Cum să creați un buletin de e-mail în 5 minute (pas cu pas)


Vă întrebați cum puteți crea un newsletter? Crearea unui newsletter prin e-mail este o modalitate excelentă de a transmite mesajul dvs., indiferent dacă sunteți blogger și doriți să oferiți cititorilor actualizări periodice sau sunteți o afacere care încearcă să genereze mai multe oportunități. Trimiterea unui buletin informativ vă permite să introduceți mesajul direct în căsuța de e-mail a persoanelor pe care doriți să le vedeți. Dar dacă nu ați creat niciodată un buletin de e-mail înainte, poate fi intimidant. Dar nu vă faceți griji.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți configura un buletin de e-mail în 10 pași simpli.

Să începem.

1. Creați un plan și setați obiective pentru buletinul dvs. informativ

Înainte de a începe crearea unui newsletter, trebuie mai întâi să creați un plan și să vă setați obiective. Fără un plan, buletinul dvs. va fi dezorganizat. În plus, nu ar trebui să trimiteți un buletin informativ fără niciun motiv sau obiective în spatele acestuia. Un buletin de e-mail ar trebui să servească unui scop pentru afacerea sau blogul dvs., cum ar fi:

 • Conduceți mai mult trafic către site-ul dvs. web
 • Creșterea implicării și a acțiunilor
 • Promovează-ți produsul sau serviciile
 • Construiți o urmări loiale
 • Generați vânzări

Decideți care va fi obiectivul buletinului dvs. și creați-vă buletinul informativ cu acest obiectiv. Dacă aveți un obiectiv pentru newsletter-ul dvs., vă va fi mai eficient.

După ce ai decis obiectivul buletinului tău, creează un plan. Un plan de newsletter este format din:

 • Ce conținut veți trimite
 • Când și cât de des veți trimite newsletterele
 • Cui îi vei trimite newsletterele

Planificarea conținutului pe care îl trimiteți vă va facilita gestionarea. În loc să trebuiască să vină cu ceva de spus la fața locului, vă puteți referi la planul pe care l-ați creat.

2. Alegeți un serviciu de e-mail marketing

În continuare, trebuie să alegeți un serviciu de e-mail marketing. Vă întrebați de ce nu puteți utiliza doar Gmail sau Outlook? Dacă trimiteți doar un buletin de informare către câțiva membri de familie și prieteni, Gmail este în regulă. Dar dacă doriți să trimiteți buletinul dvs. în vrac către potențiali clienți și abonați de e-mail, aveți nevoie de o soluție mai bună. Pentru a trimite un e-mail cu aspect profesional care nu arată ca spam, trebuie să accesați un serviciu de e-mail marketing.

Un bun serviciu de e-mail marketing va oferi șabloane de e-mail pre-proiectate pentru a oferi newsletter-ului dvs. un aspect profesionist într-o clipă, vă va permite să importați cu ușurință lista de contacte, să oferiți funcții de personalizare și automatizare și să creșteți șansele ca buletinul dvs. să fie livrat și citit cu succes.

Din fericire, există o serie de servicii de marketing prin e-mail accesibile și ușor de utilizat pe piață. Să trecem peste câteva dintre opțiunile noastre de top pentru cele mai bune servicii de e-mail marketing.

Contact constant
constantă contact la e-mail-buletin-service

Constant Contact este cel mai popular serviciu de email marketing pentru întreprinderile mici. Oferă peste 100 de șabloane frumos proiectate și cu editorul de drag and drop ușor de utilizat, le puteți personaliza cu ușurință pentru a se potrivi mărcii și nevoilor dvs. În plus, toate șabloanele lor răspund mobil, așa că arată excelent pe orice dispozitiv.

Constant Contact oferă, de asemenea, o serie de funcții de automatizare a marketingului prin e-mail, cum ar fi e-mailuri de întâmpinare automate pentru noi abonați, serii de e-mailuri de declanșare în funcție de locul în care face clic un utilizator, segmentează contactele pentru o personalizare îmbunătățită, redirecționează automat e-mailurile către non-deschizători și multe altele.

Cu Contact constant, puteți fi sigur că veți primi întotdeauna ajutorul de care aveți nevoie cu asistența lor de clienți stelară, care include chat în direct, e-mail, forumuri de discuții și biblioteca de resurse..

Constant Contact oferă, de asemenea, un proces gratuit de 60 de zile, mai mult decât orice alt serviciu de e-mail marketing. După încheierea procesului gratuit, planurile lor plătite încep de la 20 USD / lună pentru până la 500 de abonați.

Începeți cu Constant Contact astăzi.

SendinBlue
sendinblue-best-mail-automatizare-unelte

SendinBlue într-un alt serviciu de marketing e-mail uimitor, construit cu simplitate în minte. Fără experiență tehnică, puteți configura cu ușurință un buletin de e-mail profesional în cel mai scurt timp. SendinBlue oferă o galerie de șabloane responsive gratuite, precum și un editor ușor de utilizat de drag and drop pentru a vă personaliza complet șablonul.

De asemenea, oferă 8 fluxuri de lucru de automatizare chiar din cutie, cum ar fi e-mailuri de bun venit, mementouri abandonate pentru coșuri și multe altele. Alte caracteristici includ personalizarea e-mailului, constructorul de pagini de destinație, optimizarea timpului de trimitere și multe altele.

Cu SendinBlue, prețul lor se bazează pe numărul de e-mailuri pe care le trimiteți, nu pe dimensiunea listei de e-mailuri ca și alte servicii de e-mail marketing. Cu planul lor gratuit, puteți trimite până la 300 de e-mailuri pe zi. Planurile lor plătite încep de la 25 USD / lună pentru 40.000 de e-mailuri pe lună.

Începeți cu SendinBlue astăzi.

3. Creați un newsletter de marcă

După ce ai ales cel mai bun serviciu de marketing prin e-mail pentru nevoile tale, este timpul să începi să creezi newsletter-ul.

Primul pas este alegerea unui șablon de newsletter. Majoritatea serviciilor de marketing prin e-mail precum Constant Contact și SendinBlue vor oferi numeroase șabloane de e-mail cu aspect excelent. Alegeți un șablon conceput special pentru buletine informative, cum ar fi primele 2 din imaginea de mai jos.

Buletin informativ-șablon-galerie

Alegerea unui șablon conceput special pentru nevoile dvs. și unul care se potrivește cu marca dvs. va elimina cantitatea de muncă pe care trebuie să o faceți pentru a crea buletinul dvs..

Dacă nu găsiți un șablon care să corespundă schemei de culori sau tipului de activitate, nu vă faceți griji. Folosind editorul drag and drop, puteți schimba culorile, introduceți propriile imagini, încărcați logo-ul și multe altele pentru a face șablonul complet personalizat.

edit-buletinul informativ-șablon

Este important să vă personalizați buletinul informativ, astfel încât cititorii să poată recunoaște cu ușurință că e-mailul este de la dvs..

Cu toate acestea, nu treceți peste bord prin adăugarea prea multor imagini sau a ceva izbitor. Buletinul dvs. de informații ar trebui să fie ușor de citit și designul nu ar trebui să distragă atenția de la conținut.

4. Adăugați conținutul corpului buletinului

După ce veți obține șablonul dvs. de buletin informativ, după cum doriți, este timpul să adăugați conținutul corpului. Conținutul corpului este ceea ce veți scrie în buletin. Cele mai multe șabloane de buletin de e-mail vor veni cu anumite conținuturi pre-scrise ale corpului. Pur și simplu ștergeți conținutul pre-scris și înlocuiți-l cu propriul dvs..

how-to-crea-un buletin informativ-corp

Nu scrieți blocuri uriașe de paragrafe, majoritatea utilizatorilor nu vor să citească asta. În schimb, scrieți într-un mod scanabil – paragrafe mai mici, cu un spațiu gol care le separă. Cele mai multe șabloane de buletin de e-mail sunt deja concepute pentru o mai bună lizibilitate, așa că rămâneți la formatarea șablonului dvs..

Nu uitați să adăugați și un apel la acțiune. Este important să lăsați cititorii dvs. să știe ce să facă după ce ați citit buletinul informativ. Vrei să facă clic pe un link? Vizitați site-ul dvs.? Distribuie cea mai nouă postare pe blog? Cititorii dvs. vor avea mai multe șanse de a lua măsurile dorite dacă le solicitați.

5. Alegeți linia subiectului și numele expeditorului

În continuare, trebuie să alegeți linia subiectului. Subiectul este o parte foarte importantă a buletinului tău. La urma urmei, este primul lucru pe care utilizatorii îl vor vedea în căsuța de e-mail. Linia de subiect trebuie să fie suficient de interesantă pentru a-i face să dorească să facă clic pe e-mailul dvs. și să o citească. De fapt, conform statisticilor, 35% dintre destinatarii de e-mail deschid e-mailuri doar pe subiectul subiectului.

Pentru a găsi o linie de subiect atrăgătoare pentru newsletter-ul dvs., iată câteva dintre cele mai bune practici pe care trebuie să le urmați:

 • Păstrați liniile subiectului sub 50 de caractere, astfel încât să nu fie tăiat pe ecran.
 • Linia dvs. de subiecte de e-mail ar trebui să ofere cititorilor o idee despre ce se află în buletinul dvs..
 • Nu vă scrieți subiectul de e-mail în TOATE CAPS-urile și nu folosiți punctele de exclamare!!!
 • Creați un sentiment de urgență sau curiozitate cu subiectul dvs. de e-mail.
 • Faceți cititorilor să se simtă speciali, de exemplu „Un cadou special pentru dvs.”.
 • Adăugați personalizare. Adăugarea numelui destinatarilor la linia de subiect a e-mailului crește ratele deschise.

Încercați să furnizați 10 idei de subiecte de e-mail pentru fiecare buletin informativ pe care îl scrieți, astfel încât să puteți găsi cel mai ispititor care va face cititorii suficient de curioși pentru a face clic pe.

De asemenea, trebuie să alegeți numele expeditorului. Dacă destinatarii văd că numele expeditorului este ceva de genul [email protected], vor fi prea intimidați sau neinteresați pentru a face clic pe buletinul dvs. În schimb, cel mai bine este să folosiți numele personal și numele companiei dvs., cum ar fi „Bob at Boats Inc.” sau ceva similar. Doriți ca destinatarul dvs. să recunoască de la cine provine e-mailul și să fie confortabil deschizându-l.

6. Adăugați personalizare la Buletinul dvs. de e-mail

Așa cum am menționat succint anterior, adăugarea personalizării la newsletter-ul dvs. este importantă. Mesajele de e-mail personalizate îmbunătățesc ratele de clic cu o medie de 14% și conversiile cu 10%.

Există o serie de modalități prin care vă puteți personaliza buletinele informative destinatarilor. Prima este să le adresăm după nume în linia de subiect a e-mailului sau în cadrul e-mailului. Puteți adăuga, de asemenea, alte jetoane de personalizare, cum ar fi locația lor. Majoritatea serviciilor de marketing prin e-mail oferă jetoane de personalizare încorporate. De exemplu, în exemplul de mai jos al modelului, numele destinatarilor sunt adăugate automat la e-mail..

e-mail-buletin-personalizare

De asemenea, puteți segmenta lista dvs. de e-mail pentru a trimite anumite mesaje către anumiți abonați. Segmentarea prin e-mail vă permite să identificați și să grupați contactele pe baza unor criterii diferite, astfel încât să le puteți livra buletine informative mai relevante.

De exemplu, puteți segmenta lista în funcție de locație. Deci, dacă newsletter-ul dvs. anunță un eveniment local, puteți trimite e-mailul doar abonaților dvs. care se află în zonă.

De asemenea, puteți segmenta lista în funcție de sex, ocupație, interese, abonați noi, istoricul achizițiilor și multe altele.

Când newsletter-ul dvs. pare că a fost creat în special pentru destinatar, va fi mai probabil să vă deschidă e-mailul, să citească buletinul dvs. și să ia măsuri..

7. Asigurați-vă că respectați legal

Un alt pas important în crearea unui buletin informativ este să vă asigurați că respectați legal. Știați că există legi în vigoare pentru e-mail marketing? Există două legi principale de care trebuie să vă preocupați, vom trece pe fiecare dintre cele de mai jos:

CAN-SPAM:

Legea CAN-SPAM a fost semnată în lege în 2003 și oferă beneficiarilor dreptul de a vă opri să trimiteți e-mailuri. Pentru a respecta Legea CAN-SPAM, trebuie să aveți un subsol în buletinul dvs. de e-mail cu adresa de e-mail și adresa afacerii dvs. De asemenea, trebuie să oferiți destinatarilor o modalitate ușoară de a vă dezabona de la e-mailurile dvs. Majoritatea serviciilor de marketing prin e-mail sunt integrate, trebuie doar să introduceți informațiile dvs. și sunteți setat.

GDPR:

GDPR este o lege similară adoptată în Europa în 2018. Această lege prevede ca marketerii de e-mail să trimită buletine informative doar persoanelor care au optat să le primească. Acest lucru înseamnă că atunci când colectați e-mailuri pe site-ul dvs. web, nu puteți verifica automat caseta „opțiune în” pentru utilizatori. Utilizatorii trebuie să verifice manual aceștia.

Dacă respecți aceste legi, ești bine să mergi.

8. Trimiteți-vă e-mailul

Acum, este timpul să trimiteți newsletter-ul. Înainte de a trimite e-mailul, asigurați-vă că respectați CAN-SPAM și GDPR, verificați șablonul dvs. pentru a vă asigura că totul arată corect și căutați pe newsletter-ul dvs. pentru eventuale greșeli de ortografie sau gramatică..

După ce vă asigurați că totul este în regulă, apăsați trimite!

9. Urmăriți succesul newsletterului

După ce ați trimis prima buletin informativ, nu vă lăsați să vă lăsați și să sperați la cele mai bune. În schimb, urmăriți-vă succesul cu rapoartele de analiză oferite de serviciul dvs. de marketing prin e-mail.

În analiza buletinului dvs. de e-mail, veți putea urmări o serie de valori importante, inclusiv:

 • Tarife deschise – numărul de destinatari care v-au deschis newsletterul.
 • Ratele de clic – Vedeți ce linkuri din buletinul dvs. au primit cele mai multe clicuri.
 • Dezabonare tarife – Cine se dezabonează de la buletinele de e-mail.

e-mail-newsletter-Analytics

Multe servicii de e-mail vă vor permite, de asemenea, să efectuați testarea A / B a subiectelor dvs. Testarea A / B vă permite să creați un e-mail cu 2 linii de subiect și să vedeți care dintre ele funcționează mai bine.

Analizarea acestor date vă va ajuta să determinați ce funcționează în buletinele dvs. informative și ce nu, astfel încât să puteți îmbunătăți succesul buletinului informativ data viitoare.

10. Crește-ți lista de e-mailuri

După crearea unui buletin informativ de succes, veți dori să vă puteți răspândi mesajul către și mai mulți cititori. Așadar, începe să crești lista de e-mailuri.

Puteți crește cu ușurință lista de e-mail folosind un instrument precum OptinMonster.

OptinMonster este cel mai bun plugin de generare de plumb de pe piață. Cu acest instrument, puteți crea campanii optin de e-mail cu aspect excelent pentru site-ul dvs. web. Acestea oferă o gamă largă de șabloane pre-realizate, iar constructorul drag and drop vă permite să creați un pop-up personalizat în câteva minute, fără a atinge o linie de cod.

Consultați aceste cele mai bune pluginuri WordPress.

optinmonster-mail-buletin informativ-OptIn

Una dintre caracteristicile deosebite ale OptinMonster este tehnologia lor de intenție de ieșire. Tehnologia cu intenție de ieșire este capabilă să urmărească momentul în care un utilizator este pe cale să părăsească site-ul dvs. și să afișeze un mesaj vizat pentru a-i încuraja să devină abonat exact la momentul potrivit. Cu un instrument precum OptinMonster, veți putea exploda lista de e-mailuri.

Primă: Sfaturi nebunești despre cum să-ți crești lista de e-mailuri, FAST!

Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră completă OptinMonster.

Sperăm că v-a plăcut acest articol despre cum să creați un newsletter. Cu aceste sfaturi, primul tău e-mail e sigur că va fi un succes. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați cealaltă postare a noastră despre Sfaturi pentru a obține mai mulți abonați prin e-mail și cel mai bun software CRM.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map