Cum să creați anunțuri Facebook profitabile cu lista dvs. de e-mail

Cum să creezi reclame profitabile pe facebook


Doriți să creați un anunț Facebook profitabil?

Potrivit unui raport al Wall Street Journal, ratele de publicitate ale Facebook au scăzut în ultimele luni, deoarece pandemia COVID-19 a dus la o scădere a cererii pentru inventarul publicitar al rețelei sociale. În plus, costul pe milă (CPM) a scăzut cu 15% până la 20%, deoarece nu multe companii îl folosesc în acest moment.

Asta inseamna acum este momentul potrivit pentru a utiliza reclama Facebook și pentru a contacta mai multe persoane cu un buget minim.

În acest articol, vă vom explica tot ce trebuie să știți despre anunțurile Facebook și cum acestea vă pot ajuta instantaneu să vă atingeți obiectivele de marketing.

Să începem.

De ce să folosiți reclame Facebook?

Facebook Publicitate

Cu 1,52 miliarde de utilizatori activi zilnic, este foarte probabil ca publicul țintă să fie deja pe Facebook. Tot ce trebuie să faceți este să le contactați cu campaniile potrivite.

Cu toate acestea, în încercarea de a îmbunătăți implicarea și capacitatea de utilizare, Facebook a redus constant vizibilitatea paginilor de afaceri din fluxul de știri al utilizatorilor. De fapt, este posibil să fi observat deja că doar mai puțin de 0,5% dintre fanii dvs. de Facebook vor vedea de fapt actualizările paginii dvs. de afaceri.

Apoi, cum ați ajunge la publicul dvs. pe Facebook?

Cu reclame Facebook.

Câteva avantaje ale anunțurilor Facebook sunt:

 • Este cel mai simplu mod de a vă crește vizibilitatea afacerii.
 • Spre deosebire de AdWords, configurarea anunțurilor Facebook este foarte ușoară.
 • Puteți să vă setați propriul buget și să decideți cât doriți să cheltuiți pentru marketingul afacerii dvs..
 • Dacă aveți deja o listă de e-mail, le puteți viza exact pe Facebook

Pentru cine este cel mai bine anunțurile Facebook?

Oricine are o pagină FB pentru afacerea lor și dorește să o promoveze prin extinderea acoperirii, poate utiliza reclame FB.

Anunțurile FB fac minuni dacă aveți o listă de e-mailuri puternică. Vă ajută să vizați publicul în funcție de lista dvs. Acest lucru face posibil să vă adresați publicului țintă exact care ar putea fi interesat de afacerea dvs..

Beneficiile utilizării listei dvs. de e-mail pentru a rula un anunț Facebook

Există mai multe avantaje ale difuzării anunțurilor FB folosind o listă de e-mailuri. Aici sunt câțiva dintre ei.

 • Îți cunoști deja publicul țintă.
 • Acești utilizatori sunt deja interesați de marca dvs..
 • Direcționarea acestora îi va încuraja să se implice din nou cu marca dvs..

Crearea de reclame Facebook pe baza listei dvs. de e-mail

Vă puteți difuza anunțurile Facebook în mai multe moduri. Puteți să vă conectați la Facebook și să începeți să configurați un anunț sau să folosiți o platformă de marketing all-in-one care vă permite să o configurați automat.

Pentru anunțurile dvs. Facebook, întrucât veți orienta publicul în funcție de lista de e-mailuri, este recomandat să utilizați un instrument de marketing all-in-one care oferă atât marketing prin e-mail, cât și configurare de anunțuri Facebook..

Pasul 1: Configurați un cont cu Sendinblue

Sendinblue este o platformă all-in-one care vă permite să faceți atât marketing prin e-mail, cât și configurare de anunțuri Facebook.

În comparație cu un alt instrument de marketing all-in-one popular, Mailchimp, Sendinblue este mai ieftin și mai eficient. Uitați-vă la cele mai bune alternative Mailchimp pentru mai multe detalii.

Mergeți doar la Sendinblue și apoi faceți clic pe butonul Inregistreaza-te GRATUIT buton.

sendinblue, înregistrare pentru reclame sendinblue, facebook

Acum veți fi pe o pagină unde puteți introduce numele companiei, adresa de e-mail și parola pentru a începe. După ce adăugați toate detaliile, faceți clic pe butonul Incepe buton.

creați acc cu sendinblue

Acum veți primi un e-mail de confirmare, așa că mergeți la căsuța de e-mail și faceți clic pe linkul pe care l-ați primit. Apoi completați-vă profilul adăugând mai multe detalii.

Informații de trimitere

Rețineți că Sendinblue vă permite să începeți o listă de e-mail gratuit, cu funcții limitate. Cu toate acestea, pentru a configura un anunț, va trebui să vă înscrieți la unul dintre planurile lor premium.

Pasul 2: Mai întâi aveți o listă de e-mail

Presupunem că aveți deja o listă de e-mailuri. Dacă nu, mergeți mai departe și începeți să vă construiți lista de e-mailuri. Iată câteva articole care vă vor ajuta să începeți.

 • De ce și cum să construiți o listă de email
 • Creați prima dvs. campanie de e-mail marketing
 • Câteva moduri de a vă dezvolta lista de email mai rapid.

Setp 3: Conectați-vă contul de Facebook cu Sendinblue

Următorul pas este să vă conectați contul de Facebook cu Sendinblue. Pentru asta, trebuie să faceți clic pe butonul Facebook Ads fila din partea stângă a ecranului.

Sendinblue_Dashboard, difuzați anunțuri fb cu sendinblue

Acum faceți clic pe butonul Creați un anunț Facebook buton.

Creați reclame fb

Acum puteți începe să creați anunțurile. Începeți făcând clic pe butonul Conectați-vă la Facebook buton.

conectați-vă la fb

Aceasta vă va redirecționa către contul dvs. de Facebook unde va trebui să autorizați Sendinblue pentru a accesa anunțurile dvs. Facebook. Acum veți vedea 5 file diferite.

 • Înființat
 • Conţinut
 • Public
 • Buget
 • Confirmare

Pasul 4: Crearea anunțurilor dvs. pe Facebook

Sub fila de configurare, puteți da un nume anunțului. Numele anunțului vă permite să faceți o distincție între ele, deci alegeți numele potrivit pentru fiecare anunț. Odată terminat, faceți clic pe butonul Urmatorul pas fila din colțul din dreapta sus al ecranului.

Facebook_Ads

Veți fi acum pe Conţinut pagina unde puteți selecta un format și adăugați textul dvs. publicitar.

reclame fb, sendinblue

Parcurgeți pagina în jos și adăugați o imagine și o adresă URL pe care doriți să o promovați. De asemenea, aveți opțiunea de a adăuga o CTA la reclama dvs..

Setări Facebook_Ads

Odată ce totul este adăugat, faceți clic pe butonul Urmatorul pas butonul din colțul din dreapta sus al ecranului. Acum va trebui să selectați cine vă poate vedea anunțul.

Facebook_Ads

Puteți să vizați doar lista dvs. de e-mail, să vizați persoane similare contactelor dvs. sau să vizați atât lista dvs. de e-mail, cât și aspectele similare..

De dragul acestui tutorial, să selectăm Asemanatori. Aceasta va extinde noi opțiuni unde puteți selecta o țară. De asemenea, aveți opțiunea de a selecta o listă. În acest sens, acesta va viza toate contactele din lista dvs., în afară de o dată pe care o va viza, în funcție de locația selectată.

reclame facebook, sendinblue fb ads

Dacă doriți doar să vizați un anumit segment al listei dvs. cu anunțurile dvs. Facebook, acest lucru este posibil și.

Facebook_Anunțuri cu sendinblue

Acum treceți la pasul următor apăsând butonul Urmatorul pas buton. În pasul următor, puteți seta bugetul.

Anunțuri Sendinblue

De asemenea, puteți programa anunțul cu o dată de început și de sfârșit. În plus, vă permite să setați și suma pe care doriți să o cheltuiți în anunț.

Pasul 5: Confirmarea și publicarea anunțului Facebook

Înainte de a publica anunțul, verificați dacă informațiile introduse sunt corecte. După ce ați setat totul, apăsați pe Trimiteți și plătiți butonul din colțul din dreapta sus al ecranului.

Si asta e. Campania dvs. ar trebui să fie acum live.

Facebook_Ads

Sperăm că ți-a plăcut articolul nostru despre crearea unui anunț profitabil pe Facebook.

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să consultați și cele mai bune pluginuri de social media pentru WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map