Cum să alegeți o parolă securizată pentru administrator WP [4 moduri ușoare]

cum să alegeți o parolă securizată pentru wp admin


Cât de sigură este parola mea? Este o întrebare comună adresată de proprietarii site-urilor web. Dacă ați creat un site web WordPress, doriți să vă asigurați că alegeți o parolă bună pentru zona dvs. de administrator WordPress pentru a vă păstra site-ul în siguranță. Dacă parola dvs. de administrator WP este prea evidentă sau ușoară, atacatorii pot accesa cu ușurință acces la site-ul dvs. WordPress și la informațiile dvs. sensibile, cum ar fi datele personale sau detaliile de plată..

Așadar, dacă vă întrebați cum să alegeți o parolă securizată pentru administrator WP, vă putem ajuta. În acest articol, vom examina cum să alegem o parolă securizată, astfel încât să vă asigurați că site-ul dvs. WordPress este în siguranță împotriva intrusilor.

Statistici privind securitatea parolelor: de ce avem nevoie de parole puternice?

parolă statistici

Mai mulți proprietari de site-uri web trebuie să pună întrebarea „Cât de sigură este parola mea?” pentru a se proteja. V-ați necesitat mult timp și eforturi pentru a crea un site web WordPress, așa că nu doriți să pierdeți toate munca grea din cauza unei parole slabe. Fie că conduceți un site web popular de comerț electronic sau aveți un blog personal WordPress, aveți riscul de intruși pe site-ul dvs. care nu numai după informațiile dvs. sensibile, dar căutați să preluați conținutul dvs. pentru a posta spam și malware..

Aruncați o privire la aceste statistici care arată cât de important este să alegeți parola perfectă pentru site-ul dvs. WordPress și alte conturi online.

 • Parolele hacked provoacă 81% din încălcările datelor. (CSO)
 • În 2016, 15,4 milioane de persoane au fost victime ale furtului de identitate (CNBC)
 • În același an, consumatorii au pierdut 16 miliarde de dolari din cauza fraudei.
 • Pentru un program de rupere a codului este nevoie doar de 15 minute pentru a găsi o parolă cu 8 caractere.
 • 8% din încălcările de securitate WordPress se întâmplă ca urmare a unei parole slabe. (WPSmackdown)
 • Hackerii atacă site-urile WordPress atât mari cât și mici, cu peste 90.978 de atacuri pe minut. (WPPlugins)

După cum vedeți, alegerea unei parole sigure pentru zona dvs. de administrare WordPress este esențială pentru a vă proteja site-ul. Dar totuși, mulți oameni nu reușesc să realizeze că alegerea unei parole bune este prima lor linie de apărare împotriva atacatorilor. De fapt, aruncă o privire lui SplashData lista primelor zece parole cele mai grave care dovedește că utilizatorii încă nu aleg parole sigure:

   1. 123456
   2. parolă
   3. 123456789
   4. 12345678
   5. 12345
   6. 111111
   7. 1234567
   8. soare
   9. qwerty
   10. iloveyou

Deși parola dvs. nu poate fi la fel de slabă ca cele din această listă, trebuie să aflați cât de sigură este parola dvs. și să aflați câteva sfaturi despre cum să alegeți o parolă mai bună. Deci, să intrăm în ghidul nostru pentru a alege o parolă sigură pentru administratorul WordPress.

1. Alegeți un nume de utilizator puternic

Atunci când vă protejați site-ul WordPress împotriva atacatorilor, nu trebuie doar să alegeți o parolă puternică, trebuie să alegeți și un nume de utilizator puternic. Un nume de utilizator puternic este la fel de important ca o parolă puternică. La urma urmei, dacă cineva dorește să obțină acces la zona dvs. de administrator WordPress, va trebui să își dea seama atât de parolă, cât și de nume de utilizator. Dacă alegeți un nume de utilizator slab, eliminați un strat suplimentar de securitate pentru site-ul dvs. web.

Mulți utilizatori vor alege să își facă numele de utilizator „admin”, numele lor sau adresa de e-mail. Aceste opțiuni de utilizator sunt prea ușoare pentru intrusi să își dea seama. Deci, alege ceva mai puțin evident.

De asemenea, este important să nu alegeți niciun nume de utilizator prea obscur. Trebuie să poți să-ți amintești numele de utilizator, deoarece în cazul în care ai uitat parola, numele de utilizator este necesar pentru a-l prelua.

Când alegeți un nume de utilizator bun pentru WordPress:

 • Evitați să adăugați prea multe numere și caractere speciale, acest lucru va face prea dificil de reținut.
 • Alegeți un nume de utilizator care nu are legătură cu conținutul site-ului dvs. web.
 • Nu includeți date personale sau informații în numele dvs. de utilizator.
 • Alegeți un nume de utilizator care vă este personal și memorabil, dar altcineva ar fi greu de ghicit.

De asemenea, este important să vă amintiți să ascundeți numele dvs. de utilizator al administratorului WP pentru a fi afișat pe paginile site-ului dvs. web. În tabloul de bord WordPress, accesați Utilizatori, apoi la Profilul tau. Du-te la Afișați numele public ca și asigurați-vă că alegeți porecla dvs. pentru a fi afișată pe site-ul dvs., în loc de numele de utilizator.

ascunde-wordpress-nume de utilizator

În acest fel, numele dvs. de utilizator nu va apărea în postările de pe blog sau în alte zone ale site-ului dvs., pentru ca atacatorii să le poată vedea.

2. Urmați cele mai bune practici puternice cu parolă

În continuare, atunci când alegeți o parolă sigură pentru site-ul dvs. WordPress, este mai bine să urmați cele mai bune practici puternice ale parolei. Pentru a vă ajuta să găsiți o parolă puternică pe care roboții nu o vor putea sparge, există câteva sfaturi pe care trebuie să le urmați, inclusiv:

 • Cu cât este mai lung, cu atât mai bine – Cu cât parola este mai scurtă, cu atât va fi mai ușor să-și dea seama intrusii. Așadar, alegeți o parolă care să aibă cel puțin 10 caractere.
 • Faceți-o unică – Nu folosiți fraze comune, cum ar fi „iloveyou”, faceți-o unică.
 • Adăugați ceva special – Adăugați numere, caractere speciale și un amestec de litere mici și minuscule.
 • Evitați detaliile personale – Nu vă creați parola folosind detalii personale care vă pot fi asociate, precum numele unui animal de companie, data nașterii sau orașul în care trăiți.
 • Evitați cuvintele din dicționar – Hackerii au programe sofisticate care caută prin mii de cuvinte din dicționar, așa că nu aleg o parolă ieșită din dicționar.
 • Creați o „frază de trecere” – În loc să alegeți o parolă de genul „pizza”, alegeți o frază de trecere care este o grămadă de cuvinte aleatorii unite împreună, cum ar fi „pantofi de fereastră de dovleac pizza”.

Cu aceste bune practici pentru alegerea unei parole puternice și sigure, nu veți avea nicio problemă să vă prezentați o parolă care va face imposibilă accesarea site-ului dvs. WordPress.

3. Utilizați un instrument generator de parole

În loc să încercați să descoperiți o parolă puternică pe cont propriu, puteți utiliza și un instrument generator de parole. Un instrument generator de parole vă va permite să obțineți instantaneu o parolă solidă pe care niciun hacker nu o va putea da seama.

Există o serie de instrumente gratuite de generare a parolei disponibile online, dar vă recomandăm să folosiți instrumentul gratuit pentru generator de parole IsItWP.

isitwp-parolă-generator de

Cu instrumentul nostru gratuit de generare de parole puternice, puteți alege cât de mult doriți să vă fie parola și dacă doriți să includeți litere mari, cifre sau caractere speciale. Apăsați doar cercul albastru pentru a genera parola puternică și, dacă nu vă place, apăsați-o din nou pentru a obține instantaneu o altă opțiune.

Instrumentul nostru vă va spune, de asemenea, cât de complicată ar fi parola dvs. pentru hackeri. De exemplu, cu parola generată în imaginea de mai sus, ar trebui să crape parola respectivă 986.415 ani. Site-ul dvs. WordPress va fi sigur pentru restul de timp cu o parolă la fel de puternică ca aceasta.

În timp ce o combinație de litere, numere și caractere speciale este extrem de dificil pentru intrusi să-și dea seama, ar putea fi dificil să vă amintiți o parolă. Dacă este cazul, cu instrumentul nostru gratuit de generare de parole puternice, puteți, de asemenea, să generați o parolă care este mai ușor de reținut, în timp ce este încă excepțional de puternică. Pur și simplu verificați Usor de amintit câmp pentru a genera o parolă care este ușor de memorat.

Generați-vă acum parola sigură »

4. Nu folosiți aceeași parolă pentru mai multe conturi

Indiferent de strategia pe care o utilizați pentru a găsi cea mai puternică parolă pentru site-ul dvs. WordPress, nu folosiți niciodată aceeași parolă pentru mai multe conturi. Dacă aveți o parolă puternică și sigură pentru contul dvs. de e-mail, nu o folosiți pentru administratorul dvs. WordPress; creați unul nou. Și după ce ați venit cu o parolă puternică pentru site-ul dvs. WordPress, nu o folosiți pentru nimic altceva.

Poate fi tentant să folosești o parolă puternică pentru toate conturile, astfel încât să nu-ți uiți parolele. Însă, folosirea aceleiași parole pentru mai multe conturi va face doar mai ușor accesarea hackerilor într-un număr de conturi, nu doar într-unul singur. Singurul lucru mai rău decât să ai un cont împărțit este să ai toate conturile tăiate.

„Cât de sigură este parola mea?” Cu aceste sfaturi, nu va mai trebui să puneți această întrebare. Acum că știți cum să alegeți o parolă sigură pentru administratorul WP, puteți păstra site-ul și toate celelalte conturi online în siguranță și protejate. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați cealaltă postare a noastră despre Cum să vă asigurați formularele WordPress cu protecția prin parolă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map