Comparat cele mai bune software CRM pentru întreprinderile mici (2020)

cel mai bun software crm pentru afaceri


Căutați cel mai bun software CRM pentru afacerea dvs.? Software-ul CRM, care reprezintă managementul relațiilor cu clienții, este o soluție software all-in-one care vă permite să gestionați cu ușurință perspectivele, clienții și clienții afacerii dvs..

Puteți să stocați toate perspectivele, clienții și informațiile de contact ale clienților, să adăugați note, să efectuați apeluri, să trimiteți e-mailuri, să programați întâlniri, să gestionați conducta, să creați rapoarte și multe altele – fără a fi nevoie să părăsiți software-ul CRM. Cu un sistem CRM în vigoare, șansele de erori eronate sunt compensate. Acest lucru elimină utilizarea foilor de calcul și a sarcinilor manuale.

Există o mulțime de software CRM remarcabile, precum și o mulțime de software CRM care nu au caracteristicile de care aveți nevoie pentru a gestiona contactele de afaceri. Deci, de unde știți ce software CRM este cel mai bun pentru afacerea dvs.?

În acest articol, vom compara cel mai bun și mai popular software CRM pentru afaceri, astfel încât să îl puteți găsi pe cel care funcționează pentru dvs..

Să începem.

Care este cel mai bun software CRM

 1. HubSpot – Cel mai bun software CRM pentru începători
 2. Contact constant – Cel mai bun CRM pentru email marketing
 3. PipeDrive – CRM ieftin de vânzări
 4. GreenRope – CRM All-in-One
 5. Zoho – Cel mai bun software CRM pentru IMM-uri și întreprinderi
 6. Vânzări recente – CRM pentru întreprinderile mici
 7. Drip – Cel mai bun CRM de comerț electronic
 8. SalesForce – Cel mai bun CRM de vânzări
 9. Streak – CRM gratuit în Inbox
 10. Agile CRM – încă un CRM de vânzări

1. HubSpot – Cel mai bun software CRM pentru începători

HubSpot-crm-best-crm-software

 • Prețuri: Liber
 • Dispozitive acceptate: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Cel mai bun pentru: Începători & Treburi mărunte
 • website: HubSpot.com

Probabil unul dintre cele mai populare software CRM este HubSpot. HubSpot CRM este un software CRM simplu și ușor de utilizat, perfect pentru începători, soloprenieri și startup-uri. CRM-ul bazat pe web pentru întreprinderile mici vă permite să vă gestionați cu ușurință contactele și activitatea de contact recentă.

Cu HubSpot, puteți organiza contactele dvs. și puteți obține o vizualizare actualizată a întregii pâlnii de vânzări cu ajutorul tabloului de bord curat și vizual. Puteți sorta cu ușurință contactele dvs. în funcție de oferte câștigate și pierdute, programare a programării, perioadă specifică de timp și multe altele. Puteți chiar să vă creați propriile filtre personalizate pentru a sorta contactele dvs. exact în funcție de nevoile dvs..

Mecanismul de filtrare din HubSpot CRM vă permite să tăiați și să tăiați contactele destul de ușor. Și acest lucru vine la îndemână atunci când aveți de-a face cu o bază mare de date de date.

HubSpot-crm-tablou de bord

HubSpot CRM vine, de asemenea, cu o serie de caracteristici direct din cutie. În afară de gestionarea contactelor, HubSpot CRM oferă programare prin e-mail, sarcini, oferte, ticketing, e-mail de echipă, chat în direct și multe altele. De asemenea, puteți conecta HubSpot cu Gmail sau Outlook pentru a vă înregistra automat fiecare activitate. Aceasta înseamnă că HubSpot CRM poate captura fiecare e-mail așa cum se întâmplă.

HubSpot este un software gratuit de gestionare a clienților 100%, fără limită de timp, ceea ce este ideal pentru întreprinderile mici care încearcă să rămână la buget. Acest instrument CRM este gratuit, chiar dacă aveți utilizatori nelimitați și puteți stoca până la 1 milion de contacte și companii.

Dar, dacă doriți funcții CRM mai avansate, precum apeluri, întâlniri, notificări de urmărire prin e-mail, activitate de contact și bots de conversație, va trebui să faceți upgrade la unul dintre planurile plătite de HubSpot începând de la 50 USD / lună. HubSpot CRM se integrează ușor cu majoritatea serviciilor populare precum Constant Contact, ActiveCampaign, Gmail, RingCentral și altele.

Singura problemă cu Hubspot este că, pe măsură ce compania dvs. crește, este posibil să doriți treptat să renunțați din cauza caracteristicilor sale limitate pentru organizații mai mari. Un alt dezavantaj al Hubspot este că suportul tehnic pe care îl oferă este unul plătit. Dar acest software de management de plumb are unul dintre cele mai bune servicii de asistență pentru clienți. Pe lângă multe dintre funcțiile sale plătite sunt disponibile în altă parte, fără a plăti un ban. Și mulți dintre ei nu sunt la fel de avansați pe cât îi oferă unii dintre concurenții săi.

Începeți cu HubSpot CRM azi »

2. Contact constant – Cel mai bun CRM pentru email marketing

constantă contact-crm

 • Prețuri: De la 20 la 335 USD / lună
 • Dispozitive acceptate: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Cel mai bun pentru: Orice marime
 • website: ConstantContact.com

Este posibil să cunoașteți Constant Contact ca un serviciu de marketing prin e-mail, dar acest software poate fi utilizat și ca CRM. Deci, cu Constant Contact, nu numai că puteți trimite cu ușurință campanii de e-mail cu aspect excelent către abonați, dar vă puteți gestiona și pe toate contactele dvs..

constantă contact contact-gestionare

Cu Contact constant, puteți încărca cu ușurință listele curente de contacte și puteți utiliza etichete pentru a vă categoriza contactele. De exemplu, puteți crea categorii de liste de e-mailuri pentru persoanele care sunt „clienți VIP”, „clienți” sau „urmăritori Twitter”. De asemenea, oferă instrumente de segmentare, curățare listă, instrumente de construire a listelor de e-mailuri și multe altele. În plus, Constant Contact se integrează perfect cu numeroase alte software populare CRM.

Constant Contact oferă o serie de planuri de prețuri diferite, în funcție de câți abonați de e-mail aveți, precum și de ce caracteristici doriți să accesați. Aceste planuri variază de la 20 USD / lună la 335 USD / lună și puteți începe cu un proces gratuit.

Constant Contact este o resursă minunată pentru proprietarii de afaceri. Dar are și propriile sale limitări. De exemplu, dacă aveți nevoie de automatizare avansată, aceasta ar putea să nu fie cea mai bună alegere. Nu vă permite să identificați persoane duplicate, așa că trebuie să le ecranizați manual dacă doriți să le eliminați. În plus, dacă doriți să încorporați videoclipuri în e-mailurile dvs., acesta poate fi doar un link YouTube. Nu acceptă alte link-uri video.

Începeți cu contact constant astăzi »

3. PipeDrive – CRM ieftin de vânzări

pipedrive-best-crm-software

 • Prețuri: 12,50 USD per utilizator, pe lună
 • Dispozitive acceptate: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Cel mai bun pentru: Întreprinderi mici și mijlocii
 • website: Pipedrive.com

PipeDrive este un software CRM conceput cu simplitate în minte. Aceștia doresc să simplifice procesul de vânzare a conductelor, astfel încât să puteți intra-zero și să vă dublați acțiunile care vă vor câștiga mai multe vânzări. Acest software CRM este ușor de utilizat – trebuie doar să vă autentificați, să completați conducta și să începeți să vindeți.

PipeDrive include funcții precum gestionarea conductelor cu o interfață clară, vizuală, integrare prin e-mail, activități și obiective, raportarea vânzărilor și prognoza vânzărilor. De asemenea, oferă aplicații mobile pentru a putea accesa computerul dvs. CRM de oriunde.

pipedrive-crm-tablou de bord

În comparație cu celălalt software CRM din această listă, PipeDrive nu este la fel de bogat în funcții. De exemplu, nu oferă nicio separare între listele de contacte noi și contacte. Însă, simplitatea face ușor să identificați oportunități promițătoare și să mențineți relații.

PipeDrive oferă 3 planuri de prețuri diferite: argint, aur și platină. Planul Silver este cel mai puțin scump plan, la 12,50 USD pe utilizator, pe lună, facturat anual. Acest plan include caracteristici de bază, cum ar fi vizualizarea calendarului drag and drop, obiective, e-mail inteligent BBC, tablou de bord personalizabilă și suport pentru chat și e-mail. Dacă doriți funcții mai avansate, cum ar fi automatizarea fluxului de lucru, date de contact inteligente și planificator, va trebui să faceți upgrade la planul Gold pentru 24,20 USD / lună. În sfârșit, planul Platinum, care include mai multe tablouri de bord, echipe și rapoarte de prognoză a veniturilor, vă va costa 49,17 USD / lună.

Cu toate acestea, PipeDrive oferă un proces gratuit, astfel încât să puteți testa CRM înainte de a-l cumpăra. În general, este o opțiune bună. Dar lista extinsă de funcții ar putea fi un pic copleșitoare pentru dvs. dacă sunteți începători. Este posibil să aveți probleme și dacă încercați să o integrați cu Outlook. Dar este doar un lucru ocazional, așa că poți avea o șansă.

Începeți cu PipeDrive astăzi »

4. GreenRope – All-in-One CRM

greenrope-crm

 • Prețuri: 149 USD / lună
 • Dispozitive acceptate: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Cel mai bun pentru: Întreprinderi mici și mari
 • website: Greenrope.com

GreenRope este un software CRM complet care include automatizare de marketing, conducte de vânzare și servicii pentru clienți. Acest software CRM vă permite să vă gestionați e-mail-ul, marketingul social, vânzările, evenimentele și managementul de proiect chiar din acest lucru CRM bazat pe cloud platformă. GreenRope include, de asemenea, automatizarea de marketing care ajută la angajarea de 6-10 ori mai mult. Acest lucru vă permite chiar să creați urmărirea vânzărilor pentru a asigura un flux constant de angajamente.

GreenRope este defalcat în 3 secțiuni principale: vânzări, marketing și operațiuni. Funcțiile de vânzare includ un CRM complet, un manager de flux de lucru, un sistem de calendar de rezervare, un instrument de notare a plumbului, analize predictive și multe altele.

greenrope-crm-tablou de bord

Cu suita lor de marketing, veți avea acces la funcții precum software de marketing prin e-mail, mapare a călătoriei clienților, constructor de pagini de destinație, tracker de email și multe altele. În cele din urmă, suita lor de operații are funcții precum gestionarea de proiecte, evenimente și contacte, sistem de ticketing, chat live și multe altele.

Deoarece GreenRope este încărcat cu atât de multe funcții și capabilități, există o ușoară curbă de învățare. Cu toate acestea, odată ce vă descurcați, acest software CRM poate face față tuturor nevoilor dvs. de afaceri.

GreenRope are la dispoziție 7 planuri de prețuri care variază de la 149 USD / lună la 699 USD / lună. Planul de preț pe care îl alegeți depinde de câte contacte aveți. De exemplu, cel mai scump plan este doar pentru 1000 de contacte și cel mai scump plan pentru 50.000 de contacte. Așadar, pe măsură ce afacerea dvs. crește, va trebui să vă actualizați planul. Acesta este cel mai costisitor software CRM din listă, dar plătiți pentru soluția all-in-one, nu doar pentru un CRM.

Dar înainte de a cumpăra GreenRope, trebuie să știți că aceasta implică o curbă de învățare. Software-ul nu este foarte ușor de utilizat în ceea ce privește manipularea acestuia. De asemenea, oferă mult mai mult decât doar caracteristicile de bază. Deci, uneori, nici nu vei ști că există o caracteristică.

Începeți cu GreenRope Today »

5. Zoho CRM – Cel mai bun software CRM pentru IMM-uri și întreprinderi

Zoho-crm-free

 • Prețuri: 20 USD pe utilizator pe lună
 • Dispozitive acceptate: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Cel mai bun pentru: Întreprinderi mici și întreprinderi
 • website: Zoho.com

Platforma Zoho CRM este printre sistemele utilizate pe scară largă în întreaga industrie. Acest software de gestionare a relațiilor cu clienții web este ideal atât pentru întreprinderile mici, cât și pentru întreprinderile la nivel de întreprindere. Zoho CRM oferă punctaj de plumb, segmentare de plumb, alertă de vânzări în timp real, CRM social, rapoarte de vânzări și multe altele.

Cu Zoho Social CRM, puteți monitoriza feedback-ul clienților pe social media, să urmăriți interacțiunile cu social media ale clienților și multe altele. Un instrument de CRM social ajută la aducerea de date interesante despre publicul tău. Zoho se integrează ușor cu G-Suite, Slack, MailChimp, Facebook, GetResponse și multe altele.

Zoho-crm-sistem-tablou de bord

Zoho oferă diferite opțiuni de prețuri care răspund nevoilor întreprinderilor de toate dimensiunile. Puteți alege dintre cele 4 planuri de prețuri: Starter, Standard, Professional și Enterprise. Planul de pornire care începe de la 8 USD / utilizator / lună, include funcții de bază și câteva avansate, cum ar fi Social CRM, integrare Slack, 10.000 de înregistrări, câmpuri personalizate și multe altele. Cu planul standard care începe de la 12 USD / utilizator / lună, veți avea acces la funcțiile de pornire împreună cu 100.000 de înregistrări, rapoarte personalizate și tablouri de bord, conversie a fluxurilor de lucru și multe altele.

Planul profesional vine cu 20 USD / utilizator / lună și include totul din cele două planuri anterioare, alături de actualizări automate de câmp, integrare de reclame Google, 2.500.000 de înregistrări, macro-uri, alerte de vânzări în timp real, gestionarea stocurilor și multe altele. Cel mai puternic plan, planul Enterprise începe de la 35 USD / utilizator / lună și este încărcat cu 5.000.000 de înregistrări, distribuție SDK și aplicații mobile, e-mail pentru vânzători și multe altele.

Zoho CRM oferă chiar și caracteristicile sale gratuite pentru până la 3 utilizatori, dar acest lucru nu se apropie de unele dintre cele mai bune software CRM gratuit disponibile pe piață.

Începeți cu Zoho CRM azi »

6. Evaluare generală – CRM pentru întreprinderile mici

freshsales-crm-software

 • Prețuri: 12 USD pe utilizator, pe lună
 • Dispozitive acceptate: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Cel mai bun pentru: Întreprinderi mici și mari
 • website: Freshworks.com

Freshsales by Freshworks este un software CRM ușor de utilizat, construit în principal pentru întreprinderile mici. Această soluție CRM vă permite să capturați automat vizitatorii site-ului dvs. Web ca vânzări și să le grupați pe baza angajării lor cu site-ul dvs. În plus, vizualizarea lor de 360 ​​de grade pentru clienți vă oferă acces la profilurile sociale ale clienților, identificarea punctelor de atingere ale clienților și multe altele, de pe un singur ecran.

freshsales-crm-tablou de bord

Unele dintre celelalte caracteristici speciale ale acestora includ scoruri de plumb, îmbogățirea profilului automat, atribuirea de plumb auto, rezervarea de întâlniri, formulare inteligente și multe altele. Freshsales oferă, de asemenea, o serie de funcții de urmărire a evenimentelor, funcții integrate de servicii de telefon online, funcții de e-mail etc., astfel încât să puteți gestiona și să vă cunoașteți clienții într-o varietate de moduri.

Acestea oferă 4 planuri de prețuri diferite: înflorire, grădină, moșie și pădure. Aceste planuri variază în prețuri de la 12 USD / lună la 79 USD / lună, pe utilizator și facturate anual. În plus, oferă și un plan gratuit pentru totdeauna, numit Sprout. Cu planul gratuit Sprout, veți primi clienți, contacte, oferte, e-mail, telefon încorporat, conturi, integrări, aplicații mobile și multe altele. În plus, toate sunt destinate utilizatorilor, contactelor și asistenței nelimitate. Dacă doriți acces la funcțiile lor mai avansate, va trebui să alegeți unul dintre planurile lor plătite.

Dar dacă baza de date este încărcată puternic, atunci software-ul ar putea dura ceva timp la încărcare. De asemenea, lipsește unele caracteristici cheie precum setarea de alarme automate. Și datorită interfeței sale avansate, poate fi necesar să petreci ceva timp învățând cum să o folosești.

Începeți cu Freshsales Today »

7. Drip – Cel mai bun CRM de comerț electronic

picurare-crm-populare-crm-software

 • Prețuri: 49 $ / lună
 • Dispozitive acceptate: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Cel mai bun pentru: Afaceri care vând cursuri online & info produse
 • website: Drip.com

Drip este o altă companie cunoscută pentru serviciul său de marketing prin e-mail, dar Drip este, de asemenea, un instrument CRM puternic pe care îl puteți utiliza pentru a vă gestiona contactele și a afla mai multe despre clienți. Drip CRM este creat cu site-urile de comerț electronic, dar multe tipuri de companii cu un site web pot profita de aceste instrumente.

Acest software CRM oferă fluxuri de lucru de automatizare, buildere de e-mail, campanii de e-mail, segmentare, personalizare de conținut, urmărire a conversiilor personalizate, marketing de intenție de cumpărare și multe altele. În plus, cu etichete, câmpuri personalizate și evenimente, puteți afla fiecare dintre poveștile personale ale clientului. Puteți aplica etichete personalizate clienților pentru a urmări toate activitățile acestora, astfel încât să puteți acționa asupra lor cât mai repede.

picurare-CRM-tag-uri

Drip oferă 3 planuri de prețuri diferite: de bază, pro și întreprindere. Planul de bază este de 49 USD / lună pentru până la 2.500 de contacte și trimiteri nelimitate de e-mail. Planul profesional costă 122 USD / lună pentru până la 5000 de contacte și dacă aveți peste 5000 de contacte, veți avea nevoie de un plan de întreprindere care să varieze ca preț. Puteți încerca Drip gratuit timp de 14 zile.

Dar doar pentru a vă anunța că șabloanele de e-mail ale lui Drip sunt oarecum de bază. Deci, dacă doriți să utilizați câteva șabloane avansate, puteți fi dezamăgiți. Puteți aduce propriile șabloane de e-mail cu răspuns HTML personalizate. Dar cu Drip, lucrul cu propriile coduri HTML este ușor dificil dacă nu sunteți expert în programare.

Începeți cu Drip Today azi »

8. SalesForce – Cel mai bun CRM de vânzări

forta de vanzare

 • Prețuri: 25 USD pe utilizator, pe lună
 • Dispozitive acceptate: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Cel mai bun pentru: Întreprinderi mijlocii pentru întreprinderi mari
 • website: Saleforce.com

SalesForce este un software CRM foarte popular pe piață, de fapt, este platforma CRM # 1 la nivel mondial. Întrucât acest software CRM este de foarte mult timp, include o mulțime de funcții avansate și oferă soluții pentru a gestiona totul, de la vânzări, servicii pentru clienți, marketing, comerț, productivitate, implicare ș.a..

Concentrându-se în special pe Cloudul de vânzări, acesta oferă funcții precum gestionarea conturilor și a contactelor, gestionarea oportunităților, managementul principal, date despre vânzări, mobil și multe altele. Aceste funcții te vor ajuta să crești mai rapid conturile, să găsești clienți mai repede și să închizi mai repede ofertele.

SalesForce oferă 4 planuri de prețuri diferite, de la 25 USD / lună la 300 USD / lună, pe utilizator, facturate anual. Planul cu cele mai mici prețuri este foarte limitat din punct de vedere al caracteristicilor. Așadar, dacă doriți acces la funcții avansate, cum ar fi inteligența artificială Einstein, va trebui să faceți upgrade la un plan mult mai scump. SalesForce oferă o probă gratuită de 30 de zile, astfel încât să o puteți testa înainte de a vă angaja.

Singurul dezavantaj al acestui software este că, dacă doriți cu adevărat să obțineți la maximum, trebuie să achiziționați suplimente. În felul acesta devine puțin prea scump. De asemenea, configurația și configurarea sunt puțin complexe și necesită mult timp. Acest lucru este probabil datorită interfeței sale înghesuite care complică inutil lucrurile. Asistența pentru clienți nu are o reputație foarte bună, așa că, dacă rămâneți blocat undeva, s-ar putea să fie o problemă.

Începeți cu SalesForce Today »

9. Streak – CRM gratuit în Inbox

dungă-crm

 • Prețuri: Gratuit până la 49 $ / lună
 • Dispozitive acceptate: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Cel mai bun pentru: Treburi mărunte
 • website: Saleforce.com

Streak este un software CRM care este încorporat direct în Gmail, ceea ce îl face ușor de utilizat chiar și pentru începători completi. Acest instrument vă permite să capturați automat date din contactele și e-mailurile dvs., să primiți notificări pe măsură ce lucrurile progresează prin conductă și să setați activități de urmărire și mementouri. Puteți, de asemenea, să partajați e-mailuri, note și multe altele în mod automat cu echipa dvs. pentru ca toată lumea să fie pe aceeași pagină.

dungă-crm-tablou de bord

Streak vine cu funcții pentru gestionarea fluxurilor de lucru, cum ar fi vânzări, dezvoltare de afaceri, angajare, asistență, management de proiecte și multe altele sau puteți personaliza complet nevoile dvs. exacte. De asemenea, oferă funcții pentru supraîncărcarea căsuței de e-mail, inclusiv urmărirea vizualizării, îmbinarea e-mailurilor, trimiterea ulterioară, fragmentele și multe altele.

Cu acest software CRM, puteți alege dintre 3 planuri de prețuri: personale, profesionale și de întreprindere. Planul personal este gratuit și vine cu funcții de bază CRM, conducte personale nelimitate și instrumente electrice de e-mail. Cu planul profesional, care costă 49 ​​USD / lună, veți avea acces la conducte partajate nelimitate, rapoarte avansate, integrări, vizualizări personalizate și multe altele. Planul Enterprise vine cu 129 USD / lună cu funcții avansate, cum ar fi permisiunile personalizate, câmpurile obligatorii, precum și un manager de succes dedicat și asistență telefonică premium..

Streak-ul în general nu are nimic de partea negativă. Dar singurul lucru care nu ne place este că nu puteți avea e-mailurile dvs. în mai multe căsuțe. De asemenea, nu aveți opțiunea de a îmbina casetele. Dacă doriți ca toate mailurile dvs. să fie într-un loc, va trebui să le ștergeți pe cele anterioare și apoi să le recreați.

Începeți cu Streak Today »

10. CRM agil – încă un CRM de vânzări

agm crm

 • Prețuri: 14,99 USD / lună
 • Dispozitive acceptate: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Cel mai bun pentru: Treburi mărunte
 • website: Agilecrm.com

Agile CRM este un alt software CRM all-in-one care este ușor de configurat și de utilizat pentru a vă automatiza vânzările, marketingul și serviciile.

Acestea oferă gestionarea contactelor cu o singură pagină, urmărirea tranzacțiilor, apeluri cu un clic, automatizarea mesajelor vocale, programarea programării, gestionarea proiectelor și multe altele – și este doar pentru vânzări. De asemenea, oferă funcții de marketing precum un constructor de pagini de destinație, urmărire de e-mail și suită socială. Caracteristicile serviciului includ asistență, ticketing și multe altele.

agil-crm-tablou de bord

Agile CRM este gratuit pentru până la 10 utilizatori, incluzând funcții de vânzare, cum ar fi punctarea de plumb, programarea programării, urmărirea e-mailurilor, etc. Pentru a avea acces la caracteristicile lor de marketing, aveți nevoie de planul de preț inițial care intră la un preț accesibil de 14,99 USD / lună. . Planul lor regulat, care costă 49,99 USD / lună, este ceea ce vă va oferi caracteristici de servicii, iar planul Enterprise la 79,99 USD / lună vă oferă funcții avansate, cum ar fi pluginuri și integrări, asistență de e-mail și telefon, precum și rapoarte de bază și e-mail..

Singurul lucru care nu ne place la Agile CRM este asistența pentru clienți. Dacă încearcă să îmbunătățească acea zonă, nu va fi foarte mult să vă plângeți despre Agile CRM.

Începeți cu Agile CRM astăzi »

Sperăm că acest articol te-a ajutat să descoperi cel mai bun software CRM pentru afacerea ta. Acum puteți începe să vă gestionați perspectivele, clienții și clienții, precum și să îi cunoașteți mai bine, pentru a vă stimula conversiile. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați celelalte postări de pe cele mai bune servicii de telefonie pentru afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map