: black2019

Valabilitatea ofertei: Acum – 4 decembrie

Obține 30% reducere Mantra Brain »

Economisiți 25% pentru A WP Life

O viață WP

O viață WP oferă teme, șabloane și plugin-uri premium pe blogul WordPress. Acestea oferă resurse utile pentru a configura cu ușurință un blog profesionist WordPress.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY19

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 5 dec

Obține 25% reducere pentru o viață WP »

Economisiți 35% pe SparkleThemes

SparkleThemes

SparkleThemes oferă o colecție finală de teme WordPress optimizate pentru diverse afaceri precum o revistă, un blog, un magazin de comerț electronic, un magazin medical, un site de fitness etc..

Codul promoțional: bfcythemes35

Valabilitatea ofertei: 10 noiembrie – 5 dec

Obține 35% reducere la SparkleThemes »

Economisiți 40% pe Woostify

Woostify

Woostify este o temă premium WordPress WooCommerce care vă ajută să vă creșteți vânzările.

Codul promoțional: BLACKOFF

Valabilitatea ofertei: 26 noiembrie – 6 dec

Obține 40% reducere Woostify »

Economisiți 30% pe Themes Malta

MaltaThemes

MaltaThemes oferă teme și pluginuri simple WordPress pentru a crea cu ușurință site-uri web frumoase.

Codul promoțional: WPBEGINNER30

Valabilitatea ofertei: Deocamdată activ!

Obține 30% reducere din MaltaTeme »

5. Oferte de servicii și instrumente WordPress

Economisiți 50% pe LiveChat

LiveChat

Luați legătura cu vizitatorii site-ului dvs. și indicați-i în direcția corectă LiveChat. Puteți vedea instantaneu ce tastează vizitatorii dvs. în fereastra de chat, astfel încât să puteți oferi asistență rapidă clienților.

Vine cu rapoarte încorporate puternice. În plus, îl puteți integra cu Google Analytics pentru o urmărire mai detaliată.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: Acum – 3 decembrie

Obține 50% reducere LiveChat »

Economisiți 40% pe SEMRush

SEMRush

SEMRush este cel mai popular instrument de marketing online și SEO. Ajută la conținut, publicitate, SEO, marketing și multe altele.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: Acum – 6 decembrie

Obține 40% reducere SEMRush »

Reducere exclusivă de vacanță pe BigCommerce

BigCommerce

BigCommerce este o platformă populară de comerț electronic pentru a configura și a vă dezvolta magazinul online. Este livrat cu zero comisioane de tranzacție și tone de funcții uimitoare.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: Acum – 31 decembrie

Obțineți un discount exclusiv de vacanță pe BigCommerce »

Economisiți 50% pe SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue este un serviciu popular de e-mail de marketing pentru site-urile web pentru afaceri mici. Oferă opțiuni de automatizare a marketingului pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea.

Codul promoțional: BlueFriday50

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 30 noiembrie

Obține 50% reducere SendinBlue »

Economisiți până la 73% pe IPVanish

IPVanish

IPVanish este un serviciu popular VPN pe care îl puteți utiliza pentru a naviga ușor pe site-urile blocate. Este ușor de utilizat și ușor de utilizat.

Codul promoțional: CYBERDEAL19

Valabilitatea ofertei: 1 noiembrie – 2 dec

Obțineți până la 73% OFF IPVanish »

Economisiți 90% pe HandyWP

HandyWP

HandyWP oferă servicii WordPress pentru a ajuta începătorii fără cunoștințe de cod. Serviciile includ modificări ale site-ului, modificări de cod, formatare postare, corecții glitch, actualizări plugin, etc.

Codul promoțional: wpbeginner

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 90% reducere HandyWP »

Economisiți 30% la furnizorii WC

Vânzători WC

Vânzători WC este o soluție populară pentru piața online. Este livrat cu mai multe pluginuri care ajută la extinderea caracteristicilor pieței tale.

Codul promoțional: BFCM2019

Valabilitatea ofertei: Acum – 3 decembrie

Obține 30% reducere Vânzători WC »

Economisiți 40% pe SiteLock

SiteLock

SiteLock oferă securitate și protecție a site-ului web. De asemenea, vă protejează vizitatorii împotriva amenințărilor cibernetice.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 1 dec

Obține 40% reducere siteLock »

Economisiți 60% pe Designmodo

Designmodo

Designmodo oferă un cadru de pornire pentru a proiecta site-uri web și șabloane de e-mail cu ușurință.

Codul promoțional: NEGRU

Valabilitatea ofertei: Acum – 1 Dec

Obține 60% reducere Designmodo »

Economisiți 60% pe SERPCloud

SERPCloud

SERPCloud oferă serviciu de urmărire a rangurilor online pentru motoarele de căutare populare precum Google, Yahoo!, Bing, etc.

Codul promoțional: BFCM2019

Valabilitatea ofertei: Acum – 2 decembrie

Obțineți 60% OFF SERPCloud »

Economisiți până la 90% pe Udemy

Udemy

Udemy este un furnizor de cursuri online cu 1000 de cursuri de dezvoltare web și WordPress.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie

Obțineți până la 90% reducere Udemy »

Economisiți 33% pe WP Stagecoach

WP Stagecoach

WP Stagecoach este o soluție de înscenare WordPress. Puteți crea un site de înregistrare în 1 clic și apăsați pentru a activa când sunteți gata.

Codul promoțional: BLACKFRI2019

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 33% reducere WP Stagecoach »

Economisiți 20% pe WP Allied

WP Allied

WP Allied este un serviciu de management WordPress. Oferă monitorizare a site-ului 24/7, actualizări, optimizare a performanței, urmărire a activității și multe altele.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obțineți 20% reducere WP aplicat »

Economisiți 40% pe WPeka

wpeka

WPeka este un site web tutorial WordPress care vinde și peste 100 de teme și plugin-uri WordPress. Puteți achiziționa produse individual sau obțineți un membru premium pentru a avea acces la toate produsele WPeka.

Codul promoțional: BFPLUG19

Valabilitatea codului: 10 noiembrie – 4 decembrie

Obține 40% reducere WPeka

Economisiți până la 30% pe Stackable

stivuibil

stivuibil oferă blocuri premium WordPress Gutenberg pentru a personaliza complet site-ul dvs. cu cel mai recent editor.

Codul promoțional:

 • LANSARE20: OFF 20% pe Vack Stackable
 • LTD30: 30% reducere la ofertele pe viață

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obțineți până la 30% OFF OFF Stackable »

Economisiți 20% pe BuddyBoss

BuddyBoss

BuddyBoss este o platformă populară WordPress pentru a construi comunități online. De asemenea, vă permite să creați și să vindeți cursuri online.

Codul promoțional: CYBERMONDAY2019

Valabilitatea ofertei: 2 decembrie – 3 decembrie

Obține 20% reducere BuddyBoss »

Economisiți 50% pe FreshBooks

FreshBooks

FreshBooks este un puternic software de contabilitate și facturare pentru întreprinderile mici. În acest sezon de vacanță, puteți beneficia de 50% reducere la toate planurile lor timp de 3 luni, când săriți perioada de încercare și optați să cumpărați chiar acum.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 13 noiembrie – 18 dec

Obține 50% de reducere FreshBooks »

Economisiți 50% pe Security Ninja Pro

Security Ninja Pro

Security Ninja Pro oferă securitate site-ului dvs. web și site-urilor clienților. Este ușor de configurat și vă ajută să vă protejați site-urile web de malware și hackeri.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 15 noiembrie – 5 dec

Obține 50% reducere Security Ninja Pro »

Economisiți 30% la Smartmockups

Smartmockups

Smartmockups este un serviciu generator de machet pentru site-ul dvs. web. Vine cu sute de șabloane de machetă și modele gata făcute.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY30

Valabilitatea ofertei: 20 noiembrie – 29 nov

Obține 30% reducere Smartmockups »

Economisiți până la 98% pe WP Compress

WP Compress

WP Compress este un serviciu popular de optimizare a imaginilor WordPress. Puteți conecta site-ul dvs. web cu platforma lor și vor avea grijă de restul.

Codul promoțional: CLICK AICI

Valabilitatea ofertei: Acum – 2 decembrie

Obține 98% reducere WP Compress »

Economisiți 79% pe VPN CyberGhost

VPN CyberGhost

VPN CyberGhost este un serviciu VPN rapid și sigur, care ajută fluxurile și navigarea site-urilor blocate fără restricții.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: Acum – 2 decembrie

Obține 79% reducere CyberGhost VPN »

Economisiți 40% pe CodeVibrant

CodeVibrant

CodeVibrant oferă servicii de dezvoltare de site-uri web, SEO, găzduire web și servicii de marketing social media.

Codul promoțional: CV40OFF

Valabilitatea ofertei: 20 noiembrie – 10 dec

Obține 40% OFF CodeVibrant »

Economisiți 50% pe WP101

WP101

WP101 oferă tutorial video video ușoare pentru începători. Acopera mai multe subiecte de la teme la plugin-uri50. În acest sezon de sărbători, puteți economisi 50% la orice nivel de membru de la WP101.

Codul promoțional: SAVE50

Valabilitatea codului: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 50% OFF WP101

Economisiți 10% pe WP EasyCart

WP EasyCart

WP EasyCart oferă asistență pentru clienți pentru coșul de cumpărături WordPress și magazinul de comerț electronic. Funcționează perfect cu orice temă WordPress.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY19

Valabilitatea codului: 25 noiembrie – 2 decembrie

Obține 10% reducere WP EasyCart

Economisiți 25% pe eLearnCommerce

eLearnCommerce

eLearnCommerce este o platformă eLearning pentru WordPress. Te ajută să înveți cum să creezi site-uri de membru, cursuri online, platforme de coaching și training și multe altele.

Codul promoțional: BFRIDAY25

Valabilitatea codului: Până la 4lea decembrie

Obține 25% reducere eLearnCommerce

Economisiți 50% pe WP 301 Redirects

WP 301 Redirecții

WP 301 Redirecții ajută la remedierea instantaneu a redirecției și 404 erori. Îmbunătățește traficul dvs. cu redirecții prietenoase pentru utilizator și ignoră traficul sau roboții.

Codul promoțional: Auto-aplicat

Valabilitatea codului: 15 noiembrie – 5 dec

Obține 50% Reduceri WP 301 Redirecții

Economisiți 50% la WP Reset

Resetare WP

Resetare WP este un instrument de dezvoltare WordPress pentru începători și non-dezvoltatori. Oferă cu o opțiune de resetare cu 1 clic pentru a instala un site WordPress proaspăt ori de câte ori ați rămas cu dezvoltarea site-ului. Resetarea nu afectează tema sau plugin-urile și restabilește doar fișierele principale ale WordPress.

Codul promoțional: Auto-aplicat

Valabilitatea codului: 15 noiembrie – 5 dec

Obțineți resetare WP de 50%

Economisiți 90% din WP Health

WP Health

WP Health oferă un serviciu de monitorizare WordPress pentru a vă asigura că site-ul dvs. web funcționează perfect. În acest sezon de vacanță, puteți beneficia de 90% reducere la prima lună de la achiziție.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: Acum – 2 decembrie

Obține 90% reducere WP Health »

Economisiți 30% pe WP Fusion

WP Fusion

WP Fusion oferă instrumente puternice de automatizare a marketingului WordPress pentru a conecta ușor site-ul dvs. web cu instrumentele preferate.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY19

Valabilitatea ofertei: 28 noiembrie – 3 decembrie

Obține 30% reducere WP Fusion »

Economisiți 30% pe CheckoutWC

CheckoutWC

CheckoutWC este o pagină de verificare complet personalizabilă pentru magazinele WooCommerce. Acesta ajută la ascunderea mai multor utilizatori cu un design personalizat și frumos al șablonului.

Codul promoțional: VINEREA NEAGRA

Valabilitatea ofertei: Acum – 3 decembrie

Obțineți 30% OFF OFFCW »

Economisiți 30% pe ForumWP

ForumWP

ForumWP este un software WordPress modern pentru a configura cu ușurință un forum online. Se integrează cu stilul dvs. tematic pentru a se potrivi cu butoanele, fontul, culorile și alte setări. Pluginul oferă notificări prin e-mail pentru utilizatori și moderatorii forumului.

Codul promoțional: WPB2019BF

Valabilitatea codului: 29 noiembrie – 2 dec

Obțineți 30% reducere ForumWP

Economisiți 30% pe ServerPress

ServerPress

ServerPress oferă un mediu local de instalare WordPress pentru testare și dezvoltare. În acest sezon de vacanță, puteți beneficia de 30% reducere pe planul lor premium.

Codul promoțional: 2019BLACKFRIDAY

Valabilitatea ofertei: Acum – 6 decembrie

Obține 30% OFF serverPress »

Economisiți 20% pe Toolkit pentru Elementor

Set de instrumente pentru Elementor

Set de instrumente pentru Elementor este un cadru pe care îl puteți utiliza pentru a îmbunătăți performanța site-ului, productivitatea fluxului de lucru și multe altele.

Codul promoțional: ElementorBF19

Valabilitatea ofertei: Acum – 30 noiembrie

Obțineți 20% reducere pentru instrumentul »

Economisiți 50% pe WPDandy

WPDandy

WPDandy oferă servicii de întreținere, gestionare și portal a WordPress.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: Acum – 3 decembrie

Obține 50% OFF WPDandy »

Economisiți 5000 de dolari pe VidApp

VidApp

VidApp este creat pentru site-urile de membru pentru a adăuga suport video. Se conectează cu conținut WordPress pentru a proiecta și personaliza cu ușurință structura aplicației.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: Acum – 2 decembrie

Obțineți vidApp de 5000 de dolari »

Economisiți 40% pe WP Site Auditor

WP Site Auditor

WP Site Auditor oferă mai multe instrumente pentru auditul site-ului dvs. web și generarea raportului de audit SEO.

Codul promoțional: blackfridaydeal

Valabilitatea ofertei: Acum – 30 noiembrie

Obține 40% reducere auditor site WP »

Economisiți 25% pe SatelliteWP

SatelliteWP

SatelliteWP este o soluție de întreținere WordPress. Funcțiile includ o evaluare a stării de sănătate a site-ului dvs. web, copii de rezervă automatizate, actualizări periodice, scanări de securitate, scanări de performanță și multe altele.

Codul promoțional: BF25ANNUEL

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 2 dec

Obține 25% reducere SatelliteWP »

Economisiți 30% pe Fotor

Fotor

Fotor este un editor foto online și producător de design. Ajută la crearea de modele frumoase cu autocolante artistice.

Codul promoțional: Mulțumiri

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 1 dec

Obține 30% OFF Fotor »

Economisiți 50% pe Userlike

Userlike

UserLike este un software de chat live pentru a oferi asistență clienților. În acest sezon de vacanță puteți beneficia de 6 luni de serviciu gratuit pe echipa lor sau pachetul Corporate.

Codul promoțional: Userl1keBl4ck2019

Valabilitatea ofertei: Acum – 31 decembrie

Beneficiați de 50% OFF ”

Economisiți 50% pe Chaport

Chaport

Chaport este un software gratuit de chat live care ajută la instalarea unui buton de chat în direct pe site-ul dvs. În acest sezon de vacanță, puteți beneficia de 50% reducere în planul lor profesional.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obțineți 50% OFF Chaport »

Economisiți 50% pe Formilla

Formilla

Formilla este un software puternic de mesagerie pentru clienți pentru îmbunătățirea comunicării cu clienții.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 29 noiembrie – 6 dec

Obține 50% reducere Formilla »

Economisiți 40% pe MintWP

MintWP

MintWP oferă servicii de suport WordPress cu etichetare albă pentru agenții și proprietarii de site-uri web. Vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii dvs. și puteți lăsa MintWP să se ocupe de asistența clienților.

Codul promoțional: BF2019

Valabilitatea ofertei: 25 noiembrie – 2 dec

Obține 40% reducere MintWP »

Economisiți 40% pe Missinglettr

Missinglettr

Missinglettr este un serviciu de automatizare socială WordPress. Vă transformă automat postările de pe blog în campanii sociale și ajută la creșterea traficului site-ului.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: Acum – 6 decembrie

Obține 40% reducere Missinglettr »

Economisiți 80% pe Termageddon

Termgeddon

Termageddon este un generator de politici de confidențialitate care ajută la menținerea site-ului dvs. web actualizate cu cele mai recente politici ori de câte ori orice modificare a legii site-ului web pe internet.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: Acum – 6 decembrie

Obține 80% reducere Termageddon »

Economisiți 30% pe WisdmLabs

WisdmLabs

WisdmLabs oferă dezvoltatorilor de soluții open source pentru a vă ajuta să configurați site-ul dvs. de afaceri. Vă puteți concentra pe creșterea afacerii dvs. în timp ce WisdmLabs va avea grijă de site-ul dvs. web.

Codul promoțional: BFCM30

Valabilitatea ofertei: 28 noiembrie – 2 dec

Obține 30% reducere WisdmLabs »

Economisiți 30% pe administratorii WP Super

WP Super Admins

WP Super Admins oferă servicii WordPress, cum ar fi dezvoltarea pluginurilor, întreținerea site-urilor și multe altele.

Codul promoțional: BLACKFRIDAY998723

Valabilitatea ofertei: 21 noiembrie – 6 decembrie

Obține 30% reducere WP Super Admins »

Economisiți 50% pe Solwin Infotech

Solwin Infotech

Solwin Infotech oferă servicii WordPress, inclusiv design web, dezvoltare web, SEO, întreținere site-uri și multe altele.

Codul promoțional: aplicat-Auto

Valabilitatea ofertei: 18 noiembrie – 5 dec

Obține 50% reducere Solwin Infotech »

Sperăm că veți găsi ofertele noastre utile. Nu uitați să vă luați acordul înainte de a expira.

Dacă ați găsit această listă utilă, poate doriți să consultați și postarea noastră de pe cele mai bune servicii de găzduire WordPress.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map