Cum să angajezi un dezvoltator profesionist WordPress (8 locuri)

Cum să angajezi un dezvoltator profesionist WordPress


Doriți să angajați un dezvoltator profesionist WordPress?

Site-urile WordPress sunt ușor de configurat. Cu toate acestea, pe măsură ce site-ul dvs. crește, este posibil să doriți să obțineți asistență profesională pentru întreținerea sau personalizarea site-ului.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune resurse pentru a angaja un dezvoltator profesionist WordPress pentru site-ul dvs. web.

Angajarea unui dezvoltator profesionist WordPress

Deoarece WordPress este un constructor popular de site-uri, multe companii și persoane fizice oferă servicii profesionale de dezvoltare WordPress.

Înainte de a angaja un dezvoltator WordPress, va trebui să creezi o listă de cerințe pentru site-ul sau proiectul tău. Apoi, puteți crea o listă de potențiali dezvoltatori online, atingeți baza cu aceștia, specificați cerințele dvs. și puteți angaja unul dintre aceștia pe care considerați că este cel mai potrivit pentru proiectul dvs..

Dacă aceasta este prima dată când angajezi un dezvoltator WordPress, este în interesul tău să mergi la un site web independent sau la o piață de servicii, în loc să faci o căutare simplă pe Google pentru a găsi un dezvoltator WordPress. Avantajul este că puteți vedea portofoliul real și tipul de proiect pe care a dezvoltat-o ​​fiecare dezvoltator. De asemenea, vă puteți da seama cât ar costa să angajați pe cineva pentru proiectul dvs..

Să aruncăm o privire la unele dintre site-urile web populare pentru a angaja un dezvoltator profesionist WordPress.

1. Codabil

Codeable

Codeable este cea mai populară piață pentru a angaja un dezvoltator profesionist WordPress. Vă permite să găsiți și să angajați freelanceri, proprietari de afaceri și agenții mari. Acopera toate tipurile de proiecte WordPress, cum ar fi dezvoltarea de plugin-uri, remedieri de erori, magazine de comerț electronic etc.

Funcționează în 3 pași simpli: explicați-vă specificațiile, conectați-vă cu dezvoltatorul potrivit și începeți să colaborați prin angajarea dezvoltatorului preferat. Partea cea mai bună despre Codeable este că nu există nicio obligație de angajare și că este 100% fără riscuri. Dacă la final site-ul nu vă place, veți primi banii înapoi. Este o platformă extrem de recomandată pentru a finaliza dezvoltarea site-ului.

2. Bufe WP

Buffs WP

Dacă sunteți în căutarea serviciului de întreținere și gestionare a site-urilor WordPress, atunci WP Buffs este o alegere perfectă. Ele lucrează pe mai multe aspecte ale site-ului dvs. web, cum ar fi actualizări săptămânale, optimizarea vitezei, modificări ale site-urilor, monitorizare și multe altele. Veți obține un raport detaliat despre performanțele site-ului dvs. web.

WP Buffs se integrează cu servicii premium ale terților și vă oferă mai multe funcții precum securitate și asistență. Spre deosebire de alte soluții din această listă, este o platformă simplă pentru a menține site-ul dvs. funcționând fără probleme.

3. Freelancer

Liber profesionist

Freelancer este o platformă excelentă pentru a angaja un dezvoltator WordPress. Este o rețea versatilă de profesioniști calificați care lucrează pe mai multe categorii, cum ar fi dezvoltarea site-urilor, proiectarea, marketingul, SEO, etc. Puteți găsi mii de dezvoltatori WordPress care sunt gata să lucreze pe site-ul dvs..

Procesul este simplu. Puteți posta proiectul WordPress în categoria relevantă și puteți primi oferte gratuite de la dezvoltatori. Selectați cea mai bună persoană pentru job și începeți angajându-le. Platforma Freelancer vă permite să discutați cu dezvoltatorul și să primiți actualizări cu privire la activitatea alocată. Veți plăti doar atunci când proiectul este finalizat.

4. Lucrări superioare

oDesk

Upwork este un site web popular pentru a angaja un dezvoltator sau freelancer la nivel global. Funcționează similar cu Freelancer, dar oferă mai multe categorii și abilități. Puteți posta jobul pe Upwork și puteți verifica propunerile de la mai mulți freelanceri. Vă permite să comparați ofertele și să selectați cel mai bun dezvoltator pentru job.

Odată colaborat, vă puteți conecta cu dezvoltatorul la un apel video sau chat live pentru a urmări proiectul dvs. Oferă mai multe opțiuni pentru plăți, cum ar fi un preț pe oră sau fix.

5. Fiverr

Fiverr

Fiverr este o altă soluție independentă cu mii de dezvoltatori WordPress. Se concentrează pe sarcini mici, cum ar fi corecțiile de erori, eliminarea ecranului alb al morții de pe site-urile WordPress, probleme de autentificare, backup-uri WordPress etc.

Dacă există o dispută cu un dezvoltator, echipa de asistență a clienților Fiverr te-a acoperit. Odată discutat prețul și termenii, puteți începe proiectul cu dezvoltatorul.

6. Toptal

Toptal

Toptal este o rețea premium de freelanceri de top din lume. Dacă puteți plăti prețuri ridicate pentru un proiect de site, atunci această platformă este pentru dvs..

Pentru a începe proiectul, trebuie să discutați cu echipa Toptal și vor găsi dezvoltatorul perfect pentru acest job. Puteți comunica și colabora cu zero riscuri.

7. WPhired

WPhired

WPhired este un forum de lucru axat pe WordPress care vă permite să angajați dezvoltatorul WordPress potrivit pentru site-ul dvs. web. Spre deosebire de majoritatea forumurilor, postarea pe WPhired este gratuită. După ce înregistrarea dvs. este înregistrată, veți începe să primiți propuneri de la dezvoltatori.

Funcționează diferit față de alte soluții din această listă. WPhired are atât freelanceri cât și dezvoltatori cu normă întreagă, astfel încât puteți angaja pe cineva pentru o anumită sarcină sau să-i luați la bord ca membru al echipei din compania dvs..

8. Locuri de muncă WordPress

WordPress Jobs

WordPress Jobs este o platformă profesională pentru angajarea unui dezvoltator. Este condus și administrat de echipa de bază a WordPress. Cu toate acestea, locurile de muncă postate pe această platformă nu sunt autorizate de WordPress.org, ceea ce înseamnă că trebuie să vă faceți temele cu dezvoltatorul pe care îl angajați de pe acest site..

Este o soluție gratuită de postare a joburilor și puteți controla complet modul de conectare cu dezvoltatorul. Toate lucrările sunt clasificate în mod adecvat și pot fi filtrate cu data postării, tipul postului etc..

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să angajezi un dezvoltator profesionist WordPress pentru site-ul tău. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum puteți crea un site de locuri de muncă pentru microcercuri precum Fiverr sau puteți citi pe ghidul nostru extins pentru a construi un site web pas cu pas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map