Contact constant vs. Mailchimp – Care este mai bun? (Actualizat)

contact constant vs mailchimp


Constant Contact și Mailchimp sunt 2 dintre cele mai bune servicii de email marketing de pe piață. Dar care este cu adevărat soluția de marketing prin e-mail: Constant Contact sau Mailchimp?

Vestea bună este că ambii furnizori de servicii sunt două nume populare și fiecare are propriul său set de avantaje.

Decidând să alegeți între Mailchimp și Constant Contact, ați început deja un bun început. Cu comparația noastră imparțială, te vom ajuta să decizi care este cea mai bună alegere pentru tine.

Contact constant vs. Mailchimp – Cuprins

În această comparație Mailchimp vs. Contact permanent, vom analiza în principal 6 aspecte.

 1. Prezentare generală
 2. Ușurință în utilizare
 3. Flexibilitate și design
 4. Gestionarea listelor și segmentarea
 5. deliverability
 6. A sustine
 7. Prețuri

1. Prezentare generală

Mailchimp și Constant Contact sunt 2 servicii excelente de marketing prin e-mail care vă permit să creați și să creșteți lista de e-mailuri.

În timp ce Mailchimp a fost inițial construit ca furnizor de servicii de e-mail marketing, acesta oferă acum o mulțime de apartamente diferite de marketing într-o platformă. În afară de marketingul prin e-mail, vă permite să creați pagini de destinație, reclame și multe altele.

Pe de altă parte, Constant Contact este un serviciu de marketing prin e-mail ușor de utilizat, care vine cu toate caracteristicile esențiale pentru a lansa marketingul prin email. Este livrat cu tone de șabloane de e-mail personalizabile care vă ajută să începeți.

2. Ușor de utilizat

Contactul constant ușurează crearea campaniilor de construire a listelor. Vine cu un editor de drag and drop, ceea ce face ușor să personalizați șabloanele de e-mail ca un profesionist.

Cu creatorul său de forme optin, puteți construi rapid și ușor un formular optin și să-l încorporați oriunde pe site-ul dvs..

Editorul „drag and drop” este util pentru crearea unui buletin de e-mail, dar nu trebuie neapărat să-l pornești de la zero. Doar alegeți din șabloanele lor, personalizați-l și începeți să vă construiți campania.

Contact constant Vs Mailchimp

Mailchimp vă permite, de asemenea, să creați diferite campanii de e-mail pentru afacerea dvs. Aveți opțiunea de a crea campaniile dvs. legate de e-mailuri, e-mailuri automate, anunțuri, cărți poștale, postări sociale, formulare de înscriere și pagini de destinație.

În comparație cu Constant Contact, Mailchimp are o curbă de învățare abruptă de abordat. Este mai mult un instrument de marketing all-in-one decât un furnizor de servicii de e-mail prietenoase pentru începători. Cu cât sunt mai multe caracteristici disponibile din cutie, cu atât va fi mai accentuată curba de învățare. MailChimp nu este diferit.

Mailchimp vs Constant Contact

Câştigător: Contact constant

3. Flexibilitate în proiectare

Constant Contact oferă o mare flexibilitate în ceea ce privește stilul și proiectarea șabloanelor campaniei. Puteți construi campaniile de la zero sau puteți folosi imediat un șablon pre-construit. Puteți adăuga imagini, butoane, texte, blocuri de acțiune și multe altele cu doar un clic al mouse-ului.

De asemenea, oferă o mare flexibilitate pentru alegerea fontului, schimbarea culorilor și chiar aspectele. Dacă doriți, puteți schimba, de asemenea, culoarea linkurilor. Înainte de a vă publica designul, puteți avea și o previzualizare rapidă. Pentru a evita erorile stupide, oferă și o opțiune de a verifica erorile. Făcând clic pe această opțiune, veți vedea toate cuvintele sau elementele cu link-uri lipsă.

Constant Contact Vs MailChimp

Mailchimp are un număr decent de șabloane pre-construite și fiecare dintre acestea este complet personalizabil. De asemenea, veți găsi ușor să alegeți șabloanele cu Mailchimp, deoarece acestea sunt grupate în categorii. Deci, dacă doriți un șablon legat de marketing, puteți sări direct în categoria specifică și găsiți șablonul dvs..

Flexibilitatea proiectării Mailchimp

Câştigător: Mailchimp

4. Managementul și segmentarea listelor

Constant Contact Vs MailChimp

Segmentarea vă permite să trimiteți e-mailuri personalizate către clienții dvs. Este procesul de a adăuga clienții dvs. într-un grup distinct pe baza intereselor comune. Când trimiteți e-mailuri către fiecare grup furnizat în interesul comun, este mai probabil să fie deschise, citite și angajate.

Atât Constant Contact cât și Mailchimp vă permit să segmentați și să gestionați lista de e-mailuri rapid și ușor. Cu Contact constant, puteți adăuga manual etichete și încărcați listele de contacte din foile de calcul.

Mailchimp vă oferă mai multe modalități de a vă segmenta avantajele. De asemenea, puteți configura o mulțime de declanșatoare de automatizare bazate pe activitățile clientului, cum ar fi abonarea la o listă, cumpărarea unui produs, descărcarea cărții electronice etc..

Câştigător: Mailchimp

5. Livrare

Un e-mail este livrat când este atins cu succes în căsuța de e-mail a destinatarului. Constant Contact are o rată de livrare de 97%. Acesta este un motiv al motivelor pentru care mulți utilizatori au optat pentru Constant Contact.

Mailchimp, pe de altă parte, are o rată de livrare de 96% – 99%.

Câştigător: Este o cravata.

6. Suport

Constant Contact oferă asistență excelentă și vă permite să le contactați prin chat și apeluri telefonice. Dacă sunteți în căutarea unei asistențe excelente pentru clienți, nu recomandăm Mailchimp, deoarece asistența lor este dificilă.

Câştigător: Mailchimp

7. Prețul

Când vine vorba de prețuri, Mailchimp bate pantalonii din toate competițiile cu planul lor gratuit pentru totdeauna. Pentru Contact constant, prețul începe de la 5 USD / lună. Cu acest plan, puteți trimite 10.000 de e-mailuri pe lună. Toate celelalte planuri vă permit să trimiteți e-mailuri nelimitate.

Câştigător: Mailchimp

Contact constant vs. Mailchimp: Verdictul nostru

Dacă sunteți nou la e-mail marketing și căutați o platformă de marketing e-mail ușor de utilizat, atunci vă recomandăm să optați pentru Contact constant. Nu numai că vă oferă toate caracteristicile esențiale de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta lista de e-mailuri, dar oferă, de asemenea, un suport excelent pentru clienți, care vine la îndemână la început. Constructorul de e-mailuri drag and drop și o mare varietate de șabloane de e-mail facilitează derularea unei campanii de marketing prin e-mail. Și se datorează și faptului că Constant Contact a făcut lista noastră cu cele mai bune software CRM pentru marketing prin e-mail.

Pe de altă parte, Mailchimp este cea mai bună opțiune pentru utilizatorii care au nevoie de o suită de marketing all-in-one. Cu Mailchimp, puteți începe cu marketingul prin email gratuit. Cu toate acestea, există o curbă de învățare care trebuie abordată, iar sprijinul lor este greu de obținut. Veți avea greutăți să aflați cum puteți crea o campanie de newsletter prin e-mail cu Mailchimp.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map