Comparati cu cele mai bune site-uri web pentru companii mici (2020)

cei mai buni producători de site-uri web


Doriți să construiți un site web singur, fără să angajați un dezvoltator? Apoi, trebuie să alegeți cel mai bun constructor de site-uri, care vă permite să creați singur un site uimitor.

Puteți găsi zeci de construitori de site-uri care vă ajută să configurați un site web cu ușurință, indiferent de competența dvs. Din păcate, cu alegerea vine confuzie, așa că, în această postare, vă vom ajuta să aruncăm o privire mai atentă la unii dintre cei mai buni producători de site-uri pentru începători. Vă vom explora, de asemenea, cum să alegeți constructorul de site-uri web potrivit pe nevoile dvs. unice.

Constructorii de site-uri vs. Angajarea unui dezvoltator

Pentru a construi un site web profesionist, s-ar putea să credeți că trebuie să angajați un dezvoltator profesionist care să îl facă pentru dumneavoastră. Dar nu este deloc necesar. Cu constructorii de site-uri web care sunt disponibili astăzi, oricine – chiar și începători completi – poate construi cu ușurință un site web funcțional, cu aspect excelent, fără a fi nevoie să atingeți o linie de cod.

Dacă începeți site-ul dvs. web, îl puteți face singur cu ajutorul unui constructor de site-uri. Constructorii de site-uri web sunt perfecte pentru bloggeri, startup-uri nefondate, soloprenitori, hobbyisti, noi afaceri și non-profit.

Să aruncăm o privire asupra avantajelor și contra contra constructorilor de site-uri:

Pro Builder site-uri web

 • Accesibil: Practic, puteți crea un site web gratuit și îl puteți găzdui cu un preț de până la 2- $ 5 USD pe lună.
 • Design excelent: Cu constructorii de site-uri web puteți avea un site cu aspect excelent în doar câteva minute, datorită șabloanelor pre-proiectate și a constructorilor de drag and drop.
 • Rapid: Puteți să funcționați site-ul în funcțiune în aceeași zi în care îl construiți.
 • Ușor de folosit: Majoritatea constructorilor de site-uri web sunt ușor de utilizat. Puteți construi site-ul dvs. web cu puține sau fără cunoștințe despre construirea site-ului.

Cons Builder site

 • Efort: Cu un constructor de site-uri trebuie să efectuați singur lucrarea.
 • Nu este unic: Deoarece utilizați șabloane cu producători de site-uri, altcineva ar putea avea un site web care să arate destul de similar cu al tău. Cu toate acestea, îl puteți personaliza pentru un aspect unic.

Acum, aceasta nu înseamnă că nu ar trebui să angajați niciodată un designer de site-uri. Dacă aveți deja o companie de succes care generează peste 250.000 USD venituri pe an, sunteți într-o industrie foarte competitivă sau o afacere cu valoare ridicată a tranzacției care realizează peste 5000 dolari pe tranzacție, angajarea unui profesionist ar fi o opțiune mai bună pentru dvs. datorită specificului dvs. și nevoi avansate.

Iată câteva dintre avantajele și dezavantajele angajării unui dezvoltator:

Angajarea unui profesionist pentru dezvoltatori

 • Design unic: Când angajați un dezvoltator profesionist, primiți un design de site care vă este 100% unic și adaptat nevoilor dvs. exacte.
 • Timp economisit: Un dezvoltator va face toată munca pentru tine.

Angajarea unui contra dezvoltator

 • Cost inițial ridicat: Un dezvoltator de site-uri calificat poate costa mai mult de 10.000 USD.
 • Proces mai lung: Este posibil ca site-ul dvs. web să nu fie gata de luni în care angajați un dezvoltator.
 • Lipsa de control: Un dezvoltator de site-uri web ar putea proiecta un site de care nu ești îndrăgostit.
 • Fără proprietate: Unii dezvoltatori sau firme de proiectare nu vă dau drepturi de proprietate asupra site-ului

După cum puteți vedea, cu un constructor de site-uri web, puteți avea un site accesibil, cu aspect profesional, care să vă ocupe toate nevoile, să funcționeze într-o zi.

Alegerea celui mai bun Web Builder- Ce trebuie să cauți?

Există câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când vine vorba de alegerea celui mai bun constructor de site-uri pentru nevoile tale. Unii dintre ei sunt:

Set de calificare:

Competența dvs. este unul dintre factorii importanți care trebuie luați în considerare atunci când alegeți un constructor de site-uri web.

Dacă sunteți un începător absolut, puteți lua în considerare o soluție care vine cu un constructor de drag and drop ușor de utilizat. Folosind drag and drop, puteți să faceți rapid funcționarea site-ului.

Pe de altă parte, dacă puteți gestiona confortabil găzduirea, backup-urile și securitatea, atunci doriți să alegeți un constructor de site-uri robust, de preferință o soluție self-gazdată, cum ar fi WordPress.org. În timp ce un constructor de drag and drop simplifică configurarea unui site web, dezavantajul este că majoritatea constructorilor vă oferă un set limitat de funcționalități care împiedică creșterea site-ului dvs. în jos..

Caracteristici:

Notează-ți o listă de funcții dorite de la constructorul de site-uri. Pentru a vă face o idee despre funcții, va trebui să vă puneți câteva întrebări:

 • Care este scopul site-ului dvs. web?
 • Ce integrări terțe aveți nevoie pe site-ul dvs. web?
 • Care este bugetul pe care îl puteți permite să construiți un site web?
 • Veți avea nevoie de un magazin complet de comerț electronic?

Acum vom împărtăși cu dvs. lista noastră cu cei mai mari producători de site-uri web. Iată o imagine de ansamblu a fiecărui constructor de site-uri:

Constructori de site-uri de top

Caracteristici site Web BuilderRatingPricingCustomization
1. WordPressCel mai bun constructor de site-uri web2,75 USD / lună cu Bluehost5/5
2. Constant Contact Website BuilderCel mai simplu constructor de site-uri web0 – 20 $ / lună3/5
3. GatorCel mai ieftin constructor de site-uri3,46 USD – 8,30 USD / lună4/5
4. SiteBuilder.comConstructor de site-uri unic5,50 USD – 10 USD / lună4/5
5. ShopifyCel mai bun producător de magazine online29 USD – 299 USD / lună5/5
6. BigCommerceProducător de magazine online bogat în caracteristici29,95 USD – 249,95 USD / lună4/5
7. WeeblyFree drag and drop builder site0 $ – 25 USD / lună4/5
8. SpațiuConstructor de site-uri drag and drop-all-in-one12 $ – 26 $ / lună4/5
9. WordPress.comPlatforma de blog gratuit48 $ – 300 $ / an4/5
10. WixCreator de site-uri simplu5 $ – 17 $ / lună4/5

1. WordPress: Cel mai bun & Cel mai popular constructor de site-uri web

wordpress.org

WordPress.org, cunoscut și sub numele de WordPress, este cel mai popular constructor de site-uri web existent. De la bloguri hobby la publicații de știri și site-uri web mici până la companii de întreprindere, aproape 30% din internet utilizează WordPress.

WordPress este disponibil în două versiuni diferite: WordPress.com și WordPress găzduit de sine stătător. Este ușor să te confunzi între cei doi. Pentru mai multe detalii, puteți consulta diferențele dintre WordPress.com și WordPress-ul propriu.

Cu WordPress, puteți găsi zeci de pluginuri pentru constructor de site-uri care vă ajută să creați un site web cu drag and drop, cum ar fi Beaver Builder și Divi.

Pro-uri:

WordPress vă oferă posibilități infinite de a crea un site web așa cum doriți. Puteți extinde cu ușurință aspectul și funcționalitățile site-ului dvs. web folosind teme și plugin-uri WordPress. De asemenea, veți obține un control complet asupra site-ului dvs. web.

Contra:

 • Configurarea unui site web nu este la fel de ușoară ca în cazul altor soluții găzduite.
 • Nu puteți crea un site web gratuit (va trebui să faceți buget pentru un nume de domeniu și găzduire web).
 • Va trebui să gestionați singur backup și securitate.

Cine este pentru?

WordPress este cel mai potrivit pentru oricine dorește să construiască un site web, indiferent de competența lor. Este cel mai ieftin constructor de site-uri web pentru începători, dar oferă mai multe funcții și control deplin asupra site-ului tău. Consultați această recenzie WordPress pentru mai multe detalii.

Prețuri:

WordPress este un software gratuit de web design, dar va trebui să achiziționați un nume de domeniu (14,99 USD pe an) și găzduire web (7,99 USD pe lună) pentru a porni un site web WordPress. Dacă aveți nevoie de o soluție de drag and drop pentru a construi un site web, tot ce trebuie să faceți este să instalați un plugin pentru creatorul de pagini.

Deoarece costul combinat atât al domeniului, cât și al găzduirii poate părea destul de mult, am realizat o afacere cu Bluehost pentru utilizatorii IsItWP. Veți primi un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și peste 60% reducere la găzduirea WordPress. Trebuie doar să plătiți 2,75 USD pe lună.

Puteți trece întotdeauna cu ușurință de la alte platforme la WordPress. De exemplu, consultați acest ghid despre migrarea de la Medium la WordPress.

Compania dvs. are o pagină Facebook, dar nu ați avut încă nicio șansă să construiți un site web pentru afacerea dvs.? Dacă acest lucru sună familiar, atunci poate doriți să consultați Constant Contact Website Builder.

2. Constant Contact Builder: AI Powered Website Builder

constructor de site-uri de contact constant

Constant Contact Website Builder vă permite să creați un site web gata de publicare chiar și fără a vă introduce. Tot ce trebuie să faceți este să sincronizați constructorul de site-uri cu pagina dvs. de Facebook. În câteva minute, constructorul va contacta informații de contact, imagini și text de pe Facebook și va popula un site web de afaceri pentru tine.

Desigur, puteți personaliza site-ul dvs. de afaceri mai târziu sau chiar puteți crea un site personalizat complet nou.

Pro-uri:

 • Rapid și ușor: Construirea unui site web nu a fost niciodată mai ușoară.
 • Liber: Există un plan limitat gratuit. Planul premium începe de la 10 USD pe lună.
 • Caracteristici esențiale: De la analiza și integrarea blogului până la integrarea magazinului de comerț electronic, constructorul de site-uri oferă toate caracteristicile esențiale.

Contra:

 • Nu este bogat în caracteristici: Dacă sunteți în căutarea unui constructor web complet, atunci Constant Contact Builder nu este pentru dvs..
 • Extensii: Nu puteți integra nicio extensie terță parte cu acest constructor.
 • Conectarea unui domeniu: La fel ca orice alt constructor de site-uri gratuit, va trebui să faceți upgrade la un plan plătit dacă doriți să conectați un nume de domeniu la site-ul dvs..

Cine este pentru?

Dacă aveți deja o pagină Facebook, dar nu ați avut nicio șansă să construiți un site web sau dacă ați crezut că construirea unui site web este o știință a rachetelor, atunci Constant Contact Website Builder este cel mai bun pariu pentru dvs..

Prețuri

Constant Contact Website Builder oferă un plan limitat limitat. Pentru a conecta un nume de domeniu cu site-ul dvs., va trebui să faceți upgrade la planul Starter.

Cu orice plan, puteți adăuga un magazin de comerț electronic pe site-ul dvs. Pentru produse nelimitate și pentru a renunța la taxa de tranzacție, puteți face upgrade la planul lor Business Plus pentru 20 USD pe lună.

3. Gator: Generator de site-uri ușor de utilizat de HostGator

Gator

Gator este un nou constructor de site-uri de HostGator, o companie renumită de găzduire web. Gator este probabil unul dintre cei mai buni producători de site-uri web oferite de o companie de găzduire web.

Cel mai bun lucru este că Gator este dezvoltat intern pentru a oferi vizitatorilor o experiență web super rapidă.

Pro-uri:

 • Preț introductiv ieftin
 • Analiza site-urilor Web este inclusă cu toate planurile
 • Colecție extinsă de șabloane disponibile

Contra:

 • Nu este disponibil niciun plan gratuit pentru a încerca serviciul
 • Asistența prioritară este oferită numai în cadrul unui plan premium sau superior
 • Integrarea comerțului electronic este disponibilă numai cu planul de comerț electronic

Cine este pentru?

Dacă sunteți în căutarea unui constructor de site-uri web de la o companie de găzduire web fiabilă, atunci Gator este cea mai bună alegere pentru dvs..

Prețuri

Există 3 planuri: Starter, Premium și comerț electronic. Am negociat o afacere cu HostGator, astfel încât un utilizator IsItWP, veți beneficia de o reducere specială la prețurile introductive. Aruncați o privire la prețul lor introductiv de mai jos.

Starter: începând de la $ 3.46 / lună (Toate caracteristicile incluse)

Premium: începând de la 5,39 USD / lună (cu asistență prioritară)

eCommerce: începând de la 8,30 USD / lună (integrare eCommerce)

4. SiteBuilder: Producător de site-uri pentru afaceri mici

SiteBuilder.com

SiteBuilder este un puternic constructor de site-uri pe care îl puteți utiliza pentru a crea propriul site. Vă permite să construiți un site web în 3 pași simpli. Instrumentul său de punct și clic vă ajută să adăugați text, fișiere media și alte module pe site-ul rapid și ușor.

Pro:

 • Șabloane personalizate: Este livrat cu sute de șabloane pre-construite pentru a lansa rapid un site.
 • Găzduire gratuită: Gazduirea web este oferită gratuit cu fiecare dintre planurile lor.
 • Planuri bugetare: Planurile lor de stabilire a prețurilor sunt accesibile pentru orice buget.

Contra:

 • Numele domeniului: Un site de domeniu gratuit este oferit cu SiteBuilder, dar prețul lor de reînnoire este costisitor.
 • E-mail: Trebuie să plătiți separat pentru toate adresele de e-mail pe care le creați cu numele dvs. de domeniu.
 • Analitice limitate: Funcțiile de analiză și perspective utilizator sunt mai puține decât celelalte platforme.

Cine este pentru?

Dacă sunteți în căutarea unei soluții unice pentru a crea un site web fără a cheltui o avere, atunci SiteBuilder este o alegere perfectă cu tot ce aveți nevoie.

Prețuri:

SiteBuilder oferă 3 planuri, inclusiv un plan special pentru site-urile de comerț electronic. Planul lor de pornire costă 5,50 USD pe lună, care este facturat anual.

De asemenea, include hosting gratuit de site-uri și nume de domeniu. Numele de domeniu este gratuit pentru primul an și, după aceea, trebuie să plătiți tarifele obișnuite pentru reînnoire.

5. Shopify: eCommerce Website Builder

Shopify este un constructor de site-uri complet dezvoltat special pentru întreprinderile de comerț electronic. Vă permite să configurați un magazin online în câteva minute, fără a fi necesar să atingeți niciun cod. Acționează peste o jumătate de milion de companii cu peste un milion de utilizatori activi.

Pro-uri:

În ciuda faptului că este o platformă completă de comerț electronic, Shopify oferă un constructor de site-uri web și o platformă de bloguri pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea de comerț electronic. Toate temele Shopify răspund complet, ceea ce înseamnă că clienții dvs. obțin o experiență de cumpărături consistentă indiferent de dispozitivele lor.

Fără niciun cont terț, puteți începe să acceptați plăți pe Shopify. În plus, acceptă peste 100 de gateway-uri de plată terțe și oferă o integrare perfectă cu site-ul dvs. web, pagina de Facebook, etc.

Contra:

Dacă doriți să adăugați categorii pe mai multe niveluri și mai multe detalii despre produs, Shopify nu poate fi alegerea potrivită. Dacă utilizați o poartă de plată externă, atunci vi se va percepe o taxă de tranzacție grea, cuprinsă între 0,5 și 2%.

Cine este pentru?

Shopify este una dintre cele mai bune platforme de comerț electronic pentru a construi un magazin online. Față de alți producători de magazine online, Shopify este transparent cu structurile de taxe.

Dacă doriți mai mult control asupra magazinului dvs. de comerț electronic, atunci veți dori să alegeți o platformă de comerț electronic găzduit, cum ar fi WooCommerce. Aflați mai multe despre construirea unui magazin online cu WooCommerce.

Prețuri:

Planul de bază al Shopify vă costă 29 de dolari pe lună. În plus, planul de bază vă percepe 2% comisioane de tranzacție. Pentru a reduce taxa de tranzacție la 1%, puteți actualiza un plan mai mare pentru 79 USD pe lună. Planul avansat este dotat cu toate funcțiile de care aveți nevoie și vă percepe o taxă de tranzacție de 0,5%. Planul avansat vă costă 299 USD pe lună.

6. BigCommerce: încă un eCommerce Site Builder

Bigcommerce

BigCommerce este un cunoscut constructor de magazine online care vine cu tone de funcții care nu sunt disponibile. La fel ca Shopify, BigCommerce este și o platformă de comerț electronic independent. Asta înseamnă că puteți configura un magazin pe BigCommerce sau chiar puteți integra vitrina în site-ul dvs. WordPress.

Pro-uri:

 • Funcțiile esențiale sunt oferite ca o caracteristică standard, cum ar fi opțiunile SEO.
 • Oferă o mulțime de caracteristici integrate decât concurenții lor.
 • BigCommerce vine la pachet cu tone de funcții de marketing, cum ar fi cupoane, recomandări de produse și certificate cadou.

Contra:

 • Opțiunile de proiectare nu sunt la fel de ample ca concurenții lor.
 • Editarea interfeței nu este foarte intuitivă.
 • Fără aplicație mobilă

Prețuri

Planul de bază al BigCommerce începe de la 29,95 USD pe lună, care oferă toate caracteristicile necesare. Planul Plus costă 79,95 USD pe lună, prin care obțineți o mulțime de funcții de optimizare a conversiilor. Cu planul Pro, veți obține funcții avansate pentru 249,95 USD pe lună.

Cine este pentru?

Dacă sunteți în căutarea unui constructor de magazine de comerț electronic complet, atunci BigCommerce este alegerea potrivită pentru dvs..

7. Weebly: Drag & Drop Site Builder

logo plin de weebly

Weebly este încă un constructor de site-uri care vă permite să construiți un site web frumos cu drag and drop. Weebly facilitează bordul cu ghidul adaptat, pas cu pas. Cu Weebly, puteți adăuga cu ușurință un blog sau puteți integra un magazin în site-ul dvs..

Pro-uri:

Weebly vine cu instrumente puternice pentru a crea un site web frumos, inclusiv drag and drop, opțiuni de layout pre-proiectate, statistici de site-uri și multe altele.

Weebly are, de asemenea, un plan gratuit care vă permite să utilizați un subdomeniu gratuit Weebly.com. Utilizatorii pot face cu ușurință upgrade la un plan premium pentru funcții suplimentare, inclusiv suport pentru domenii personalizate, statistici pe site, căutare pe site etc..

Contra:

 • Caracteristicile încorporate sunt limitate.
 • Acesta oferă doar un număr limitat de integrări.
 • Exportul site-ului dvs. Weebly într-o altă platformă poate fi destul de dificil.

Dacă sunteți un utilizator Weebly și doriți mai multe funcții, atunci urmați acest articol despre cum să mutați site-ul dvs. Web de la Weebly la WordPress.

Cine este pentru?

Dacă aveți nevoie de o soluție drag and drop pentru a construi rapid un site WordPress, atunci puteți dori să încercați Weebly.

Prețuri:

Weebly oferă un plan limitat limitat pentru începători. Puteți conecta un nume de domeniu personalizat la site-ul dvs. cu doar 4 USD pe lună. Pentru a elimina anunțurile de marcă Weebly de pe site-ul dvs., va trebui să vă actualizați planul la Starter, care costă 8 USD pe lună.

Dacă doriți să construiți un magazin de comerț electronic complet și să renunțați la taxa de tranzacție, atunci alegeți Planul de afaceri pentru 25 USD pe lună..

8. Spațiu: Constructor de site premium pentru afaceri mici

logo-ul spatiului patrat

Squarespace este un constructor de site-uri cu caracteristici complete, care vine cu toate instrumentele de care ai nevoie pentru a construi un site web frumos. Puteți alege, de asemenea, dintre zeci de șabloane de site-uri pentru site-ul dvs. Fiecare șablon are sute de funcții personalizabile. De asemenea, puteți înregistra un nume de domeniu gratuit cu abonamentul dvs. anual de Squarespace.

Pro-uri:

 • Alegeți dintr-o colecție extinsă de șabloane de site încorporate.
 • Cu orice plan, obțineți lățime de bandă nelimitată și spațiu de stocare nelimitat.
 • Nu se percepe nicio taxă de tranzacție pentru tranzacțiile de comerț electronic cu planurile lor de bază sau avansate de comerț electronic.

Contra:

 • Spre deosebire de majoritatea constructorilor de site-uri web, Squarespace nu oferă un plan gratuit.
 • Planul de pornire este puțin scump în comparație cu alți constructori.
 • Nu sunt permise aplicații sau extensii ale unei terțe părți.

Cine este pentru?

Dacă sunteți după un constructor complet de site-uri care vă permite să creați cu ușurință un site web de la zero, fără a vă solicita să vă înscrieți pentru un serviciu terț, atunci Squarespace ar putea fi cea mai bună alegere. Deoarece toate instrumentele necesare vă sunt disponibile chiar din casetă, nu trebuie să plătiți suplimentar pentru șabloane, suplimente sau alte servicii..

De asemenea, consultați ghidul nostru pas cu pas la trecerea de la Squarespace la WordPress

Prețuri:

Planul personal vă costă 12 dolari pe lună, ceea ce vă permite să construiți pagini nelimitate cu lățime de bandă și stocare nelimitată.

Pentru a adăuga un magazin de comerț electronic pe site-ul dvs. Squarespace, puteți alege Planul de afaceri pentru 18 USD pe lună.

Pentru a renunța la taxa de tranzacție pe magazinul online, puteți face upgrade la planul Magazinului online de bază care vă costă 26 de dolari pe lună.

9. WordPress.com: Cel mai bun constructor de site-uri gratuit

platforma de bloguri wordpress.com

WordPress.com este un serviciu gratuit de găzduire de bloguri și site-uri web condus de Automattic, aceiași oameni din spatele WordPress.org. WordPress.com vă permite să vă concentrați asupra conținutului dvs. fără să vă faceți griji cu privire la tehnicile de gestionare a unui site web, cum ar fi hosting, securitate sau copii de rezervă. WordPress.com facilitează publicarea online, indiferent de bugetul său.

Pro-uri:

WordPress.com este o platformă de publicare prietenoasă cu SEO. Vă permite să creați un site web gratuit cu un subdomeniu WordPress.com. Este disponibil cu toate caracteristicile esențiale de care aveți nevoie pentru a vă construi și crește site-ul. Dacă doriți funcționalități îmbunătățite pe site-ul dvs., cum ar fi urmărirea Google Analytics, configurarea numelor de domeniu personalizate, plugin-uri, asistență etc., puteți avea în vedere actualizarea la un plan premium.

Contra:

În timp ce obțineți mai multe caracteristici îmbunătățite cu planurile lor premium, acestea încă nu au funcționalități pe care le puteți folosi de WordPress-ul propriu. Chiar dacă v-ați abonat la un plan premium, trebuie să respectați Termenii și condițiile WordPress.com, ceea ce înseamnă, printre altele, nu puteți accepta plăți, să găzduiți reclame AdSense sau să faceți marketing afiliat..

Cine este pentru?

Dacă preferați să construiți un site web pe o platformă de publicare fiabilă, decât un constructor de drag and drop, atunci WordPress.com este cea mai bună alegere pentru dvs. Dacă doriți să obțineți un control complet asupra site-ului dvs., atunci poate doriți să utilizați WordPress.org.

Prețuri:

Planul de bază este gratuit, care are caracteristici limitate. Pentru a conecta un nume de domeniu personalizat și a elimina anunțurile WordPress.com, puteți alege planul personal pentru 48 de dolari pe an. Dacă doriți să generați bani pentru site-ul dvs., va trebui să plătiți 96 USD pe an pentru planul Premium.

Pentru funcții avansate, cum ar fi spațiu de stocare nelimitat, instalare de pluginuri, integrare Google Analytics, puteți alege planul de afaceri pentru 300 USD pe an.

10. Wix: Cel mai popular constructor de site-uri Freemium

logo-ul wix

Wix este un constructor de drag and drop care vă permite să construiți orice tip de site cu ușurință. Puteți alege dintre sute de șabloane pre-construite realizate de designeri pentru orice fel de afacere. Puteți crea site-uri uimitoare cu paralaxe, animație și fundal video, toate fără a fi nevoie să atingeți o singură linie de cod.

Pro-uri:

 • Liber: Wix vine cu un plan gratuit cu funcționalități limitate pentru a crea un site web cu drag and drop.
 • Caracteristici avansate: Puteți integra cu ușurință funcții avansate în site-ul dvs., cum ar fi un magazin de comerț electronic.
 • Pentru dispozitive mobile: Site-urile web Wix sunt mobile, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. va arăta excelent pe toate dispozitivele.

Contra:

 • Site-ul dvs. va afișa anunțuri marca Wix, cu excepția cazului în care faceți upgrade la o versiune premium.
 • Posibilitatea de a personaliza site-ul dvs. este limitată.
 • Trecerea la o altă platformă, în cazul în care decideți să vă mutați, este dificil.

Cine este pentru?

Wix este cel mai potrivit pentru utilizatorii de nivel începător care au nevoie de o soluție de drag and drop pentru a crea un site web. Cu un plan Wix premium, puteți utiliza propriul nume de domeniu, puteți elimina reclame Wix și integra site-ul dvs. în Google Analytics și multe altele.

Cu toate acestea, dacă doriți un constructor de site-uri care să ofere un control deplin asupra site-ului dvs., atunci puteți utiliza un site WordPress WordPress găzduit.

Prețuri

Wix oferă un plan gratuit limitat, cu un subdomeniu marca Wix. Puteți conecta un domeniu pentru 5 USD pe lună. Planul lor de combo costă 11 dolari pe lună, ceea ce vă oferă un nume de domeniu gratuit, vă permite să îl conectați la site-ul dvs. și să eliminați reclamele marca Wix.

Puteți adăuga un magazin de comerț electronic pe site-ul dvs. pentru 17 USD pe lună.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să alegeți cei mai buni producători de site-uri pentru nevoile dvs. Și, de asemenea, lista noastră de pluginuri de comerț electronic de top WordPress va fi foarte utilă pentru îmbunătățirea site-ului dvs..

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să verificați cum puteți crea un site web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map